TÄVLING!!: Vem känner Fagels blogg bäst

Kassörskan: Det blir 250 kr tack
Fagel: Vi tar det på beloppet
Kassörskan: .....
Kassörskan: Såååå...
Fagel: Du kan slänga kvittot
Kassörskan: Tack...
Fagel: <VAD SÄGER FAGEL NU?>

Lägg en kommentar på vad den naturliga reaktionen var. Första rätta svaret får två folköl och tre handrullade cigaretter.

(Deta hände idag IGEN, därav tävlingen...)

Feelgood, be goode, be atheist...

Såg just en film som heter Henry Poole Is Here och jag ville in i det sista skriva ett inlägg om vilken underbart neutral film det var. Hur jag drog paraleller till Lost in translation, som jag fullkomligt älskar då det är en film där det verkligen inte händer något ALLS utan bara skilldrar folks livsöden. Men, tyvärr kan jag inte göra det och tyvärr så var det inget tragiskt slut som hade gjort filmen såååå underbar. Visst, filmen var bra men anledningen till att jag en bloggar om det är för att jag började tänka på en helt G-E-N-I-A-L-I-S-K film som heter The Man from Earth. Har ni inte sett den så rekommenderar jag en starkt. Så underbart intetsägande men ändå så sjukt bra. Säger inte mer än så. Enjoy vänner och kom ihåg vart ni hörde tippset.

Kan tillägga att om man gillade K-Pax så kommer man älska Man from Earth...

Betyg?

Henry Poole Is Here

3 biblar av 5 badspelare möjliga

Lost in translation

4 risskålar av 5 geishas möjliga

The Man From Earth

5 öppna eldstäder av 5 lärare möjligt

K-Pax

5 bananskal av 5 psykologer möjligt

Är det så här det börjar?

I film ser man hela tiden hur små subtila pikar leder vidare till större upptäckter. En get med tre ögon sluter med ett virus som näst intill utplånar jorden. En fläck på en vägg slutar med helande krafter och mirakel. En hackers misstag slutar med världslig ekonomisk kris.

Vad slutar snö på Mars med?

Skulle även vilja veta vad följande betyder.

I morse när jag läste Abladet var detta topp nyheten. Nu, 6 timmar senare?

Nedan är alla nyheter som anses vara större än liv på Mars:

Världens längsta man ska bli pappa
Har du blyg blåsa?
Så klarade Anders Bagge pressen
Herr Gåman har fått en fru

Och så vidare... Och så vidare. om ni såg I Ditt Ansikte igår så inser ni humorn i det  hela.

Indiana Jones SPOILER!!!

Har ni inte sett nya Indiana Jones filmen så rekommenderar jag att ni slutar läsa nu, om ni inte vill ha filmen förstörd dvs. :)

Så vad har vi lärt oss av den nya Indiana Jones filmen?

1. Ryssar can't shoot worht shit
2. Dom kan däremot bygga fantastiskt starka och hållbara fordon
3. Det var bara en fråga om tid innan Spielberg inte kunde hålla sig och var tvungen att blanda in ett UFO i denna så i övrigt  tidslösa klassiker.
4. En magnetisk alienskalle är bara magnetisk ibland. Dessutom kan man avmagnetisera den genom att lägga en filt över den.
5.En dubbelagent som blåser dig blir inte en trippelagent utan bara någon somljög första gången.
6. Jag trodde Ryssar var som Tyskar. Fullkomligt odugliga men det visar sig att Ryska armén tydligen sattsar på engelska utbildning. Eftersom dom talar ryska med varandra och engleska med Jones så måste det ju vara så.
7.Bla bla bla bläääää... Orkar inte mer.

Denna film får 3 skärbrädaor av 4 möjliga rödbetor.

En orgie från USA

Inget snack om saken. UNder natten har det skett en orgie i TV serier och slutresultatet ploppar ut som oönskade bebisar i ghettona... Inatt började:

Family Guy
American Dad
The Unit
Cold Case
Dexter
The Amazing Race
The Simpsons
Californication
Desperate Housewives

Måndagar kommer bli något hektiska framöver. :)

Vinnaren hittad...

Ok.. Det här videoklippet har börjat dyka upp ÖVERALLT och nu bestämde jag mig för att se det. Jag måste säg att inte nog med att jag tyckte det var hysteriskt kul så blir jag lite fundersam. Är detta en riktig Diesel reklam??? Någon som vet??Slacker Uprising

Kollade just på trailen för Michael Moore's nya film "Slacker Uprising" som handlar om att få unga människor i USA att rösta i kommande presidentvalen. Filmen är helt gratis men, sadly, bara för dom i USA och Kanada så det blir helt enkelt till att se den på vanligt manér. I vilket fall som helst tycker jag att det är hysteriskt kul när man hör: (Ca 1.38 in i trailern)

"There are lots of people here who agree with us, that this guy (Bush) should be out of office and it's time for him to go"

Lilla vännen... Bush har gjort sitt och han ryker i vilket fall som helst. Du behöver inte ens anstränga dig för att få som du vill.


Vem f*n har tid med ett liv?

Dirty sexy moneyNCISHeroes
The SimpsonsSurvivorAmazing RaceCSI NYCSI MiamiCriminal Minds
Cold CaseEntourageGreys AnatomyOne Tree Hill
Eureka
Prison Break90210Knight RiderFringePrivilegedSons of AnarchyThe MentalistDexterCalifornicationFamily GuyThe UnitDesperate HousewivesAmerican DadHur ska man hinna med allt?????

Först kom Miami Ink, sen LA Ink och nu...


Var det bättre förr?

Då:


Nu:

Naturens under...

Visst är det vackert?Tveka inte...

Jag är 100% säker på att jag tror jag har rätt....

Hur tänkte dom där?

Vem kom på den genialiska idén att döpa ett av världens största budbolag till UPS? (Ooops...)

Lysande bra.... Får nog tänka om planerna lite. :)


Rolig läsning om galna britter


Världens äldsta hemsida

Ca 1985... :)


Ingen rubrik nödvändig...


Men seriöst....Jag ger upp... Journalistik SUGER!!!!

Stackars Paris

Ok... Det är synd om Paris... Ingen hundägare ska behöva förlora sin hund till prärievargar. Helt klart. Det som dock fick mig att reagera på just denna artikel var kommentaren: "...att två av hennes totalt 17 valpar ätits upp av prärievargar."

Häng kvar...

Nu VET jag hur det kommer sig att Paris alltid har en söt liten hundvalp i sitt knä. SERIÖST!!!! 17 hundar?? Jag som ÄLSKAR hundar skulle inte kunna ha 17 hundar. Finns inte en chans i VÄRLDEN att hon kan ta hand om dom och behandla dom som speciella. jag såg faktiskt Paris på tv häromdagen och tyckte att hon FAKTISKT verkade rätt vettig men nu tar jag tillbaka alla tankar jag någonsin haft om henne. Fi fan.

Get... a.... life...


Har det verkligen inte hänt något annat som kan toppa rubrikerna????

Notera ordet EXTRA!!!!!!!!! (Come ooooon......)


Wanna see a magic trick?


Singing bee

Snabb fråga... Någon som sett singing bee? Kul idé? Absolut. Slumpmässigt utvalda i publiken? INTE EN CHANS!!!!!!!!!!!!!!


Varför? Har någon av er hört NÅGON som kan sjunga??? Nej! Alla sjunger falskt som FAN vilket inte gör något eftersom det bara handlar om att kunna texten men seriöst, när det är det man annonserar om så kan man ju itne BARA ta upp folk som sjunger falskt som fan. Klart det är uppgjort.

Någon som vet hur det funkar?

(Som i Idol t.ex. Alla får göra en audition för en annan jury först och dom bästa samt de värsta får träffa den riktiga juryn)

Quantum of olace

När jag läste Aftonbladets genomgång (JA jag vet, jag kan inte stava till recensci... recentio... ressenci... FUCK!!!) av låten till kommande Bond filmen, Quatum of solace så ville jag verkligen hata låten. Jag är inget Bond fan och blir inte förolämpad om någon dissar det hela. länken på Aftonbladets hemsida funkade si så där, inte alls med andra ord så jag fick helt enkelt Youtube:a. Om detta är ledmotivet så SUUUUUUUUUUUUUUUGER det. Vet dock inte om det är for real för inget jag hör stämmer med det som skrivits i recen... ressent... reccesi... genomgången. (Komiskt nog så visar det sig att när jag väl ska länka till låten så har jag hittat ett Bond fan som gjort en egen låt. Jag drar tillbaka allt jag sagt om låten...)

Men, nu när jag VERKLIGEN ska försöka hitta låten så hittar jag den inte så i praktiken kan ni skita i all ni läst... Fi fan!

Om ett träd faller i skogen?

Ni vet hur folk brukar säga, om ett träd faller i skogen, skulle det höras då? Finns även folk som säger, om en mimartist dör i skogen, skulle någon bry sig men det är ett helt annat inlägg. :) Tillbaka till skogen...

Jag är inte utbildad i området, jag hävdar inte att jag kan det här men, som jag har förstått saker och ting så är det så att när ett ljud uppstår så är det de fakto inte ett ljud som kommer från t.ex ett skrattandes barn mun, en knapptryckning på ett tangentbord eller en blind ekorre som vrålad för att han bröt en tand när han bet i en sten istället för en nöt utan ljudvågor. När man yttrar ett ljud "skjuter" man ut ljudvågor och det är i mottagarens öra som det förvandlas till ett ljud. Döva personer är ett prakt exempel på detta då dom, håll i er nu, inte hör något. Alltså, i deras värld, avger saker och ting inga ljud.

Så, om INGEN finns i närheten när trädet faller och kan konvertera trädets ljudvågor till ljud, låter det verkligen något om trädet som faller?

Anledningen till att jag bloggar om detta är för att jag har en följdfråga... Om någon du älskar lägger in öl i kylen, och merparten av dom ramlar ut, är det någon som bryr sig?

Ja jag av den enkla anledningen att öla-helvetes-jävulen gick inte sönder utan buktade "bara" ut den konkava bullen som är under och nu kan jag inte ställa ner den för då ramlar den...

GAHHHHHHHHHHHh!!!!!!!!!!!!

Nu vet jag vad jag vill bli när jag blir stor: Konsult

En kyrka hade en gång problem med sin orgel. Den lät helt enkelt inte rätt. Kurkoherden, prästen och alla i försammlingen försökte meka och dona med den lilla orgeln så deras psalmsöndadagar inte skulle bli förstörda av ett P#m (Pissmoll) i fel tonart men hur mycket de än försökte så kunde de inte lösa det så en dag sa man att det var dags att plocka in en konsult. Sagt och gjort, konsulten kom dit. Han gick in bakom orgeln, kom ut igen efter 10 sekunder och orgeln lät nu bättre än någonsin. Konsulten tackade för sig, åkte hem och fakturerade kyrkan för sin insatts. När kyrkoherden fick notan på ca 1000kr så tyckte han det var lite dyrt och ville veta vad konsulten baserat sitt pris på. 1000kr för 10 sekunders arbete är trots allt ganska mycket pengar.

- Well, sa konsulten. 10 kr tog jag för att dra åt den lösa skruven, 990kr tog jag för att jag visste vilken skruv det var.

Med det sagt, kolla in IDIOTERNA i den här artikeln. Det är f*n så man blir helt mörkrädd. Inte undra på att dagisbarn äte koskit till lunch och pensionärer blir våldtagna och korsfästa på Stortorget (Precis bakom Lagerlunden om ni är intresserade)


Horace sa det bäst: ÄNTLIGEN!!!!


Utmaning

I challenge theeee..... Svara gärna i kommentar.

Fem saker i min frys:
Is, mer is, en plastpåse, möjligen en burk under all is och en halv påse pommes
 
Fem saker i min garderob:
Kol, tändvätska, alla strumpor som folk saknar efter tvätt, lite kläder och 7 väskor
 
Fem saker i min väska:
Har ingen men i fickorna har jag nog lika mycket som en vanligt person har i en väska.


Fem saker i min bil:
CD skivor utan fodral så dom funkar inte, tomma fodral, flyttlådor från flytten för 1,5 år sedan, grus och en påse med nutella som ingen vill ha.


Ett gott skratt


It's oh... so... quiet... Schyyyy.... Schyyyy

Det här programmet såg jag på MTV en sen natt när älsklingen min försökte sover. Det slutade med ett förbannat "Du får inte ligga och skratta när jag sover för då vill jag med seeeeeeee....."  Inte förens i skrivande stund inser jag hur komiskt det faktiskt var. "Leken" går ut på att göra en hiskans massa dumma saker men man får under inga omständigheter skratta för då förlorara man. Komiskt som fanken rent ut sagt. Ni ser ju hur mycket kul som finns där ute!!! Varför hålla på med frigolit och för små utrymmen? För att kunna säga "Nästa vecka skickar vi nya hål mot nya kändisar" eller kanske "Har ni hålvanan att klara detta?"Samt:Betydligt roligare än Hål i Väggen


Anotherone bites the religious dust they call Scientology


Otippat...Magnus Betnér sade bland annat att Jesus måste ha varit homosexuell eftersom han levde med tolv män i klänning.

Inte bara jag som tycker det är löjligtMen varför får man inte säga knulla i tv?
Därför att det heter samlag. Och jag tycker inte man ska smutskasta en sån trevlig sysselsättning!


R.I.P - Richard Wright


Och här har vi en till...

JAG ÄR INGEN VÅLDTÄKTSMAN - Har "stor respekt" för det motsatta könet

och bloggaren är: Ken Ring

Lysande citat: "Denna gång kommer jag inte göra en deal med dom som förut. Dom kommer inte kunna betala mig småpengar för att få utnyttja mig i deras tidningar. 1 miljon kommer jag kräva minst. Och nu ska dessa fitt media horor få betala hela mitt hus i Kenya."

Artis slår - slår inte - sin fru

Expressen och Aftonbladet rapporterar om en känd svensk artist som anklagas för att ha misshandlat sin fru. I artikeln hos Expressen skrivs det att artistens fru skriver i sin blogg. Snabb googling på citatet och wipps så vet vi vem det är.
Och här har vi kvinnans blogg

och med lite efterforskning ser vi att det är Daniel Wahlgren (Papa Dee) vi pratar om.

Svenska komiker elitens mått

Hej och hå... Jag vet inte hur jag ska börja beskriva vilken otrolig besvikelse jag kände över Hål i väggen. Tittarrekord för TV6. Bara att grattulera. Vore spännande att veta hur många som tittar nästa vecka. Men, visste ni inte tidigare penisstorleken på svenska humorliten så vet ni det nu i alla fall.


Nunnor har....

Glöm inte bort vad som sagts innan...


Hur tänkte dom nu...

Han: Yo hoe...
Hon: Yeah sugaz daddy
Han: Who da hoe?
Han: Idaho

Idaho som i staten i USA. Fattar ni? huh? Huh? Kul va? Huh?

(Bara för att ni inte skrattar så får denna kategorin Allmänt och inget annat. *fnys*)


Platt TV'n är död. Länge leve Platt Tv'n

Idag såg jag nedan rubrik och blev lite konfunderad. Jag har varti med om att LP skivor dött pga kassettband. Jag har varit med om att kassettbandet är dött pga CD. Jag har varit med om att VHS är dött pga DVD. Jag har varit med om att tjock tv'n är död pga platt tv'n. Men när dom säger att platt tv'n är död så blir jag lite fundersam eftersom jag inte riktigt kan placera vad som skulle ersätta det, tills jag var inne på Break.com.
Nu vet jag dock varför....
Höjdhopp på fyllan

Ingen kan ju ha missat Ryssen som "hoppade" höjdhopp full men om ni har gjort det så njut. Bow down in awe at the final jump...


FAIIIIIIIILhttp://view.break.com/496497 - Watch more free videos

Hajjensyndrom

Jag är inte emot jakt i syfte att ta vara på kött och päls och liknande så jag har egentligen inga problem med nedan men varför i hela fridens namn måste man köra in en pinne (nej inte i brasan) i munnen så man ser att björnen faktiskt kunde gapa? Kan man inte lika gärna knäcka käkbenet på honom då och köra in en pinne som är minst dubbelt så stor och få fram det fruktade Hejfenomenet i gapet? Konstigt.Tycker dessutom det är otroligt kul att bilden heter "nalleknack"

En bomb är en bom är en .... oh oh.... FRA?

Insåg i skrivande stund att jag nog hamnar hos FRA nu för att jag skrev bomb men o andra sidan spelar det kvitta för man lär ju finnas hos dom ändå så vi kör på. Detta inlägget handlar dock inte om FRA utan mer om den otroligt komiska komentaren från 85-åriga Mary som fick sin väska sönderskjuten av polisen.

"Det är onaturligt löjligt..."

Visst är det löjligt. En riktigt bomb hade ju haft orden BOMB på sig och inte varit maskerad som något annat. Helt klart....Samtidigt avslutas intervjun med:

Corren: Du blev terrorist vid 85 års ålder.
– Ja, man kan tydligen bli vad som helst innan man dör.

All heder till dig Mary

Vem kan spöa Filip och Fredrik och få dom bortplockade från TV?

Är det verkligen bara jag som tycker att Vem kan slå Filip och Fredrik är så sjukt dåligt?

1. Oldsberg hör hemma på SVT, så är det bara.
2. FITTA!!! FAN!!! HELVETE!!!! VA FAAAAN!!!! Ja, ni är dåliga förlorare men det finns väl ändå liiiite gränser för hur man uttrycker sig.
3. Släng upp bollen i luften och fångad den så får du en halv miljon???? Va FAN, FITTA, HELVETE var det för JÄVLA sluttävling???


Jag mötte Lassie

Ni som känner mig kan numera säga att en kompis till er gick på samma High School i USA och var med i samma teatergrupp som Tupac Shakur. Dock 8 år senare men ändå. *asg*"In June 1988, Shakur and his family moved once again, this time to Marin City, California, where he attended Tamalpais High School. He joined the Ensemble Theater Company (ETC) to pursue his career in entertainment."

Solenoid Experiment Webcams

Lite webkameror från testerna i Schweiz.Nu blir jag trött

Seriöst... Nu blir jag trött. Folk klagar hela tiden på politiker. Dom håller inte det dom lover. Dom lovar det dom håller. Dom är mänskliga. Dom är inte mänskliga. Det känns som att det är allmänt accepterat att dissa politiker bara för att dom är politiker. Någonstans glömer vi att dom 1: är männiksor och 2: är valda av oss. Ja, jag vet. Du har inte röstat blått i år och har därmed inte valt dina politiker men du rödstrumpa som läser detta kommer utan tvekan att klaga på den röda regeringen som kommer att sitta nästa period. Och om du INTE gör det är du en jävla hycklare.

Personligen vill jag ha normala, riktiga människor i regeringen. Jag vill inte ha robotar, dockor, bulvaner och kloner i regeringen. Jag VILL ha politiker som lagar mat i tv rutan, som "missbrukar" helium, dansar med kossor, som sluddrar lite och ibland säger fel. Politiker SKA vara människor och ha mänskliga drag. Hur FAN ska dom annars kunna representera oss vanliga människor. Skärpning!!!!!Kommentera gärna. Kan inte VÄNTA på vilka åsikter ni har om detta.....

Vi saknar dig Pysen

Vet inte om detta klassas som djurporr eller möjligen oanständigt beteende men vi saknar dig ändå... :)

Morbid humor?

Alltså jag vill inte vara den som är den men vem höll räkningen?

"Ivan?"
"Da?"
"Are ju räädy?"
"Da!"
*thud*
"Wone..."
*thud*
"Too"
*thud*
"Tree"
30 min senare
*thud*
"Six hondred fårty... ehhh fajv?"
"IVAN FOR FUCKS SAKE!!!!!"


I kissed a girl

Aftonbladet var onekligen fyndig som teusan idag när dom skriver: "Lesbisk? nej. Wanna-bi".


Religiösa i USA kontrar, naturligtvis, med en vägskylt.


Cool...

Förra året tog mina vänner med mig till Elmiamässan och där hade dom en uppvisning med Mini Coopers. Killen som har världsrekord i "Handbromsfickparkering" var där och stylade. Han var TOKIGT cool men nedan var nästan snäppet hetare...


How To Parallel Park In Tight Spaces - Watch more free videos

Skulle nog vilja hävda att nedan är killen från Elmia men jag kan inte svära på det. Coolt är det i vilket fall som helst.


Dagen idag

Då var semestern slut för denna gången och jag, som alla andra, har betat mig igenom Första dagen dagen. Var inte så illa som jag trodde den skulle vara när jag drog in på parkeringen imorse men, illa nog kanske man kan säga. :) JAg är glad att jag har ett jobb men det är klart att det har varit skönt att vara ledig.

Resan till Holland var underbar och veckan efter, med bara slapp och my, likaså. Har två veckor till att plocka ut innan året är slut så man får se vart man hamnar. Till början av året blir det en Asien resa är det tänkt och det ska bli så coolt. Har aldrig varit i Asien så det blir en första och ni vet vad man säger, finns inget som första gången.

Sitter nu och väntar på en kalasmåltid så jag passar på att blogga lite. Testa ngt riktigt sjukt idag. Pilates.... oj oj oj... Inte nog med att man egentligen ska vara gummimänniska för att klara det men man måste ju göra skiten rätt med. Ruskigt jobbigt men det blir säker bra någon gång. Antar jag. Väntar fortfarande på mirakelpiller som gör oss alla smala och snygga. And we'll all stay skinny 'cuz we just wont eat.. ;)

Ja ja, hade inte så mycket mer att säga antar jag. Gick igenom lite kommentarer idag och det var ju minst sagt underhållande. Men vet ju aldrig riktigt vad för suspekta saker som dyker upp så det är ju lite spännande, speciellt när man inte kan hålla sig för skratt när man läser vissa. Humor.. Helt klart.

Lev väl vänner, jag tänker avsluta min födelsedag med god middag, ett par bira och sällskapet av en underbart vacker, go och omtänksam kvinna. Hoppas er dag blir lika bra.

Kram

Kometen kommer Del whatever...

Det här var sjukt tungt. Har redan hänt minst 6 gånger
under tiden jorden funnits.... När blir den 7:e?


Samsung Instinct vs Apple Iphone

Gå in på See Instinct in action och sen Instinct vs Iphone för lite roliga klipp.

http://instinctthephone.com/Och här är han

För er som tittade på skrattvideon så kände ni kanske igen åsneskrattet som den gamla gubben hade. Här har ni honom igen.Funniest Laugh Ever - Watch more free videos

Dispenser


Värsta före och efterbilderna EVER!!!!


Men va fan??

Tog ett tag innan jag såg vad som var så coolt....


Kineser kineser kineser

Jag har inget emot regeln som säger att man inte får dejta inom laget men ack
vilken sjukt rolig bild. VAD TÄNKTE DOM MED???Diet Watert. All the flavour, half the calories...

Japaner, japaner japaner....


Vad tänkte dom med???

Man varken SKA, KAN eller BÖR annonsera ut den här fusionen...Humor

Vill få det till att jag känner någon som påminner om den här killen man inte ens Werner kan platsa som mottagare för den här förolämpningen.


Bästa reklamen på LÄNGE!!!Köp mitt frikking hus!!!!!


Van resenär vill flytta

När man som jag dagligen har kontakt med rätt mycket folk och får höra vart de bor så är det oundvikligt att man hittar små guldkorn på globen. Vem vill t.ex inte bo på Rambogatan? Eller varför inte på Stor-Sexberget i Bjurholm? Senast i raden är Sexbierum i Holland. Härstammar från det latinska "Sex Bier Rum". Allt en man kan önska. ;)Torka sig innan man skiter?

All heder till nya Ica vid Norremark som på ett snyggt och relativt smidigt sätt uppgradera butiken till en riktigt bra butik. Låt gå för att det är OERHÖRT svårt att navigera genom butiken utan att slita sitt hår både en och två gånger men dom har verkligen sattsat på kvalité och utbud. Ett led i det hela är att informera oss vanliga människor om vad alla termer betyder, vilket är bra. Men, är Pochera så sjukt viktigt att man var tvungen att skriva det två gånger? Inte som New York direkt, the city so great they named it twice....Snabbmakaroner?

Jag tror vi alla har gått på en bluff. Snabbmakaroner... Alla gillar snabbmakaroner eftersom dom kokar på 2 - 3 minuter istället för 7 - 8 men, har ni någonsin tagit en titt på dom? Nedan är en bild på en snabbis och en vanlig. Tro FAN dom kokar snabbare. Är ju bara en båkdel av storleken. Och vad gör det får intaget? Allmänt kännt är ju att småskit plockar man i sig på löpande band bara för att det seeeeeer så litet ut... Det här KAN inte vara bra. :)Nice parking asshole är uppdaterad
Roligt eller inte....

Min kompis Sid blev tvungen att ändra sitt namn till S. Någon stal hans id.

Internettime igen... Dock sjukt rolig...

When I think about me I google myself... ;)I Google Myself - Watch more free videos

Mellan sömn och vaken

 UNder morgonen låg jag och försökte somna om och hamnade i ett ekorrhjul av översättningar av sveska fraser till engelska. Min favirt var helt klart tuppjuck.

"Damn dude. That's one hell of a roosterhump...!!!"

Lysande journalistik?

Motvilligt brukar jag skutta in på SMP's hemsida någon gång iböand för att närområdesorientera mig lite i vad som händer och fötter men när man gång på gång möts av "artiklar" av den har sorten så blir man ju mörkrädd. Varför ens bry sig??

Minnen från förr väcks till liv

Jag ÄLSKAR spontana happenings och njuter var dag man hittar de små guldkornen som visar att det finns folk där ute med lite kreativitet kvar i ådrorna. Senast i raden är IKEA som "drabbades" av en spontan ravefest i textilavdelningen till minne för den klubb som revs för att bygga varuhuset.

Nedan har ni dock en av mina absoluta favoriter vad det gäller "spontant" utbrott i sång och dans.
Enjoy vänner.Ingen grå dag överlever detta....Waco RTexas blir Knäppo Järfälla...

För er som vet vart jag jobbar så inser ni hur SJUKT kul detta är...

Kraftkällan flyttar in i gamla lokalerna

RSS 2.0