Vems fel var det innan?

Vem skyllde vi på innan Freud?Hur man vet om man spelat för mycket...
Nice parking asshole är uppdaterad.

Länk finns nere till höger...

Intressant vinkling på ett i-lands problem.

Detta är taget från Computer Sweden häromdagen. Min fråga är, borde inte problemet vara att om man ska skriva DUAL så blir det FUCK och inte tvärtom??


Hade jag haft en termometer

på vår balkong just nu hade det sett ut så här...Fast den hade inte varit rosa och så hade det stått något på knapparna.
Typ GET BEER eller MASSAGE FEET.

Lysande tacktal...


Ytterligare en remake som imponerar

Version 1: Red Jumpsuite Apparatus - Face downVersion 2: Samma som ovan fast akustisk:

Lady GaGa förvånar...

Jag har inget emot massproduceradrdaiopop som besuldar vår vardag. Det jag kan störa mig på att kvaliten av artisterna som dyker upp. Många gånger känns det bara som en skapad produkt utifrån en välskriven popdänga. Lady GaGa har i mina ögon inte varit annorlunda men, så hittar man detta...

Snacka om att jag har en helt nyvunnen respekt för henne. Visst, låten är kanske fortfarande anpassad för artisten men här hör man ju solklart vilken talang hon verkligen är. Fantastikst bra.
Vad jag skulle fått fram var....

Idag är det Mors dag och enligt Wikipedia så gäller följande:

  1. Svenska flaggan hissas från hemmets flaggstång.
  2. Mor hälsas om morgonen med sång av barnen.
  3. Hon bjudes före uppstigandet på gott kaffe och bröd, berett av barnen. Hon hedras med blommor och en liten gåva.
  4. Henne beredes, så långt det är möjligt, vila och frihet från allt hushållsarbete under den dagen. Barnen bädda, sopa, laga mat och diska.
  5. Vid eftermiddagskaffet eller på aftonen hålles en liten högtidlighet, där far i huset medverkar. Något vackert läses upp utantill, och hjärtats tack bringas Mor, som är hemmets sammanhållande kraft. Barnen utbedja sig Mors förlåtelse för ohörsamhet och bristande tacksamhet, för allt som vållat Mor sorg, suckar, bekymmer och svårigheter.
  6. Frånvarande barn hälsa Mor med brev eller telegram eller vykort, som särskilt gjorts och tillhandahålles för Mors dag.

    ur broschyren "Anvisningar till firande av Mors dag" 1920, återgiven i Skånska Dagbladet 2008-05-25. 


Grattis mamma. Jag älskar dig.

Wikipedia har ett sjukt sinne för humor...


Opening a whinebottle... You're doing it wrong!!!

Open a Wine Bottle on a Toilet Seat - Watch more Funny Videos

Man vet att man är känd...

För evigheter sedan skrev jag ett inlägg där någon smart producent konstaterade att om det finns nakenbilder på en på nätet så är det ett tecken på att man är känd.

Vad innebär detta då?

Megan Fox Just Doing Normal Things Like Walking, Etc

Man måste ju vara en megastjärna i så fall?

ÖPÖ säger jag bara. :)


Men.... Vad hände med Tintin?

Som bekant är det dags för en Tintin rulle vilker gör mig lika upphetsad som att betala räkningar på lönedagen men, av egen erfarenhet, så ska man inte dissa något förens man prövat det. Förutom möjligen bungeejump utan sladd över hav av krokodiler... Usch. Det gör jag aldrig om igen.

I vilket fall som helst... Ännu en gång är det Filmonic som rapporterar men det som slog mig som udda i just det här inlägget är bilden av Tintin...

Är det bara jag som minns honom så här?VAD... I... HELA... FRIDEN... HÄNDE... HÄR?????

(Källa: http://filmonic.com/tintin-released-3d-numerous-release-dates)

Dans-svans-transforrrrrrrrrrrm.....

Jag är inte mycket för alla förbenade dansprogram som går. So you think you can dance, let's dance, Dance baby dance like there is no tomorrow och alla andra faktiskta, och påhittade, program gör mig ganska uttråkad. Men när jag besökte Filmonic idag så hittade jag något som faktiskt var RIKTIGT coolt.

Checka in denna dansrutin från Brittans Got Talen.


(Källa: http://filmonic.com/britains-talent-winners-diversity-incorperate-transformers)

Kamikazehumlor nytt vapen i terrorism


Läser idag på Aftonbladet att en humla orsakade ett SASplan att bli tvunget att vända. Undra om det säger mer om humlorna eller om Sasplanen. :)


Kommentaren: "Humlan, som givetvis dog i kollisionen, kostade SAS många tusentals kronor och de 134 passagerarna fick åka med ett senare flyg" säger allt. :)

(Källa: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5266687.ab)

En kontring till ett välkommnande....

Såg till min stora njutning att jag blivit välkommnad tillbaka av min vän, skaparen av Dopplereffekten, och ville gärna ta en minut eller två att skriva ett litet inlägg som svar på det som skrevs där.

Först och främst. Drogreklamen du la in är utan tvekan den absolut kändaste. Min favorit är dock denna versionen som jag SJÄLVKLART skulle haft med men missade tills du påminde mig. (Tack i efterhand)

"Eat my shorts" fick just en helt ny innebörd...


Sjukaste kommentaren...


WTF?

Växjö Rockfestival

Så då var vi tillbaka från Växjös First Anual Rockfestival. Måste säga att det var otroligt trevligt, men kanske inte helt bra för festivalen. Anledningen till att det var så gemytligt var just att det inte var så mycket folk och det säger sig ju självt att det inte kan vara bra för intäckterna. I vilket fall som helst. STRÅLANDE solsken hela dagen. Härlig musik och mysigt folk. Det märktes dock att den fokuserade på 60-, 70- och 80-tals musik eftersom snittåldern nog lätt hamnade på en 40 - 45 år. T.o.m jag kände mig ung där. :)

Men , det märktes även på att det var så rent och fräsch överallt. Vi gick barfota hela dagen och inte en gång var man rädd för att kliva i glas eller annat olämpligt. Det fanns inte heller en asntymmelse till skräp någonstans. Så, snälla Växjö Kommun, fortsätt med detta. Ett väldigt uppskattat inslag i vardagen av oss som gillar musik.

Efter utebliven minigolf som start på dagen så tog vi oss till Strandbjörket och tog en fika istället. Därefter bar det av till festivalen som skulle börja vid 13:00


Väl framme tog vi oss igenom havet av folk för att komma in... *harkel* Vi tog en fika och konstaterade snabbt att informationen vi fått innan var inkorrekt och det skulle inte börja förens 14:00. Så, det bidde en minigolf på Evedal istället. Sorgligt nog van Carl med tre poäng over yours © Malaco Truly men nästa gång kommer jag spika in fler ettor. Stenhårt!


Först ut, när det väl var dags, var Liverpool. För er so inte vet vilka det är så var det killen med glasögonen som vann Sikta mot stjärnorna som John Lenon. Beatles covers för hela slanten med andra ord. MYCKET bra var det och när Sgt Pepper unifromerna åkte på så var stämmningen onekligen laddad.


Väldigt avslappnad stämmning överallt. Alla bara softar och tar det easy. Stenhårt med andra ord.
Efter Liverpool var det ett coverband som hetter Wonderband. Börjar starkt med Roxette, fyller på med Bon Jovi medly samt Guns medly och avslutar med en salig medly av allt möjligt, toppat med finalen Final Countdown. Bandet var si och så men räddades av den karismatiska sångaren. Vid ett par tillfällen hoppade han av scenen medans han sjöng och sprang in i öl tält och publik och uppträdde. STENHÅRT!!!Dagens "mest udda" stod denna herre för....


Sen var det dags för Stonecake. Fråga mig inte vad dom gjorde där. Och på stora scenen? Nä... Där var det många band som hade gjort ett bättre jobb.


Lite käk....


Festivalens OMGWTFJUSTHAPPENED!!!!! Phoenix Harmony....


Creedence coverbandet Cosmos FactoryMr Pugh "stenhårt" Rogerfeldt. Det här var nog något av det bästa vi såg innan tröttheten slog till. En legend i sin tid och en man som kan göra va f*n han vill på scenen. Det var så naturligt och bra allting. Mitt i encorenummret så avbröt han sången, tittade ut i publiken och ropade "Jojo! Är det du???". Det var det inte....
 Sen hittade vi Wernerssons äldre bror som han inte har....

Dagens sämsta skämt...

- Hur mågna Tyskar får det plats i en kanot?
- Ger (Läs gööör) many....

Tack sångaren i Phoenix Harmony för detta eminent stenhårda skämt...
Och tack Pugh för uttrycket stenhårt. :)

Vadå straff?????

Straffet meddelas i slutet av Juni....

Seriöst? Pungspakr, hängning och stympning... Va FAN är det för fel på folk.

(OBS!! Beer might affect elite spelling skillz)

Källa: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5262528.ab

Solens upp och ner...

Såg på nyheterna häromdagen att solen gick ned 00:31 och upp 00:41 i norraste norrland.... 10 minuter mörker???

Måste vara rätt unikt....

Imorgon inviger vi dottern i Festivalernas underbara värld...

(Källa: http://www.vaxjorockfestival.se/1/sv/start/start.php)

Avskräckande skräcklögner

En vän till mig i USA, som förblir onamngiven, berättade om hur han gick på college någon gång på 70-talet. Majja flödade fritt och det var hendrix, free love och anti-krigslåtar i var mans hus och hem. Han berättade om statens propaganda för att få kids att undvika majja. Kort och gott var budskapet det samma: "YOU WILL DIE AND YOU MOTHER WILL GO TO HELL AND THEN YOU WILL DIES SOME MORE BUT BEFORE YOU DIE YOUR PENIS WILL DIE AND THEN YOU WILL DIE BECAUSE A LIFE WITHOUT A PENIS IS JUST OT WORTH LIVIGN AND THAT IS WHY YOU DIE. (AFTER YOUR MOTHER GOES TO HELL)"

Anti-drog reklam från 60 och 70-talet är garvt underrepresenterade på youtube men håll i er... 80-talet skickar en barnidol (som dessutom är pedofil) in i vara hem för att se till att vi inte knarkar.

90-talet går tillbaka lite till "DU KOMMER ATT DÖ OM DU GÖR DETTA OCH OAVSETT VART DU BOR SÅ KOMMER KNARKET IN I DITT HEM OCH HUR DU ÄN GÖR KOMMER DU ALDRIG ATT KUNA SKYDDA DINA BARN"

2000-talet fulkommligt rockar på den här fronten. (Har nog mest med effekterna att göra). Även här skriker man om skärselden och hotet från ovan dock.

Och till sist... Japaner, japaner, japaner...

Anledningen till detta inlägget?

Ja ni... Nu ska folk inte ha sex längre...

Tävling...

Den som först kommenterar detta inlägg får en signerad bild av min stortå.

What are your intentions with my daughter....?

Utan att gå in på för mycket detaljer så visar det sig att 9-åringar idag leker ryska posten och dansar tryckare. En rödlätt herre föll tydligen dottern i smaken och efter att ha hört vad som hänt under kvällen så kommer det oundvikliga. Jag blir min far... Ur min mun kommer kommentaren: "Har du sett hans bankbok ännu så du vet att han kan ta hand om dig."

Låt mig förtydliga...

Detta var, av min far, ett stående skämt varje gång (alla en gångerna) lilla Henrik, boende på Flundrevägen, 8 år gammal, skaffade sig en flickvän. Min far. Min stolta, tjocka far (Eller vad filmen nu hette)...

Jag drog på det in i det sista men till slut tog jag mig mod och frågade henne... "Får jag se din bankbok..."

Varken hon eller jag kunde egentligen förstå vad det var vi skulle göra men så gick det till.

Så...

Jenny: Förlåt...
Pappa: Jag förlåter dig inte
Alex: WHAT ARE YOUR INTENTIONS WITH MY DAUGHTER?????

Wow waaay wow va?

Här fick man sig en liten chock. Inte för att mannen i fråga agerar speciellt straight i serien men jag hade aldrig en tanke på att så var fallet. 

Komiskt...

(Källa: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article5255936.ab)

Zombie walk

Det här är bara så coolt...

Tycker det är underbart med folk som hittar sådant här utomlands och tar det med sig hem till lilla Zombie-fria-världs-ovana Sverige. :)

(Källa: http://www.alltomstockholm.se/start/article63699.aos)

Som gamal teaterapa så är jag barnsligt förtjust i sådana här evenemang som man i branchen (Hör ni vad hipp jag låter?) kallas för happenings. Jag har två favoriter som jag länkat nedan och jag rekommenderar varmt att ni tar en titt på dom. Såååååå kul. (Nu undrar ni kanske varför det bara är en film? Jo det ska jag berätta... Jag hittar inte den andra. Snopet va?) Fråga mig så ska jag berätta.

Hey Teach! a lecture musical
Dagens MSN konversation

*föresten dude

*jag kom och tänka på den där kvack kvack I got a duck, dose it kvack. ofc it kvacks its duck men kommer inte ihåg hur den gick :D kan du dra den en gång :D

Thanks Simme...


En lysande idé följdes av en till

En stor anledning till att jag blev sugen på att börja blogga igen var en ytters bizzar konversation som utspelade sig idag efter lunchen.

Macke: Jag har kommit på en jätte bra affärsidé.
Jag: Jaha... Får man vara med?
Macke: Nej.
Jag: Ok. Vad är det då?
Macke: Jag ska köpa rättigheterna till "a". Undar hur man gör det....

Därefter försökte vi alla att inte använda bokstaven "a" eftersom det hade get Macke royalties. Tror han blev lite ledsen så jag skickade säkert 500 a'n i ett mail till honom sen så han skulle ha råd att festa lite i helgen.

Jag ropar inte hej innan jag är över bäcken

Hej, (Sa han tillräckligt lågt för att det inte skulle uppfattas som ett rop)

Så då var man här igen. Jag tänker inte ge några heliga löften om att jag kommer att vara lika aktiv som innan men jag saknar bloggen och ni få läsare alldeles för mycket för att sluta helt så jag ska helt enkelt försöka smyga mig in i bloggandet igen.

Hoppas ni hittar tillbaka igen.

Jag har tänt ett ljus i fönstret så ni ska hitta hem igen....


RSS 2.0