Rättvisa

Hej och hå,

Funderar lite på det här med jämlikhet och rättvisa. Jag, som person, har så svårt för att förstå hur man utifrån folks utseende kan ta ett beslut om hurdan den personen är. Hur i hela världen kan man vara så trångsynt att man dömer en person utifrån hudfärg? Jag kan acceptera folk som har problem med folks traditioner, religion eller sätt att hantera saker och ting på. Jag anser inte att könsstympning, ritualmord och kvinnoförtryck är ok men det betyder inte heller att jag fullkomligt hatar eller ser ner på invandrare överlag. Det övergår verkligen mitt förstånd att folk kan dra en övergripande slutsats om hur ett helt folkslag är baserat på enstaka händelser. Dessutom känner jag personligen inte att de som hatar är konsekventa. Du hör ju aldrig någon skrika "Jävla Jänkare.. Åk hem till USA din jävla.. ehh... jänkare."

Det här inlägget var dock inte om rasism utan mer om intolerans mot folk som avviker mot "normen". Homosexuella. Det är en sak att tycka att en homosexuellt relation kan vara motbjudande. Det måste man ha acceptans för precis på samma sätt som jag helt och fullt stöder den homosexuella man eller kvinna som äcklas av min relation med kvinnor. Varför engagera såååå mycket tid och energi på att hata och förbjuda när vi borde lägga energin på helt andra saker? Låt folk vara som dom är så länge man inte skadar någon annan. Jisses, kom igen. Vi är alla vuxna människor och vi lever tillsammans, oavsett om vi vill eller inte.

Skriv på...


Roligt ju längre man läser...

Ibland kan jag hamna vid en artikel och behöva läs den inte en gång men fler gånger för att förstå vad som just hände. Den är halvkul men lite jobbig för jag känner mig så trög... Men ibland kommer det en mening eller två som bara får hela himmelen att rasa av skratt. Lite som en gissningslek där man blottar ett ord i taget och så ska man rita en bild, eller skapa en ide om vad som händer, och ju fler ord man blottar desto galnare blir det. Nedan kommer ett bra exempel på detta...

Sitter och skiter efter en låååång tågresa och plockar upp tidningen "NU!". För er som inte vet så är detta en skvallertidning. Finns IIIIINGA andra ord att använda för det är renodlat skvaller. Klämmer och bläddrar frenetiskt i tidningen för att hitta något jag inte läst innan och hamnar på en artikel om Kate Moss och Pete Doherty. (Seriöst... Någon gång ska jag döpa om mig till Ty Doherty för då kan mina polare ropa i kör, medan jag ska ha sex med min heta fru "Do her Ty!!! Do her Ty!!!!") I vilket fall som helst så skriver tidningen nedan:

"... när han (Pete) väl skrivs ut från behandlingshemmet har han ingenstans att bo och planerar därför att flytta in hos den evigt stökige och gravt alkoholiserade musikerkollegan Shane McGown..."

Meningen i sig berättar ju om vad som komma ska. Seriöst? Jag såg Shane McGown med The Pogues på WOW. Eller rättare sagt, när han sluddrat sig igenom en vers, gått av scenen för att supa, kommit tillbaka och glömt vart han la micken, så gick jag. tidningen Nu! fortsätter med att skriva:

"Shane, The Pogues legendariske sångare, som låtit meddela att han inte längre har några missbruksproblem att tala om..." VA?!?!?!?!?!? Vänta lite nu... Här kommer en konfliktbild in i samanhanget. Wow, inga problem, Wow, inga problem? Va fan??? Tror han vi är dumma eller? Men, så kommer den dräpande fortsättningen:

"...att tala om eftersom han nära nog slutat med sprit och klarar sig på 12 (!!!!) flaskor vin om dagen."

Ahhhhh... Ordningen är återställd.

HUMOR!!!!!!!!!!!!!!


Va fan är det med microvågsugnar

Snälla... Kan någon förklara... Hur kommer det sig att vi med dagens teknologi inte kan få en mikro som kan värma maten jämnt...???? Sätter in en bytta med färs eller va fanken som helst. På med 7 minuter, max warp mother frikking speed och så väntar man. Efter sju minuter bingar den till. Hungrig som fan tar man ur köttfärssåsen. Bunken skållar händerna. Ångan rycker och färsen sprätter för vätskan i den kokar, och ÄNDÅ hittar men 3 klumpar med IS mitt i alla. Hur fan är det möjligt????? Jag strålar maten med multi gamma ultra vibratoriska vågor som hettar upp skiten bra mycket snabbare än något annat alternativ men ÄNDÅ väljer vissa klumpar att inte tinas?

Har dom en fackförening? Det är nästan så man hör "Hell no we wont tina!!! Hell no we wont tina!!!!" skalla genom mikron när man startar den. Jag förstår inte och jag är ÖVERTYGAD om att det här är en sådan sak vi kommer att berätta om för våra barnbarn om 50 år..

"När jag var liten tinade inte mikron maten helt och hållet..."

Någon som har ett jobb till mig by the way?

Vad vore världen...

Många gånger kan jag känna mig överväldigad av all teknologi. Jag kan, stundtals, förstå min 75 åriga farbror som inte fattar, även om han försöker. Jag kan förstå Agda 85 som inte kan fatta hur saker och ting fungerar. Jag vet, jag är av den generationen som ska uppskatta det men gång på gång blir jag fullkomligt fundersam över hur i att helskotta man kan stoppa ett papper i en maskin i USA och sekunder senare kommer en kopia ut i Sverige. Jag kan bli irriterad på teknologi och jag kan blir rädd. Men, sen kommer ett klipp enligt nedan och då inser jag att det är värt det... Vad vore vi utan hemredigerare, Internet och folk med humor... God bless the world....Denna kanske...?

image452

Taggad for life

Funderar på att skaffa en tattuering när jag åker till usa. Vill ha en som jag kan dölja relativt lätt men jag är helt lost inom området. kan någon komma me dbra förslag på vad jag ska göra????

Vet inte om jag ska skratta eller gråta...

Jag har aldrig förstått hur sport kan vara bra och nu har jag beviset för det...

Little kid fight!

OMG!!! Sjukt bra reklam... Tack Pesul


Ehhhh... Sugababes??

Har jag missat något hippt och trendigt? Är det som att det heter inte "My Nigger" utan "Mah Niggah" för visst fanken heter dom Sugarbabes och inte Sugababes? I så fall borde det ju vara Sugahbabes. Eller? Sen kan man ju inte förneka att vi i Sverige måste tycka att ett namn som Sugababes är betydligt roligare än någon som inte kan svenska... Mwuahahahahahah.

image451

Fotbollsspelare är mannliga

Compilation of Soccer Players Faking Their Injuries
Now it makes perfect sense why Beckham moved to California. As a soccer player, he's guaranteed a job in Hollywood.
Get humor videos at NothingToxic

Barn barn barn

-MAJA- : PAPPA?!!! (högt rop klockan 04.00)
*går upp*
-JAG- : Vad är det? Vet du vad klockan är?
-MAJA- : Jag veeeeet men min tamagotchi har bajsat!!!!

Axat från MFC

Morbid Facebook humor


Tysk Facebook á la andra världskriget

Hur smart får man bli?

Kvällens citat från herrmiddagen


"Kött får gäran vara lite rosa när man tillagar det"
"Ja det funkar. Speciellt om det är typ ko..."
"Ja eller kalv"
"Men.... En kalv är en ko.. Fast mindre"

**************************************************************

"Få ni någonsin ont i huvudet, typ i en sekund bara och sen går det över?"
"Bara när jag har feber och runkar"

In i dimman

Titta i taket....
In i dimman....
Vi ses på andra sidan....

Eitherway, ikväll är det party!!!!!!

Spökälg

Körde till Kalmar igår kväll. Det han bli mörk innan vi kom fram och som bekant är det mycket älgar i området som tycker det är kul att leka med döden så av naturliga skäl tar man det en aning lugnare än vanligt. Ligger på en 90 väg och får ett möte och precis när jag slår av helljusen ser jag en kontur som rör sig mot vägen, från skogen. Tänker att det är en älg och saktar ner men när jag kommer fram till stället där jag sett konturen finns där ingen älg, men väl bromsspår som leder rakt ut i skogen. Reflekterar inte så mycket på det men så här i efterhand är det ganska coolt. En spökälg... Fett...


2 -1 1-2 fenomenet

Så här kommer ytterligare en iakttagelse som jag stört mig på länge men inte skrivit om....

När man bilar på rikets vägar så ser man att det kommer fler och fler 2-1 1-2 väg system. Det betyder att man har två körfält medans mötande har en, och vice versa, allt väldigt noga planerat med av och påfarter. Det är positivt för man vet att man kommer att kunna köra om men det är lite irriterande för man får inte köra om där man vill. Det kan jag leva med men vad som stör mig något fruktansvärt är dom som inte riktigt greppat det hela.

Man ligger på en enkelfilid del av vägen och framför sig har man en bil med släp. Bakom bilen med släp ligger en annan bil som uppenbarligen vill om. Man kommer till den två filiga delen och tänker att nu jävlar ska det susas om. Bilen med släp ligger i 86 på en 90 väg så det är ju bara att susa om. Bilen framför går ut och lägger sig i omkörningsfilen och gasar upp till hissnande 90.... NITTIO!!!!!! Han puttrar fram 4 km/h snabbare och ser att han har goooooott om tid att köra om... Men jag då? JAG DÅ???? Titta, här kommer skylten. Filen går ihop om 400 meter och bilen framför har bara kommit halvvägs förbi killen med släp. GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!! Kör om eller skit i det.... Sitter ensam i min bil, går in bakom killen med släp och muttrar FOKK DUSTIN.... *suck*


Ohhhh snap... Humor på hög nivå....

Hur coolt är det inte att se en life size X-Wing flyga iväg....
X-Wing Model Launch Fails - Watch more free videos

men här är sanningen bakom vad som hände....

What Really Happened At The X-Wing Launch - Watch more free videos

oh... dear... god....

Amanda... Vad göööör du???????

Höger vs vänster

Titta på bilden. Om donnan snurrar medurs är du en "Höger hjärnhalva person" och vice cersa. Vilket håll snurrar den åt för er? För mig är det medurs.

image450

LEFT BRAIN FUNCTIONS
uses logic
detail oriented
facts rule
words and language
present and past
math and science
can comprehend
knowing
acknowledges
order/pattern perception
knows object name
reality based
forms strategies
practical
safe

RIGHT BRAIN FUNCTIONS

uses feeling
"big picture" oriented
imagination rules
symbols and images
present and future
philosophy & religion
can "get it" (i.e. meaning)
believes
appreciates
spatial perception
knows object function
fantasy based
presents possibilities
impetuous
risk taking

Äntligen... Hur länge har vi inte väntat på denna...


Audio trick

När den här 12 sec filmen är klar, spela upp den igen. Låter som att den bara fortsätter där den slutade... Skumt som fanken. Och nej, det är ingen "schyyyyyKJADSFKLÖHJAFÖKLJDASFKJABF" grej....


Halloween Audio Illusion - Watch more free videos

Oxymoron

I engelskan finns det ett ord, som för övrig nog är ett av mina favitord, som lyder "Oxymoron"

Det är helt enkelt en motsägelse i sig själv. T.ex Dödspigg, Skitgott etc...

Rubriken på denna artikel tycker jag var ett solklart ecempel på hur fel det kan bli...

"Gravida nunnor vräktes"

"Synd om nunnorna" var det första jag tänkte... Sen kom det... "Hey waiiiiiita a minuuute. Gravida?!?!?!? OMG!!!!"

Undrar om W varit i farten.... :P

Konspiration

Jag går inte under illusionen att speciellt många läser min blogg. Jag är till och med rätt övertygad om att det inte är så många men idag började jag undra....

Står i affären och har precis betalat. Ja, det är en Tack historia igen men det kommer en kicker... Tjejen i kassan tar betalt, ler mot mig lite illmarigt och FRÅGAR om jag vill ha mitt kvitto. Som vanligt tackar jag vänligt men bestämt nej varpå hon säger: "Tack tack...." TVÅ TACK!!!!!

Jag är ÖVERTYGAD om att hon läst bloggen. Den KAN inte vara en slump... Jag biter mig i läppen för att inte utstöta ett gutturalt läte som vagt påminner om Fokk Dustin och rusar ut bara för att bakom mig höra henne säga Tack tack till killen bakom som inte heller ville ha sitt kvitto.

Det tar emot...

Det finns två saker riktiga män inte gör. Kör vilse och läser manualer. Mina vänner, jag måste erkänna mig skyldig till det förstnämnda. Om det nu förstås inte är så att man byggt om vägen mellan Göteborg och Växjö och ersatt den plana fina vägen med en grusväg på en 10 - 15 km.

Jag kan för mitt liv inte förstå vad som hände. Jag svängde fel, körde tillbaka och helt plötsligt är jag mitt ute i skogen. Den asfalterade vägen blev smalare och smalare och till slut övergick den till grusväg. Grusvägen blev smalare och smalare och tillslut över gid även den till något helt annat, nämligen en traktorstig. Men min kära GPS sa: "Rakt fram" och jag körde. Till slut öppnade sig urskogen och släppte ut mig på den vara 27:an igen. Ofattbart... Var som i en film. Bilden nedan visar hur det såg ut minuterna innan jag hitta ut....

image449

Dagens kommentar

Skulle bjuda mig själv på en halvdag idag vilket senare visade sig bli en 1/4-dels dag eftersom jag "bara" skulle kolla mina mail innan jag stack. Nåväl...

En kompis kommer förbi ikväll och spelar lite så jag stannade till vid bolaget på hemvägen.

Klockan 14:20, Växjö. Jag har min lilla korg och lassar upp mina öl bakom de två 7,2 % Pripps som sakta vandrar mot kassan framför mig.

Kassörskan: "27 kr tack"
Mannen: "Varsågod"
Kassörskan: "Har du möjligen två kronor?"
Mannen: "Nej du fick alla mina mynt i morse."

HUMOR!!!! Jag låter mina öl passera blippmaskinen och jag har fullt sjå att hålla mig för skratt. Försöker bara komma ihåg dialogen så jag kan blogga om det när jag kommer hem. Jag betalar och i sedvanlig ordning ber jag damen bakom kassan att slänga mitt kvitto....

"Tack" säger hon...

Jag stirrar stint, poackar mina öl i min kasse och när jag vänder mig om för att gå ut skriker jag FOKK DUSTIN och rusar ut i panik....


Lever Fittja med en lever?

image448

Kul på pubben

Visst är vi linslusar allihopa!!!!

image447

RSS 2.0