Lite bilder...

Ica breddar sitt sortiment för att anpassas till vampyrer. Verkligen på tiden...
Tro fanken det är ett lätt val när det bara finns två att välja på...
I brist på tejp...
Bara en sjukt rolig titel på en bok.

Älskade vän

En av de återkommande träffar jag nämnde innan är en kväll i veckan när jag och en kär gamal vän försöker stråla iho och kolla på något musikrelaterat. Vi är båda väldigt intresserade av musik och den här killen har alltid varit en förebild för mig. Inte bara för hans otroliga förmåga att spela gitarr men även hans omäsnkliga gåva som människa. Han är den mest ärliga, genuina och omtänksamma människa man kan träffa och jag är stolt över att han valt mig som vän.

I vilket fall som helst så är nästa projekt "When you're strange". En dokumentär om the Doors med Johnny Depp som voice over. Jag har tipsat om den innan och anser fortfarande att det är en av de mest insiktsffulla dokumentärer någonsin om gruppen. I vilket fall som  helst, en av sakerna vi gör är att laga mat och då försöker vi matcha maten till musikperioden vi fokuserar på just denna kvällen. Nedan konverstaion utspelade sig just på SMS och jag LOL:ade högt vilket jag inte gör ofta...


Är det någon mer som ska...?

Den 22:a Juni smäller det i vår vackra huvudstad.

Foo Fighters, Biffy Clyro och Band of horses.

Någon mer som ska dit?

 

Dag 13 - En vanlig dag hemma hos mig

(Vad är detta?)


Usch... Jag vet, jag har inte skrivit på länge men jag tror mycket av det hänger på just detta inlägget som komma ska. En vanlig dag hemma hos mig... Jag har verkligen grubblat på det här länge nu och jag antar att jag kommer till samma tråkiga insikt varje gång... Det händer inte så mycket hemma hos mig.

Jag, som dom flesta andra, jobbar så jag antar att jag ska vara tacksam för att 10 timmar av min dag inte behöver redovisas på annat sätt. Men sen kommer det... Nåväl, jag ska göra ett försök.

Som ni vet är jag väldigt "beroende" av mina tv serier så om inget annat är inplanerat för dagen så blir det mest att jäsa framför datorn med serier och annat skit man pysslar med på nätet. Ni vet, ragga gamla tjejkompiser på FB, undvika gamla ex på MSN och ojja sig att Kent ännu en gång åkt fast för rattfylleri. Voine... när ska pojek lära sig.

Men, jag är även mycket för det sociala. Jag gillar att umgås med vänner men även här, ni som läser, så vet ni att jag på senare tid adapterat en ny inställning till hela den här biten. Jag blev helt enkelt trött på att bjuda och bjuda men aldrig få något tillbaka så jag har dragit ner på det rätt ordentligt. Men, jag har ett par stående punkter som jag ser fram emot i veckorna så det är alltid trevlig.

Vad mer? Lägger mig oftast för sent, vaknar för tidigt och sen börjar det om igen...

RSS 2.0