Nu blir det spartider i bloggandet.

Jag spenderar ca 40 - 60 min övertid på jobbet varje dag. Jag tar aldrig lunch, och när jag väl gör det jobbar jag medans jag äter och jag tar inga fikapauser under dagen.

Jag kommer in ca 30 min innan dagen börjar och läser och svarar på alla mina mail. Sen gör jag ett blogginlägg. Efter det går jag igenom alla ärenden som ska uppdateras och efter ett par hundra "Gör om gör rätt" mail så kankse jag skjuter in ett blogginlägg till. Dagen går sen i ungefär samma veva. Jobba hårt, ett blogginlägg.

Men, nu visar det sig att "folk", även om jag tror det är en person, stör sig på detta så nu är det slut på ett tag.

Oasis till Roskilde -09

Jag vet inte om jag ska jubla eller gråta....

Imorgon är sista dagen

Jag har under 2009 lovat mig själv, och andra, att jag ska leva sundare. Det betyder att jag äter nyttigare och mer regelbundet samt att jag går 3km varje dag samt spelar badminton 2 - 3 gånger i veckan. Som tack för allt detta slit har jag gått ner rätt exakt ABSOLUT INGENTING!

Så imorgon ska jag ta en riktig svinardag med mat, godis, alkohol, majonäs i tub, smält smör i dropp och ALLT jag känner för och sen är det hårdlösningar som gäller. Eftersom jag inte ser några resultat på det jag gjort hitintills så har man ju frågat lite folk hur dom gör och genomgående verkar vara pulverdieter. Jag är inte mycket för tanken att byta ut mat mot pulvergojjs men om det kan göra att jag åtminstone kan komma igång så tänker jag i alla fall testa det.

Med det sagt ville jag kolla med er som läser om ni har något kul tipps på mys/lyxmat man kan laga imorgon.

Kom med förslag.

Recension Roskilde KatzenjammerVad... i... hela... fridens... namn... hände... här....

Katzenjammer är ett av de senaste släppen till Roskilde 2009 och i vanlig anda så tar jag Roskildes bandsläpp med en nypa salt då de förra året släppte 99%, för mig, okända band som inte var så där hiskans bra. Men, eftersom jag känner att jag prioriterat Hultan lite mycket nu kanske så tog jag mig i kragen och körde igång en platta med Katzenjammer.

Och jag säger det igen. Vad... i... hela... fridens... namn... hände... här....

Det här var verkligen HUR bra som helst. Om några av er lyssnat på Chumbawamba INNAN I get knocked down så kommer ni nog kanske att känna igen lite av stuket. Den irländska folkmusiken, blandad med bluesmoll och upphottade trumpeter. Helt galet bra är det. Man känner verkligen hur hela kroppen vill ställa sig och dans riverdance. Ney, man känner hur hela världen borde ställa sig och dansa riverdance.

Så detta kan jag STARKT rekommendera om man gillar det lite mer folkmusik/pop/bulesaktiga.

Låtar att kolla lite närmare på? ALLA... Men, mina två favoriter ännu så länge är A bar in Amsterdam, hey Ho on the devils back och To the sea

Betyg: 4,5 irländska steppskor av 5 fioler möjliga

P.s Perka, jag tror du skulle gilla detta.

Har man tråkigt?


Kom ihåg att ni kan läsa randombloggar genom att trycka på "knappen" till höger på sidan.

Kom också ihåg att ni kan prenumerera på bloggen. Igen, klicka på högersidan.

Tänkvärt


När du pekar finger åt någon så pekar du samtidigt 3 fingrar mot dig själv!

Recension Hultsfredsfestivalen The Gossip - Standing in the way of control

01 - Fire With Fire
02 - Standing In The Way Of Control
03 - Jealous Girls
04 - Coal To Diamonds
05 - Eyes Open
06 - Yr Mangled Heart
07 - Listen Up!
08 - Holy Water
09 - Keeping You Alive
10 - Dark Lines


Då var det dags att tippsa om något bra igen. The Gossip är ett tremannaband (Sång, Gitarr och trummor) och jag har alltid varit väldigt förtjust i simpliciteten man kan få fram med dessa enkla medel. Min personlige favorit är naturligtvis Jimi Hendrix som med en basist och en trummis erövrade världen men även Ting Things, White Stripes och Biffy Clyro har ju lyckats med väldigt enkla medel.

The Gossip frontas av sångerskan och grundaren Beth Ditto som med sin rätt imponerande röst driver bandet framåt i allt från Nic CAve inspirerade låtar till värsta Janis Rivet. Totalt sett är plattan rent ut sagt ett smörgåsbord av delikata små tilltugg.

Keeping you alive och Yr mangled heart är två solklara favoriter som jag rekommenderar. Men, som sagt innan, hela plattan håller väldigt hög och underhållande kvalitet.

Betyg: 4 ringar av 5 cyckelhjul möjliga.

Dagens namn

STORT grattis till min goda vän Mats som har namnsdag idag.

Även grattis till er andra med som heter Mats, eller Mattias.Recension Hultsfred Peter Bjorn and John - Writers block

01 - Writer's block
02 - Objects of my a..
03 - Young folks (f..
04 - Amsterdam
05 - Start to melt
06 - Up against the ..
07 - Paris 2004
08 - Let's call it o..
09 - Chills
10 - Roll the credit..
11 - Poor cow


Egentligen borde jag inte lägga den tid det tar att skriva vad jag tycker om denna skiva men jag är väl så illa tvungen, mest för att ingen annan ska behöva genomlida det jag just gjort. Det är med nör och näppe jag höll mig vaken genom denna sörja av falsksång, släpighet och överpretentiöst dravvel. Peter Bjorn and John låter som falsksjungande Beatleswannabes och det genomgående temat i hela plattan verkar vara att söva den som lyssnar. Näst intill inga låtar går över 4 beats per minut vilket är oooootrooooooliiiiiigt lååååångsaaaaaaaammmmttttt.....

Sången är tråkig, släpig och varje låt har så mycket effekter på rösten att hela kännslan fullkomligt drunknar i voicedist och burkfilter. NEJ ni står inte i en stor tom lokal och sjunger (vilket dom iofs borde) och NEJ det går inte att meskera kass talang med filter.

Om jag MÅSTE nämna något så blir det Let's call it off och Young folks dock enbart för att de var två av de få låtar som visade någon form av livstecken.

Betyg: 0,5 sömnpiller av 100 mögliga brödskivor möjliga

Biljettsläpp till Sonisphere?

För er som suktar efter lite Metallica i Hultsfred på Sonispherefestivalen så ryktas det nu att band och biljettsläpp kommer i veckan.

Lagom till våren kommer isbiten

Då var det dags för Icu Cube att komma tillbaka till Svea Rike och tydligen var det hett uppskattat förra året.

Jag blir alltid lite pirrig när jag läser om stora artister som ger sig ut på turné för innerst inne hoppas jag innerligt att någon festival bokar upp dom.

Om Hultan kunde boka en wannabe som 50 cent så tycker jag de borde kunna ta in lite "old school" som Ice Cube med.

Kom igen... Kom igen... Kom igen...

Linda Rosing söker hjälp... jag menar man.

"Därför vill vi ha Rosing"

Really? Vill vi?

Har vi verkligen inte fått nog av henne? Kom igen, känn efter lite... Visst är det så?

Jag har aldrig riktigt förstått dejtingprogram av den här sorten, speciellt inte när det handlar om kändisar som fläker ut sig på det här sättet. O andra sidan är det ju ingen hemlighet att Linda är media kåt så jag borde kanske inte vara så förvånad.

Playboy går i graven?

Det rapporteras om att herrtidningen Playboy har det svårt och ev. kan kommas att säljas. Jag har aldrig funderat på det men hur i hela friden överlever en tidning som Playboy? Jag vet, folk säger att dom läser artiklarna så det kan väl kanske inte klassas som en renodlad porrtidning men borde inte porr/naket i pappersformat vara rätt överspelat snart? Hela den där spänningen som fanns när man var yngre när man skulle ta mod till sig och köpa en tidning är ju helt borta. Idag har man ju precis vad som helst, helt gratis vid sina fingertoppar.

Jag tycker det verkar konstigt.


Godmorgon mina vänner

Jaha då var det morgon igen och idag blev det hemmavistelse för Herr Fraggelberg.

En titt på kommentarerna imorse var verkligegen upplyftande då det var väldigt många denna gången. Roligt att se att det finns folk som kommer tillbaka.

MFC, annelie, Angeliqua, Metalnallen, J, akilles och pseudonym förgyller bloggen med sina kommentarer men idag hittar vi även HDR-fotografen också. Hetaste ämnet igår var hur man gör när man kommenterar bloggar. Ska man svara i sin egna blogg eller ska man ta och svara i bloggarens blogg. Den är lite lurig och båda läger har sina sidor.

Jag föredrar att svara här i min blogg av en anledning. Man håller ihop tråden vilket innebär att det är betydligt lättare att föja flödet.

Så med det sagt så blir det NOG så jag kommer fortsätta.

Ha en trevlig morgon. Återkommer inom kort.

Hur gör man?

Om någon kommenterar ett inlägg på min blogg, faller ett träd i skogen då?

Nej det var ju inte som var frågan utan hur gör man om någon lägger en kommentar i bloggen? Är det kotym att svara på det folk skriver på den personens blogg eller fortsätter man svara i sin eggna blogg?

Retro...

Om ni, som jag, har ett par år på nacken så MÅSTE ni bara gå in och kolla det här inlägget. Det är så sjuuuuukt bra. Kommentera inlägget med era minnen från hur ni minns er barndom och era data!!! ÖPÖ!!!!!

MFC goes RETRO

Jag minns en del av dom allra första spelen jag spelade. Förutom Stugan (Norr, Öst, öppna dörren, fram, släng) så var det senare Leisure Suit Larry som var trendsättande. Inte nog med att man skulle svara på "svåra" frågor för att få spela men det var ju det första "sex"spelet som kom. Dom där frågorna var oroväckande svåra i början men när man upptäckte att det bara var typ 8 olika frågor så gick det rätt fort att komma vidare. Sierra gick sen vidare med SpaceQuest, PoliceQuest och en hiskans massa andra spel.

Men, på min tid fnns inte internet så när man inte visste vad f*n man var tvungen att göra för att få 4-bitars, 2 färgs Larry att hoppa i säng med 4-bitars, 2 färgs horan så var man tvungen att åka in till stan och köpa en FUSKBOK!!! Inte nog med att det faktiskt var en bok av papper men det var så superhemligt att man var tvungen att ha en magisk penna som man strök över svaret med för att kunna läsa vad det stod. ALLT för att man inte skulle stå i butiken och läsa.

Hur galet som helst.

Så in på inlägget och skriv era minnen.

På tal om roliga rubriker

så vill jag också ha ett vattenfall i vår jättelägenhet.

Badminton a.k.a Fjolltennis

MFC skrev nyss i ett inlägg att han cyklar varje dag och det fick mig att tänka på att jag går och spelar badminton och just DET fick mig att `tänka på något helt annat än gruppen "Just D" utan mer på vem som uppfann badminton?

Egentligen är jag inte bekymrad över VEM som uppfan sporten utan mer varför. Var tennis för svårt? För snabb boll och för stor bana? Misstolka mig rätt nu, jag älskar mitt badminton men det känns ändå som att någon fisförnäm godsherre helt enkelt inte pallade att skutta runt i sina vita knästrumport på tennisbanan längre.

Sen kanske det finns någon sanning i själva ordet badminton. För att verkligen förstå sporten måste vi dela upp ordet.

Bad = Från latinska badicus som betyder Blomma utan pistil
min = Från latinska minitus maximus som betyder bana utan stora hörn
ton
= Från latinskt tonfisikikus matikus nyttikus som betyder utan väsentlig grans mot skogen

Och efter att ha rett ut ovan så förstår ni kanske hur svårt jag hr för att fatta någonting just nu. Tack gode gud att man har ett jobb. ;)


Vilka är ni mina besökare?

Varje morgon när jag loggar in så brukar jag ha en 30 - 40 unika träffar för just denna dagen. Det betyder att en del av er som besöker mig är nattugglor eller morgontuppar eller vad fan motsvarigheten är. :)

Vilka är ni?

Ett jobb är ett jobb är inte alltid bara ett jobb

Att det är lurigt nu för tiden med jobb och liknande är det ingen som kan ha gått miste om. Folk varslas till höger och vänster och trots att det finns mycket jobb så inser man ju att om en storindustri i en minde stad varslar 3000 personer samtidigt så kommer hela balansen att sättas ur spel.

Jag har ett jobb. Jag har ett bra jobb och jag trot jag kan vara lite dålig på att uppskatta det ibland. Många gånger vaknar man och känner piss och ve och ångest över att behöva gå till jobbet men det är ju i stunder som dessa som man verkligen måste ta tag i sig själv och inse att det finns folk som hade gett vad som för att få vakna varje morgon och få gå till ett jobb.

Så alla ni gnällspikar där ute som tycker det är jobbigt att leva i "lyx"vardagen, SKÄRPNING!

Dottern är hooked på festival

Så igår vid hemfärd med dottern drog hon på sig mina festivalglasögon -08 (Ja man måste ha nya varje år) och då nämnde jag Växjö Rockfestival som går av stapeln i slutet av Maj och det visar sig att hon var toksugen på att åka dit.

Cool cool cool.... Det firar vi med en bild. :)


Genomgång av gårdagens bloggkommentarer

Trogna bloggare annelie och Metalnallen är tillbaka igen. Finns tre saker man skulle kunna säga:

1. This is the beginning of a beautiful friendship
2. We've got to stop meeting like this
3. Fortsätt kommentera så fortsätter jag länka. ;)

Även Andie kom tillbaka. IRLvännerna MFC och akilles hade åsikter om ostmackor och pseudonym tyckte jag förtjänade en ledig dag. :)

Signaturen Bloggpengar tippsar oss om hur man ska tjäna pengar på sin blogg.

Svettigt...

Så här nära soppatorsk har jag aldrig varit...

(D.T.E = Distance to empty)


Bättre start får man leta efter

Möttes av detta på MSN när jag kom in idag:

"utan din blogg hade min vardag varit mörkare behöver verkligen den till o från så sluta inte "

Känns SUPERSKÖNT att veta att folk gillar detjag skriver om. TACK

Det gör ont när ens vänner känner en för väl

25 tecken på att DU börjar bli gammal.


1. Dina växter hemma håller sig vid liv, och ingen av dem går att röka.


2. Att ha sex i en 80-säng är helt uteslutet.


3. Du har mer mat än öl i kylen.


4. Klockan 6:00 är det dags gå upp. Förr var det dags att lägga sig vid samma tidpunkt.


5. Du hör din favoritsång i hissen.


6. Du tittar på vädret på TV.


7. Dina vänner gifter och skiljer sig, istället för 'gängar' och 'dumpar'.


8. Du går från tre månader ledigt om året till fem veckor.


9. Jeans och t-shirt är inte längre att 'klä sig fint'.


10. Det är DU som ringer polisen, när de där &%@# grannungarna inte sänker volymen på stereon.


11. Äldre familjemedlemmar drar sig inte längre för att dra snuskiga skämt i din närhet.


12. Du vet precis när ICA stänger, men inte McDonalds.


13. Din bilförsäkring blir billigare, men amorteringen blir högre.


14. Du matar hunden med av experter rekommenderad föda, istället för gårdagens pizzarester.


15. Du får ont i ryggen av att sova på soffan.


16. Du tar tupplurar på dagen.


17. Middag och bio är hela dejten, istället för bara början på en..


18. En 150-grammare med pommes klockan 3 på morgonen vänder uppochner på din mage, istället för att lugna den.


19. Du går till apoteket för att köpa Ibuprofen och magsyredämpande, istället för kondomer och graviditetstest.


20. En 40-kronorsflaska med vin är inte längre 'grymt bra'.


21. Du äter riktig frukost vid frukostdags.


22. 'Fan, jag kan inte dricka på samma sätt som jag gjorde förr...' ersätts av 'Jag kommer aldrig mer dricka så mycket!'


23. 90 % av tiden du spenderar framför datorn är faktiskt arbetsrelaterat.


24. Du dricker ett par öl innan du går till baren, för att spara pengar.


25. Du gratulerar dina vänner när du får höra att de väntar barn, istället för att utbrista 'Åfan! Vad har du nu gjort?!?'


Och som bonus...

26. Du går igenom hela listan och försöker desperat hitta en punkt som på ett eller annat sätt inte stämmer in på dig och ditt gamla arsle..

Sen skickar du vidare detta till alla dina vänner, eftersom du vet att de också kommer ta åt sig av det.

Så nu vet du varför jag skickade detta till dig...


Jag ber om ursäkt

för den sparsamma uppdateringen av bloggen som skett idag. Ser att det är ett är hundra av er som varit inne och tittat idag och jag tackar för alla besök. Imorgon är en ny dag och jag hoppas på bättre respons från migsjälv då.

Jag ber om ursäkt

för den sparsamma uppdateringen av bloggen som skett idag. Ser att det är ett är hundra av er som varit inne och tittat idag och jag tackar för alla besök. Imorgon är en ny dag och jag hoppas på bättre respons från migsjälv då.

Genomgång av gårdagens bloggare

Då ska vi se mina vänner.

Då var det söndag och även idag vaknade jag omänskligt tidigt. Men, jag pallade helt enkelt inte att logga in så jag slösade bort 1,5 timmar på en rätt usel film som hette The gym teacher.

Gårdagens kommenterare bestod som vanligt av annelie. Tack för de återkommande besöken. Även Metalnallen gjorde ett snabbbesök. Min trogne vän IRL Akilles var inne och kommenterade en del med men han har ingen blogg så det blir ingen länkning dig. Sorry att jag glömde dig innan kompis. Löv ja. Det vet du.

En nykommling till familjen är Andie som verkar blogga om lite allt möjligt. En snabb koll ger dock en huvudinriktning på filmer vilket är roligt. Det som är ännu roligare är dock att hon kommer ihåg Angelfire tiden. ÖPÖ

Ostfrallan i mitt hjärta

Nu verkar det vara dags att dumpa ostfrallan i utbyte mot nyttigare och exklusivare pålägg. Men, mina  vänner, jag säger bara detta... Ostfrallan kommer alltid att finnas i mitt hjärta.

Jag minns när jag var 6 -7 år och bodde i Timmernabben. Varje helgdagsmorgon kom det förbi skolungdomar och sålde frallor till någon klassresa eller liknande. Och att ta den frallan, med en ostskiva på och doppa i lite hot chocolate (Hocho) är något som följer mig ännu idag. Så ta era kalkonbröstavokadoselleriagåneriviktmackor och doppa det i ert gröntemotcanserochcelutiter men jag tänker behålla min ostfralla in i det sista.

Nu ska vi inte utesluta alla roliga varianter på mackor för jag anser att en god macka är nog det mest underskattade som finns. En härlig BLT eller kycklingmacka är ju fantastiskt gott men när klockan är 07:00 på morgonen och man ska iväg till jobbet då är det ostfrallan som är oslagbar. I all sin enkelthet.

Recension Hultsfredsfestivalen Sonic Syndicate - Love and other disaters

1. Encaged
2. Hellgate: Worcester
3. Jack of Diamonds
4. My Escape
5. Fallout
6. Power Shift
7. Contradiction
8. Damage Control
9.Red Eyed Friend
10.Affliction


Egentligen borde jag nog be Metalnallen skriva den här recensionen då hans forté uppenbarligen ät metal av olika sorter men jag tänker ändå ge min syn på den här skivan.

Det jag kan tycka vara lite jobbigt metalband är att det många gånger saknas en variation genom en hel skiva som gör att jag njuter av att lyssna utan att byta. Det kan lätt bli för enformigt och enkelspårigt och även om jag känner likadant för Love and other disasters så finns det något väldigt speciellt med detta band. Primärt, för min del, handlar det om att dom har två sångare. En för "rensång" och en för growling. Dom bryter av varandra väldigt bra och det blir ett härligt samspel mellan hårt och brutalt och rent och skönt.

Musikaliskt är det tung rock med tunga riff men ändå väldigt melodiskt. Refrängerna går från det Rammsteininspirerade tunggungsriffet till mer nutidsrocks refränger med melodier och varierande rytmer.

Låtarna som sticker ut för mig är Affliction, Red eyed friend, Contradiction, Encaged, Jack of diamonds och bonusspåret Ruins. Nästan hela plattan med andra ord.

Betyg: 4 halstabletter av 5 tepåsar möliga

Bandsläpp Roskilde 090221

KATZENJAMMER er en dynamisk gruppe rødkindede piger, der lystigt blander folk, country, Balkan og blues i deres helt eget højspændte piratcirkus. Kaizers Orchestra bør kigge sig lidt over skulderen...


KLOVNER I KAMP har gjort for norsk hiphop, hvad Malk De Koijn har gjort for den danske. Deres sprudlende shows er fyldt til bristepunktet med gags, klovnede fortællinger og forrygende, norsksproget hiphop. Dansken, Dr. S, Alis og Fingern har udfordret stivsindet og de fastfrosne opfattelser af, hvad man kan gøre med hiphop på sit eget modersmål.


SATYRICON kombinerer black metal med stiltræk fra mere traditionel, muskuløs rock. Det seneste album The Age of Nero beviser, at international anerkendelse ikke har rokket ved Satyricons nattesorte livssyn og sønderknusende tyngde.


SKAMBANKT giver kærligheden til The Stooges, Motörhead og andre af rockens afguder frit afløb. Punk og hard rock tilsættes socialistiske budskaber i tung granit, som er et monument over den gamle Sovjetunion værdig. Og det hele foregår på syngende norsk.


YOGA FIRE består bl.a. af medlemmer fra Klovner i Kamp. Yoga Fires norsksprogede, enkle popsange har alle voldsomt hitpotentiale. Humoren og glimtet i øjet er stadig intakte og genkendelige, så gamle Klovner-fans vil ikke blive skuffede.


Nu bloggar även våra husdjur...

Den här bloggen kan jag starkt rekommendera om ni gillar Chiahuahuahundar och humor.

Den handlar om the life of Leif och bjuder på många underhållande bilder med minst sagt komiska undertexter.


Tisdag. Farsan och jag rök ihop. Han hade inte en chans. Jag drog "dödens käftar" på han. Han gav sig diiiirekt...

Från "sex" till "sex"

Idag hittar vi en "Vad hände med stjärnan" artikel om Belinda Carlisle hos Aftonbladet och då har man så fyndigt nog skrivit från go-go-dans till Playboy. Det är ju som att säga att trots att jag ägt en ferarri, en lambo, 2 porsche och en limo så skulle mitt billiv vara från Volvo till Saab? Visst, Belindas band på 80-talet hette the Go-Go's men ändå....

Kom igen, hur många av oss som stod i hörnen på skoldisko under 80-talet minns inte Heaven is a place on earth som en av de bäääästa låtarna NÅGONSIN!!!! EVER!!!!!


Recension Hultsfredsfestivalen Timbuktu - High 5 och en falafel

1. Tänk Om
2. N.A.P
3. Välj Mej
4. Säj Inte Nä Säj Jää
5. Jag Vill Bara
6. Mörkar
7. En High 5 & 1 Falafel
8. Glömten I Ögat
9. Fubbick Fubbick
10. Dom Hinner Aldrig Ikapp
11. Schnyygg
12. Olympiska Spelen 2012
13. Tack För Kaffet
14. 6anVissa gillar inte Stockholmare och andra gillar inte Skåningar. Det är som Jin & Jang, svart och vitt, sött och surt. Personligen har jag problem med skåningarna men om det någonsin ska finnas undantag (förutom Erkan och Heggejo) så är det Timbuktu. Jason Michael Bosak Robinson Diakité, a.k.a Timbuktu, är förenat med festivalsommar och ingen som sett honom uppträda kan säga annat än att det ges en viss energi som är svårt att förmedla på något annat sätt än från en scen, på en festival en varm skön sommarkväll i Sverige. Nu har mannen släppt en ny platta. Med erfarenhet från övriga plattor så var jag lyrisk över att hitta DEN DÄR låten som skulle få mig att verkligen gå igång. Precis som Det löser sig, Ett brev och Alla vill till himmelen gjort för så många innan denna skivan. OCh mycket riktigt så redan efter en lyssning hittas denna underbara hit.

Tre låtar sticker ut enligt mig. Tack för kaffet är mer av en poplåt än en raplåt och bryter mönstret riktigt fint. Titelspåret High 5 & en falafel är också en riktigt bra låt. Men den som stack ut mest är Schnyygg. DEN kommer vi alla skutta till på Hultan i år och jag kommer att skutta högst.

Betyg: 4 Saab av 5 brevpressar möjliga

You're in then you're out...

Snälla söta rara... Kan inte Nicollette bestämma sig, eller har det kanske med divafasoner att göra. O andra sidan vet vi ju från t.ex Prison Break att divafasoner kan förlåtas och blöta disktrasor som Sara får komma tillbaka när pengarna tar slut

Bästa död i en tv serie? Melissa i OC. Herre min skapare vad jag jublade närvi slapp henne.

Genomgång av bloggare som kommenterar

Då ska vi se...

Under gårdagen besöktes vi som vanligt av annelie och mfc. Tack för era återkommande synpunkter. Det gör det lite lättare att fortsätta när man vet att någon verkligen läser.

Ytterligare en gamal bekant som jag dock inte hört av på länge innan nyligen är Angeliqua. Hennes och hennes mans blogg Krokopadda ger dig precis det bloggen föreslår, en insikt i en barnfamiljs liv. Angeliqua och jag känner varandra IRL så det är roligt att läsa sina vänners påhitt.

Sist men inte minst har vi Luulee som bjuder oss på vad jag kallar för en dagboksblogg. Handlar mycket om just här och nu.

Bloggspråk

När man surfar runt bland Sveriges alla bloggar märker man ganska fort att många av de bloggare som är lite yngre har en tendens till att blanda svenska och engelska. T.ex Inte en fucking way att jag didn't like him lixom.

Jag tycker vi ska vända på tränden och försvenska de engelska låneord vi har idag.

Med andra ord heter det nu mera inte Facebook, notebook och han är hot utan fejjsbuck, nåtebuck och han är hått.

Poliserna ut, maten in.

För ett tag sedan skrev jag att matsnusket kommer bli den nya heta potatisen i media och även om jag inte känner att jag haft heeeelt rätt så tror jag ändå att det kanske kan komma att bli aktuellt. Vi får helt enkelt se om senor, insekter och larver är blir mer aktuella än poliser som snattar godis och är smygrasister

Godmorgon dog morgonen?

Klockan är i skrivande stund 07:52, det är Lördag och jag frågar mig själv: Varför?

På senare tid har jag märk att jag kan helt enkelt inte ta sovmorgon längre. Det känns som att jag vaknar så här tidigt oavsett vilken dag det är eller om man har festat dagen innen. Minns knappt när jag sov längre än 9. O andra sidan så kan det bero lite på min nya metod att vakna på morgonen. Vaknar jag innan min klocka ringer så går jag upp, under förutsättning att det är inom rimliga gränser och jag tror att om man gör så, istället för att försöka somna om så vänjer sig kroppen på ett helt annat sätt. Ja ja. Skit samma.

Morgonen dog för länge sedan me gladast är nog räven.

Recension Hultsfredsfestivalen Lenka - Lenka

1. The Show  
2. Bring Me Down  
3. Skipalong  
4. Don't Let Me Fall  
5. Anything I'm Not  
6. Knock Knock  
7. Dangerous and Sweet  
8. Trouble Is a Friend  
9. Live Like You're Dying  
10. Like a Song  
11. We Will Not Grow Old
  
För ett par år sedan var jag på Way out West och även om merparten av festivalen spenderades med att förbanna idiotvakterna som inte lät mig ta in min kamera och jaga pingviner så gick jag från den festivalen en erfarenhet rikare. Kvinliga Singer/songwriters. På W.O.W var det Regina Spektor som satta sinnena i gung och efter det har Regina följt mig varthän jag än vänt mig. Hultsfred har i år bokat in ett par riktigt underbara akter i den här genren och trotts att Regina kommer så måste jag säga att Lenka är nog en av de bättre jag har hört på länge.

Som vanligt handlar det om trallvänlig musik som sjungs med en sammetslen, lite släpig röst. Men ack så behagligt det är. Denna platta varierar dock lite pop med melodiska stycken som får en att mjukna. Låten som jag förr för heter "Like a song" och är så makalöst vacker. Jag förflyttas direkt in i en trollskog där solen spirar ner genom trädtopparna. Runtomkring mig skuttar rosa kaniner i slowmotion och när jag lsuter mina ögon snurrar skogen runt mig. Vinden smeker min hud och i fjärran sker ett sagobröllop. Jag står i utkanten och tittar på. Den här kännslan GÅR inte att beskriva och skulle jag fortsätta skulle det säkert bara bli soppa av det hela.

Kort och gott. Lenkas självtitulerade album Lenka är underbar och jag ser fram emot att få se detta mirakel på Hultan i år.


Betyg: 4,5 brödrostar av 5 pianopallar

Jävla kärring

Jag har alltid varit lite av en kärring vad det gäller sorgliga saker på film och det blev definitift inte bättre efter att jag fick barn.

Så, med det sagt vill jag bara säga att jag tjöt som en liten flicka när jag såg Seven Pounds med Will Smith i huvudrollen häromdagen.

Blir det Filip och Fredrik skjuter jag mig själv

Eller kanske inte skjuter men jag skulle bli irriterad. O andra sidan tittar jag inte på programmet så varför bryr jag mig ens.

Oldsberg lämnar "På spåret"

Framstjärt, kallhygge och tomteverkstad

Jag måste nog ställa mig i led med övriga bloggare som tycker att man ska tala klarspråk om saker och ting som vuxna talar om men, det är inte alltid så enkelt. Först och främst hänger det naturligtvis på hur gammalt barnet är. Den kan jag även tycka att det kanske inte är helt rätt att barn ska utvecklas mentalt mycket snabbare än vad deras kroppar gör. En 6 åring kanske inte ska höra ord som penis, sex, samlag och sperma. Visst, ens egna barn reder ju kanske ut det men man VEEEET ju att orden kommer att komma på tal på lekis och på lekparken och då måste du som förälder ta den diskutionen med andra föräldrar och det i sin tur kan leda till att andra föräldrar inte vill att deras barn ska umgås med dina.

Det är nog trots allt lite av en förbannelse att vara lillgammal.

Kan tillägga att "myspinne" tycker jag lät lite gosigt....

Nu tar vi till jänkarmetoder

Det är lite roligt när man läser i media idag hur Peter Althin bryter in och gormar om att det börjar likna en amerikans rättegång eftersom åklagarna bara kastar in nya bevis hela tiden utan att föranmäla eller va tusan det nu är man gör med bevis i en rättegång.

Jag har en svåger som är advokat i Californien och varje gång sådana här saker händer tänker jag på honom och alla idioter han måste stå ut med.

Kolla bara in 2007 års vinnare i Stella Awards här.

P.s Glöm inte bort Steal this Film

Inte bara Saab som kursar

Jag är inte ekonom eller speciellt allmänbildad men jag måste säga att det rycker i hela irritationsnerven när jag läser om Saab som nu får rekommendationen att begära rekonstruktion. Det betyder, så vitt jag förstår, att Sabb inte behöver betala sin räkningar vilket är bra för Saab men mindra bra för alla underleverantörer. Hörde på radion idag att dom redan nu börjat ställa in sina leveranser.


Morgonens genomgång av bloggar i kommentarer

Hej och hå,

Då var det dags att vakna igen och ta sig an ytterligare en dag av jobb och lustigheter i media. Idag är dock fredag vilket är underbart måste jag säga. Har dottern i helgen och det ska bli mysigt. Saknar henne väldigt mycket.

Bloggare från igår är trogna annelie & CrimsonAnna. Vi hittar dock även Jenny (http://www.jennybloggar.se/) som är nykomling till familjen. Jenny har fibromyalgi vilket för mig egentligen abra var något ord man läst i tidnignar eller hört kastas omkring av diverse olika anledningar men efter att ha läst ett inlägg av henne med en "dikt" om hur det är att ha detta så fick jag en helt ny insikt och respekt.

Skijk (polisen i filmen) var inne med men han har ingen blogg så han tänker jag inte nämna. ;P

Högaktuellt!!!! Fildelning!!! Piratebay!!!!

Iom Piratebayrättegången så har det här med fildelning blivit väldigt aktuellt.

För er som inte känner till "Steal this film" så rekommenderar jag den stark. Är en form av dokumentär som fokuserar på fildelning och det tekniska bakom det hela samt äganderättigheter osv osv. Dessa filmer är gratis på nätet och i dem så pratar man väldigt mycket med Piratebaygrundarna.

Nu har det kommit en uppdaterad version av film 1 & 2 i väntan på del 3 och jag tycker absolut ni ska ta och kolla på den. Om inte annat tycker jag att ni som känner mig och min omgivning ska ta och titta på filmen och titta extra noga vid 04:36.

Nedan får ni en liten hint om vem som är the bad cop!!!!
Här har ni filmen i dess helhet. Har ni inte 51 minuter över så kan ni ta och titta på youtube när det passar.(Källa: http://www.youtube.com/watch?v=uKyuFJgGxJc)

Piratebayrättegången. (Se, ingen särskrivning)

För ett par dagar sedan så tyckte jag mig se en rubrik där det stod att åklagaren hade sagt: "Jag förstår mig nog inte på teknologin." Det tyckte jag kändes väldigt betryggande. Sitter nu och lusläser en annan artikel för att hitta mina små guldklimpar i media och det som verkligen stod ut som en pil i näsborren var:

- Nej, säger Neij.  (Fredrik Neij)

Undra om han skulle kunna förneka att han nekat genom att åberopa att han bara yttrade sitt efternamn istället för att svara på frågan? Lite som att skylla en fortkörning på en nära bekant kanske?

Personligen tycker jag det känns lite som en katt och råtta lek det här. Ska bli spännande att se vad som händer.

O andra sidan sas det ju på Nyhetsmorgon häromdagen att trots att världen tittar och detta kan bli prejudicerande så betyder det egentligen inte ett skit. Folk har fildelat innan och kommer att fildela efter. Oavsett vad domen blir.

(Källa: http://fraggelberg.blogg.se/2009/february/ett-litet-titthal-i-lagen.html)


Älskarinnans fel?

Jag tycker det är så tragiskt när man läser berättelser om barn och människor som dör i förtid. Speciellt barn. I detta fallet var det en liten flicka vars barnvagn blåste ner i havet. Trotts en direktinsatts av pappan och förbipasserande gick hennes liv inte att räddas då kylan gjorde att kroppen helt enkelt la av.

Det är tragiskt...

Men vad jag stör mig på ännu mer är att man vinklar historien till att fokusera på att pappan var med sin älskarinna och att det var när han kysste sin älskarinna som vagnen blåste ner.

Ok, det må hända att det var så det hände men det hade lika gärna kunnat vara att pappan skulle tända en cigarett, eller skicka ett sms. Snacka om att dra fokus från den verkligea tragedin i berättelsen.

(Källa: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4449698.ab)

Skapa en egen åsikt

I förra inlägget var det någon som kommenterade en särskrivning jag gjorde men det är inte därför jag skriver detta inlägget utan för att någon annan kommenterade folk som skapar sig åsikter om världen utifrån det som skrivs i skvallerpressen.

Min svåger sa något till mig för mååånga år sedan som verkligen ställde till det för mig. Han hävdade att du kan inte ha en egen åsikt om något om du inte själv upplevt det. "Absurt" tyckte jag men ju mer jag tänkte på det dessto sannare blev det och idag har det gjort att jag är OERHÖRT selektiv i mina uttalanden om saker och ting jag inte upplevt själv. NI tycker säkert jag har fel men om jag frågar er vad ni har för åsikt om det som händer i Irak så kommer många av er troligen tycka det är för djävligt och att Bush är en idiot. Ni kommer tycka amerikanarna är dumma i huvudet och att dom är sadister com bara gör ont. Jag säger nu inte att det inte är så men alla åsikter är uteslutande baserade på vad media rapporterar tillbaka till er.

Om någon berättar för dig att pyton smakar skit, kan du med 100% säkerhet säga att så är fallet om någon ställer frågan till dig?

Filmen Wag the Dog med Dustin Hoffman är ett OTROLIGT bra exempel på detta.

Så, för att förtydliga... Allt jag bloggar om är inte absolut sanning för mig. Snarare tvärt om. Jag gillar att poängtera det roliga i saker jag läser. Hhur har reportern formulerat sig, hur har man citerat folk man intervjuar etc etc etc.

Ta livet för vad det är. Det blir inte seriösare än så här. :)

Piratebay rättegången

Finns det något mer lysande försvar:

"Enligt advokaten framgår det av uppgifter i e-posten att Carl Lundström aldrig haft för avsikt att begå brott i Sverige. I ett ett mejl skriver Lundström att han inte har tid att sitta i "finkan"."

Har inte tid? ÖPÖ!!!!

Dagens genomgång av bloggare som kommenterat under gårdagen

Såååå... Då var det morgon igen och efter att ha gått igenom gårdagens kommentarer på bloggen så tänkte jag börja göra en liten genomgång av de som varit inne och kommenterat, under förutsättning att jag hittar något på deras bloggar värt kommentera.

Först ut är HDR-fotografen (http://fotografhelsingborg.blogg.se/). Jag är alltid lite svag för fotobloggar men blir många gånger riktigt förbannad eftersom jag inte är lika duktig som dom är. O andra sidan är jag säkert duktig på något annat, har jag hört. Det återstår att se men i vilket fall som helst så gillade jag den här bloggen. Inte bara för att det försat inlägget jag läser handlar om hur man absolut inte ska testa att bränna tejp när man har det på fingret. Så där lagom galet. Går man vidare i bloggen så hittar man dock en hel del bilder som är av otroligt skön kvalisort. Härliga kompositioner, juste behandling och härliga motiv. Väl värt ett besök.

Näste blogg till rakning är annelie (http://goolan.blogg.se/). Förstu ut ser jag att hon dessvärre drabbats av en tragedi av någon sort så det känns inte rätt att bedöma bloggen utifrån det men jag minns ett inlägg jag läste för ett tag sedan som verkligen fick  mig att jubla:

Min favvo macka med Parma skinka va slut.

Och precis när jag ska betala kommer en sur kund och gnäller över en gammal sallad han köpte igår. Det tar evigheter och jag glöms bort.

Minuter passerar..

- Min son bor granne med din chefs kusins dotter, och jag ska säga dig, att jag minsann känner honom!

- Vem?

- Din chef! Vet du var Rågsveds vägen ligger? Vi bor där.

- Vem?

- Vi, vi är grannar!!

- Jag bor inte där.

Nåt i den stilen. Mitt kaffe blev ljummet innan jag ens fått betala..

Skön humor...

CrimsonAnna (http://metalanna.blogspot.com/) driver en metalblogg med lite gott och blandat. Spontant verkar det handla om metalmusik och det vardagliga livet. Dessutom gillade hon vår gitarrvägg så jag vi gillar henne. :)


Ett litet titthål i lagen?

Idag läser vi, igen om poliser, och denna gången handlar det om "fadern" till fartkamerorona, Sten Byström, som åker dit i en fartkamera. Well, inte åker det eftersom han hävdar att det inte är hans om kör utan en nära anhörig och eftersom det är en nära anhörig behöver han inte avslöja vem det är.

Min fråga är då, har han INGEN skyldighet att motvisa sin skuld? Snacka om att ALLA som åker fast nu kommer att skylla på att det är en nära anhörig som körde. Finns ju inget annat att säga. Du behöver ju tydligen inte bevisa något mer än så. Eller?


(Källa: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4440167.ab)

Recensioner för kommande festivalsommar

Jag fick besök av en kille på bloggen häromdagen som kallar sin blog Metalnallen och även om hans blogg inte är ny på nått sätt så var den ändå väldig ren, fräsch och fylld med bra information. Vill ni ha recensioner och betyg på Metalskivor så kommer denna blogg att bli en bra källa, trots att den är relativt nystartad.

Men, det gav mig en idé om att man kan ju göra samma sak här fast med inriktning enbart på Festival Sommar. Eftersom jag ändå lyssnar på i stort sett all musik innan så kan jag ju lika gärna ge er mitt tycke om det hela.

Så, när tid ges kommer jag att skicka ut lite info.

Besök Metalnallen under tiden.

Nikki Sixx pratar svenska

Jag tänkte skriva hur sjukt oproffsigt det är att bete sig på det här sättet när man trots allt är känd och en förebild för många men när jag läser artikeln tycker jag det nästan är roligare att Nikki pratar svenska.

"Fuck you, din bitch" sägs han ha sagt....

öpö


(Källa: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/article4439564.ab)

För fet för ett... runway?

Det är galet när man säger att Heidi är för fet för att vara modell. Inte konstigt att folk svälter ihjäl sig.


(Källa: http://www.aftonbladet.se/sofismode/article4428214.ab)

Aftonbladet suger?

Är det någon mer än jag som upptäcker att ju fler artiklar med Abladet jag har öppet samtidigt, dessto segare blir min dator? Trodde först att det bara var min dator det var fel på, vilket inte hade varit så osannolikt men nu har jag märkt att det blir på fler sidor.

Fattar nada....

Facebook skapar rubriker igen

Facebukk(ake) har gett mig mycket. Jag har hittat vänner jag inte sett eller talat med på 15 år och det glädjer mig men det känns alltid som att allting måste klagas på. Det var ingen hemlighet i början att det material man la upp skänkte man rättigheterna till Facebook åt. Och nu har dom tydligen gått ut och sagt att det är foreeever ever ever. Istället för att göra en sådan stor sak av det hela, sluta använd det. Inte svårare än så. Vi vet ju alla hur duktiga vi är på att läsa licensavtal när vi isntallerar spel och program och jag väntar fortfarande bara på den där lilla extraraden som säger att vi går med på att skänk 10% av vår lön till Miklosoft foreeeevr ever ever.


(Källa: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4443835.ab)

Hultsfred: Då, och då.

Jag skrev rätt snabbt efter Hultan -07 ett inlägg om hur dystert det var att komma tillbaka till området utan alla scener, folk och liv. Och nu har vi fått in ett vinterinlägg från Hultanbloggen som också visar hur öde och "trist", men ändå vackert, det kan vara när vi inte är där och röjjer.

Och poliser i media fortsätter

Hart noterat ett par artiklar tidigare i veckan men eftersom jag inte orkat blogga så har jag inte lagt in dom här. Idag skrivs det dick igen om en polis men denna gången är det betydligt allvarligare.

GTA "chockar" spelvärlden

Nu blir jag väl kallad för moralist igen men det här tycker jag är kul som fanken.

Huuuur länge har det inte funnits nude skins till dessa spel? Känns, precis som dom skriver, att det enbart är en provokation mot censurlagarna.


(Källa: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/recensioner/spelnytt/article4440156.ab)

Roskilde bandsläpp 090218

DOWN (US) er et all-star metalband med selveste Phil Anselmo fra hedengangne Pantera i front. Medlemmer af Corrosion of Conformity, EyeHateGod og Crowbar deltager også i de tunge løjer. Sydstatsbandet er for alle med hang til slæbende, stenet metal med arven fra Black Sabbath intakt.

Vi lader dette eftertragtede, tonstunge navn stå side om side med et dugfrisk, mere melodisk rockband.


BADDIES (UK) kunne være et godt bud på årets nye band, skriver et enigt anmelderkorps. De lægger sig op ad det drevne, svedige beat hos Queens of the Stone Age, samtidig er der den umiskendeligt britiske attitude som hos Arctic Monkeys eller Kaiser Chiefs.

Ytterligare två band jag inte känner till och jag måste säga att jag börjar bli lite orolig att det ska bli som förra året. Men, det är ett par dagar kvar så jag håller hoppet högt.


Mer trafik till din blogg?

Hittade en ganska rolig sida som inte bara genererar fler träffar till din blogg men som även funkar som en random generator för bloggar du vill besöka.

Går du inte på Mer Trafik och registrerar dig så väljer du vilken typ av bloggar du vill besöka och när du gör det får du poäng. Poängen genererar sen slumpningar till anda surfare. Dessutom får jag poäng om ni klickar er vidare från min blogg.

Så när ni är klara här så klicka på bilden på högersidan och se vart ni hamnar.

Hultan bandsläpp 090217

Peter Bjorn and John
Hello Saferide (Tar emot att skriva)
John Me
Emmy the great

Har inte lyssnat på några av dom ännu men jag återkommer om jag hittar något guldkorn.

Jag vet jag vet jag vet

Det har varit mäkta dåligt med uppdateringar på sista tiden men det har varit alldeles för mycket just nu.

Mycket med jobbet, sover dålig, etc etc etc så det i all ärlighetens namn inte funnits någon ork att uppdatera. Sorry men jag ska försöka bättra mig.

Dagens kommentar på ett inlägg

Man vet att man har trogna läsare ibland:


Joaquin Phoenix om Joaquin spexar eller tar paus?:
Hey dude, I saw that you have blogged about me, why do you say that I am a genius?? I feel REALLY offended...my lawyers from columbia pictures, warner bros etc will contact you and Akilles about this later on...jeeez....

I högtalarna just nu

Sitter och mummsar lite mat nu och startade musiken. Nu mår jag lite bättre. Det blev HUltan Vol I (Enbart låtar från artister som kommer till Hultsfred 2009 och enbart från deras senaste platta)

Vol I
01 - Dropkick Murphys -Cadence to arms (live)
02 - Anna Ternheim - Let it rain
03 - Sonic Syndicate - Affliction
04 - Lenka - Like a song
05 - Madness - Our House
06 - Sonic Syndicate - Red Eyed Friend
07 - The heart strings - He wanted to fly and he flew
08 - Sonic Syndicate - Contradiction
09 - Maia Hirasawa - And I found this boy
10 - Lars Winnerbäck - Över Gränsen
11 - Maia Hirasawa - Parking lot
12 - Sonic Syndicate -Jack Of Diamonds
13 - Lenka - Skipalong
14 - Anna Ternheim - What have i done
15 - Timbuktu - Schnyyygg
16 - Lars Winnerbäck - I stockholm
17 - The Killers - Goodnight, Travel Well
18 - The Gossip - Yr Mangled Heart
19 - Madness - Baggy Trousers
20 - Anna Ternheim - Black sunday afternoon


Aftonbladet håller fanan högt....

Inlägget har ändrats efter publicering då jag glömde att Fru Bagges aaaaasssss var något annat program.

Jag skrev tidigare om porrschokerna inom melodifestivalen, alternativt i Aftonbladet.

Röven bar under träning, porrhögen och nu detta...
Helt fel med döda barn som andas.

Förlåt förlåt förlåt men jag kan inte ignorera detta löp.Max och Saga kan andas ut... Säger man verkligen så om sina döda barn? T.o.m nu kan dom vila i frid hade varit mer passande tycker jag men vad vet jag.

Vad jag dessutom tyccker är rätt sjukt om jag ska vara helt ärlig är att trotts den otroligt korta artikeln så hinner man diskutara pengar och dessutom komma fram till att det var bra att det blev 50,000 vardera för barnen. Lika mycket för båda tv.

(Källa: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4424784.ab)

Blir det prejudikat?

Ska bli otroligt spännande att se vart rättegången mot thepiratebay kommer att sluta. Jag förstår ju anledningen till att mand rar dem inför rätta men jag har så svårt att förstå hur tänket bakom det hela är...

Thepiratebay har en hemsida som berättar för folks datorer vart de kan ladda hem material. Skyddat eller fritt men kontentan är att de visar egentligen bara vart man kan begå brott. (Ja, vissa anser att fildelning är ett brott och den debatten ger jag mig inte in i, mest för att jag inte har en åsikt)

Min fråga är, vad är skillnaden, om man nu verkligen ska generallisera, på detta och om jag visar en kille på stan vart jag råkar veta att det finna knarklanagare? (Nu i skrivande stund inser jag dock att mitt argument kanske inte håller eftersom vi har, så vitt jag vet, anmälningsplikt?) O andra sidan så har ju faktiskt polisen tillgång till informationen med så... Ähhhh nu snurrar jag bara in mig...

Nåväl, världen ser på med spänd förväntan. Detta domslut kommer att sätta prejudikat och förlorar TPB så ligger vi alla pyrt till.

Undra om jag begår brott genom att länka till thepiratebay?

(Källa: http://blogg.aftonbladet.se/29657/perma/1126131 samt http://blogg.aftonbladet.se/29657/perma/1126131)

Ytterligare en avikkelse

Har sedan jag kom in inte ens startar musiken...

Vad blir det idag?

1. Tystnad
2. Hjärtskärande Peter Gabriel
3. Öronbedövande Sonic SYndicate
4. Vil I Hultan med allt från smäktanade sjönsång till rappande skånigar?
5. Eller ska man ta alla 4000 låtar och bara slänga in i en playlist?

Har inte en aning...

Ja ja, imorgon är det bandsläpp Hultan i alla fall och det ska bli kul.

Blir det Billie The Vision?

Viklen jävla skit dag

tänkte jag börja detta inlägget med men jag vet inte riktigt vilket ben jag ska stå på.

Idag var en sådan där morgon när man vaknar och bara känner att en fallande Rysk sattelit i huvudet hade varit bättre än att gå upp.

Jag går alltid upp när jag vaknar, oavsett om det är 2 minuter till klockan ringer eller 40 minuter eftersom jag anser att om kroppen vaknar så är det helt eneklt dags att gå upp. Hur många gånger har man inte vaknat 30 min innan klockan, rätt pigg men lite mossig och somnat om bara för att vakna som en zombie i en Michael Jacksson musikvideo 30 minuter senare?

Men imorse var det omöjligt. Låg och drom mig nästan en timme innan det var dags att gå upp.

Dusch brukar ta kankse 5 - 8 minuter men idag stod jag nog i gott och väl 20 minuter. Var helt inställd på att regradera migsjälv till en 5-årings nivo och bara sätta mig ner och skrika "VILL INTE VILL INTE VILL INTE VILL INTE".

Så alla ni som hamnar i skottlinjen för min vrede idag, jag ber om ursäkt på förhand. Om ni inte förtjänar det dvs för då är det inget synd om er. :)

Det finns vissa människor som är bra och det är tack vare er få som jag trots allt kan småle lite medans jag skriver detta.

Taskig mat och oönskade proteiner

Ni som läser regelbundet vet att jag rantat och rejjvat över att media blåser upp varenda liten påolihändelse som inträffar och det blir näst intill en hetsjakt på poliser som gör fel.

För ett tag sedan handlade det om fusket i köttdisken hos din lokala handlare där man malde om kött som var gamalt. Nu har vi en matrelaterad story igen och jag kan ge mig tusan på att det kommer bli en ny folkrörelse i media.
(Källa: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4413324.ab)

Det var länge sedan...

... jag hittade en prylaffär på nätet som jag verkligen diggade men den här ploppade upp idag och ser ju bara hur ball som helst ut. Vad sägs t.ex om en radiostyrt K.I.T.T eller en A-Team van? Hur ballt som helst.

Roliga prylar

Kom inte och tyck att bensinen är dyr...

Kolla kilopriserna...


Vad är det för klot i himmelen????

Två dagar i rad har vi haft ett stort gult klot i himelen och jag kan för mitt liv inte komma på vad det är. Om jag verkligen tänker efter dock så påminner det lite om solen men det var så länge sedan jag såg den sist så jag ska inte svära på att så är fallet. Det är faktiskt mer troligt att det är ett UFO än att solen syns här nere.

I vilket fall som helst så blev det lite lagerpåfyllnad från bolaget och sen blev det kaffe på uteservering. Mycket trevligt var det.
Knäppa vad

24 bigmac på 24 timmar?

Hur svårt kan det vara?


(Källa: http://www.aftonbladet.se/poker/article4407373.ab)


Joaquin spexar eller tar paus?

Det sägs nu i den celebra världen att Joaquin Phoenix tänker lägga sin skåderspelarkarriär på hyllan och börja med hipp hopp istället. För det första så finns det så många galna fel med den förra meningen så jag vet inte var jag ska börja. För det andra så kankse det är helt genialiskt (GENIALISKT SOM I BRA!!!!! Orkar inte ett krig till...) Men, när man läser lite mer så nystas det fram lite saker som får en att tro annorlunda. Samtidigt som han nu hoppar av filmens värld så görs det en dokumentärfilm om just detta och folk i hans omgivning säger att det hela är ett skämt och att dokumentärfilmen är hans nästa projekt, inte hipp hoppen. Vi får helt enkelt se men jag hoppas innerligt på det senare alternativet.(Källa: http://www.expressen.se/noje/1.1466132/joaquin-phoenix-var-helt-borta-i-tv)

Aftonblades sexskandaler besviker

Jag har inget hopp om att få läsa något spännande när media rapporterar om Sexskandaler, troschockar och allt vad de nu hittar på men idag gick jag bet och var bara tvungen att kolla en sak.
OK... Porrhög....??? Jag ville verkligen inte kolla och jag försökte in i det sista att försöka vad i fan en porrhög kunde vara, speciellt med tanke på att det hotar att stoppa Måns. Så, jag klickade mig vidare och fick reda på:

Måns dansare har vääääldigt korta shorts och smeknamnet dansnra har fått är Porrhögen. Hur kan det då stoppa Måns? Jo, Alexander Bard trodde inte att låten kunde vinna. Men det har aaabsolut inget med Porrhögen att göra utan för att han 1. är snygg och det gick inget bra sist och 2. låten är för mycket Hero vilket inte heller gick bra sist.

Ja ja, klippet finns nedan och om ni inte greppade det så är källan Aftonbladet.

Det värsta som kan hända?

Om det värsta som kunde hända när jag dricker är att jag hånglar med en fisk, ja då är det ju bar att korka upp igen och köra igång.
Detta må vara 2000-talets "klapp på axeln"

Vi ser ju löpande dag för dag hur saker och ting förändras runt omkring oss.

De coola killarna på stan är helt plötligit inte så gamla och coola utan jämngamla eller yngre. Datorspelen har gått från 2 färger till 256,000,000. Våra barn idag kan inte förstå att vi växte upp utan kommerciel radio och tv.

Nu har ytterligare ett begrepp gått ur tiden.

"Ge dig själv en klapp på axeln" kan jag tycka är ett bra uttryck men samtidigt ganska tragiskt. Ge dig själv.... Det måste ju inneära att ingen i din omgivning finns där för att göra det åt dig. I vilket fall som helst så har jag varit ganska duktig idag så jag mig själv en high five.


Och då var det dags igen.

Ännu en hajartikel om pilser i blåsväder...

Måste samtidigt fråga: Föreningen för Gaypoliser i Sverige

Finns de verkligen eller skojjar dom?

Det är inte lätt att vara "rätt"

Jag har ju historiskt i min blogg rantat och rejjvat om småsaker och ting i min omgivning som av en eller annan anledning fångar min uppmärksamhet. Oftast handlar det helt enkelt om att störa sig på småsaker.

Men, för oss som är lite äldre, så minns vi Meral Tasbas som något ont. Maken till diva, idiot och spånhuvud fick man leta efter. Men samtidigt börjar jag inse att hon var ju egentligen förebilden för alla liknande personer som bloggar på internet idag. Hon var frispråkig, fullkomligt omedveten om sin omgivning och kunde inte bry sig mindre om nått. Så även om jag verkligen vill dissa henne till MAX så kan jag inte annat än att tro att hon ändå är en bra person. En person som var före sin tid och en person som fattade vad media ville ha.

Dessutom har jag på senare tid insett att oavsett vad jag tycker om folk och vad dom gör på internet så finns det MINST lika många som känner samma avsmak, ironi och ångest över vad jag gör på internet. Så, det handlar helt enkelt om att åsikterna är helt klart i betraktarens ögon. Jag kan bli oerhör frustrerad över folk i media som beter sig illa. Spottar och svär och bryr sig inte ett skit om andra och samtidigt får beröm från unga, osäkra människor som tycker att dessa fejk anarkister är deras idoler.

Dom är så öppna... Dom är så utåtriktade... Dom bryr sig inte... Dom vågar vara sig själva...

Sorry men i mina ögon är det ganska patetiskt att bygga sin existens kring en bitchig attityd, ett hat mot allt och alla som tycker annorlunda.

Efter att ha skrivit allt ovan så kommer jag inte ens ihåg vad jag skulle säga men, jag vet att det finns två länkningar jag skulle väva in i det här inlägget men eftersom jag inte kommer ihåg det så länkar jag i alla fall. Rätt ska vara rätt.


Katrins inlägg om Meral
Meral Tasbas

Vad är rätt och vad är fel?

Häromdagen diskuterade vi invandrarpolitik. Vi var överrens om att invandrarpolitiken är helt galen i Sverige. Vi utvisar Amin 4 år, Tant Sonia 96 år och Fahid 19 år som misshandlas av sin pappa men samtidigt sitter det invandrare i våra fängelse som får stanna kvar.

Misstolka mig rätt nu, jag tycker absolut att vi ska hjälpa så många vi kan så det handlar inte alls om att stoppa invandring men däremot handlar det om att jag som skattebetalare måste kunna hå åsikter om vart mina pengar går.

1. Det borde, inom x antal år, vara obligatoriskt med ett språkprov. Ska man invandra till ett land, oavsett anledning, så ska man också lära sig språket.
2. Begår man en kriminell handling ska man ut. Så enkelt är det.
3. Alla invandrare ska få tillgodoräkna sina tidigare erfarenheter och utbildningar. Det är helt SJUKT att vi har hjärnkirurger och proffesorer som kör taxi i Malmö. Låt gå för att man kanske inte blint kan lita på intyg, papper och diplom från länder där man inte vet hur standarden på just denne persons utbildning är men ge dom ett test i så fall.

Dessa tre punkter skriver jag med en enda tanke i huvudet. Om JAG utvandrade från Sverige och flyttade till ett annat land så hade jag förväntat mig dessa krav av det landet jag flyttade till.

Vad säger ni?

Inspiration

Hej och hå,

Om du behöver inspiration till vad man kan laga för middag eller om du bara vill gå ner i vikt så tycker jag att ni ska hoppa in på den här sidan. Mycket roliga bilder.(Källa: http://www.supersizedmeals.com)


Om det finns en gud...

Snäll söta rara Gud i hemmelna alla achba budda willing och jehovas i makten....

Om det finns ett band jag verkligen vill se igen så är det Limp Bizkit och nu har dom återförenats.

Skijk, kommer du ihåg vår resa till Hultan sist dom spelade? Slutade nästan med en avsliten arm och två totalkvaddade biler. Tur för oss att vi körde Volvo. En liten buckla medans MTV brudarnas bil var TOTAL kvaddad. Visst, vi fick punka på hemvägen men ändå... Those were the good times....

(Källa: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/article4398031.ab)
 

Ett sista farväl

Efter dagens kommentar från Merei så har jag belsutat mig för att inte "palla" längre...

Jag har försökt få henne att förstår att jag aldrig hade för avsikt att vara otrevlig eller dissande och tom med folk som dissade mig innan har börjat förstå så nu, Merei, säger jag ett sista farväl. Jag pallar helt enkelt inte med dig längre.

Merei? Merei who?

"- jag fick ditt mejl idag ? och jag besökte dig dagen efter att jag hade skrivit om dig för jag visste väl att du skulle gilla uppmärksamheten och fortsätta som en idiot !"

Pensionen säkrad

Folk säljer ju varumärken hit och dit och jag har en svag misstanke om att detta varumärke kommer kunna bli en rektig brakare när det väl är dags för Blondinbella att lägga ner.

Jag förstår inte...

Vad är det som är så farligt med vad som händer på Blondinbellas blogg så folk måste KO anmäla henne hela tiden? Anmälaren hade tydligen sagt att om det är en betald reklam så ska det minsan framgå och Blondinbella ska skatta för pengarna.

Måste framgå att det du läser är reklam? Vänta lite nu... Sedan när är det andras ansvar att se till att det vi läser är en reklam? Vart går gränsen? Om jag får något gratis så får jag alltså inte berätta hur otroligt bra eller dåligt det är utan att jag måste sätta en skylt över som säger att det är reklam? Vad spelar det för jävla roll rent ut sagt? Oavsett om det är reklam eller inte så är det ju trots allt bara en person åsikt. Bilda dig en egen åsikt för guds skull.

OBS OBS OBS!!!! REKLAM REKLAM REKLAM!!!! DETTA ÄR EN ANNONS SPONSRAD AV MR BIRCH. OBS OBS OBS!!!! AKTA AKTA!!!! NU KOMMER DET.

Jag fick en post-it lapp från Mr Birch. Den var as bra.


Med erfarenhet kommer man långt

Läste just något otroligt kul på en blogg som någon kille har där han ska dela med sig av speltips, trav, sport och allt möjligt.

"Jag har under mina fyra år som aktiv tippsare vunnit en hel del fina pengar för mina insatser. Min största vinst var 2800 kr och insatsen då var ynka 54 kr. Jag vill nu brja dela med mg mina kunskaper inom detta."

Man ska ABSOLUT inte pissa på 2800 i vinst men, det kanske inte klacificerar dig som en vinnare så till den grad att du bör lära andra hur man spelar. ;)

Bra tidsfördriv

Jag måste slå ett slag för Wulffmorgenthaler. Sjukt roliga strippar och uppdateras varje dag. Finns även ett nyhetsbrev så man kan få en morgondos av humor innan man sätter igång.


Stackars kändis

Men hör inget från en kändis på hur länge som helst och helt plötsligt är dom tillbaka i meda.a... för att dom har en mördarbakterie. Jag tycker faktiskt synd om honom. Oavsett vad jag tycker om honom så hade det väl ändå varit trevligare om han hade byggt ett sjukhus eller räddat en katt ur ett träd.


(Källa: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article4390528.ab)

Det är billigare att lägga en hamburgare mellan två hamburgare

Ibland kan jag förundras över att vissa saker kan vara så otroligt billiga. Nu har jag inga konkreta exempel men tar man hänsyn till arbetskraft, råvaror, packetering och transporter så borde ingenting kosta under en 100-lapp.

Nu verkar det dock som att jag måste ställa mig på det andra benet och börja fundera på hur saker kan vara så dyra.

I dag handlar det om att korvbröd är dyrare än korven.

Handlar det om att råvarorna i brödet blivit bättre/dyrare eller handlar det om att man "börjar" stoppa i en massa skit i korven så den blir billigare. När man ser en lapp på ett korvpaket som säger NU MED MER KÖTT så blir man onekligen lite orolig. :)

O andra sidan har ju t.ex korv aldrig enbart innehållt bara kött. ÄVen för milljoner år sedan så stod ju min mormor och fyllde korvskin med kött, grönsaker, mjöl och en massa annat.

Wohoo....

Slutade på 282 igår... Tack tack..!

Missade detta innan

Dagens mötes citat:

"Att få dom att göra rätt är som att krama vatten ur en sten"

Mötesledaren har inte kopplat in nätverkskabeln till sin dator

"Jag har ju fan inte kopplar in slangen ännu"

ÖPÖ!!! Futurama citat of the day

"Yo you see this over here over there"
"I'm powering upp the clamps"

Eller:

I am very suprised at you slightly

248 besökare

Kom igen... Slå Sonisphere....

ÖPÖ!!!!!!

Jag är övertygad om att tack vare MFC och hans ihärdighet vad det gäller Bloggportalen så visar det sig nu att om man söker på Merei så hamnar mina inlägg överst.... Sjukt hur världen funkar ibland...


Klickbar bild

För er som inte vet

Så har det kommit en ny Futurama film. Tror det är nr 4 av 6 om jag inte är helt ute och åker rullbräda.

Klockan är 23:07 och endast Fagel är vaken

Och med det så stänger jag lådan för ikväll. Är trots allt bara en gamal gubbe med en fjantig blogg... ;)

Då kör vi en vända till Merei

När jag går in på bloggen igen så ser jag att jag faktsikt fått äran att blivit länkad igen...

Ok... Detta är vad som skrivs om mig just nu...


Klicka på bilden för större bild


- awh , han blev glad att hans statistik gick upp , vad roligt , jag tror jag bryr mig också , men jag säger ändå "varsågod" HAHA så skämmigt , han påstår att mina anhängare dissar honom ( öh är det dissande att förmedla honom sanningen?) och säger att även jag gör det fastän jag skrattade ihjäl mig då jag fick "äran" att hamna på hans blogg. Är det dissande att säga att han bör skaffa sig ett liv? Eller att han borde skaffa sig en hobby med tanke på att han faktiskt är 32 år och sitter framför datorn och skriver i sin fjantiga blogg? Så skämmigt alltså ! Det fulaste är att folk håller med honom också , idioter , DETTA ÄR MIN BLOGG , JAG GÖR VAD JAG VILL OCH SKRIVER OM VAD JAG VILL. Att kommentatorfunktionen är fortfarande borta betyder inte att ni inte kan komma med respons , jag har skrivit ett flertal gånger att ni är välkomna att skriva till min hotmail , hodamerei@hotmail.com , men det är för svårt , right ? Ah , förstår det , lika svårt som att skriva två inlägg om mig . HAHA vilken gubbe , det glädjer mig att jag förgyllt din dag , du har ju inget liv anyway ;) WHAT A LOSER !

- HAHAHAHHAHAHAHA gick precis in på hans sida and u know what ? Han pallar inte mer /; awh poor thing. Men han har fått 2 prenumeranter och är skitglad, woho fest hos the old gay nu eller ? I BET !

1. Självklart blir jag glad att staistiken gick upp. Jag har aldrig hycklat med att jag inte vill bli den nya stora bloggaren så alla besök är välkommna. Nej, jag tror inte att du bryr dig men genom att INTE bry dig har du ändå sett till att folk kommer till min blogg och det är JAG glad för.

2. Ja, dina "anhängare" dissar mig. Läs kommentarerna så ser du att du har trogna läsare.

3. Jag har aldrig sagt att att det är en ära att hamna på min blogg. Snarare tvärtom....

4. Nej det är inte dissande att jag bör skaffa mig ett liv eller att min blogg är fjantig men, som jag sa innan så vore det väldigt tacksamt om jag kunde få förslag på vad det är som gör min blogg så fjantig. Vad det gäller min ålder i förhållande till att jag bloggar så visste jag inte att det fanns en åldersgrans för när man inte får blogga längre. Du som bara är 19 och kan det här kanske kan informera mig om när det är för sent att ha en åsikt.

5. Ja, mina vänner håller med mig på samma sätt som dina vänner håller med dig. Det som är så tragiskt är att du fortfarande inte verkar förstå att jag skapade orginal inlägget enbart för att ge dig en komplimang. Inget annat. Jag har aldig sagt något ont om dig eller dissat din blogg. Precis som jag, förväntar jag mig att du skriver om sånt som berör dig. Ingen har sagt något om det.... Jag har ju för fan till och med kallat dig för geni!!!!!

6. Jag har inte läst din blogg tillräckligt mycket för att se inläggen där du ber folk kommentera via mail och det ber jag om ursäkt för men jag tröttnade i all ärlighetens namn någonstans mellan inlägg 1 och inlägg 2. Dessutom verkar det ju inte som att mailen går fram till dig....

7. Gubbe? öpö!!!!!!!!!!!

8. Vad det gäller din kommentar om att jag inte pallar mer så skulle jag gärna vilja veta vad på min blogg som gav dig det intrycket.... Kom ihåg att jag är en 32 årig gubbe med inget liv och en fjantig blogg. Jag brinner för detta och kommer ALDRIG sluta "palla"

9. Fest hos the old gay? Vad har min sexuella läggning med detta att göra???

Merei och jag skapar hat/kärlek

Jag kan inte annat än att tycka att den här uppmärksamheten jag får från Merai är onekligen väldigt speciell. Jag har inte gjort annat än att ge henne en komplimang man får tonnvis med skit tillbaka och om jag måste säga att det här börjar likna ett socialt experiment.

Personligen kan ja inte förstå vad jag har gjort för fel för att få all den här skiten men, jag är inte den som är den så jag tänker in i det sista försöka reda ut det här.

Nedan citat kommer från Mereis inlägg på bloggen:

Citat från kommentar på inlägg "Det här var roligt"
"- HAHA så du säger att "hahahaha gud" är något dissande? Hur skämmig är du ? 32 BAST OCH DU HAR INGET LIV OCH SITTER OCH SKRIVER I DIN FJANTIGA BLOGG , väx upp förhelvete, du är skam, vet du det ?
- OCH VARSÅGOD , är riktigt glad för din skull att din statistik gick upp ;) HAHA what a loser."

1. Jag har aldrig sagt att "hahahaha gud" är något dissande. Det jag ville kommentera på hennes blogg var inlägget om blattar och det jag verkligen ville få sagt var att även om Merei tycker att blattar inte ska tro att dom är svenskar så ville jag säga att det finns lika många svenskar som tror att dom är "blattar". Personligen finns det fan inget värre än wiggers och det står jag för.
2. Jo jag är 32 men ålder är ett sinnestillstånd och även du min kära Merei kommer att bli 32 en dag. Jag har absolut ingen aning om vad min ålder har med detta att göra men om du mår bättre av att dissa mig för att jag är 13 år äldre än dig så är det helt ok. Säger mer om dig än om mig.
3. Vore kul att få veta vad det är med min blogg som är fjantig. Jag har aldrig sagt att jag är basät, snyggast, vackrast eller coolast. Tar gärne emot förslag på hur jag kan bli bättre. Att bara säga att jag är fjantig ger mig inte så där hiskans mycket att arbeta med.
4. Wohooo!!! Statistik.... (Och ja, jag ser att du bloggat om mig igen och det kommer ett nytt inlägg om det med)

Fortsätter vi att läsa kommentarer för idag så ser vi:

Citat från kommentar på inlägg "Det här var roligt"
- P.S när man skickar kommentarer så brukar det finnas "epost" och den har jag fyllt i och kolla lite extra så hittar du min email ;) men oops " du hittade den ju " varför har jag inte fått något i min inkorg från dig då ? VILKEN IDIOT !

Mailet skickades och jag har beviset (se bild nedan) men oavsett om det kom fram till dig eller inte så upptäckte du ju uppenbarligen att jag bloggat om dig ändå vilket innebär att du faktiskt läser min blogg.


Klickbar bild

OMG OMG OMG OMG... Jag har prenumeranter!!!!


(Källa: http://www.bloglovin.com/blogg/40282/fraggelberg?claim=ek78nab45rt)


Hultan annonserar nästa bandsläpp

Ett litet tipps till er som faktiskt bryr er...

Hultan släpper band på tisdag.

Förlita er inte på nyhetsbrevet utan spana in på hemsidan runt 9 tiden istället.

Nytt besöksrekord

Den 9:e hade jag 280 träffar på bloggen.

Jag vet, det är INGENTING men för en som dras med Akilles och MFC (Inget ont om er, jag älskar er) som trogna besökare så är detta ett jättekliv upp i skalan för mig.

Då kan man undra, vad var det som hände den 9:e?

Nej, det var inte BLOGGEN SOM JAG INTE TÄNKER NÄMNA EFTERSOM JAG INTE PALLAR ATT MAILA HENNE IGEN utan det var skrällen som skakade festival Sverige. Sonisphere..... Antar jag eftersom det var i stort sett allt jag bloggade om den dagen.

Kul att se att det inte är haters som regerera i bloggvärlden utan folk som kanske vill läsa något med lite substans.

Katrin Zmy...Zyyynm...Zmnuyi....

Ja Whatver! Ni vet vem jag menar....

Jag är lite besviken över att jag på senare tid faktiskt inte har hittat ett skit att klaga på på katrins blogg. Jag vet verkligen inte om det var så att jag kanske råkade snubbla på hennes blogg när hon hade en dålig vecka eller om det är något annat men nu verkar det som att Katrin faktiskt känns mer och mer som en normal människa. Skit samma.

Anledningen till detta inlägget är dock för att hon länkade upp en liten videofilm på sig själv när hon skulle klaga på sitt hotelrum och jag måste säga att det krävs guts och stora cojones för att erkänna att man just gjorde det som just hände. Katrin, om du mot all förmodan läser detta... Jag måste säga att det här var verkligen underbart gjort.

Jag skulle kunna embedda Youtube klippet men du förtjänar helt klart en direktlänkning till detta.

Islam is the light

Nu tycker jag att folk har gått lite väl för långt. Ok, nu verkar det som att det verkligen finns någon som har meckat med det här spelet men, om ingen hade pekat ut det så hade vi väl ändå aldrig hört det.

Folk ser Jesus i en ostmacka, Maria i en vattenfläck och Gud i ett moln. Vad kommer härnäst? Kalle Anka i ett chips?

Säger bara: Bite my butt!!!Det roliga med sådana här säker är att när folk berättar för oss vad vi ska höra, eller textar vad som händer så sitter alla och nickar och håller med. Men, titta på nedan klipp. Ni kommer tänka: "Vad i helvete! Är ryskan sååå lik svenskan?" Det är nästan så att man tror att det är fejk när man hör/läser det. Men spela den igen sen och ge fanken i att läsa texten till. Trots att man VET vad dom ska sjunga enligt texten så anser jag att man kan inte höra det.

Personligen tycker jag dock att detta är en av det "vackraste" nationalsångerna som finns.Tack Herman för inspirationen till detta inlägg.

Roskilde Bandsläpp 090211

DEICHKIND (DE) has in the course of four albums refined a twisted and unpretentious mix of North-German hip hop, techno and kitsch electro pop. They are famous or notorious for some extremely energetic live shows with rubber boats, confetti canons and inflatable figures.


DUNGEN (S) delves into 60s and 70s evergreen rock. Long jam passages, tambourines, handclaps and flutes are all integral parts when you go on an acid trip with this internationally cherished band.


GET WELL SOON (DE) writes heartrending songs with motley instrumentation and numerous minor chords that sound like a meeting between Beirut, Radiohead and Tom Waits. Front man Konstantin Gropper's music rings with a note of seriousness and wisdom that contradicts his relatively young age.


THE SOFT PACK (US) plays tightly controlled post-punk with a skewness, monotony and coolness that would make both Lou Reed, Iggy Pop and Mark E. Smith nod in approval. Simple, unpolished songs delivered with the same devilish energy and shrug of the shoulders.


MARNIE STERN (US) masters her electric guitar like a female version of Yngwie Malmsteen. But instead of playing epic heavy metal, she uses her skills to play edged, hyperactive and much charming indie rock full of finger tapping and skewed time signatures.


Skumma nummer på hög

Igår kväll kl 23:06 fick jag telefonsamtal från +18886068394. Det första som ringde till i huvudet var alla varningar från tidningarna om att man inte ska svara på vissa nummer eftersom man får en hjärntumör, stortån ramlar av och dom länsar ditt telefonkonto. Mycket riktigt så visar det sig att +18886068394 är ett nummer man ska hålla sig borta från.

Så efter att inte ha svarat så kollar jag på tv igen men 6 minuter senare ringer det igen men då är det fråpn OKÄNT nummer. NU blie jag lite mer osäker eftersom min syster bor i USA och när hon ringer blir det alltid okänt men, med tanke på det tidigare samtalet så bestämmer jag mig för att inte svara.

Inget mer händer förens i morse vid 06:56 då det ringer från OKÄNT nummer igen. Den här gången svarar jag men personen på andra sidan lägger då på...

Whaaaaat?

Stackars Petra Mede och stackars samhället vi lever i.

Läser idag på Abladet att Petra Mede, confrencier på Melodifestivalen, nu hängts ut på en porrsajt på internet. Jag är ine det misnta förvånad eftersom det händer hela tiden med nya unga stjärnor som börjar få lite rampljus men det som gör mig mest "förskräckt" är hennes managers kommentar:

"- Självklart vill ingen av våra artister ha sin bild på en porrsajt, men det här är ju inget jätteovanligt fenomen. Jag antar att det är ett tecken på att Petra har blivit väldigt stor, väldigt snabbt."

Är det så vi hyllar våra stjärnor i Sverige, genom att slänga upp porrbilder på dom? Säger en hel del om vilken värld vi levet i. :)(Källa: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/melodifestivalen2009/article4378299.ab)

För er som gillar och spelar musik

Jag måste säga att det här var något bland det bästa jag sett på länge.  Inte undra på att det är svårt att skriva en hitt idag.. :)
See more funny videos and funny pictures at CollegeHumor.


Det här bekräftar dock vad jag sagt länge och det är att det är inte musiken som gör musiken, det är sången.

Det här var roligt...

Idag när jag loggade in på bloggen så såg jag att jag hade rätt många kommentarer, vilket inte tillhör vanligheten. Tittade då på statisitken och såg att den också hade gjort ett skutt.

Efter lite forksning visade det sig att jag hade blivit länkad från Mereis blogg. För er som inte vet vem hon är så är det hon som ligger bakom inlägget där jag konstaterade att man är inte långt ifrån etty geni om man skapar en blogg som går ut på att provocera och så tar man bort möjligheten att kommentera. Helt underbart med tanke på hur frustrerade folk blir när man inte kan "ge tillbaka". Men, det är här det hela tar en ganska korkad, och rolig tvist. Inte nog med att hennes anhängare dissar mig som någon gammal looser men även hon gör det. Om det är så här man blir behandlad för att man ger en komplimang så vill jag inte ens veta hur hon och hennes "fans" behandlar sia fiender. *asg*

Ja ja, jag fick träffar till bloggen och lite inlägg så ingen är gladare än jag.
Merei: Jag försöket hitta din EPOST adress så jag kunde meddela dig att jag länkat dig igen. Jag visste faktiskt inte att du var intresserad men tyvärr kunde jag inte hitta någon på din blogg.

KORRIGERING: Hittade din mail i ditt inlägg...

Storebror influerar dig

Och jag tycker det skulle vara suveränt om folk som du HÖLL KÄFT!!!

Tack  MFC för tipset.

(Källa: http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=147&a=882473)

öpö

Hade jag varit kines hade jag haft lite problem med inlägger jag nyss gjorde. Fast visst lockal sweden lock... Ha ha ah. Åhjhh jag dör så rolig är jag... Typ...

Sweden rock lockar

Bara det här är ju anledning nog att dra sig till Sweden rock. Herre min skapare vilka minnen jag har från Dee Snider och hans skruvade systrar.(Källa: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/article4372809.ab2)

En rolig felringning...

Ringde till en kollega på ett annat företag idag och när personen i andra änden svarade så insåg jag att jaghade hamnat fel men hörde inte vad hon sa så när jag frågade:

"Ursäkta, vart hade jag hamnat sa du"
"Kristianstad" svarade hon då...

Ok, när man sitter och skriver så här så kanske det inte låter så kul men det var det.

Så det så. ;)

Bandtips Hultsfred 2009

The Gossip...

Kan väl lika gärna annonsera här med...


Säljer min 12:a
(Källa: http://www.blocket.se/vi/20220910.htm?ca=21_s)

Ytterligare en festival att ta hänsyn till

Och nej, nu menar jag inte Sonisphere utan Växjö Rockfestival som går av stapeln i slutet av Maj.

Kan bli riktigt kul. Ingen stor festival på det sättet men jag är övertygad om att den kan bli väldigt gemytlig.

(Källa: http://www.vaxjorockfestival.se/1/sv/start/start.php)

ÖPÖ

Dagens bild...


Dagens TV citat (American Dad)


Maybey this business has changed too much. Did you know that I read that they bleach buttholes now Steven? Are they trying to say God chose the wrong color?

Sonisphere splittrar lägrena

Herre min skapare vilka rabalder den här Del II festivalen har skapat.

Kort och gott...

"Vi ska genomföra två festivaler i Hultsfred i sommar. Det handlar om Hultsfred 09 och den helt nya festivalen Sonisphere. Och dom ligger helgerna efter varandra.

Just nu är Metallica det enda bekräftade bandet till Sonisphere. Men fler akter kommer släppas inom kort.

Om man vill maxa sin festivalsommar ska man så klart gå på både Hultsfred 09 och Sonisphere. Och då kan man bo på campingen under hela veckan där emellan om man vill.

Sonisphere
arrangeras av AEG Live, men vi hjälper till med allt det praktiska.

Det här kommer bli så jävla mäktigt att ordet mäktigt inte riktigt räcker till."


Utan att ha någon som helst insikt i hur det ekonomiska ser ut så anser vissa av oss att detta kan drabba Hultsfredsfestivalen då folk helt plötsligt måste ta ställning till om man ska se Hultan, Sonisphere eller båda. Många har kanske inte råd att se båda och då Metallica faktiskt var det 2:a mest önskade banded till Hultan i år så tror jag att många kan hamna i kläm. Dessutom sägs ju Linkin Park (Till Hultsfred? Yeah right) och Slipknot är med i Sonisphere festivalen så många rockare kommer nog hellre välja det än Hultsfred.

Personligen är jag ju förälskade i Hultan så skulle något hända med den här festivalen pga Sonisphere så kommer jag bli määääkta förbannad. Men, vi håller tummarna att det inte blir problem och att Rockparty får BRA med betalt för att hjälpa till med detta.

Vi håller tummarna....

Roskilde bandsläpp 090209

Amon Amarth, Cancer Bts och Darkane....

Ingen jag känner igen (Inte helt otippat) men jag återkommer om det är något att ha.

Dagens felhörning

En tekniker kommer in när jag står och pratar med Akilles och han stannar och tittar på oss båda vartpå jag säger

"Mig eller honom?" samtidigt som jag perkar.
"Ska jag maila honom?" säger tekniker då.


Det tyckte jag var lite roligt...

Dagens "argalappen" mail på jobbet

Från:
Skickat: den 9 februari 2009 14:27
Till:
Ämne: Till dej med liten penis


Ja det måste du ha eftersom du pissat ner hela toalettsitsen och golvet på en av toaletterna vid VMIX.

Är man karl nog så fäller man upp sitsen innan det är dags och träffar dessutom i det (förhållandevis) stora hål som är utgörs av en toalettstol.


Ser ni någon som går runt med blöta byxor så vet ni att det var personen i fråga som gjort ovan då "maskinen" inte ens nådde utanför gylfen.


VAD VAR DET JAG SA!!!

Tack MFC.... Vad var det jag sa????

Det är ju makalöst hur dom håller på. Tro inte att vi invaderats av en våg av inkompentetna poliser. Det här händer hela tiden men eftersom någon hittat något som gjort att man skapat en "debatt" så slaktar sig media igenom var mans sopor i jakt på mer skit.

Snart kommer ni få höra om Polisen Jan som sa BU till en 5 åring och Kommisarie Jan som gäspade under en kungamiddag.
Påverkad filmades av polis på psyket.

(Källa: http://www.kvp.se/nyheter/1.1460413/paverkad-filmades-av-polis-pa-psyket)

Så mycket som är feeeeeeel med det här.

Som vanligt så sniffar en reporter fram en blödande händelse och som hajjar i havet kommer resten av packet och skriver om allt som ens kommer i närheten av den blödande händelsen i början. Nu är det utan tvekan poliserna som ligger illa till. Idag läser vi om en "student"fest för poliser som precis gått ut polishögskolan som nådde oanade höjder när poliserna poserade naken med sina vapen.

Ok, det är klantigt och kanske inte så smart men jag fattar charmen med det hela. Ett gäng killar som dricker för mycket och sen börjar latja.

Vad jag dock INTE förstår är nedan kommentarer....

Utbildningen till piketpolisen var klar, poliserna firade.
Med bögskämt, manlig strippa och snoppbilder med äkta tjänstevapen.

Några hade skapat ett "scenario" som skulle skoja med det de fått öva på.

"Scenariot" handlade om ett relationsdrama mellan två homosexuella män.

Ehhhhhhh..... Ska KKK ha blueskväll snart eller ska kanske IOGT-NTO ha whiskeyprovarafton?

(Källa: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4361082.ab)


Sonisphere

Jag har lagt till dem i länklistan nu.

Verkar dock som att sidan mer eller mindre kraschat... Sjukt vilket tryck det blev.

Sonisphere = Hultsfred Del 2

Då är det bekräftat att veckan efter Hultan kommer en ny festival med namnet Sonisphere gå av stapeln. Denna festival sattsar dock tydligen mer på kvalité än kvantitet. Metallica är klara och 10 - 12 band ska spela totalt , varvar mellan två scener. Festivalområdet kommer finnas kvar så ni som tältar kan stanna medans man riggar om. :)

Ryktas även att Linkin Park spelar med Sonisphere i Europa så vem vet... :)

Jag vet någon som kommer bestrida sista placeringen

Här kommer en lista som, för mig, är fullkomligt ointressant men eftersom "fel" bil ligger sist så ville jag bara kontrollera om hatet mot _______ fortfarande finns kvar.

BÄST:

BMW 82,3

Toyota 80,6

SÄMST:

Opel 66,8

Renault 61,4


Metallica till Hultan i år...

men kanske inte så som vi alla hade hoppats.


Tydligen ska metalgruppen dit VECKAN EFTER festivalen???? Hur tänkte man nu...

O andra sidan, någon som vill med och sitta i gräset utanför och lyssna? Lite filtar och kuddar, kyckling, baguetter, ost och bira/vino. Hör av er i så fall så drar vi ihop ett gäng.

Anmälningar görs i kommentaren

Om det är svårt att vara polis...

... så måste det vara  näst intill omöjligt att vara åklagare.

Jag har tidigare skrivt om svårigheterna med att vara polis i sverige med tanke på vilka idioter det finns samt hur de målas ut i media men när jag läser detta så inser jag att det kanske inte är så svårt att vara polis, inte jämnfört med åklagare i alla fall. Personligen så kan jag tro att det mycket väl var någon annan som körde men eftersom killen kanske inte ville sätta dit sin polare så drog han till med Mållgan och lutade sig sen tillbaka och njöt av åkturen.

Men, inocent till proven guilty... Funkar ju så där bra ibland...

Och, för att bygga på omöljligheten att kunna göra sitt jobb så får vi nu reda på att man i utbildningsmaterialet använder sig av kränkade ord.

öpö

Då var det dags för plågorna att börja igen. Ikväll, deltävling 1

Då så mina vänner var det dags igen för Melodifestivalen. Som så många år innan sitter jag redan nu med ett barns fötjusning och väntar på att få mummsa i mig egna hamburgare, tigerräckor och vitlökssås till tonerna av vår svenska elit som inom kort ska ut i världen och representera svenska intressen i melodifestivalen.

Men, som så många år innan vet jag att inom kort kommer jag att bli hysterisk över röstfusk, grannsämja och illa valda låtar. Ja ja... Ikväll är det i alla fall deltävling 1 (SVT 1 kl 20:00) och jag som så många med mig kommer att vara bänkade i soffan.

Caroline af Uggla är den artist jag ser fram emot mest på del tävling 1 men, BWO, Thorleifs etc kan bli galet spännande med.

Vi ses i mörkret.

Källa: http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=79680

Sorry Herman, du är min heeeeroooo men DETTA är en FORD(Källa: http://www.expressen.se/motor/1.1158298/min-bil?entryId=436880&image.arcive.page=2)

Kunde inte sagt det bättre själv men nu blev jag förvirrad

Hang on...

"Succébloggaren Isabella Löwengrip ska på skidresa med sin pojkvän - och vill ha sponsrade skidkläder.
I utbyte erbjuds sponsorerna mängder av bilder från skidbacken, enligt ett mejl från Blondinbellas assistent till flera företag."
Källa:
Expressen

Snabb fråga... Bara så jag inte gör något dumt... Om jag spelar gitarr, och får en gitarr av Helges Håla t.ex och sen visar massa kort på mig själv när jag spelar på den gitarren på en fest, hur i helvete kan det vara smygreklam? Är det inte så det funkar hela tiden? Kändisar får klockar, kläder och bilar för att att andra ska haka på hpen och börja köpa leverantörens kläder?

Jag tror jag har lite svårt att formulera det här i ord men VA? Jag fattar inte. Varför skulle jag, som kändis, inte få punga företag på sponsorprylar i utbyte mot att jag bloggar om dom på min blogg?

Kan någon förklara varför detta är så fel? Ingen i media verkar kunna det.

"- Om man bloggar positivt om skidkläder på en blogg med 800 000 besökare, där många har Isabella som förebild och därför vill ha samma skidjacka som Isabella, kan man räkna sig att det har positiv effekt på försäljningen av skidkläderna, säger Mattias Grundström, jurist, som håller i ärendet på konsumentverket.
Konsumentverket utreder också om det förekommer annan smygreklam på bloggen.
- Hittills har inga bilder på bloggen reklammarkerats."

Det finns ju MÄNGDER med bilder på Blondinbella i olika kläder, med smink,. med möbler, mattor, hårtussar och allt va fanken man kan tänka sig... Måste vara något galet här...

Kunde inte ha sagt det bättre själv...http://mfc.elmberg.net/2009/02/06/bekraftat-blondinbella-ar-en-fejksajt/

Mer källor: http://www.expressen.se/Nyheter/1.1457454/blindinbella-utreds-for-smygreklam

Dagens Katrin

Det var då själv fan....

När man äntligen tar sig mod att cruica genom hennes blogg (Katrin Zmyyyz.. Zymmin.... Zymniakosiknorva.... Äsch.) för att hitta något att dissa så visare det sig att hon skrivit ett vettigt inlägg. Ok, det kanske inte är så artikulerat eller välformulerat som en annan hade skrivit för att få fram sin poäng men det duger gott och väl.

Rasister finns överallt. Vi kan alla kläcka ur oss dumma ord/tankar från stund till stund. Tjockisen på ICA som står ivägen blir en Jävla tjockisjävel. Bonden som luktar svinpiss blir Jävla bonnejävel. Den övervintrade hippien som bara vill kramas och gullas blir Jävla hippiejävel. Och jag, som är som jag är blir Jävla jagjävel.

Ja, jag vet att en rassist dissar etniskt ursprung och att man inte kan välja sitt etniska ursprung men jag tror att om man ser till vad som hänt och situationen runt omrking så anser jag att detta är, om än makalöst korkat och smaklöst, en kommentar som kläcks i vänners sällskap, i en pressad situation.

Fan jag känner en grek. Vad säger det om mig????

Och en polack för den delen. Tror jag känner en Bosnier med men vi har inte riktigt kunna klacificera honom ännu.

Något med TV licensen skrämmer mig

Jag är inte mycket för att skapa tunga inlägg med länkar kors och tvärs som stödjer mina teorier och eftersom det känns som att inte speciellt många läser bloggen så känner jag att jag kan skriva va fan som helst, helt utifrån mina egna tankar och åsikter och ingen kommer att argumentera emot mig. (Nu är det inte så att jag letar efter motargument men jag menar bara att jag lägger inte tiden på fakta utan bygger inlägg mer på kännsla)

För länge sedan läste jag en artikel om en man som gjort en undersökning på SVT's utbud och upptäckt att en jävla massa % av de program som gick på tv nu var bara repriser. Killen tyckte att han skulle slippa licencen eftersom det var just repriser men Radiotjänst tyckte annorlunda och full betlaning skulle ske på avtalad tid.

Jag har på seranre tid upptäckt att det är inte bara SVT som kör med det här konceptet utan mer eller mindra ALLA kanaler och det börjar faktiskt störa mig en hel massa. Jag tittar ytterst sällan på SVT men inser att jag kommer inte ifrån licensen eftersom jag faktiskt har mottagare i lägenheten och då är det ju dessvärre bara att acceptera att det är som det är.

Men, idag läser jag om SVT som nu ska lansera fullkanals utbyt på nätet vilket i praktiken gör att varje dator med internetanslutning blir en mottagare och således kommer folk helt enkelt inte undan alls. Det måste finnas någon konspiratinsteori bakom detta. Fast o andra sidan när det är så sjukt uppenbart att det handlar om att driva in pengar så kanske det inte ens kan klassas som en konspiration?

Orden "ge upp" finns inte med i hennes lexikon

Hur man än vrider och vänder på det så måste man ändå beundra någon som faktiskt försökt ta körtkort 771 gånger. Samtidigt tror jag att vetenskapen skulle må bra av att studera en hjära som uppenbarligen, trots massiva repetitioner inte kan lära sig av sina misstag. Till och med en råtta lär sig genom repetition....

Snacka om att hon måste varit del av uttrycket: "Bränt barn luktar illa".

Är den här varm? *fzzzzzzzzzzt*
Aj....
Hmm.. Undra om den här är varm. *fzzzzzzzzzzzzzt*
SATAN!!!!!
Undra vad det här är? *fzzzzzzzzzzzzt*
COME ON!!!!!!(Källa: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4337987.ab)

Oh dear God WHY!!!!Med risk för att hamna i en koma, huttrandes i fosterställning så tänker jag varken titta eller länka.

Hultan 2009 tips

Ett av banden som kommer är The Gossip.

Ett hett tips är låten Yr Magnled Heart. Så stört sköna gitarrer, så enkelt och så otroligt härligt helt enkelt. För er som gillar lite Janis stuk på era sångerskor så kan jag varmt rekommendera detta. Hett, varmt, rivigt och raspigt som fan.En riktig "pick me up"

"I can not stay, I killed my lay"

"I'm sorry Linda, but now you must die"

"We're for college stundets on our way to an old abandoned cabin ni the woods"

Yes, det är soundtracket till Evil Dead the Musical och det får mig på GOTT humör.

The striden is on limxom

General MFC har nu påbörjat striden mot Bloggportalen och han har tagit med mig som sin adjukntant eller vad det nu kan heta. Jag bävar för Bloggportalen nu, speciellt med tanke på alla maniska korståg Genmeral MFC drivit mot banker, spelbolag, börser och allt annat mellan himel och jord.

Är bara glad att jag är på hans sida och att han stridar för mig med... :):)

MFC for president!

Det finns någon i släkten som kan det här med vikt i alla fall

Hittade, via min mor, en för mig "okänd" släkting. Inte utan att man blir både imponerad och rädd... :):):)(Källa: http://metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.135597)

När fullkomlig idioti möter verkligehet

Hej och hå,

Att jag för mitt liv inte kan förstå hur alla dessa "mode" bloggar kan vara så stora vet nog alla vid det här laget. Men samtidigt är det väldigt intressant hru alla dess "mode" bloggar titt som tätt försöker skjuta in en liten genomtänkt kommentar, mest för att försaöka dra fokus från vad det är dom egentligen skriver om. Katrin Zymto...Znytm... Zyxmyzy....

Äh fuckit...

Katrin skriver nyligen ett inlägg som jag inte tror hon insåg hur otroligt dumt det verkligen var. Hur kan man sjunka så lågt att man idiotförklarar sig på det sättet? Jag fattar verkligen inte.... Det roliga är att det känns som att fler verkar tycka att det räcker nu. Men, som dom sa om Howard Stern:

"People have done studies showing that people who love him listen to him on an average of one hour just to see, "What he's going to say next."

Here's the interesting part, the people who hate him listen to Howard on average of three hours just to see, "What he's going to say next."


Jag skrev i ett inlägg tidigare om ett skapande geni som provocerar så till den grad att man bara vill skrika rakt ut men möjligheten att kommentera är borta. Detta har Katrin Zytmnon... Znmoy... (FRIKK!!!!) inte tagit fasta på.

Min slutsatts, Katrin är inte bara otroligt ignorant men även en masochist.

P.s: För att slippa gå in på hennes blogg då jag vet att det kan vara lite jobbigt så har jag tagit mig friheten att citera henne nedan:

Jag ser på nyheterna. Problematiken idag ligger i Polen och Ungern. Där plockar de levande fåglar på fjädrar. Jag exponeras för rappa bilder från hur detta ser ut i praktiken. En babushka sitter på en pall. Hon har sina ben brett isär och mellan dem håller hon nån typ av gås som hon sliter i fort fort fort. Hon håller gåsen på ett vulgärt sätt i halsen. Strypgrepp kan man säga.

Min spontana jämförelse går till vaxning. När den där gåsen blir plockad på sina fjädrar har den samma uppsyn som jag har när jag blir vaxad. Gåsen blir av med sina fjädrar jag blir av med mitt hår. Gåsen blir hållen i strypgrepp under sin behandling. Jag önskar att jag blev hållen i strypgrepp. När gåsen är färdigplockad har den hög puls. Kameran zomas in på hans hjärta som ordagrant sitter i halsgropen och pulserar. Exakt som jag känner mig efter en vaxning. Den enda skillnaden är att gåsens fjädrar kommer till nytta. Mitt hår kommer inte till nytta. Alls.  

Bra tycker jag att svenska folket får sig en tankeställare och kanske har lite mer förståelse för att jag börjat med laserbehandling av mitt hår. 


Ett skapande "geni"?

Det måste ändå finnas något väldigt genialiskt i att skapa en blogg vars syfte verkar vara att enbart provocera folk så till den milde att man exploderar och tvisten är att möjligheten att kommentera är borta.... FRUSTRERANDE!!!!

Jakten efter läsare

Så i jakten efter läsare så har jag scoutat runt och försökt hitta alla möjliga, och omöjliga, portaler som kan diregera lite läsare i min riktning. Senaste jag hittade var Bloglovin och dom vill att jag ska slänga in en kod i ett inlägg så det är det jag gör nu. Vi får helt enkelt se vad som händer.


Följ min blogg med bloglovin

Som på beställning...

Vet inte om det är så att jag genom mitt hatinlägg tidigare lyckades väcka några kännslor men nu JÄVLAR finns jag med på bloggportalen i alla fall.

No... Mommy NO!!!! Not Medison... Not.. MEDISON!!!!!

Ok, kanske inte Medison men pretty damn close....


Christian Bale remix

För som missat det så fick ju Christian Bale ett fullkomligt frispel häromdagen på inspelningen till Terminator. Har ni inte hört det kan nu klicka här men för er som redan hört det så kan jag starkt rekommendera nedan lilla remix. Ännu en gång, tack gode gud för folk med InternettajmNågon som fattar Bloggportalen och Aftonbladet?

Jag tror jag börjar inse varför alla mina pingningar och Aftonbladet inlägg inte resulterar i något mer än ett bar otroligt humoristiska kommentarer från min allra närmaste och käraste och jag misstänker att det stavas B-L-O-G-G-P-O-R-T-A-L-E-N. Med löfte om A-bladet länkningar, indexieringar och publicitet så kan man ju inte annat än att regga sig där men hur FÖR I HELVETE VAD TUSAN SATANS GUBBAR funkar det????

jag har reggat mig. Jag har bloggat. jag har länkat. Jag har pingat och flingat och chingat och gud vet allt men inte ett enda av mina inlägg kommer med där. Söker man på fraggelberg så kommer MFC's blogg upp men inte ett ORD om min blogg. Alla mina Hulatninlägg är som bortblåsta och... ja jag vet inte vad jag ska säga...

Min gissning är, efter att ha fått höra ett expertutlåtande, är att Bloggportalen suger puck...!!!!!

Och Rosklide släpper band idag med.

Damn damn damn.... Med bara tre band släppta har Rosklide verkligen steppat upp till plattan vad det gäller akter. Hoppas bara att dom inte skjuter av sina stora kanoner först så kommande bandsläpp suger puck.


Slipknot och Madness til Roskilde

Frågestunden besvaras

För ett tag sedan skapade jag ett inlägg där man fritt kunde fråga PRECIS vad som helst och inte helt otippat var uppslutningen kring nyfikenheten kring mig otrolig. En hel fråga fick jag. (Tack MFC för att du bryr dig ;) )

Nåväl... Here we go...

Fråga: Jag skulle vilja se ett inlägg som debatterar den stora tragedin på stureplan nu när gonorré blivit nästan resistent mot all form av antibiotika. Hur ser du på detta?

Svar:
Håll dig borta från Stureplan.

//FlondinBagel har talat

Bloggipedia


Bandsläpp Hultan 4:e Februari 2009- *NY! BADDIES [UK]

- *NY! CILIHILI [S]

- *NY! THE GOSSIP [US]

- *NY! INVINCIBLE [US]

- *NY! MADNESS [UK]

- *NY! PILGRIMZ [DK]

- *NY! VICTIMS [S]

- *NY! YO MAJESTY [US]


Dagens MSN kommentar

På tal om att spela badminton efter jobbet:
 

"Azze säger:

hehe, hooppas det blir lika tajt som sist

did that sound gay ?"


En orgie i USA smått och gott

En STOR eloge till City Gross (Växjö) som har, upptäckte jag idag, en rätt stor hylla med USA smått och gott. För egen del blev det Root Beer, Vanilla Coke, Moutain Dew och beef jerkey. Men, saknar ni, eller bara vill ha jänkarmat så är det bara att hugga in. Mac 'n cheeze, ranch dressing, reeses pieces, maple syrup, marshmellows etc etc.


Jag kräver en offentlig ursäkt

Seriöst... Jag kan inte för mitt liv förstå hur folk kan vilja vara kända, speciellt inte när man läser sånt här. Och dessutom blir jag irriterad över att det finns folk som har så mycket tid över per dag att det har tid att hålla på att bemöta sånt här. Snälla, berätta, HUR lyckades ni pressa in 30 timmar i en 24 timmars dag????

Sen vill jag passa på att säga att jag tycker Kinesens försök att spärra upp ögonen för att se mer västerländsk ut är ett hån mot oss och en förolämpning och jag kräver en skriftlig ursäkt till alla hans fan OMGÅENDE!!!!


(Källa: Disneystjärnan anklagas för rasism; Här är orginalbilden)

Hudson blir sågad...

Det här tycker jag är så sjuuuukt kul....

1. http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article4310683.ab

"Hon såg allvarlig ut och tog sats innan hennes kraftfulla röst ekade ut över arenan.

- Hur klarade jag mig? frågade hon producenten Rickey Minor efteråt.

- Jag sa till henne att det var en "touchdown!" sa Minor till nyhetsbyrån AP"


2. http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/article4314446.ab
"Jag skulle aldrig rekommendera en artist att sjunga live, för minsta lilla misstag kan förstöra hela framträdandet, säger han till US magazine."


Smygsläpp inför Hultan?

Ryktas att nedan är klara för Hultan i år:

Invincible som hiphopakt
Cilihili som debuterande popakt

Nu får dom väl ändå ge sig...


RSS 2.0