En bra idé

Det finns en blogg där ute som jag läser varje dag. Jag skulle kunna säga att jag började läsa bloggen för att den var så bra, eller banbrytande eller unik men sanningen är att anleningen till att jag började läsa bloggen var en sjuuukt het bild på en otroligt vacker tjej som smög sig upp för en liten slänt och hon hade en otrolig blick, hållning och närvaro som bara fick mig att fullkomligt bli betuttat.

Jag fortsatte läsa hennes blogg och det visade sig att hon var inte bara snygg, sexig och spontan men även rolig, vardaglig, älskvärd och speciell. I viiiiilket fall som helst så hade hon ett inlägg häromdagen som jag tänkte sno rakt av.

Ett problem jag har är den regelbundna uppdateringen av bloggen. Vissa dagar kan jag skjuta in 1200 inlägg, andra dagar tar det 100 dagar innan jag gör ett inlägg så därför tänkte jag nu göra en liten pakt. Imorgon är 1:a December och jag tänker blogga varje dag. Vad kommer jag att blogga om? Se nedan:

Dag 01 – Presentera mig själv

Dag 02 – Min första kärlek

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat?

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Om det här vore min sista dag

Dag 07 – Vänner

Dag 08 – Favoritsaker

Dag 09 – Min tro eller livsfilosofi

Dag 10 – Bloggfavoriter

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – 10 saker du inte vet om mig

Dag 13 – En vanlig dag hemma hos mig

Dag 14 – Dåliga vanor och laster

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Första kyssen

Dag 17 – Barndomsminne

Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Mina förebilder

Dag 21 – Mina dåliga sidor

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Mitt hem

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – Det här är jag bra på

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Saker jag saknar

Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor

Dag 30 – 10 dödssynder


Djupt vatten

Nu ger jag mig ut lite på djupt vatten men ni som läser min blogg vet att jag inte drar mig från att sticka ut nacken.

Läser idag om Nord vs Syd-Korea konflikten och då speciellt om ett amerikanst fartyg som skickades ner för att spänna musklerna lite. Själva krigssituationen har jag inte så mycket att säg om. Jag menar bara att det är ju inte otippat att lagom till att pymge Kim ska avgå så vill han starta lite skit för att bli ihågkommen. Jag menar, vi kan ju inte låta våra grannar överskrida gränserna med 0,0001 cm. (Sidonot... Kan ni tänka er hur GPS:erna funkar i NordKorea. "Sväng vänster om 145,43 meter..." för dom måste ju uppenbarligen ha ett stelitsystem som inte är av denna världen. Men o andra sidan, när ens ledare kan gå arton hål på 19 slag första gången man spelar golf så är nog allt möjligt)

Back to the ship...

Jag har alltid varit för kärnkraft. Tycker det verkar vara ett, för stunden, bra alternativ till råolja och kol. Jag inser att det finns risker och att avfallet är lite vanskligt att hantera men innerst inne känner jag att det avfallet KAN inte påverka vår miljö på samma sätt som kol och olja gör, under förutsättning att skiten inte smälter och det lir en katastrof men i all ärlighetens namn så måste dessa olyckor vara marginella jämfört med den skada olja och kol orsakat. Kort och gott, detta skeppet som kommer lastat med ett litet lands hela arme drivs av två kärnkraftsmotorer som kan driva den här staden framåt till havs i 20 år... TJUGO ÅR!!!!

Så, innan någon miljöaktivist hoppar på mig nu och börjar kalla mig idiot för det jag skriver så vill jag veta hur många milljontals liter råolja/disel/bensin det hade gått åt att driva det här fatryget 3,000,000 nautiska mil. SEN kan vi ta en diskussion.
The Cove

Ok... Jag vill gärna veta hur jag ska få tillbaka mina 1h 31 m som jag just spenderade med att titta på "The Cove"

Låt mig backa bandet lite bara för att förklara varför jag eventuellt kanske framstår som lite bitter just nu.

Jag är trött på mänskligehten. Jag är trött på folk som länkar album på nätet och säger att det är "THE MOST AWESOME NEVER BEFORE SEEN PICTURES" när hela albumet betsår av 100 år gamla bilder som dessutom inte är speciellt AWESOME! Jag är trött på experter som uttalar sig i media och konstaterar dom mest uppenbara sakerna. "Experter säger att det blir halt i vinter..." "Experter säger att det är helt rätt att äta det man kommer över om man är fast i en liten jävla båt i 50 dagar och inte har något att äta." Jag är trött på hyklare, idioter, messerschmidts och allvetare. AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!! Jag vill bara kasta ut saker genom fönstret, sälja allt jag äger och bli fåraherde på Irland!!! Men, jag inser att det KAN inte vara så att alla omkring mig är idioter utan det måste vara mig det är fel på. Det är dock ytterligare en anledning att isolera sig. Om jag inte behöver umgås med männskligheten så behöver inte mänskligheten umgås med mig.

Men, för att återgå till orginalet.. The Cove...

Här kommer en dokumentär som hyllas i hela världen som någon banbrytande, makalöst, fruktansvärt och helt oaccetabelt.

Japaner... dödar... fiskar... Really?

Låt mig nu hoppa ett stag framåt:

1. Delfiner är inte fiskar.
      - Nej det är dom inte. Det är inte kor, kycklingar eller grisar heller.

2. Delfiner är smarta.
     - Ja det är dom men det är kossor, grisar och hundar med.

3. Man behöver inte vara så grym när man dödar dom.
      - Har ni sett hur kycklingar föds upp? Vet nu hur man får tag på fenor till hajfenssoppa? Trodde inte det.

Vi lever i en mångkulturell värld där våra matvanor uppenbarligen skiljer sig från varandra. I afrika åt jag både zebra och krokodil, i sverige har jag ätit pytonorm. I asien äter man hund. Vad säger att min hamburgare är värre än deras lilla vovve eller delfin. Fråga en Indier vad dom tycker om våra hamburare. Då är det VI som är barbarerna.

Nu finns det dock ytterligare en sida till delfinslakten och det är det politiska spelet bakom det hela men varken dokumentären eller alla broccoli knaprande vegetarianer tar up det så jag tänker inte göra det heller. (Jo jag vet att The Cove tar upp det men JAG ORKAR INTE)

Ärligt talat, jag är så jävla irrriterad nu så jag kan inte ens formulera mig längre.

HYCKLERI!!! Jag är trött på alla hycklare... USCH TVI FY OCH SKAM!!!!

Men, för att dra råd från etablerade skribenter så citerar jag Dennis Leary som sa det bäst:

"Hey, I love the animals too. I love my doggy. He's so cute. My fluffy little dog.. He's so cute- There's the problem. We only want to save the cute animals, don't we? Yeah. Why don't we just have animal auditions. Line 'em up one by one and interview them individually. "What are you?" "I'm an otter." "And what do you do?" "I swim around on my back and do cute little human things with my hands." "You're free to go." "And what are you?" "I'm a cow." "Get in the fucking truck, ok pal!" "But I'm an animal." "You're a baseball glove! Get on that truck!" "I'm an animal, I have rights!" "Yeah, here's yer fucking cousin, get on the fucking truck, pal!" We kill the cows to make jackets out of them and then we kill each other for the jackets we made out of the cows."En sak jag saknar...

Vi har alla stunder i våra liv när vi tittar tillbaka och saknar/ångrar/funderar saker vi gjort eller inte gjort och för mig har det alltid varit saknaden efter min älskade syster.

Min syster är äldre än mig och flyttade rätt tidigt till USA där hon förvisso träffade världens goaste kille men dessvärre blev kvar. Med tanke på åldersskillnaden så tänkte jag inte så mycket på det då, speciellt inte med alla utomlandsflyttar och tvånget att skapa nya vänner hela tiden. Det fanns helt enkelt ingen tid att sakna henne på det sättet jag gör idag.

Men nu, när jag stabiliserat mig, nu när jag är äldre så gör det mig ont att hon och jag inte kan spendera mer tid ihop. Visst, vi träffas "regelbundet", så pass regelbundet man kan när man bor artonhundramilljoner mil ifrån varandra men även då så är det alltid en massa andra männsikor runt omkring. Jag blir så avundsjuk på folk som konstant berättar om hur dom gorde ditten och datten med sin syster/bror för vi kan inte ha det. Vi kan inte fika, vi kan inte festa, vi kan inte resa, vi kan inte leva, vi kan inte bråka... Och allt det saknar jag.

Älskade Lisa, jag vet att du läser bloggen ibland och jag vill att du, och världen (alla 23 regelbunda besökare på bloggen) ska veta att jag saknar dig och älskar dig...


Så oförskämt underbart...

Häromdagen skrev jag om "Bed intruder" och en något speciell cover av det hela.

Nu kommer en till och det här var riktigt bra...

NYU N'Harmonics Bed Intruders Acapella from NYU Local on Vimeo.


Musik ska byggas...

Jag lyssnar mycket på musik... Nej, det är fel. Jag lyssnar ta mig fan jämt på musik. När jag vaknar finns det musik, i bilen på väg till jobbet finns det musik, på jobbet finns det musik, i bilen på vägen hem finns det musik och när jag kommer hem finns det musik. Jag brinner för musiken...

Ibland kan jag dock stanna upp och fundera på om det verkligen går att göra mer nu. Är jag nöjd med det jag hittat? Kommer Lenka, Hendrix, Zeppelin, Radin och alla dom andra att vara det som jag kommer lyssna på i all evighet? Och när jag kommer dit inser jag att jag tröttnat lite på det jag lyssnar på.

Men, så händer det...

Ladies and gentlemen...

Gin Wigmore...


Allmänt dravvel

Jaha vänner, vå var ännu en dag nästan slut. Befinner mig i något mellanmjölks stadie där jag inte riktigt vill göra mig iorning för sängen ännu men samtidigt känner att det hade varit skönt om jag redan låg där...

La mig i soffan innan för att ge SVT's dokumentärfilm om Sverigedemokraterna en chans och det är såååå tråkigt när man äntligen hittar något som mina skattepengar och avgifter betalar som jag vill se och så har dom en speaker som inte kan prata. Jag har i all ärlighetens namn aldrig hört så gutturala rullande "r" som han hade. Herregud... Gick knappt att lyssna på honom. För att inte tala om skånekvinnan som.... ja jag orkar inte ens diskutera det. Vilket jävla stolpskott hon var. Men, för att inte verka allt för bitter så måste jag säga att det var faktiskt en ganska bra dokumentär. Jag gick i hoppet om att jag skulle kunna briljera med stora ord och messerschmidtuppmaningar till svensk media om att det var pga av deras ovilja att låta SD komma till tals som dom blev invalda i riksdagen men så blev inte fallet. Eller jo, jag hävdar fortfarande att det spelade stor roll men den här dokumentären hade inte gjort någon nytta i just den debatten.

Sen undrar jag ibland över vad det är för människor som finns i Sverige. Det var så mycket bättre förr när alla dessa dokumentärer och realityprogram inte hade plats i media. Jag vill inte kännas vid att det verkligen finns folk omkring mig som är som dom är. Tur man är så jävla perfekt själv... :):)

Och på tal om SD till riksdagen... Vart är världen på väg? Lordi vinner melodifestival, Hank von Helvete spelar Cornelis och den här tomten får flest röster i valet i Brasilien???

Bed intrude song

Här kommer en rätt skön Autotune igen men det är egentligen klippet längst ned som var enledningen till inlägget. Har ni inte sett Bed Intrude innan så gör det först. Kolla sen killen under... galet ballt.


En dubbel

Jag skrev ju en väldigt vag och snabb samanfattning av EMA häromdagen och en av punkterna jag tog upp var just Justin Bieber. Borde bara länkat till den här godingen direkt istället. Extra creds eftersom han är skåning.(Sista bilden)

One HUNDRED million dollars...!!!!

Come.. Klicka på. I know you want to... :):)


Mad World

Ja vad säger man...? Ytterligare en underbart koriograferad liten snutt.


MTV European Music Awards

*SPOLIER ALERT*

Spenderade gårdagen med att kolla på EMA och insåg, alldeles för sent, att jag slösade bort 2,5 h av mitt liv...

Kass programledare (Eva Longoria), kassa uppträdanden (Linkin Park, Jackass, etc etc) och FEL FEL FEL vinnare.

Säger bara Best Male.... Justin Bieber... JUSTIN BIEBER!!!!????!?!?!?

Ok, låt mig förtydliga. Jag förstår hela Bieber-febern. Ung, söt och duktig. Hans låtar är inte dåliga. Inget jag lyssnar på men jag har hört betydligt sämre.

Det som skrämmer mig är att han då, enligt priset, ska vara det bästa av det bästa...

DET opponerar jag mig emot.Fact or fiction

Jag har en tendens att tycka att löpsedlar kan vara hur otroligt underhållande som helst och ibland blir man fundersam på om det är på riktigt eller inte men så inser man att det oftast är 1:a April och så kan man skratta lite gott åt att Skåne återförenas med Danmark eller att man ska bygga en spårvagn mellan Götet och Stockholm.

Men, så ibland, kommer den där lilla sidoavstickaren som får en att småfnissa i misstrohet. Är det 1:a April igen fast i november eller är det någon praktikant som varit i farten? Kanske någons sista dag på jobbet? Vad vet jag.
Eh? Really?


En kväll i stillhet

Nyss hemkommen från en fotosession på kyrkogården men en kär vän så fick jag lust att skriva ett inlägg. Jag vet egentligen inte riktigt vad jag vill skriva om man det känns som att det finns så mycket inom mig som bara bubblar och vill ut.

Min vän och jag var nere på kyrkogården och fotade från ca 00:00 till 01:30. Det var kallt och jävligt men ack så vackert. Överallt lös ljusen som i sin ensamhet påminner om kärleken som finns kvar trots att döden bragt en mamma, en son, en dotter eller en bror på någon som betyder mycket för dom. Stjärnorna lös klart och kort efter kort skapade ett minne från denna kvällen.

Det var en bra kväll. Lugn, vacker, trevlig och "enkel"... Det är så skönt att kunna umgås med någon som man bara kan prata med. Jag vet inte hur det är med er men oftast har man många vänner som man umgås med men även den bästa av dom vännerna kan stundtals kännas lite svår att bara vara med. Bara strosa, titta, prata och berätta om hur man nästan polisanmälde sin moster för att man trodde att bilen framför kördes av någon berusad person.

Ahja, skit samma, jag vet inte vart jag är på väg med detta. Jag antar att jag bara är glad att jag har min vän, jag är glad för att komma ut och göra saker och... ja jag är glad helt enkelt.

PikkaDolls och Fatal Smile på Harrys i Växjö

Gårdagen spenderades på Harrys och det var en galet bra kväll. Var länge sedan jag hade så kul och träffade så mycket roligt folk. Primärt var jag där för att fota lite då PikkaDolls och Fatal Smile spelade men det blev en helt annan kväll än planerat. Bra kväll. Tack till alla som var med.


PikkaDolls


Fatal Smile
Gänget


Kunde inte sagt det bättre själv...

Ni kvinnor som läser bloggen, care to comment?


Älskar att vakna till sånt här från en vän i Holland...


Något vag brottsrubricering

Jobbigt att bli anmäld för bland annat OCH misshandel...Jag har bara en fråga...

Hur i hela friden hamnade detta på internet?????


Terrible Singer Gets Mad At Autotune - Watch more Funny Videos

Åhhh dessa älskade flashmobs... How I love thee


Robotar i all ära...

Min fråga kvarstår dock... hur många gånger har skaparen haft sex med henne???


Vi behöver fler hjältar

OK, den här är nästan 15 minuter lång men det är såååå värt att se det. Vi behöver fler hjältar som John Stewart. Han är KUNG!!!!


Vilka är ni?

Jag ser ju att det finns ett regelbundet inflöde av folk till sidan och det vore kul att veta vilka ni är? Kan ni inte droppa en kommentar och säga något kul?


Jag har inga ord...

Ni som följer min blogg vet hur barnsligt förtjust jag är i flashmobs och happenings. Hittade denna idag som bara är sååååå bra. Jag förstår inte varför sånt här aldrig händer mig.


Hyckleri

Jag har tidigare aldrig varit speciellt intresserad av politik. Jag röstar alltid då jag anser att det är vår förbannade skyldighet att göra det men jag har mer eller mindre följt familjens historik, tills i år. Av någon suspekt anledning blev jag intresserad i år. Kan tänka mig att det hade mycket att göra med SD och allt vad dom bidrog till "fighten".
Tolka mig rätt, jag är inte SD anhängare men tycker att deras intåg i riksdagen sägen en hel del mer om folket som INTE röstar på SD än om de som faktiskt gjorde det, men det är ett helt annat inlägg.

Något jag genomgående störde mig på dock genom hela kampanjen var att, vilket iofs inte är nytt, partierna, primärt de rödgröna, fokuserade merparten av sin tid till att berätta varför man inte skulle rösta på den andra sidan istället för att folusera på vad just sitt parti kan bidra med.

Jag, som oinvigd, vill ju veta varför jag ska rösta på ett parti, inte varför jag inte ska rösta på dom andra.

I vilket fall som helst så gick valet som det gick och allt är frid och fröjd. Men, nu kommer det som alltid kommer runt Halloween, skeletten i garderoben...

Först ut var Sofia Arkelsten som anklagades för mutbrott då hon accepterad diverse resor. Oavsett vad man tycker om detta så välkommnade hon en utredning och det beslutades att det inte skulle göras någon då resorna och ändamålen var motiverade. Sahlin ropar slag ord som "Avgå", "Illa" och "Skam".

Och så kommer det... Sahlin utreds för mutbrott

Det är en sak att vara moralpolis när det är befogat men för guds skull, TÄNK EFTER FÖRE!!!! Och det är inte bara den här artikeln som gör mig förbannat. Om NÅGON borde ha lite överseende med tvivelaktigt beteende så är det väl ändå för bövelen Sahlin...Flame wars

Den här filmen sägs vara gamal men jag hade inte sett den innan och tyckte den var hysteriskt rolig...

See more funny videos and funny pictures at CollegeHumor.

The walking dead

Det surras väldigt mycket om en ny serie som heter The Walking Dead som hade premiär i USA för någon dag sedan. Ska bli spännande att se men anledningen till inlägget är just sättet dom promotade serien på. Kolla det här. Hur genialiskt är det inte?!?!?


Fotobloggen är uppdaterad


Klicka på bilden för att komma till Fotobloggen


Så mycket bättre

Nu vet vi i alla fall vad som krävs för att kunna lyssna på DiLeva... Petter!!!


Klicka på bilden för klippet


Inte bara i Kalifornien

Blev lite smått överraskad när jag idag läste Aftonbladet och fick se resultatet av frågan: Vilka droger tycker du borde vara lagliga.
Vi får väl se vad dom banbrytande jänkarna röstar imorgon men det lutar mot ett JA på Prop 19.


RSS 2.0