Filmer som komma ska...

Masters of the Universe, Watchmen (09.06.03), Ghostrider 2, World War Z, Tomb Raider 3, G.I. Joe och många fler.

Källa: Filmonic

Lite filmtips

Nu när man varit hemma har man haft chans att se lite filmer som jag tänkte rekommendera.

My name is Bruce är nästan ett måste att se om man gillar Bruce Campbell. Bruce är huvudrollsinehavaren i bl.a Army of darkness och Evil Dead och gillar man dessa filmer kan denna helt klart vara värd att se. bruce spelar sig själv, på sätt och vis, och blir lockad till en liten by där en kinesisk demon härjar. Needless to say så blir allt fel. :)

Slumdog Millionaire är en film som handlar om en ung indisk gatupojke som är med i Vem vill bli millionär men då han lyckas för bra blir han anklagad för fusk och genom filmen får man se delar av hans tragiska liv vilket "bevisar" hur han kunde svaren på frågorna. MYCKET sevärd. Om ni inte ser den pga mina rekommendationer så kan ni tänka på att den fick 10 Oscarsnomineringar. Vissa säger att den tom är baserad på en sann berättelse.

I skrivande stund intas The Grudge 3. Återkommer med åsikter om den.

//Fagel a.k.a FlondinBagel

Lite uppdatering

Hej hej,

Ville bara berätta att Aftonbladet har INTE hört av sig idag heller och erbjudit mig 40,000 kr/mån för att blogga åt dom.

Så det så.

57 underbara träffar idag... Bara 9,943 kvar... :)

Dagens felskrivning

Jag tar en amcla när jag kommer hem...

amcla = macka
öpö = lol

Snart har vi ett helt eget språk och då kan vi utropa ett eget land och i det landes ska jag vara FlondinBagel, King of all bloggers.

Älskar dig puppchi. Du är bara föööör söt.

Otrohet?

Jag tror nästan att det förhållandet jag har med min eltandborste nästan måste klassas som någon form av otrohet. Bara idag har jag borstat tänderna 4 gånger...

Första bandsläppet till Roskilde...

Coooldplayyy....


Redan nu har Roskilde bättre lineup än förra året och då har dom bara släppt ett band ännu.

ÖPÖ!!!!

En ford är en ford och kom igen, en Kawa måste vara bättre...

Hej vänner,

Jag skulle vilja be er om lite hjälp Jag har en vän som kör en Ford och nu har han insett att han vill ha en hoj istället. Så, klicka på bilden nedan och gå in och rösta på Akilles. Han är en vän till oss. (Och för er som sett Donnie Brasko så vet ni skillnaden på en vän till oss och en vän till mig.)OBS! Använd en giltig e-post eftersom man måste bekräfta sin röst....

Lite gott och lite ont med Dead like me

Så ett par postitiva och negetiva saker med Dead like me filmen?

Well, negativt blir väl då att man får dras lite med Shenae Grimes som vi senast sett i nya 90210.

Positivt? Well, ingen har väl missat att Lost har börjat i USA igen och en av mina klara favoriter är Desmond, spelad av Henry Ian Cusick. "Right brother..."

 
Henry har fått äran att spela head reaper i denna filmen eftersom Mandy Patinkin mycket riktigt har fått "sina lights". Med andra ord, han är inte med längre... :(
Dead like me The Movie

Vet inte om någon av er sett serien Dead like me. Personligen tyckte jag den var stört skön, huvudsakligen pga Mandy Patinkin (som dessvärre inte verkar vara med i filmen) men även Callum Blue som med sin brittiska heroinmissbrukarimage verkligen lyfter birollen "Idioten som alla älskar".

Nu har det i vilket fall som helst kommit en långfilm, Dead like me Life After Death som jag verkligen ser fram emot.

Väl mött mina vänner.

KjaMizzar som FlondinBagel hade sagt.

Statistik

Igår hade jag 140 träffar på hemsidan vilket är det mesta jag haft sedan starten.

Hilfe hilfe med att slå den här siffran UTAN att punda refreshknappen.

Spread the word med andra ord.

Någon dag så...

...ska jag skriva ett ordentligt inlägg om detta men just nu låter jag någon annan föra min talan.


FlondinBagel är inte pigg

Disskläjmer: Notera att detta är ett FlondinBagel inlägg. Det är mer av ett anti-inlägg som protest mot de bloggar där ute idag som enligt fuskstatistik och svenska folket är de mest populära bloggarna. Detta är bara ett försök av mig, FlondinBagel, att ta mig upp på listorna och en dag kunna stå på trappan till H&M med en tröjja i handen och säga... Det är JAG som är blogg drott.. ehh jag menar kung i Sverige.

Vaknade i morse, 11 minuter innan klockan ringde. Usch... Hoppade in i duschen men när jag kom ut insåg jag att jag inte skulle palla jobba idag. Sovit dåligt, sjuuuuk huvudvärk etc...Så nu blir det en kopp kaffe till frukost. Intas i min FilippaK mugg. Aaaassnygg är den.

Ny kategori

Nu finns det en FlondinBagelkategori så det blir enkelt att hitta mina makalösa inlägg som ska föra mig till toppen av blogg Sverige.

Sjukskrivningarna ned...

Hörde på nyheterna idag att antalet arbetsrelaterade sjukskrivningar (Belastningsskador, stress etc) har sjunkit med nästan 50% jämnför med 2004. För en annan som dagligen jobbar med personalfrågor är det VÄLIDGT kul att se att det ser ut som det gör.

Visst, vissa (och jag förväntar mig en förklarning till hur någon eller några fuskar med siffrorna för att det ska se ut som det gör MFC HINT HINT) kommer säkert säga att det är pga den personalpolitik aliansen har drivit som resulterat i att folk inte KAN vara sjukskrivna men i mina ögon handlar det om att man nu börjar komma åt alla de blodiglar som lökat sig genom åratal av sjukskrivningar för att de inte orkar jobba helt enkelt. Har haft med ALLDELES för många sådana människor att göra och som arbetsgivare kan man tyvärr inte göra något.

Nej jag säger FYRA ÅR TILL!!!!

Kom igen nu.

Vet inte ens hur jag ska rubricera detta

Det finns en sjukt bra rock grupp som heter Finger Eleven som gjort en låt som heter Paralyzer.

Detta inlägg riktar sig till er som är intresserade av texter, skriver eget eller bara diggar musik. Anledningen till inlägget är för jag blir så irriterad när man skriver SKIT rent ut sagt och sen har man en refräng som är så tokigt bra. Musiken är kick ass dessutom så det är väldigt svårt att veta vilket ben man ska stå på...

Ref 1:
I hold on so nervously
To me and my drink
I wish it was cooling me
But so far, has not been good
It's been shitty
And I feel awkward, as I should
This club has got to be
The most pretentious thing
Since I thought you and me
Well I am imagining
A dark lit place
Or your place or my place


Inte så imponeradne kanske?

Ref 2:
I hold out for one more drink
Before I think
I'm looking too desperately
But so far has not been fun
I should just stay home
If one thing really means one
This club will hopefully
Be closed in three weeks
That would be cool with me
Well I'm still imagining
A dark lit place
Or your place or my place


Orkar inte ens bry mig om dom andra verserana för det blir bara värre.
Men, sen kommer refrängen...

Well I'm not paralyzed
But, I seem to be struck by you
I want to make you move
Because you're standing still
If your body matches
What your eyes can do
You'll probably move right through
Me on my way to you


Seriöst? Hur genialiskt bra är det inte??? Och när man hör det till musiken så blir det bara så... mycket... bättre....


Where's Satan

Seriöst.... Det finns bara en sak som hade gjort det här bättre och det är om hund-satan-djävulen hade tuggat i sig strupen på tanten....null - Watch more free videos

Blondinbella i all ära men det här tar priset

Jag har, otroligt nog, hittat ett nytt hatobjekt. (Blondinbella, om du läser detta så måste jag säga att du fått en hel del oförtjänt kritik av mig. Du blir bättre och bättre och jag ser att det finns mer hos dig än smink, smink, smink och lite kläder) Här däremot, mina vänner, har ni en fullkomligt galen person. Katrin Zytomierska's blogg är nog ännu så länge något bland det mest korkade jag läst.

Katrin verkar vilja få oss att tro att hon parkera vart hon vill och att hon skiter i böter. Moget... (Skänk pengarna till något välgörande ändamål istället...)

Får inte upp den? Really? Undrar varför....

Katrin verkar tro att anledningen till att folk besöker hennes blogg är för att titta på bilder på henne, inte läsa henne synerligen visa och insiktsfulla inlägg. (Om ni inte fattar ironin i detta så läs gärna inlägget om parkerinsböterna)

Tuff, hård och kaxig???? Hiiii ha ha ha ha ha ha ha. JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR. Fett med öpö på den.

Ordet är fritt...

Något annat som verkar vara populärt på de STOOOORA bloggarna är frågestunder. Så, jag tänkte jag skulle göra ordet fritt här och låta er läsare ställa frågor till mig som jag på ett oroligt fyndigt och smart sätt kommer svara på på ett sätt som gör att ingen får svar på något.

Blondinbella gav sina läsare en timme och fick typ 18,000,000 frågor. Såååå... För att komma i närheten så... Ehhh... Va fan. Vi lägger ner den tanken men, alla frågor lagda i kommentarerna kommer att besvaras på i ett inlägg på Fredag. Go crazy, go wild... lixom. Annars får ni ingen Flondin Bagel....

Spänning som dödar

Såg den här skylten idag och ställer mig lite funderande till vad det är som är så spännande så att man kan dö? Kan det vara värre än spänningen inför Julafton? Eller spänningen inför första gången man säger att man älskar någon? Jag vet faktiskt inte. Någon som varit där? Någon som vet?


Nice parking asshole

är uppdaterad....


En ren bil är som ett fönster till själen

Disskläjmer: Notera att detta är ett FlondinBagel inlägg. Det är mer av ett anti-inlägg som protest mot de bloggar där ute idag som enligt fuskstatistik och svenska folket är de mest populära bloggarna. Detta är bara ett försök av mig, FlondinBagel, att ta mig upp på listorna och en dag kunna stå på trappan till H&M med en tröjja i handen och säga... Det är JAG som är blogg drott.. ehh jag menar kung i Sverige.

Åhhhhhh mina vänner jag var och tvättade bilen idag. Den var bara såååå smutsig och jag tyckte så synd om lilla snuffsen så det var helt klart dags att fräscha till henne. Även bilen måste ju få känna sig vacker ibland. Alltså det är VIKTIGT att få kännas sig vacker. Vissa är ju vackra hela tiden men ni andra kanske också vill få ta del av det fina livet.

Valde med omsorg Statoil vid Norremark i Växjö. Köpte en Guldtvätt (För jag äääälskar guld) som kostade ca 190 kr. Sen blev det en fin fin flaska avfettningsmedel till henne (Avfettnign? Hi hi... Om man ändå hade ett sånt medel till lilla maggen).

Flaskan kostade ca 70 kr och finns på Statoil.


Tur vi inte är i England eftersom prick betyder snopp där borta... :):)

I vilket fall som helst, har precis kommit hem från träningen och det var såååå skönt att hoppa in i duschen efter tre öl. Idag blir det Falcon. Usch. Måste börja dricka Åbro igen. Ja ja... Har nu kommit ut ur gardero... jag menar duschen. Hi hi hi. Höll på att outa mig där. Guuuuud vad pinsamt det hade varit. Har gjort ett litet kollaaaage som ni kan få se.När jag kom dit så ställde jag mig så vackert i kön, som är ca 10 meter från ingågnen till tvätten men när jag kom ut från att ha köpt min biljett var det en liten idiot som hjade trängt sig före och slank in i tvätten precis när jag med stormande steg skulle göma mig i bilen eftersom jag är så konflikt rädd. Gud jag kanske ska starta en annan blogg för konflikträdda människor? Vi kan sitta i ett rum och bara hålla med varandra och så någon gång ibland, när någon fråga om jag vill ha kaffe så ska jag säga: "Nej".... Vilken grej. Så kan alla lära sig att inte vara så rädda.

I vilket fall som helst så tänkte jag att jag inte skulle låta det hända igen så jag körde fram till porten och väntade. Då ser jag vid rutan:


Ser ni den stora röda knappen? Fin va? Och ja, tryck vänlig. Don't push the red button lixom. Ja eller HUR???? Tänkte bara på att om jag trycker på knappen så stannar tvätten och då sittern den lilla ********* fast där inne. Men då hade jag ju inte kunnat komma in och tvätta min bil så hallå, det var inte så smart.

En annan kul grej var när man sprutade avfettningsmedel på fälgarna. Kolla, instant bling... ha ha haha


Ja ja... Statoil lovar biltvätt på 4 minuter och från det att första sprutet kom tills dess att porten öppnades tog det 4 minuter och 10 sekunder.Blev bilen superren? Nja. Men det är inte rättvist att bedömma tvätten med tanke på att bilen inte tvättats på ett par månader och alla vi bilägare vet att salt och skit under vintern sitter som fan rent ut sagt.

I can haz FlondinBagel?

Spanx MFC. You da schite!!!


Ja. JA JA JA!!!!! JAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!


Nej... NEJ NEJ NEJ!!!!! NEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!

Jag vill inte!!!!!!!!!!!!!!! Fatta!!!!!!!!!!!!!!!!!!


De största bloggarna

En ganska komisk tanke slog mig just....

Har ni noterat hur OTROLIGT många bloggar som har bilder på bloggarna som är tagna av dom själva? Tar de här bloggarna så mycket tid att bloggare inte kan umgås med andra och be dom ta korten? Jag ska dock inte klandra dessa eminenta fotografer. Vet ni hur svårt det är att ta kort på sig själv i en spegel???

KjaMizzar min sötnosar...Jag tror banne mig att det börjar funka???

24/1 -09
Statistik:
Besök senaste veckan: 99
Placering privata, alla: 3832
Placering privata, Vardagsbetraktelser: 1718

27/1-09
Statistik:
Besök senaste veckan: 140
Placering privata, alla: 3164
Placering privata, Vardagsbetraktelser: 1357


Växjö Golfklubb borde vara ett harem

VGK har börjat annonsera på radion nu och det första man hör är:

"18 håååål.... tuuusentals grässtrån"

Seriöst... Tusentals grässtrån på en 18 hålsbana? En green inehåller mer än tusentals strån. Så, min åsikt är att man byter gråsstrån mot hårsstrån så har vi ett harem.

Dessutom har man sänkt kontantinsattsen till 7000kr vilket jag tycker är ett mycket bra pris.... För meddlemskap i ett harem dvs.

Hultan teasar...

Nu har man verklgien fått eld i baken och uppdaterar som bara den. Personligen hoppas jag att någon kommer supa till det och köre ett "Jag älskar er alla och om ni lovar att inte säga något så kan jag berätta att XXXX är bokade. Scghyyyyyyyyyy....." inlägg. Men, jag misstänker att det är föga troligt så det är väl bara till att vara bloggen trogen och forstätta titta de närmsat dagarna innan släppet den 4:e kommer.

Men innan jag går, tre ledtrådar om tre kommande Stora Dans-släpp:

En internationell hiphop-akt.

En svensk punk/HC-akt.

En svensk solodebutant. 


Dagens MSN kommentar

En killpolare till mig skriver:

"I natt fick jag gravid-sug efter bacon igen"

Seriöst? Kan den meningen bli mer fel????

ÖPÖ!!!!


Nä nä nä nä.....

Inte en FRIKKING chans....
Fast o andra sidan, vad ska vi med coolingar som den här killen till när man kan njuta av Youtubes finest...

Mitt allra första inlägg....

Disskläjmer: Notera att detta är ett FlondinBagel inlägg. Det är mer av ett anti-inlägg som protest mot de bloggar där ute idag som enligt fuskstatistik och svenska folket är de mest populära bloggarna. Detta är bara ett försök av mig, FlondinBagel, att ta mig upp på listorna och en dag kunna stå på trappan till H&M med en tröjja i handen och säga... Det är JAG som är blogg drott.. ehh jag menar kung i Sverige.

Morgon morgon vänner och vänners vänner. Inatt hade jag en vision. Alla andra bloggare har ju så fyndiga namn så som Kissie, Lisaplace och Blondinbella. Så varför ska inte jag ha ett namn jag med. Fraggelberg i all ära men det får nog bli mitt alter ego. Nej, mina vänner... Låt mig presentera FlondinBagel. (denna behöver ni inte klicka på för den går till bloggen ni är inne på redan.)

Så... Dagen i ära så tänkte jag vissa hur jag såg ut när jag kom ut ur duschen i morse. Asså tack godu guuuud för hårprodukter.Sen vill jag även visa en lite fyndig sak jag köpte igår. Det kallas för eltandborste. Neeeeej men får inte el i tändersn.. Silly you... Men vad den gör är att den borsta tänderna åt dig så det är bara att stoppa in och njuta av vibrationerna. Typ...249 kr på Media Markt och värt vartenda krona.

Trenden sprider sig....

Häromdagen rapporteratde Nice Parking Asshole (som för övrigt är uppdaterad) om att FSC verkar ha börjat tillverka bilar. Gårdagens besök på restaurang visade sig ge tillskott till trenden att elektronikbolagen inte klarar marknaden som den är utan måste utveckla sig ännu mer.


Bara lite allmänt så där...

Läste i tidningen idag om en man som blev ihjälskjuten av polisen och konstaterar att den här artikeln onekligen var det aboslut sämsta jag läst på länge.

1. Rubriken lyder: Granne: "En jävla skandal"
Vad är en jävla skandal?? Skandal att han skjöts eller skandal att en psykistk störd man får leva och terrorisera ett villa/stugområde så länge utan att någon bryter in och gör något?

2. Överst i artikeln (vad fanken heter den fetstilade texten innan artikeln verkligen kommer igång??) står det: "Varje år skjuts i snitt fyra personer av svensk polis - varav en dör." Något jag bloggat om på sista tiden är hur svårt det måste vara att vara polis idag, speciellt när media beter sig som dom gör så när jag äntligen läser detta, i början av artikeln, så går ju jag under intrycket att så är fallet genom hela den här tragiska historia om en störd man som helt enkelt inte orkade längre. MEN, och här kommer en sådan slägga så man blir trött i huvudet på riktigt, i slutet läser vi "En sökning i TT:s nyhetsbank visar dock att minst åtta personer sköts av polis bara i fjol. Men det är ingenting som RPS reagerat på, säger Engström." SUUUUUUUUUUUUUUUUCK!!!!!!!!!!!!!!

Efter lite mer läsning på nätet så hittar jag nedan:


Jag tycker inte att en dagstidning ska nyttja ord som gör att läsaren inte förstår vad det är som händer och ska man slänga med massa termer så kan man åtminstone, i artikeln kanske ta och berätta vad det betyder. Ok, alla i hela världen kanske vet vad i helskott Rififi är men jag var tvungen att googla det.

Ladies and gentlemen, Fall Out Boy

visar sig vara skaparna av ledmotivet till Simpsons S20EP09.

Sa-weeet....

Eller jag menar... Asså bah såååå coolt.


Där satt den. Spiken i kistan.Samtidigt måste jag ändå säga att utifrån alla inlägg jag har gjort om "lysande journalistik" så visar det sig näst intill ALLTID att det bara är löpet som är roligt. Om man TVINGAS läsa vidare här så visar det sig att den brittiska studien troligen utfördes av kvacksalvare i en källare och den enda doktorstiteln de har är från a frikkin' Cracker Jack box... (Samma låda som folk i USA som itne kan köra bil verkar få sina körkort ifrån.)

Och, som vanligt, kommer mitt KjaMizz eftersom jag även denna gång inte kan presentera något som symboliserar en Top 5 blogg i blogg-Sverige.

Den 4:e smäller det

Nu verkar det som att bojjsen och gallsen på Rockparty har förstått att dom måste uppdatera sin blogg lite oftare, igen. ;) Senaste hinten om vad som komma ska är nog trots allt Åsa's inlägg där det konstateras att det finns en del bokat. Det som komma skall är med andra ord 1-2 större band, 3 mellanstora band och 3 mindre. Allt kommer dock inte släppas den 4:e vilket är på gott och ont. Personligen ser jag att man släpper små klumpar med band men ofta istället för att basunera ut 100 band på en gång. Man hinner inte lyssna in sig och hitta de där gulkornen som man verkligen vill se.

Ja ja... Får väl ännu en gång avsluta med KjaMizzar eftersom jag verken har en dagens outfitt, en ny produkt hårgelé att testa eller en egendesignat t-shirt som kommer att säljas i Gislavde INOM KORT!!!!

Neeee nu orkar jag inte mer för stunden

Kom gärna med förslag eller kommentarer så jag vet vart jag ska gå från detta...

KraMizzar och allt sånt...

NY DESIGN!!!

Nu jivvlar ska jag ta och försöka designa om bloggen så den inte bara är otroligt underhållande och fantastiskt beroendeframkallande men även, som jag, blir något att se på. Mwuahahahaha....!!!!

Det betyder med andra ord att under dagen (förhoppningsvis inte längre) så kommer saker och ting ändras och det kommer nog inte alltid att se korrekt ut men, förhoppningsvis så blir det bra inom kort.

öpö!

Eller jag menar typ lixom alltså as schysst....

Dagens MSN kommentar


Blondinbella hade rätt hela tiden

Den här piken måste nog ändå riktas till dig MFC... öpö x 10 säger jag bara....

Blondinbella svarar på frågan om varför hon började blogga.

Hur kom det sig att du började blogga?
Jag fick utegångsförbud, hade tråkigt och startade en blogg vid namn Blondinbella. I början skrev jag mest om politik men inga av min 14 åriga kompisar ville läsa så då blev de mer "livstil"

Skattesmitare annonserar

Expressen har en liten finurlig funktion på sin hemsida som titt som tätt resulterar i de mest bizarra reklamerna. På högersidan har dom, *ungefär som väldigt schabbiga hotel i USA, ett utrymme man kan hyra per timme. Senaste jag hittade nu var en ganska rolig grej.
* Eftersom jag nu börjar med en ny image och attityd på bloggen så ville jag bara be om ursäkt till alla de schabbiga hotellen i USA som hyr ut rum per timme. Självklart så är jag intresserad av att testa era tjänster i utbyte mot att jag skriver om det på blogg.

KraMizar....

Slug brottsling eller tröga danskar?

Personligen tror jag att det har att göra med att Danmark ligger för nära skåne. ;)Ny strategi på bloggen

Asså jag drack en cola idag. Den var bara sååååå fräsch. Asså jag tycker bättre om like Zero för det är typ inga kalorier i det och så lixom. Frääääsch... hi hi hi... Asså seriöööööst. Vilket skiiit väder vi har. Faaaan vill åka utomlands och bara sooola och dricka fräscha drinkar lixom.Asså kolla sötisen... Hi hi

Falska förhoppningar?

Hur kan detta stämma? Menar ni på fullaste allvar att det fanns någon där ute som trodde att det inte kunde bli sämre?


Högtalare 29,000kr. Som hittat

Så här, mina vänner, ser högtalare för 29,000kr ut. Inte bara det... Så här ser OTROLIGT bra ljud ut...

Kolla in Musikhemma. Finns en hel del roligt där...


LOL = ÖPÖ

öpö is the new lol

Spread the word.....

Länka till mig och MFC så mycket ni bara kan.

http://mfc.elmberg.net/2009/01/24/lol-opo/

och

http://fraggelberg.blogg.se/2009/january/en-ny-trend.html

"Ny" serie som verkar helt ok.

6:an visar Chuck maraton i helgen. MYCKET lovande serie....

Bloggportalen säger:

Galenskap i goda vänners sällskap
En resumé av allt som är galet i världen och en insikt i hur min stackars lilla hjärna fungerar.
URL: http://fraggelberg.blogg.se
Atom/RSS:
Atom/RSS

Bloggen startade: januari, 2007
Proffs/privat: Privat Kategori(er):
Vardagsbetraktelser > Ingen ålder
Statistik: Besök senaste veckan: 99
Placering privata, alla: 3832
Placering privata, Vardagsbetraktelser: 1718


Vad sägs om att försöka få Mr Fraggelberg till nr1?? Kom igen... OM folk kan bli nr ett genom att blogga om smink och kläder så måste väl ändå jag kunna bli nr ett genom att dissa alla nr ett bloggar?

Spread the word. Kom igen!!!!

Come ooooon.....

Kenza har en MTV blogg??????

På plats nummer 10...

...hittar vi ytterligare en kille men efter att ha läst 3 inlägg så inser jag att det här intresserar mig inte alls...

Sport sport sport

Resumé av Singelpappansa blogg

Sorry men Singelpappan som ligger på 4:e plats på Blogg.se ger inte. efter ca 10 minuter, så mycket att säga. Vad som är uppenbart är att pappan i frågan uppenbarligen håller på att gå igenom något som uppmärksammas i media. Dessvärre är alla länkar till externa källor döda så jag kan inte se vad det handlar om. Jag inser att pga detta så har killen hamnat på 4:e plats men utan att veta vad det är som drabbat honom så kan jag inte säga annat än att han hamnar i Svensson kategorin.

"Jag gick upp. Drack kaffe, gosade med dotten. Åt lunch, hade en gul tröjja etc etc etc....."

Wow omg och öpö lixom... (Ja, öpö is the new lol)

Blogg.se ser vi att.... håll i er.... en MAN har hamnat på top 5 listan. Ska omgående beta mig igenom denna eminenta blogg och återkommer med information....

Saabägare se hit

Någon mer som har en Saab 9-3?

Varför i hela friden tutar bilen när man låser två gånger???

Löning på Fredag

Jag brukar alltid ojja mig och tycka att livet är så surt när månaden börjar ta slut och man inser att man inga pengar har. Det gör allting så mycket tråkigare och jag hatar det verkligen. Jag känner mig dum för att pengarna inte alltid räcker så långt som jag velat men, sen insåg jag något idag när jag var och handlade på lunchen.

Jag är inte ensam...

Bara en sådan enkel sak som en stormarknad blir som ett slagfält av shoppande människor och det finns bara en slutsatts att komma till. Det finns fler än jag som tappert väntar in läningsdagen på samma sätt som man räknar ner till nyåret.

För dom som pengar har åker ju inte friviliigt ut löningsdagen och trängs med alla andra... Or do they?

Svårt att vara polis

Häromdagen skrev jag ett inlägg om hur svårt det måste vara att vara polis när folk är så sjukt dumma i huvudet ibland. Samtidigt inser jag nu att det måste vara svårt att vara polis när PRESSEN kan vara så otroligt dumma i huvudet.Polisen misstänker att dom hittat 23 åriga modellen mördad?  Hur kan man misstänka att man hittat någon mördad?

(Fotnot: Nej jag är inte dum. Jag fattar vad rubriken syftar på men, det blir så mycket roligare om man ser på det på mitt sätt.)

Evil mooonkey


Dagens MSN kommentar

Akilles säger:

öpö

lol menar jag


Idioti på hög nivå.

Idag läste jag detta på SMP och kom fram till att det måste vara VÄLDIGT svårt att vara polis i dagens samhälle. Samtidigt påmins jag av ett avsnitt av cops igår som helt klart slog priset.

Woman 1: Tell this woman to give me my 20 dollars back
Police: What did you give her 20 dollars for?
Woman 1: Whatever... I don't care. I want my money back.
Police: What drugs were you going to buy from her?
Woman 1: Crack
Police: ...
Woman 1: But she gave me plaster instead. Tell her I want my money back...
Woman 2: I don't have your money. I don't sell drugs. I'm a prostitute.....
Police: ....

Ligger i lä jämnfört med jänkarna

Jag håller ju på att försöka vända mitt liv nu och bli av med alla de där extrakilona man samlat på sig under åren och för att hjälpa till så laddade jag hem ett busenkelt program som helt enkelt bara staplar upp vikten i grafform. När man startar programmet så ska man skriva in sin idealvikt. Insåg att detta var ett program riktat till amerikanarna när jag såg rutan jag skulle fylla i.


Saker och ting blev just en aning mer intressant.

Hej och hå,

Jag stod och snackade med mina vänner häromdagen ang. möjligheten att bannlysa 50% av alla sporter som finns idag då de tar upp alldeles för mycket tid på tvrutan. Snooker, pilkastning, schack, fotboll, bandy, ishokey etc... Men, trots att konståkning med all sanolikhet skulle hamnat på listan så har jag faktiskt hittat ett sätt att göra det aningens mer intressant.Tänk er själva hur roligt det hade varit att se en naken kille med fladdrandes prinskorv susa runt på isen... Hmm... Is... Kyla... Kanske inte var en sådan bra idé i alla fall. ;)

Dagens MSN konversation

Christoffer säger:

går du med på att norge loggar in med ditt lösenord eller vill du att de nollställer det?


Fagel säger:

Nej det är ok. Dom kan logga in.


Christoffer säger:

då skickar jag det till dom


Fagel säger:

Så länge dom ger fan i porren...


Christoffer säger:

du kan vara lugn så länge du inte har någon som innefattar fiskar och olja


Hubba hubba....

Det verkar ryktas om att det snart kanske blir en film av denna eminenta tv serie. Wonderbar...!!!


Hjärntvätt

Är det verkligen det här vi vill ska vara det första våra barn får komma i kontakt med? Iofs, hellre detta än Telletubbies. Kling skulle nog kunna tänka sig att födas igen om han fick bo här... :)


Och på tal om nya filmer...

... så finns det nog en och annan som jublar högt av att se denna skara kvinnor på duken igen.


MMen va huh va omg va?!?!?!?!?

DÄRFÖR FINNS BARNPORR PÅ KUNGLIGA BIBLIOTEKET:
Mellan 1971 och 1980 var det tillåtet att köpa, sälja och inneha barnpornografi i Sverige.

Bara lite allmäna reflektioner....

Int ehelt otippat hamnade just Iphone som Enemy nr 1. Inte nog med att vi itne får ta med oss mer än 2 dl vatten på flygen men nu kommer vi med all säkerhet inte kunna få ta med oss en Iphone i framtiden. Humor på hög nivå men samtidigt måste man inse att vilken produkt med inbyggt OS kommer att kunna klara av det här så egentligen är dett varken nytt eller banbrytande, det handlar bara om att någon kom på det först till Iphone.Samtidigt läser vi om folk som vill att vissa band ska komma tillbaka och visst, det finns väl en charm i att se revivals till höger och vänster men seriöst, många gånger blir det bara pankaka. Kolla bara hur Aftonbladet recenserade U2's senaste släpp. Personligen tycker jag det vore mer intressant att göra en lista med tv serier som borde komma tillbaka.

1. John Doe
2. Vampire the Masquerade
3. <INSERT TV SHOW HERE>Jag är inte mycket för sport men jag måste ändå hylla denna hjälte som efter att ha åkt fast i 125 knyck på en 90 väg säger: "Jag hade lite för mycket medvind längs E4"

Dude... I love you!!!!!

De tre mest önskade utländska artisterna...

Topp tre önskade utländska headliners var:
1) The Killers
2) Metallica
3) Coldplay

Konstig lista om du frågar mig...

Menj, vi fick the Killers så det känns ju kul som bara den.

Förbannades jävla pensionärsidiot

När jag läser sånt här blir jag så otroligt irriterad. Självklart ska folk få lämna sina pengar till vem f*n man vill när man dör men att ge bort 18,000,000 till kronprinsen för att "...det är min tro och förhoppning att även han vid mogen ålder kommer att fascineras av de intresseområden - jord och skog, djur och jakt, hav och fartyg - inom vilka såväl hans far HM Kung Carl Gustaf som jag själv funnit och upplevt så stor tillfredsställelse och glädje." är bara FEEEEEEEL!!!!

Skänk för guds skull inte pengarna till någon fond som tar hand om och utvecklar naturen och folks intresse för det.

Pucko!


Ny sexfilm med Paris... Igen...

Really?!?!?! Hur svårt akn det vara att låsa in sina filmer. Nej vänta, bättre fråga. Hur svårt kan det vara att starta ett porrbolag och ge ut filmerna själv så kan hon åtminstone tjäna lite pengar på det. Eller har hon helt enkelt hamnat en gnutta för långt utanför rampljuset? Paris... vad är det som händer?!?!?!


Batman-ninja-rymdskeppfälgar


Noooooooo!!!! Not The Stig!!!!

VARNING...!!!

Klicka på bilden på egen risk!!! (SPOILER ALERT som man brukar säga)


En dam är en dam, en bock en bock?

Hur kommer det sig att en äldre dam är en dam och en äldre man är en gammal bock???

"NEJ

Det är lika kul för en äldre dam att leka med unghannarna som det är för en gammal bock att leka med småflickorna. Glöm det, var professionell.

Katarina "

Otroligt dumt skrivet....


Def Lepard till Hultan?

Om Def Leopard kommer till Hultan, kom ihåg vart ni läset det först. O andra sidan, om Def Leopard kommer till Hultan så betyder det att jag sann-drömmer vilket i sin tur betyder att:

1. Jag måste bli tillsamans med min polares flickvän. (Sorry Herman och Sandy och troligtvis till en viss del Fryday... ;))
2. Medlemmarna i Rockparty kommer inte bara försöka våldta mig i deras lägenhetskontor men dom kommer även avslöja att jag är den enda i världen som vet att Def kommer.
3. Då våltäkten inte genomfördes så slutar det med att en av herrarna i Rockparty flyr ut ur lägenheten och dödar en man iklädd en björndräckt.
4. Den medlemmen kommer tillbaka, iförd ovan-nämnda björndräckt och försöker yxmörda mig.
4. Jag blir förbannad för när jag försöker fly från lägenheten står Fryday och diskar flaskor.
5. Vi kommer undan men medlemmarna i Rockparty kommer springandes med en stock som dom kastar på bilen vi flyr i.
6. Jag upptäcker att rutan som nyss var helt splittrad helt plötsligt blir hel, men samtidigt bli hela världen tecknad och det är då jag inser att vi är döda.

Så, för allas skull så kanske det är lika bra att Def inte kommer?


If you seek Amy... Döm för er själva

Allright.. Nu har jag lyssnat och jag förstår vad dom menar...

Fast det är mer "F-U-C-K me" i så fall....

Dåliga ordlekar i all ära men va?????Ordlekar i all ära, men de går inte hem hos alla amerikaner. Sångerskan Britney Spears senaste singel "If you seek Amy" ska ha haft ett så kontroversiellt innehåll att flera radiostationer i USA hotar att inte spela den, uppger nöjessajten contactmusic.com.


Tar bort bokstaven k

Det är textraden "All of the boys and all of the girls are beggin' to, if you seek Amy" som fått en del DJ:s att gå i taket. Radiomedarbetarna anser att de fyra sista orden är en ordlek och låter som frasen "Fuck me".

Hur i hela friden kan man få "If you seek Amy" till att bli "Fuck me"???

Jag gillar ordvittsar.

"Who da hoe?"
"Idaho"

Eller varför inte: "I like the european system. Therefor, Isometric"

Men "If you seek Amy"?!?!?! Jag förstår verkligen inte.


Dominate me Mistrexxx Winslett

Jag har alltid varit lite av en person som tycker om sex. Fnittrar fortfarande varje gång någon tjej säger att dom har problem med sin mus (till datorn) och ordet "kom" går helt enkelt inte att säga utan att det blir roligt. Men det är jag och jag står för vem jag är. Men jag måste säga att jag vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag märker att pressen är på väg i sama riktning. Inte ens JAG hade benämnt denna som en bondageklänning.

Vart är vi på väg vad det gäller sex och assosiationer? (he he... Ass....)

Så med det sagt...

Really...? Bondageklänning???


Woooooooooooooooooow..... Vänta lite nu...

Inte nog med att Barack är svart men han är vänsterhänt, har vunnit en grammy OCH har testat både majja och kokain???? Vart är välden påväg... VI kan ju inte ha en vänsterhänt president.

29 fakta du inte visste om DA MÄÄÄN

Det pirrar i kroppen

Som gamal rockare från 80-talet kan jag inte annat än att bli glad när jag ser denne vildvuxna transvestit/crossdresser på bild. Vet inte hur många gånger é tu Fagel velat sminka sig, dra på sig trasiga kläder och gnaga på ett köttben bara för att få vara lika cool som Dee. Blir dessutom makalöst glad när jag hör att det är en uppföljare på Strangeland på gång.Samtidigt har nu konflikten mellan Fox och Warner (If you se da cops, warn a brother) löst sig och med det sagt ser vi fram emot Watchmen premiären i Mars... 


Vad är det för fel med att vara promiskuös?

Stackars, vackra, söta Scarlette blir tydligen anklagad för att vara promiskuös i media idag och jag vet inte riktigt vart jag ska börja....

1. Monogami verkar vara en fas... Tittar vi historiskt på hur saker och ting varit vad det gäller det sexuella mellan man och kvinna så är ju den tid vi lever i nu ganska unik just på den fronten. Romarna, grekerna, dinosaurierna och grottmänniskorna förökade sig med mer än en partner. Kungar, även i vår "civilicerade" tidsperiod har haft många fruar. Jag tror att en stor anledning till att vi är som vi är är just för att vi nu för tiden inte har en kultur som säger att ju fler barn vi har dessto bättre. I afrika t.ex SKA man ha många barn, så man har någon som tar hand om en när man blir gamal och då kan man ju inte bara ha en kvinna.

2. Bara för att stackars Scarlett har blivit framvald till världens sexigaste kvinna så behöver det inte betyda att hon knullar runt. Seriöst... Kom igen... Låt folk var vackra utan att sätta stämplar på dom.

3. Tar du kort som det nedan så FÅR DU SKYLLA DIG SJÄLV!!!!

Mwuahahahahahahahahahahah


Kanske inte var en sådan dum fråga i alla fall...

Jay Leno brukar springa runt på gatorna och ställa aktuella frågor till jänkare enbart i syfte att bevisa hur otoroligt tröga en del av dom kan vara. En av mina favoriter är: "If the current trade embargo against Sweden doesn't work, should we bomb them?"

Mig veterligen finns det inget handelsembargo mot Sverige men när man läser dagens nyheter så blir man lite fundersam.

Stackars Fröken Lind bjöd visst inte upp till dans med Fredrik "MR USA" Åkare....

Hur är detta MÖJLIGT!!!!!

Läser idag att folk tydligen är beredda att betala 80,000kr (!!!!!) för nakenbilder på Madonna.

1. Ok... Madonna var het en gång i tiden. Nu är hon bara obehaglig och ganska wierd....
2. En snabb googlesökning ger ca 400,000 träfffar. Why pay????


Fobier fobier fobier...

Inom kort kommer ni aldrig ha en möjlighet att se en serie som heter 13 Fear is real. Det handlar helt enkelt om 13 personer som hamnar i en stuga i skogen och ska därifrån utsättas för olika skräck scenarion för att se vem som överkommer sina fobier bäst. Om ni har sett filmerna Saw så kan jag säga att denna serie är som en Saw film. GALET!!!!

Medans jag tittade lite på olika fobier så kom jag fram till att det måste finnas någon där ute, den som hittar på alla namn, som verkligen vill djävals med folk. Man kan ju t.ex fråga vems ljusa idé det var att sätta ett "s" i ordet lespa? Det är iofs ingen fobi men när ni får höra nästa rad av detta eminenta inlägg (som inte på några sätt kommer att dra 10,000 nya läsare) så kommer ni att förstå vad jag menar...

Vet ni vad fobin för ondöfigt långa ord heter?

"Hippopotomonstrosesquippedaliofob...."

Try saying that quick 5 times....


Dömd mördare vill bli läkare igen...

Läser detta och vet inte riktigt på vilket ben jag ska stå på. Ska jag svikta över till "Mördare har inga rättigheter och ska straffas och inte få vara normala" eller ska jag luta över på "Han är frigiven och varför ska han inte få en chans att leva normalt" benet. Egentligen spelar det ingen roll vilket ben jag står på för ingen bryr sig om vad jag säger ändå men min fråga måste ändå vara, vilket jobb ska denne man ta för att det inte ska bli rubriker.

Dömd mördare vill bli sopåkare?
Dömd mördare vill skruva bultar på Volvo?

Jag är av den absolut starkaste åsikten att folk som bryter mot lagen ska inte luta sig mot lagen för att bli behandlade med den respekt och männsklighet som andra, laglydande, människor blir men det finns ändå gränser. Personligen anser jag att straffskalan i Sverige är alldeles för vek. Pedofiler, som per definition, anses vara psykiskt störda får 4 - 6 månaders terapi och släpps sen ut i samhället. 94% av pedofiler är återfallsförbrytare. Men, om samhället lägger sig på rygg och inte kräver hårdare straff för brottslingar så MÅSTE vi acceptera att någon som avtjänat sitt straff faktiskt kommer att försöka göra något med sitt liv. Nu vet jag inte hur Hampus utförde sitt mord, om det var läkarrelaterat men om det inte var det så måste väl ändå personen i fråga få utbilda sig och göra något med sitt liv? Visst, pedofiler ska inte jobba med barn. Mordbrännare ska inte jobba inom brandkåren och våldtäcktsmän ska inte jobba som patrulerande nattvakt på Universitetsområden. Men, om man bedriver den här sortens häxjakt så är det väl inte konstigt att folk som Hampus kommer att stötas ut. Det är väl inte så konstigt att han kanske hamnar i bottenskicktet igen och slutligen faller in i ett mönster där den enda medmänskligheten han kommer att få kommer från andra kriminella.

Gick ut för att dissa men måste nog hissa

Ni som någorlunda regelbundet läser min blogg vet att jag blir såååå irriterad över alla dessa populära bloggar som egentligen inte handlar om någonting alls. Så i ett försök att föda mitt hat mot dessa bloggar tänkte jag, för första gången någonsin, hoppa in på Blondbellas blogg för att se vad för smaskigt jag kunde få med mig till min egna blogg. Mycket riktigt, det hela börjar med en ung, söt tjej som naivt promotar kläder från HM, PM, Um och allt vad det kan tänkas heta. Men, så snubblar jag över detta inlägget och inser att det kanske inte bara är shopping, kläder och smink som gäller.

Däremot stör det mig fortfarande att man som 17 åring, bara genom att skriva om vilka kläder man tycker om, har en personlig assistent. Bitter? Jag? Ohhhh nej. Tycker bara vi kan dela på läsarna. ;);)

Antal unika besökare

Begreppet "unika besökare" var betydligt roligare på "weeee schhhhhhh faazzzzzzzzzzz bapiiiing bapiiiiing weeeeee" tiden. För er som inte greppade vad jag menade nyss så var allt bättre förr när vi hade uppringande modem. Statiska Ip? Not gonna happen... :):)

Snabbresumé av de 3 populäraste bloggarna idag.

Kenza har tydligen designat en egen skinjacka vilket iofs är rätt coolt. Vi får även lära oss att hennes fotosession blev framskjutet så hon fick got tom tid på sig att tvätta och föna håret. Hon har haft sin badrock sedan hon var 11 vilket bara det säkerligen drog 10,000 nya besökare. En ruskig försovning resulterade i att hon kladda marmelad på tangentbordet. Hon ber även om ursäkt för att hon inte hinner svara på alla mail, även om hon läser alla.

Stina-Lee har nyligen köpt en ny midjeväska från Chique.se. Den är sååå himla fräsch till ljusa slitna jeans. Dessutom kan man självklart justera remmen. Efter att ha varit på ICA och hämtat sina nya bikinis så bjuds vi läsare fakstiskt på två roliga Youtube klipp. Vi får veta att hon är en XS och har ett par supercoola rippade jeans till salu eftersom de är lite väl rippade för hennes smak. Högstbjudande vänner. Kom igen nu...

Engla har sovit dåligt och någon i hennes närvaro har målat om hennes barndomsleksaker. Vi får se 8 makalöst lika bilder på en vit pälsmössa som desutom är second hand. Hon säger att det känns som att hon har en maräng på huvudet. Hon vill ha långt hår men är emot extensions. Kommer faktiskt en rekommendation på en låt/video by Leona Lewis. Från i Lördags visar vi upp en outfit med stenar och pärlor.

Top 3 bloggarna på Blogg.se.... Really?

Kan inte skrika kometen kommer för vem vet?

Under gårdagen förgylldes smålands invånares liv med ett enorm sken på himmlen. Själv var jag itne lyckligt lottad nog för att ta del av detta underverk men det finns gott om skildringar i press, såväl som från en god vän. Det intressanta vad det gäller oidetiferbara fenomen av den här sorten är uppföljningen det får, eller inte får.

Jag är av den åsikten att vi absolut inte är ensama i vår värld. Mattematiken talar för det. Om varje tjärna vi ser är lik vår sol på ett eller annat sätt så har vi en oändlighet med solar där ute. Om 0,000000001% av dom solarna har planeter kring sig så betyder det "0,000000001% solar med planeter x en oandlighet solar = en oändlighet solar med planeter". Om  vi då antar att 0,0000000000001% av de planeter där ute har liv så betyder det "0,0000000000001% planeter med liv x en oandlighet planeter = en oändlighet planeter med liv". Med andra ord... Ja ni fattar.

Samtidigt, om jag tittar lite närmare hemmet, så har vi ju internet. Och i dagens samhälle anser jag att det är fullkomligt OMÖLJLIGT att hålla något hemligt. Det finns inte en chans i världen att det finns information där ute om utomjorlingar som inte har "läckt" till den gemene man. Tom när England och övriga länder släpper HEMLIG information så händer absolut ingenting. Pressen rapporterara och uppmanar folk att skicka in sina egna bilder och berättelser och sen, efter ett par dagar, så är det helt tyst. Jag minns för mååånga många år sedan släpptes Project Blue book som var ett projekt som startades på 50-talet i USA där man skulle bedömma om UFO'n var ett hot mot rikets säkerhet. Av alla anmälningar man tog emot så ansågs ca 6% vara oidentiferbara... Detta är på 50 - 60-talet. Tänk hur det måste vara nu när folk faktiskt kan ta kort på saker som händer med mobiltelefoner och digitalkameror. Pressen rapporterara och uppmanar folk att skicka in sina egna bilder och berättelser och sen, efter ett par dagar, så är det helt tyst....

Ska bli spännande att se det senaste fallet nu som jag skrev om ovan. Jag kan sätta 25 kr på att det inte kommer att rapporteras mer om detta.

Säger bara: "Aliens, land here"


The possibilitie4s are eeeendless....

Detta påminner lite om den först T-Forden som såldes. Man kunde få den i vilken färg man ville så länge den var svart.Jailhouse rock Paris style??

Idag rapporteras det om att Paris Hilton ska skriva en låt om sin tid i fägnelset...

Hur länge satt hon inne? 17 timmar?

Come oooon....!!!


Treåring som rockar till Kiss...!!!

Det är inte utan att man blir lite tårögd när man tänker tillbaka ett par veckor till den stunden då man satt och försökte stämma den där gitarren. Detta är Sandys systerson.

Morbid humor


Clara var tydligen inte den äldsta oskulden

Men snart är kanske Clara det i alla fall. Hänger på Wang.

Den första homosexuella superhjälten?

Snälla någon... Vad har en superhjältes sexuella läggning överhuvudtaget med något att göra? Dessutom är det inte den första då Captain Jack i Torchwood är bisexuell.

O andra sidan... Om superkraften har med sex att göra så kanske det är aktuell ti alla högsta grad men, om han bara hjälper män så blir han ju inte mycket till superhjälte. O andra sidan skulle det inte förvåna mig om superhjälten blir en kvinna. Fan det vore såååå typiskt...


Vääänta lite nu...

Larm?
Extrem?
Drabbas?!?!?!?

How is this a bad thing????


Lite citat från dagens möte...

"Startsträckan är så lång att man skulle kunna få en jumbojet att lyfta baklänges"

"Det stod skelett i vaktparad i dom garderoberna"

Chris, you toote my flute. I guess that makes you a flute tooter?


Lite rolig läsning om ni har tråkigt

 • Hur vet man att en penna med osynligt bläck har tagit slut?
 • Om superlim nu fäster på allting, varför fastnar det inte på insidan av tuben?
 • Varför skruvar man ner volymen på bilradion när man inte riktigt hittar?
 • Var tar den vita färgen vägen när snö smälter?
 • Varför är det aldrig upptaget när man ringer fel?
 • Hur betalade riksbanken för sin första sedelpress?
 • Hur skriver man "0" med romerska siffror?
 • Om en hartass bringar lycka, vad hände då med haren?
 • Vilken är mörkrets hastighet?
 • Varför måste man boka tid hos en synsk?
 • Om det är förbjudet att dricka sprit och köra bil, varför har då krogarna parkeringsplatser?
 • Varför stavas inte palindrom likadant baklänges?
 • Om 75% av alla olyckor händer inom en gräns av fem mil från hemmet, varför inte flytta 10 mil från hemmet?
 • Får fisk kramp då de har ätit?
 • Hur slänger man bort en soptunna?
 • Varför steriliseras sprutnålarna inför den dödliga injektionen?
 • Vad skall man göra om ett utrotningshotat djur äter en utrotningshotad planta?
 • Varför skäller inte kastrerade hundar i falsett?
 • Om det blev jordbävning på Mars, vad skulle det då kallas?
 • Har en man fortfarande fel om han står i en skog och det inte finns någon kvinna i närheten?
 • Om en döv tecknar en svordom, tvättar då mamman hans händer med tvål?
 • Om en man med flera personligheter hotar att ta livet av sig, kan man kalla det en gisslansituation?
 • Om man har sex i baksätet och har säkerhetsbälte på sig - klassas det som då som säker sex?
 • Varför heter det utbildning, när man sitter inne? Det borde ju heta inbildning.
 • Kan man föreställa sig en värld utan några hypotetiska situationer?
 • Om man åker i ett fordon med ljuset hastighet, vad händer då man sätter på strålkastarna?
 • Om man binder fast en smörad brödskiva på ryggen av en katt, och släpper dem från hög höjd - vad kommer då att hända?
 • Varför heter det rusningstrafik när bilarna knappt rör sig?
 • Om 7-Eleven har öppet 24 timmar dygnet, 365 dagar på året, varför finns det lås på dörrarna?
 • Hur kom skylten "Gå inte på gräset" mitt i gräsmattan dit?
 • Om olivolja kommer från oliver, var kommer babyolja från?
 • Om ett ord i ordboken är felstavat, hur kan vi veta det?
 • Hur kommer han som kör snöplogen till sitt jobb på morgonen?
 • Om du kväver en smurf, vad får han ansikte för färg?
 • Om inget fastnar på teflon, hur får man då fast telfonet i pannan?
 • Vad skulle det stå på skyltmålarnas skyltar om de gick i strejk?
 • Varför är ordet förkortning så långt?
 • Varför finns det flytväst under flygplansstolarna, är det inte bättre med fallskärmar?
 • Varför finns inte kattmat med smak av möss att köpa?
 • Varför har kamikazepiloter hjälm?
 • Är sterilitet ärftligt?
 • Finns det ett annat ord för synonym?
 • Varför heter det biljard då det bara är 15 bollar på bordet?
 • Varför heter det extrapris då det inte alls kostar extra?
 • Varför krymper inte fåren när det regnar?
 • Varför tillverkas inte flygplanen i samma material som den svarta lådan? Den håller ju alltid.
 • Varför trycker man hårdare på knappen på fjärrkontrollen fast man vet att batteriet är slut?
 • Vems idé var det att stoppa in ett s i ordet läspa?

Om någon har ett par milljoner över

och vill köpa mig ett hur så finns det ett fint i Växjö jag kan ta....


Efterlysning

Är det någon som vet vart de två timmar jag spenderade på att titta på Gulbaggen tog vägen? Vill gärna ha dom tillbaka. Extra hittelön om ni kan hitta de 1,5 timmarna jag spenderade på att se Låt den rätta komma in. Ytterligare bling bling reward om ni kan tala juryn till rätta som gav den skit filmen så många priser...

OMG OMG OMG!!!! Svenskarna KAN verkligen inte göra bra film...

DRA betyder inte sparka

Om det står DRA på en dörr, och det inte funkar att trycka, SPARKA!

Det gjorden den här gästen och det gick jätte bra. Inte nog med att han kom ut men han fic skjuts till en varm plats med där han säkerligen fick sova lite... Klockan va 18:15 på en Fredag kan jag tillägga. :)


Always was, always will be...

Snow, meet coffee. Coffee, this is snow


Nice parking asshole

är uppdaterad.

Smack my beatch up!!!!

Någon mer än jag som gjort det FATALA misstaget att fastna vid Super Sweet 16 på MTV???

Inte nog med att dagens snorval... förlåt, jag menar ungodomar har nada koll på vad som är vad men när man dessutom sätter dom i USA och ger paranteserna mängder med pengar så blir... det... bara.. FEL!!!!

Jag vill inget hellre än att stå framför dom och bara skratta. Eller gråta. Kanske krama dom eftersom dom inte inser vilka förbannade jävla puckon dom är.

O andra sidan så kan jag iofs relatera till mycket av det dom gör från den tid när jag själv var 16. Den enda skillnaden är väl kanske att jag inte skrek på mina föräldrar för att det var fel färg på BMW'n dom gav mig eller blev förbannad för att dom bokade Eminem istället för Jay-Z eller va fan nu var hippt på min tid.

Jag vet inte varför jag skriver detta. Blir bara såååååå irriterad.

Det finns folk som tänker som jag

och därför behöver jag inget säga... MWuahahahaMASSKROCK I BORÅS

Då var vi på väg..

Stugan bokad till Hultan. WOHAAAA!!!!

Dagens löpsedlar blir nog inte knäppare än så här

Gick vilse bland sopor

Dog av shopping

Det blir inte mer politiskt okorrekt än detta....

men jag var bara tvungen...

Igår gick det ett program på tv om vapen i USA (huvudsakligen i södern) och hur det har blivit mer och mer familjeorienterat. Dvs att säkerhetskurser erbjuds till barn, vapen tillverkas för barn (storlek och färg etc) och det var väl väldigt betryggande att se att föräldrarna som hjälpte sina 8 åriga barn skjuta AK4:or, UZI:s etc var väldigt måna om säkerheten. Peka inte vapnet mot kameramannan, släpp inte pistolen direkt när du tryckt av, titta på vad du ska skjuta på.

Det som fick mig att brista ut i skratt, och egetnligen är det väl inte så roligt men tänkt er själva... Anton, 8 år står med en k-pist. Pappa och instruktör står brevid och tjatar och tjatar om säkerhet, kanske för att kameran filmar, kanske inte. Och sekunden innan Anton trycker av och tömmer magasinet skriker han: "Diiiiiiieeee niggazzz..."

Hade inte det varit roligt?

Jag förstår inte hur vissa tänker...

Jag inser att man som skådis har en kontinuerlig press på sig att alltid se vacker ut och att man alltid ska vara på topp. Och visst, man kan skylla på vännerna som inte säger något men det är klart att det är kanske lite svårt att kommentera en batch operation. FY fan... Det DÄR skulle du inte gjort. :)

Nikki Cox blev för mig känd i serien Las Vegas och redan efter 2 - 3 säsonger började man ana att något inte var rätt. Jag kan inte för mitt liv förstå hur en så söt, vacker tjej gör så här. Snacka om före och efter kort. Danny, du valde rätt. Och efter att ha sett det här inser jag att det inte kommer att bli en säsong av Las Vegas till. I alla fall inte med Nikki eftersom folk kommer att sitta och klia sig i huvudet och undra VEM I HELVETE HON ÄR!!!!


Recept-tips

Eftersom jag inte köper nya skor stup i ett och därmed inte heller kan lägga in "Oh ma gaaahhdd... Look at my shuuuz" bilder så får jag väl tippsa om kvällens middag. Fantastiskt gott. Enklare än det låter.

Chicken nuggets med tsatsiki

Det vankas en ny doktor...

Jag satt med släktingar under julhelgen och de började prata om böcker som får dom att gråta. Jag konstaterade då, oerhört manligt måste jag tillägga, att jag minsan aaaaldrig gråtit av något jag läst. Men, sen slog det mig att det var inte sant. Bara häromdagen läste jag att nya säsongen av Dr Who kommer inte förens 2010 och då ska man dessutom byta ut doktorn.

I read, and then I weapt....


Allt är tillåtet i krig och kärlek"The pair are very much in love and decided to get married in Africa where it is warm, taking with them as a witness Anna-Lena's little sister."

For whom the people blogg

Sitter och slökollar lite på de populäraste bloggarna på blogg.se just nu och måste säga att jag blir onekligen lätt förvirrad ibland. Jag kan inte för mitt liv förstå vad det är som är gör att Kenza, Stina-Lee och Engla tillsamans lockar 10,000-tals UNIKA besökare varje dag. Eller jo, det finns vissa VÄLDIGT genomgående mönster... Låt mig förklara det vinnande konceptet...

1. Snygg, ung tjej äger bloggen och visar det gärna i sin header med något "spännande" kort från en solresa till KReta
2. Kläder, kläder, kläder.... Massor med kort på "Åh kolla mina skor..."
3. Smink... Se ovan. Orkar inte skriva skiten igen.
4. Bla bla bla bla...

Sorry, inget ont om dessa tjtjer som uppenbarligen gör någonting rätt eftersom de tjänar ohuggligt bra med pengar på att visa ett kort på en sko och sen kanske en liten flörtig bild på en sommarklänning. Ja ja, vad vet jag. Det kanske ÄR intressant att veta vad folk åt till frukost och vilka skor de hade när de gick på vilken gata vid vilken tidpunkt till vilket fik...

Vad säger ni? Är inte bloggar mer intressante om de verkligen har något att säga eller vad är det som gör att folk envisas med att lyfta fram, i mina ögon, meningslöst skit rent ut sagt...?

En morgon inte alls som alla andra

I morse när jag vaknade var jag övertyygad om att man ändrar vårt tidsperspektiv så att en vecka bestod av åtta dagar och inte sju, bara för att göra mig förbannad. Det lyckades...

Dessutom möts man av nedan när man kommer ut vilket inte direkt gjorde mig mindra misstänksam om att någon där ute försöker jävlas med mig.


Falsk marknadsföringEhhhhhh Jo...!!!

Den enes död, den andres bröd?

Vi läser med sorg i våra hjärtan idag om hur John  Travoltas 16 årige son Jett avled efter attha fått ett anfall och slagit i hvudet i badkaret.

Det som dock ställer till det lite för mig är: "Pojken blev sjuk redan i tvåårsåldern och fick diagnosen Kawasaki syndrom, en sjukdom som leder till inflammation i blodkärl hos småbarn."

Vänta lite nu... Huh???


I kissed a Werner

är uppdaterad....

Nyåret 08/09

Jaha mina vänner då var vi inne i 2009 och som det sig bör så avslutades året, ännu en gång, med en brakfest.

Middag intogs innan festligheterna kom igång på riktigt. Trerätters serverades och bestod av en skinröra på toast, lamrack med hasselbackspotatis samt vaniljglass med varm hjortronsås. Senare under kvällen bjöds det på pytonorm. Smakade rå svamp vilket var lite speciellt. Kul att ha gjort det men troligen inget jag ger mig på igen.

Kvällens buzzwords?

17 och Baaaaa-bap-bap-bap

Perka suger på 7,14,21 och Werner njuter fortfarande inte av gangbang.

Maten:


Werners "17":


Övriga bilder:


The Baa-paaaaa-pa-pa:


Kan även tillägga att även om Guinness gick upp igen så var jag inte först i säng...!!!!

RSS 2.0