Vad hände just???

Ok... NI som läser min blogg vet hur otroligt starstruck jag kan bli över småskit som ingen annan bryr sig om och ni som verkligen läser min blogg vet hur otroligt förälskad jag är i Lenka. Exhibit A och exhibit B så kan ni föreställa er hur jag kände mig när nedan inträffade på Twitter nyss? Jag väljer att se det som att hon helt enkelt glömde att trycka på reply... :P

Twitter - Eller inlägget om I'M EVERYWHERE!!!!!!

För er som inte vet så Twittrar jag lite med... Hoppas gärna in och följ med.

Fettpåsar - Eller inlägget om hur vi män är slavar...

Har inte så mycket att säga just nu... Men ville ändå ställa frågan (Som om någon kommer att svara)
Hur kommer det sig att vi män är så sjukt förslavade inför två välformade fettpåsar?

Ogenomtänkt - Eller inlägget om hur Google translate inte alltid är din vän

Idag läser vi i media om hur en liten grupp aktivister tagit sig in i Libyens ambasad för att föra fram sitt budskap. Folk hotar med att begå självmord genom att hoppa om man inte vidtar åtgärder för att lösa bla bla bla... Jag orkade i all ärlighetens namn inte engagera mig i anledningen till varför det som händer händer men vad jag däremot med all säkerhet kan säga är att det här kan ju inte varit allt för genomtänkt.

Personligen skulle jag, om det var jag som agerade, se till att planera allt lite bättre. Vad tänker jag på? Jo, samma sak som jag tänker på när jag ser felstavade menyer på pizzerior och andra anrättningar som drivs av invandrare. Har dessa människor inga vänner som kan svenska som kan hjälpa dom att korrekturläsa??

Inte nog med att aktivisternas meddelande SER tattigt ut men det är ju bara så fel.
"Libysk blödet"...? Och vad "17 febrier" är har jag inte en aning om. Vill man i media vara dom som stormade en ambasad pga av en övertygelse eller vill man vara aktivisterna som inte kunde skriva?



Fotobloggen är uppdaterad...

Fagels foto är uppdaterad.

Rocky Horror Picture Show - Eller inlägget om "What was that bang? It was a gangbang!"

Så för alla er där ute som inte sett Rocky Horror Picture Show och inte vet hur den här filmen ska ses så kommer nedan klipp inte att säga så mycket men för er andra så säger jag bara NJUUUUUT!!!


The line


The Rules


Dammit Janet


Time Warp


Sweet Transvestite




Hot patootie, bless my soul


Toucha toucha touch me


The floor show


Don't dream it

En liten preliminär samanfattning för er som inte har FB - Eller inlägget om *host host* Azze *host host*

Hej hej,

Här kommer ett litet inlägg om min pågående USA resa. Har inte synkat kamerorna ännu så detta blir bara lite bilder från phönen. Ett ordentligt inlägg kommer när jag är hemma igen.


Universal Studios


The Simpsons Ride på Universal var utan tvekan något av det absolut sjukaste och häftigaste jag varit med om. Animerad berg och dalbana med en stillastående vagn på hydraulik. 4D vilket innebär vind i håret, vatten i ansiktet och dofter. Var helt svettig när det var klart. Utan tvekan helt SJUKT bra...









Kapseln från Apollo 13



Ohhh yeahhhhh

Queen Mary - En övernattning.


Utsikten från rumet på QM.

Long Beach från båtdäcket.


Hotellet på Catalina

Och utsikten från rumet på Catalina

RSS 2.0