Falska marknadsföring - Eller inlägget om hur jag insåg att jag vill se någon jag hatar naken.

Ok... Med alla kommentarer och inlägg som sker på nyhetssidorna nu så måste jag säga att jag tycker att många männsikor hänger upp sig på små skit. Ord som "nyhetstorka" och "patetiskt" cirkulerar hela tiden men jag känner personligen att nyhetssidor rapporterar om alla områden så det är inte så konstigt att det är lätt att hitta artiklar som inte tilltalar mig och med det berättigar mig att skriva massa skit.


Ja, sånt stör mig. Bara för att DU inte tycker det är ok betyder inte att andra inte är helt ok med det.


Men... Idag blev jag lite sur.... Kolla på bilden nedan och fundera på vad ni förväntar er att se. Kolla sen på själva klippet som ligger under och kommentera gärna om det var det ni förväntade er..
Själva klippet

God morgon - Eller inlägget om hur jag förlorade min identitet

Vi har väl alla, vid ett eller annat tillfälle vaknat med ett ryck i en säng och för ett par korta ögonblick stirrat i taket och undrat vart i hela friden man är någonstans. Det kan hända hemma, eller på hotell eller från en soffa efter en exeptionellt bra fest. Men härom morgonen hände något jag aldrig varit med om innan. Jag tror jag vaknade med en släng av alzheimers.

Jag öppnade ögonen och kände den där familjära kännslan av förvirrning men i detta fallet handlade det om att jag inte visste vem JAG var. Kände igen rummet jag vaknade i men kunde för mitt liv inte komma ihåg vem jag var. Vilka mål i livet jag hade, vilken personlighet jag hade, vart jag jobbade, hur jag bodde, hur min familjesituation såg ut.


Måste säga att även om det bara varade ett par sekunder så var det ytterst obehagligt.

K.L.K - Eller inlägget om hur jag ska bli rik, snygg i andras ögon och ekonomiskt oberoende.

Så nu var man äntligen i ett band igen. Med world domination i sikte så stapplar vi oss igenom timmar av spelande, svett och tårar. Eller blödande öron, har inte riktigt bestämt mig ännu. Skämt o sido, nu är vi igång på riktigt med egna låtar och replokal så skutta gärna in på FB och följ oss.


K.L.K på Facebook

Kul på jobbet - Eller inlägget hur Celing Cat is EVERTWHERE!!!!

Älskar att man kan h kul på jobbet. Stay tuned för den kommande filmen.


RSS 2.0