Nu vet ni när ni kommer att dö...

Visste ni att Tisdagen efter omställnign till sommartid löper man 10% större risk att få en hjärtaattack än övriga dagar. Hur FAN kommer man fram till sånt???????Oxymoron???

Allt från dagens Aftonbladet:

SWEEEET!!!! Blueray is the shit.....ELLER?????

Blir det som vanligt?OJ... Vinter igen? Halt? IGEN??? Va fan det var ju halt förra året. Räcker inte det....

Ja... Stockholm... Ja riktar mig till er!!!!!

Förbjuden skyllt


Ni har begärt att använda en personlig fordonsskylt med teckenkombinationen X32IARO. Den beteckning som du har ansökt om kan väcka anstöt om den läses baklänges, i en backspegel eller liknande, skriver Vägverket i sitt svar till bilägaren.

Isaland is Terrorista!!!!

Vänner vänner vänner... Nu börjar det. Är det inte små internationella incidenter som denna som startar världskrig? Ska samla ihop till en helikopeter och dumpa mat och medicin över Island. Stödaktioner och allt vad det heter. Någon som vill följa med?


Läkare med humor


Snabbmatskedja med humor


Var det bättre förr?"När maken får sin vilja fram ska hustrun ligga så stilla som möjligt. Kroppsrörelse kan uppfattas som sexuell upphetsning av den optimistiske maken. Sex ska, när det inte kan undvikas, endast praktiseras i  totalt mörker."

Jag tror han ljög om åldern jag...


Oh.. Dear.... God... Imorgon smäller det!!!


#5

Watchmen

The world will look up and shout "Save us"
And I'll whisper, no....Oh... my... god....

Hur sjukt gulligt är inte detta då... Kolla näsrynkningen vid 00:16The Basterds

Ytterligare en liten filmsuprice...

Pitt plays Lt. Aldo Raine, who leads a group of Jewish-American soldiers during WWII called ‘The Basterds’. For these men, their job is to track down and viciously murder Nazis in an attempt to provoke fear in the Third Reich. The film is current filming in Germany and the other cast members include Mike Myers, Eli Roth and Diane Kruger.Om Heros blev film...

If you are a fan of X-Men and/or Heroes you will probably be interested in Push. The movie stars Camilla Belle, Dakota Fanning, Chris Evans, Djimon Hounsou and involves a group of young American ex-pats with powers, hiding from a clandestine U.S. government agency. They must utilize their different talents and band together for a final job enabling them to escape the agency forever.

Se trailer...!!!Ordvits?

Since the S didn't make the slaughter it quickly turned into laughter

Hatar frost på bilen

Det gör vi nog alla. Men, jag kunde inte undgå att det var rätt vackert på lacken i morse...


Coola tillbehör

Har sett rätt många coola tillbehör till datorn så som kaffekoppsvärmare, usbhundar som juckar och en hiskans massa andra saker men jag har nog aldrig hört talas om en USB - drake.


Fler imitationer

50 st på 50 sek....

More Video impressions at 5min.com

Jävla jenkare...

Hur fan kan Jay bli stämd????? Han har ju inte gjort något fel... Åhhh jag blir så trött.Det här är bara tragiskt...

Kan inte någon vänlig själv med en 100,000 över skänka lite pengar så kvinnan för dö i frid... Seriöst!!!! Läste att någon kändis lägger 70,000kr/dag i bara säkerhet. Stanna hemma två dagar och ge den stackars kvinnan pengarna istället...Det vackraste...

Många av er känner kanske igen Peter Gabriel från Sledgehammer, alternativt som sångare i genesis innan Phil tog över. Men jag tror inte många av er känner igen Peter Gabriel i låten Sky Blue. En mycket äldre, mer mogen man har enligt mig skapat ett sant mästerverk i skivan Up från 2002.

Gör er själv en tjänst och skaffa detta album och under tiden kan ni titta på videon nedan. Se bara till att ha det lite lugnt och fint runt omkring er. Och just det, var inte allt för deppig för då blir det bara värre. ;);)

Ta er gärna tid att se More than this också... oj oj oj...

Sky Blue:


More than this:

Nu är det ta mig fan illa på riktigt...


Hysteriskt roliga imitationer

Celebrity Ohhh faces...


http://view.break.com/542899 - Watch more free videos

Mit liv är över....
Rolig reklam


Och här fick jag 10 av 10 "rätt"

Du är mycket karismatisk.
Nu blir jag bara förvirrad...

Efter att ha svarat på 11 frågor har jag 27 av 44 möjliga "rätt" (?!?!?!??!?!) och det visar sig att om jag var gay skulle jag tända på:

Du drömmer om hårdkokta Jack Bauer från "24". Du vill ha en man som är beskyddande och analyserande. Hand i hand med Jack blir ditt liv ett äventyr! Du kan också överväga en tomans med Gil Grissom från "C.S.I."

Var hamnar ni?


Och IGEEEEEEEN!!!!!

Satt och brölade lite med en kompis på jobbet idag och så började vi prata om Solstollarna. Det är sååååå skönt att ha någon som faktiskt vet vad man pratar om och inte höjer ögonbrynen i förvåning när man säger Knight Rider, A-Team och Bevvan... :):)TÄÄÄÄVLING!!!!

Hej hej vänner.. Här kommer en liten rebus som ni kan klura med. Vinnaren får som vanligt 3 folköl och 2 handrullade cigg av yours truly. Herman, du får INTE vara med och tävla. Det gäller VERKLIGEN att tänka utanför lådan. Slutresultatet är på engelska men vissa eller enstaka ord kan vara på svenska.

!!!!!!!!!!!!!!!!!
.

?????Blå som en vad för nått???

Jag har då aldrig sett en blå hummer. Men det kanske bara är jag...Kan inte ignorera längre

Den här liiiiiiilla notisen på Expressens hemsida har jag ignorerat hela dagen men nu kunde jag inte hålla mig längre och tro fan att det var tillräckligt kul för att blogga om. Dumma jivvla djur....Location location location...

Måste suga att bo på våning 112 - 135.... :):):)Sjuuuuukt....

Jag tycker det är bra att man försöker normalisera kroppsideal genom att visa "mulliga" modeller och succesivt bojkotta de anorektiska liken som visar Gucci, Prada och allt vad det kan heta men, detta är bara för jävla sjukt....


2 - 0 till oss... Wohoooo igen!


Köööööthuvud!!!!!


Mwuaghahahahahahah


Men OMG hur kul det kan bli...

Klicka på bilden och kolla vad hon heter... Kan det bli mer sjukt tokigt kul???Också en sak att spendera en söndag med...


Här skulle man kunna ha lite kul med frugan en Söndag...


Tävling!!!

Jag är övertygad om att denna hjälte figurerat i något annat samanhang. Den som kan hitta bildbevis belönas med 3 folköl och 2 handrullade cigaretter, som vanligt. (Pseudonym, har inte glömt att du van den förra... :) )


Transporter 3

Visste inte ens att det fanns en 2:a men här kommer 3:an i full effekt. Och så är T-Bag med... Coool!!!!!


Exclusive Transporter 3 Trailer - Watch more free videos

Öststatsinvasionen börjar igen...

Nu är väl Azze glad... Öststatsinvasionen börjar igen. Bara sedan förra året har hälften av alla öststatsländer morphat och blivit 89 länder istället för 24. Lycka till Norden... Vi kommer ALDRIG vinna om vi inte börjar utropa självständighet i Småland, Skåne och så vidare.... Pling har en hiskans massa låtar med i år och vi ser även guldkorn som Caroline af Uggla och Sarah Dawn-Finer. Ska bli väldigt spännande... Eller nått. Vad man väntar på nu är vem som ska sjunga vad...

Vad är rätt och vad är jag?

När jag gick i 9:an skulle jag skriva en uppsatts på ämnet "Vad anser du är lycka?"

Inga problem tänkte jag och förklarade mycket tydligt och klart att lycka är pengar och friheten att kunna göra vad man vill. När jag fick tillbaka min uppsatts fick jag en 4:a.... En FYRA???? Hur i hela friden kan NÅGON få för sig att rätta ett sådan papper och sänka mitt betyg bara för att jag inte sa att l ycka är hälsa och kärlek? Fruktansvärt irriterande och efter mycket om och men fick dom ge alla som skrivit en någorlunda vettigt pappr en 5:a. Jag blir dock lika irriterad av detta... Hur kan någon säga till mig att jag har XX av 22 rätt?????Jag skyller allt på generna

Vi läser dagligen om genforskning som ska bota fetma, rökning, allergier och allehanda olika åkommor. Visst, jag kan köpa att dessa problem kan vara genetiska och jag har inga problem att skylla alla mina problem på mina föräldrar men när man läser nedan så KAN jag helt enkelt inte skylla på min far för det skulle betyda att jag måste föreställa mig att han faktiskt haft sex. Gaaaahahahahah......


Vad tror folk dom vinner på att göra så här??

4,5% av aftonbladets läsare som röstat säger att dom får tillbaka 100,000kr eller mer på skatten.
Jag kan sätta pengar på att det är samma 4,5% som säger att dom har en pitt som är längre än 30 cm, att dom har sex 18 gånger i veckan och att dom är bäst och snyggast i världen.

Skämt o sido... Folk ljuger hela tiden om vilka dom är på internet och det hade varit VÄLDIGT intressant att veta hur många som faktiskt ljuger för sig själva för att vara del av den statistik som med all sanolikhet gör resten av oss Svensson med 500 kr skatteåterbäring, 15 cm kuk (på en bra dag) och sex tre gånger i månaden svarta av avundsjuka.


Kan omöjligt vara något positivt...Annars fortsätter Darin att vara en gullig blandning av Michael Jackson och ett litet nyfött rådjur


I tider som dessa...

Ja det gäller verkligen att rationalisera nu när det inte finns pengar att anställa folk för.Marilyn Manson - stjärna död

Hur många, likt jag, satte hjärtat i halsgropen över denna lysande rubrik då??


Orimliga krav?

Bon Jovi stäms på 2,900 MILLJARDER kronor för plagiat???


1 - 0 till oss. Wohooo!!!!


Artisten skylldig?

Nu verkar det som att allas vår egna Papa Dee kanske inte är så oskyldig som flickvännen påstår? Vad ska man tro?


V är tillbaka

Nej, det är inte Vänstern som kommer tillbaka. V gör nu sällskap med kultserier som Knight Rider, Beverly Hills och A-Team... Underbart... 80-talet är tillbaka.


Kiss och bajshumor

Tack MFC för fösta hinten. Hittade den även på Aftonbladet idag.


Vilken underbar attityd...

Clara 105 år är fortfarande oskuld!Det verkar bara krångligt...

Uppdatering

Satt i en bil hela dagen igår i stort sett.
Möte
Sallad, korv.burgare,tacos...

Resultat: -0,8kg

Det är solklart att min kropp inte ska göra rätt för att gå ner. He he he.

Stort Grattis

Hipp hipp hurra för min älskling som fyller år idag.
Stort GRATTIS!!! Och ett TRE faldigt leve.... :)Tack för att du räddade mitt liv...

Uppdatering

Så igår gjorde jag lite mitt emellan man la till lite motion, tror jag det heter.

Åt frukost
Åt mellanmål
Åt lunch
Åt lääääät middag.

GICK nästan 8 km

Resultat: +0,2 kg. Skit skit skit....

Kan jag få en nys 6:pack och större pitt?


Säger som Achmed, Hellooooo. I'm LIndsey Lohaaaan


The Dark Knight - Toy Story 2

Filmälskare se hit.. Denna är helt klart bättre än "Ahaaaaa...."


En saga om en strumpa

Jag var ute och gick idag och på en ganska tom, övergiven parkering såg jag en ensam liten strumpa liggandes. blöt och ihopknycklad och det första jag kom för mig att tänka var: "Vad i hela friden gör min strumpa här ute". Det var en exakt likadan som jag har hemma och självklart kan det ju inte vara så att det finns fler i Växjö som har likadana strumpor som mig. Dessutom saknar jag en precis likadan så jag antar att det var en naturligt tanke, om än absurd.

Vart finns lappen?

Någon hemmakär Växjöit som känner igen denna lilla lapp?All things tye dye

Bara en cool bild. Inte mer än så...


Weezer gör det igen

För er som inte minns den förra videon rekommenderar jag starkt att ni tar en titt på den igen. Nu har Weezer ännu en gång tagit hjälp av sina fans för att göra en ny musik video.Se videon på deras hemsida.

Griskörning?

"Den mest extrema griskörningen (???) jag varit med om, kommenterade Kjell Arne Hestad vid den norska trafikpolisen"


Pamela uppdatering

Mailade till Expressens reporter igår som var den enda som hävdade kroppsstrumpa på bilderna. Han vidhåller att det är en strumpa....

Viktuppdatering

Igår gjorde jag absolut inget efter konstens alla regler.

Ingen frukost.
Inget mellanmål
Stadig lunch
Inget mellanmål
Ingen middag
Mackor innan sängdags.

Status? -0,8 kg. WOHOOOO!!!!

Får vi se Fagel i Robinson 2009?

ÄNTLIGEN har man insett att det är dags att ta tillbaka Robinson!!!!

Jag är en livsglad kille på 32 år som bor i Växjö. Har under många år varit en fanatiker av Robinson. Både Svenska och Amerikanska och känner nu att detta är ett tecken från ovan. Bara förra veckan såg jag ett avsnitt och satt och ojjade mig över hur lama alla var som inte insåg vikten av att skapa eld, fiska fisk och skörda... ehhh.. vad det nu är man skördar beroende på vilken ö man är på. Och som en blixt från ovan kommer denna invit att faktiskt söka och göra en skillnad.

Ni som läser detta måste ju ha sett alla avsnitt, annars vet ni ju inte vad ni söker och ni kan inte annat än att hålla med om att det alltid är samma sak, om och om igen. ”Ååååhhhh vi är ensama på en ö...” ”Åhhh vi väntar 100 dagar tills vi kan bygga ett läger”. SERIÖST!!!! Gnugga en pinne tills den brinner. Bygg ett tak så det inte regnar in...

Mer om mig? Sure... Varför inte... Jag är 32 år gamal. Har under merpartenav mitt liv bott utomlands (Holland, Zambia, Usa och England) Flyttade vid 17 års ålder hem till Sverige och gästade den mest ultimata Estetiska linjen som finns. Estetiska Teater Växjö.... The Ark, Melody Club, ehhh... hmmm... ja och så lite till. I vilket fall som helst så har jag från min s.k utbildning lärt mig en hiskans massa om eldskapning, vattenrengörning och jakt på okända marker. Eller inte... Det var värt ett försök.

Anlednignen till att jag söker till den här eminenta tävlingen är just för att bevisa hur galna alla är. Varje säsong man tittar på får en att tro att INGEN har någonsin sett Robinson innan. Mitt mål med det hela är att vara den fixande personen. Jag vill vara som Göran på jobbet. ”I want to be Mr. Fixit.”

Största fruktan? Att skämma ut mina föräldrar
Största fruktan Del II?: Att vara den snälla, omtänksamma killen som blir utröstad pga risken för sympatiröster i framtden
Rollen i gruppen?: Ser mig själv som den sympatiskt, fixaren som vill alla väl och gaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh..... Jag kommer åka ut direkt... Är inte en packtare, är inte någon som gärna gör folk illa och vill bara vara älskad av alla. Hur fanken hamnade jag här????

Jag skriver för fullt för att få ihop till en hel A4 men börjar sakta men säkert inse att jag tror inte att jag kommar att kunna fylla hela sidan. Jag skulle självklart kunna blajja lite mer men, jag tror att ni har fått det mest av mig. Jag ser dock fram emot att få träffa någon av er och visa vem jag är i verkligheten.

3 saker jag tar med mig till en öde ö?

1.       Du som läser detta så du kan få bevittna att jag är helt rätt person att ha med i Robinson.

2.       En kiwi för det är så tokigt gott

3.       Glasögon så jag kan göra en fiskekrok av bågen samt kanske starta en eld med linsen. (Måste bara hitta någon som har så dålig syn att deras glasögon jämnförs med flaskbottnar)

Med extremt vänliga hälsningar
Henrik Fagleberg

 


Allmänt drvvel och personlige funderingar

Eftersom jag bestämt mig för att gå ner i vikt nu så slogs jag av den makalöst genomtänkta kommentaren jag hörde idag på jobbet.

"Jag har precis köpt nya kläder som passar..."

Det är ju underbart. Varför gå ner i vikt för att passa i de gamla kläderna när man kan köpa nya som passar? Fan att inte jag tänkte på det.

Hört på stan: "Nu du Maja är vi nästan inte alls i tid." Inte undra på att dagens barn är förvirrade.

Utöver det har jag inte så mycket att skriva om just nu. Kolla på Dexter och försöker multitaska. Går så där bra kanske. :)

Skål!

Besatthet är inte bra men det kunde varit värre.

Jag finner mig själv göra en lika stor affär av alla journalistiska misstag som handlar om bröst som dom själva gör men, jag kan inte hjälpa det. Jag blir så irriterade på hur saker och ting framställs. Senaste i raden:


Salma Hayek bröstchockar i tysk tv

BröstCHOCK?????? Vad är det som är så chockerande???

Lysande journalistik berättigar inte avsaknaden av nakna bilder.

Aftonbladet raporterar:

Pamelas Födelsedagsstripp

Expressen rapporterar:

Hugh Heffner fick nakendans i present av Pamela Andersson

MSN.COM rapporterar:

Hefner fick naken Pam i 82-årspresent

En kvinna, eller man, i en heltäckande kroppsstrumpa är INTE NAKEN!!!!! Vad i hela friden är det för fel på er? Dessutom blir jag fundersam på Abladet som skriver BILDEXTRA!!!! Inte en frikking bild fanns det med i artikeln. MSN.com skriver dessutom: ""Baywatch"-stjärnan gav Playboykungen en tårta utan en tråd på kroppen". Jag blir så trött.


KORRIGERING:
Nu blir jag bara förvirrad. Tanken var att hitta felr nyhettsidor som rapporterade om samma sak men, då hittar jag denna...
Vad är det som händer????


Här ser hon ju naken ut... Snacka om förvirrande.

Ha ha ha... Jag ger upp... :):)

Do you, or do you not know about the Bird?

It was my understanding that everybody knew that "The Bird" was the word...


Ja det där gick ju bra...

Så igår var jag väldigt duktig och gjorde allt enligt konstens regler.

Jag åt frukost
Jag åt mellanmål
Jag åt lunch
Jag åt mellanmål
Jag år middag
Jag drack i stort sett bara vatten under hela dagen.

Resultat... + 1,1 kilo... Wohooooo!!!!!! *suck*

Sexbrott hit och sexbrott dit...

Seriöst???? Vad i hele friden har det med något att göra? Är det inte hårklyveri?? Aset fick livstid och det är allt som betyder något.

Falu tingsrätt tycker inte att morden på Engla och Pernilla var sexmord Eklund mördade för att hans våldtäkter inte skulle upptäckas.


Blogga sig smal

Titt som tätt ser man artiklar om folk som bloggar sig smala. Om det ändå vore så så skulle jag vara Markus Schenkenberg vid det här laget men, jag inser vad dom menar och antar att det är väl lika bra att hänga ut sig i världen och förklara krig mot övervikten.

Så, mina vänner, here it is...

Till Julafton ska jag nu officiellt gå ner 15 kg. Det är 15 kg på nästan 3 månader vilket gör delmålet till 5 kilo per månad. Det BORDE ta mig fanken inte vara så svårt. I början vet man ju att kilona rasar om man bara låter dom så de första 10 är jag inte överdrivet orolig över. Jag kommer fortsätta blotta framstegen här och om någon vill haka på och vara med i leken så vore det ju toppen. Någon som vill göra en liten tävling av det? Hör av er....

Stackars lyckligt omedvetna idioter

Häromdagen rapporterade SMP att det skulle ske ett Skumdisko i Växjö som ararngeras av Stockholm by night och att alla deltagare skulle alkotestas då det var ett drofritt disko som riktade sig till 14-20 åringar. Artikeln i sig var inget att kommentera men alla de kommentarer som kom till artikeln var bara sååååå komiska att läsa. Eller vad sägs om:

"fyfan tror ni det kommer komma mkt folk nu eller? max 500 pers om man måste vara nykter :P fyfan lol"

"fan vad dåååååligt!"

"om man inte ens får ha 0.01 promille i kroppen så undra hur många som inte kommer att komma in:) Glhf!
"

Jag måste säga att jag blir så deprimerad av dessa fjortisar som sitter och ytttrar sig om en sådan här sak. Seriöst... Vill ni supa olagligt gör det då, jag skiter fullkomligt i vilket men när det är alkoholfritt så är det. Patetiskt att sitta och tönta sig på ett forum på det här sättet.

Och, bevisligen funkade det med testerna i alla fall. BRA GJORT!!!

Dexter goes real?


Ser fram emooooot....


Nyårsresa med humor

Sitter och filar lite på vad man kan tänkas göra i Nyår och blev lite sugen på en resa. Måste säga att Abladet har en ganska rolig humor vad det gäller bildval för att presentera sina solresor.


Tecken på att man börjar bli gamal?

Som ett barn av IT ålderna så märker jag inte att jag börjar bli gamal förens MIN värld gör något som säger till mig att man börjar trappa uppåt i skalan. Den första reminderna är när man måste byta grupp på frågan: Hur gamal är du? NU kan man inte klicka 25 -30 längre utan måste gå på nästa alternativ. Sen kommer det tester ibland som gör att man känner sig uråldrig men, just detta test klarade jag 80% på så jag får nog allt anse mig vara lite ung i sinnet fortfarande. :):)


Vem ska nu chocka?

Nej och åter nej igen... Vem ska nu chocka med NAKNA bilder i badkaret där man inte ser något??? Sveerige har förlorat en filantrop inom svenska kvinorörelsen och jag liiiider med sverige denna dag... Eller nått.


Snacka om pest eller kolera...

Även om det verkar som att läsarna i alla fall håller med mig så måste jag säga att alternativet inte var mycket bättre.


Ytterligare en sexmyt krossad

Det var då själv faaaaaaaaaaaaaaaaaan......Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa och... nej.....

Lysande med favorit i repris men med Jidhe? Sorry Sosso men Robinsson med Jidhe är ungefär som att sätta in Harald Tröttiger igen... Ingen bra idé.


Rederiet på 2000-talet

Ju mer jag läser om den här nya dokumentärserien dessto mer benägen blir jag att se den. Mest för att folk är sååååå irriterad på att dom filmats när dom betet sig illa eller varit otrogna. Det är humor på hög nivå. Eller vad sägs om:

"Kanal 5 vinner på andras bekostnad. Om jag är på tv så kommer jag polisanmäla Vikingline och Kanal 5!!!!!!!!!!!!!"

Hade du inte varit otrogen, våldsam eller överberusad hade du inte behöv oroa dig för det här. Så otroligt sjukt att folk itne kan ta ansvar för sina handlingar utan att behölva skylla på någon annan.


Ruckel för 12 kr?

Det här är för mig helt ofattbart. Låt gå för att bostadsmarknaden är som den är i usa men ändå???


Man kan säga allt med statistik

Aftonbladet rapporterar idag om "hjälte"surfaren som knappt undkom med livet i behåll. För att hypa farligheten i det hela skriver man att hela 65 personer har dött i hajattacker. 65 personer... Det är en del. Men, om man fortsätter läsa ser vi att det är sedan 1876!!!! Inser ni att det motsvarar 0,49 personer per år?!?!?

Fler barn har dött av att äta snorkrokor under den tiden!!!! FJANTIGT!!!!


Lulus revange

Nu minnsan låter det annorlunda. Bara igår var det ramaskri och nu är hon folkhjälte... Lysande.


Förvirrande att vara man

I Expressen ser vi, till vår lättnad:


Aftonbladet kontrar dock, till vår förtret:


Jag förstår att ni kvinnor har det jobbigt med allt vad mode, diet, sex och utseende har att göra. Herregud!!!

Hur funkar journalistik egentligen?

Expressen rapporterar idag:


Även Aftonbladet hade denna notis under gårdagen men idag ser det lite annorlunda ut:


Vad jag inte förstår är följande. Heath dog för rätt länge sedan och igår rapporterade man om att dottern skulle få ärva allting. Idag säger man annorlunda. HAr det verkligen skiftat från igår till idag eller satt Abladet på storyn innan och tyckte att dom skulle dra ut på det? Jag har lite svårt att formulera mina tankar kring detta men jag tror ni fattar vad jag menar. Eller?

Dessutom skriver Abladet: Heath Ledgers dotter Matilda Rose riskerar att förlora upp mot 87 miljoner kronor om försäkringsbolaget har turen på sin sida

Turen? Det enda sätt hon blir av med pengarna är om man kan bevisa att han begått självmord. På vilket sätt är det tur?? Killen är ju död, det kan omöjligt finnas någon tur, oavsett vad som händer. Visst, försäkringsbolaget slipper betala ut 87 mille men ändå... Tur? Otroligt dumt formulerat.

Endast GW kan uttrycka sig så...

Många, efter det han gjorde, hade kanske sagt, lite blygsamt, att man var nöjd med att kunna hjälpa till. Icke då... GW säger: "Jag är ganska nöjd att jag lever." GW är kungen av konstiga uttryck.Dessutom säger han något VÄLDIGT vettigt...

"Det visar sig att det är mest invandrare i medelåldern, som har en annan tradition av civilt ingripande, som reagerar. Svenskarna bara tittar åt ett annat håll, säger han."

Fattar inte...

Ok.. Om vi skriver på Norska på våra kryddor, skriver Norrmännen på svenska med? Och om dom gör det, är det inte lite onödigt då eftersom det ändå blir två olika etiketter? Eller så har man samma i båda länder men det måste svida något otroligt att vi står överst i så fall? Ja int' fan vet jag.


Se det dolda...

Är det bara jag som tycker det är makalöst att vi nu, äntligen kan SE de DOLDA felen i oss?


Humor på jobbet...


Ksis och bajshumor ÄR roligt...

Otroligt fyndig rubrik


Kolla sidan förhelvete din jävel fan

Dagens helt klart roligaste blogg...
Prosit, ProSchite eller God bless

Enligt historian härstammar Prosit från en advokat med talfel i Holland som istället för att säga Protest sa Prosit till ett extremt förkylt vittne.

Andra tror att det är gamal folktro att Prosit sades för att hålla djävulen borta och förhindra att nysaren dog.

Själv har jag hört att det härstammar från pestens tid då en förkylning sågs som en skänk från ovan då man bevisligen inte hade pesten, där av God bless you.

Vad har ni för roliga historier om varför man säger prosit?

Föväntningsgraden var för "hög"

Jag är ledsen men om man bjuder in en f.d Playboymodell för att lansera ditt nya ölmärke så tror jag inte man som publik förväntar sig sång och dans...


Snacka om galna kosjukan


To be äkta, or not to be äkta

Jag tänkte börja detat inlägget med att kommentera hur otroligt trött jag är på diskutionen om huruvidare kändisar har äkta bröst eller inte. Självklart spekulerar man själv men jag vette fan om jag tycker det hör hemma i tidningarna. Vår "civiliserade" samhälle skriker efter större bröst och när en kvinna väl gör en operation så får hon skit för att hon har gjort det. Ännu värre är de kvinnor som redan har stora bröst som aldrig kommer att få folk att tro att de är äkta. Vadan detta inlägg?

Expressen hade idag en liten notis om Brooke Hogan och hennes D kupa som hon själv säger sig "ärft" från en faster eller vad det nu var men som folk tydligen ifrågasätter.Vad jag inte förstår är följande. OM man gör en operation, och det är sååå solklart att man har gjort det, varför förneka? Det är ju pga av allt hysch hysch och "skamen" som folk inet får ha sina bröst ifred längre.Före och efter Brooke... Ta en ordentlig titt innan du nekar i pressen igen.

Skryter om Gaykyss

Allright.. Jag vet inte ens vart jag ska börja med den här...

Aftonbladet skriver att Sean Penn skickade SMS till Madonna och skröt om en gayscen. Det första jag funderade på var varför sånt här kommer fram 100,000 år efter att dom gjort slut men det visade sig att det var högaktuellt då Madonna nu titulerades som ex-frun. Sean ska tydligen ha skrivit: "Jag kysste just en snubbe för första gången. Jag tänkte på dig, vet inte varför"

Jag vet varför. Otippat att man tänker på Madonna när man hamnar i en "avvikande" sexuell situation. Det avr dock inte det jag reagerade på utan mer, HUR vet dom att han skickade det?? Antingen har ju Sean eller Madonna läckt och jag blir så irriterad när kändisar säger attdom aldrig får vara ifred. Tro fan dom inte får det om dom fortsätter mata blaskorna med material av den här sorten.Även detta är viktigare än snö på Mars förövrigt...

WTF????

Hur i helvete gick det här till????


...och en sned rygg på köpet.

Lysande kommentar i dagens Abladet.Skorna ska enligt tidningen Metro kosta cirka 22 000 kronor och med det kan man också få en sned rygg, enligt experterna.


Jag är kär....BMW X6

Neeeeej!!! VARFÖR!!!!!!!!!!!


Lulu är naken och Josefin är fin...

Tv4 "stjärnan" Lulu knäckte revben under övningen till Stjärnor på is, som jag tolkar det, och medans hon ligger i badet tar hennes bror en bild på henne där hon visar vart revbenet gått av... Oh... my... GOD!!!! NAKEN CHOCK!!!!! Jag tycker svenska folket ahr blivit jävligt konstiga om jag ska vara helt ärlig. Tidigare har men sett på nakenhet i tv som något relativt naturilgt men samtidigt som toleransen för vad som är ok ökar så ökar intolleransen för vad som är godkännt med.

Snart kommer alla prydingar att hoppa på sina segelskutor och segla över atlanten och starta ett eget land. Vänta... Det har ju visst britterna redan gjort... :)Tycker dock det absolut roligaste i artikeln var kommentaren som dansprofilen Tony Irving kläckte ur sig. BEskåda bilden och notera sen Josefin Craswfoords "osexiga" dräkt som helt klart spelar enbart på hennes konståkningsfärdigheter och inte på hennes sex appeal.


Irriterande

Tycker verkligen synd om lillkillen och et är klart att något kirurgiskt ingrepp kommer att ta bort den men snacka om en komisk berättelse att ha med sig genom livet. Den enda som kan bli lite galet är när barn-barnen frågar vem i teusan han har tatuerat in... O andra sidan kommer väl Simpsons att leva vidare genom urminnestider.


Obeslutsamhet sänkte Rasmus


Humor på andlig nivå


RSS 2.0