Fagel is the Svensson gamer


Släkten...

Vi har ett taget namn och det är alltid lika roligt att googla oss. ;)

Senast fyndet på google är undersköna kusinen Alexandra.
Jävla idioter....

Seriöst? Vad fan tänker folk på? Det är en sak att slänga ut en flaska eller ett par spikar i vägen så någon får punka. Det är spontant, dock väl idiotiskt. Men det här kräver ju för fan sjuk planering. Överlagt mordförsök på dem om man får tag på dem. Inget mindre...!!!! Något liknande hände i Växjö för ett tag sedan. Armeringsjärn under hopptornet... herregud säger jag bara....


Wow.. Kvinnor ska verkligen inte köra bil...


Female Driver Slams Bike Into Building - Watch more free videos

Internettid KAN inte motsvara verklig tid

titt som tätt brukar jag lovorda de "människor" som har för mycket tid på sina händer och lyckas skapa sjuuuuka saker på internet. Och igen, inte helt otippat, så kommer det en film som bara får en att säga "Huh? Vad hände just??"Strange Lions Filmed on Safari - Watch more free videos

Huh? Va? What? WHAT!!!!

Dom säger att detta är den nya hemsidan till det nya Need for speed spelet... Någon som hittar något????

Batman dissning igen...


Ytterlgare ett förbud från Californien...

Det är inte utan att CA börjar kännas som en dagisfrökern...

Ett förslga är ju dock att kanske dubventionera hyror etc för kedjor som faktiskt serverar hälsosam mat. Men det får man väl så klar inte göra...


Överförmynderi

Hej och hå. Nu har Scharxenegegegegeger gjort det igen. Ytterligare ett förbud för att änniskor ska må bättre. Personligen anser jag fortfarande att man måste ta ansvar för sina egna handlingar och därmed också ta beslu om vad man äter men, och jag säger verkligen men, för jag tycker det är BRA att någon äntligen inser att ska man komma tillbukt med världsfettma och hjärt och krälsjukdomar så MÅSTE man som ledande regent gå in och hjälpa det stackars folket eftersom vi UPPENBARLIGEN inte reder ut det själva. Bra gjort Arnold...


Gainomax

Ni som sett Gainomax reklamerna (Please don't eat the monkeys food) måste uppskatta humorn i den lokala Coopbutikens placering av dessa... :):)


Ny medarbetare

Idag har vi tillskott på jobbet. Insattsen ska vi inte tala om då klockan vid korttillfället bara är 08:50 men dom första 50 minuterna var imponerande.


Lätt att vara efterklok

Någonsin vaknat och varit så sjuk trött att man känner att man lika gärna hade kunnat supa dagen innan? En sådan dag är det idag... *suck*

Hancock

Igår såg vi Hancock. Det avr en bra film men om man går in med attityden att man INTE förväntas sig en superhero action rulle så blir den mycket bättre. Tro mig.

En annan rolig sak är affischen. Tittar man på bilden så ser man hur en stad speglar sig i hans glasögon. Vad som var lite roligt var att på den affischen som fanns här i Växjö i alla fall så är det Stockholm som avspeglas. Stämemr dock inte med den "officiella" affischen. Någon som vet om det är olika städer i glasen för alla länder eller är det bara vi som är coola nog att få en egen?


Slut på toalettbesöken nu då...

Trodde min vistelse med ormar, spinlar och ödlor i Afrika var anledningen till min ormskräck men nu tror jag minsan att SMP tog priset. Det är ju sånt här man fruktar och tydligen så händer det verkligen!!!!!

Orm på besök...

Dagens absolut LOL spam

Haa, ha, ha! With aa penis of your's it's only possiible to fuuck a Thummbelina! Go fix it right now!!
Click here (Länk borttagen av naturliga skäl)

Nice melons, oh ehhh in the background there...

Sista kommentaren: "Ohhh the Internet and what they're gonna do with this one..."

*asg* säger jag bara...Compilation of Funniest News Slip Ups - Watch more free videos

Väl värt att läsa...

"dys4iK is NOT Josh, never was, and never will be."

Session Start (Yahoo! - While reading this, keep in mind that I'm not Josh. But it sure was fun to pretend to be Josh... whoever he was, he's fucked now.

Mike Tysons övergivna hus

Det här var faktiskt riktigt coolt.På tal om före och efterFokk Dustin

Nu var det väldigt länge sedan det hända men idag var det dags igen.

"495 kr tack"
Drar mitt kort, slår min kod " Kortbetalning OK"
"Du kan slänga mitt kvitto tack"
"Tack så hemskt mycket"

FOOOOOOKK DUSTIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fundering...

Undrar om Madonnas och Timberlakes 4 minutes är en överambitiös version av ugglas 4 sekunder?

Nica parking asshole

...är uppdaterad. Nu även med roliga skyltar. Skicka in era bidrag.Duvjakt.

Häromdagen tittade jag på ett program om duvjakt på tv. Det var väldigt intressant faktiskt.

Jägaren sätter upp en liten gömma gjorty av plank och militärnät troligen köpt på ÖB någonstans i norra sverige. Sen har han en duvkarussel som han läggar ut på fältet, precis utangör gömman. En duvkarussel är en mojjäng som kopplas till ett bilbatteri. Det är egentligen bara en pinne med en duva på vardera ände och när man startar den så snurrar den så det ser ut som två duvor som flyger i cirklar. Detta ska tydligen signalera för andra duvor att det är ett bra ställe att landa på. När duvorna sen kommer in för landning hoppas jägaren upp dom gubben i lådan och knäpper dom innan dom hibber fatta vad som har hänt. När jägaren sen väl har ett gäng duvor så tar han dom och lägger ut i ett visst mönster runt duvkarussellen för att skapa illusionen av att det VERKLIGEN är en bra plats att landa på och så funkar det.

Jag satt häromdagen och funderade på det och plötsligt slog det mig hur sjukt elakt det är egentligen. Tänk er, för min del, att någon spänner fast två skyldockor i en park som ringlar runt runt och ser lite lulliga ut. Herman, Werner, Sandy, Simme och Azze ligger på gräset och ser ut att ha deckat från allt det roliga. Jag kommer gående och tänker "Wow! Party.. På en Teuuursdag" och BANG!!!! Upp skuttar en duvjävel med en bazooka och skjuter huvudet av mig... Hur kul är det?Jag vet, galet sjuka Photoshop skills... ;)

Fraggelberg #1

Hej vänner.

Visar sig att om man Googlar Fraggelberg så hamnar yours truly på #1. Innan wikipedia. Känns onekligen lite roligt faktiskt. :):)


Fragglarna

Fragglarna går på tv nu. Snacka om minnen från förr. WeeeeeeLillan fiskar...


"Tvätt"afton


Iphone ischmone...

För första gången någonsin har det kommit en mobil till marknade som jag VERKLIGEN känner att jag vill ha. Visst, den är flashig och full av coola övergångar etc men ack så vacker. Klicka på mobben nedan och välj sen Demo så får ni se...

HTC Touch Diamond


Min nya hjälte....


Men va? Hur...? VA??


School Dorm Snake Game - Watch more free videos

Sorry MFC...


Wii Fit Parody - Watch more free videos

Renegade

Jag dööööööööööööööör.... Måste vara ledig mer så man kan titta på TV... Ha ha ha ha

"He was a cop, and good at his jobb but he commited the ultimate sin and testified against other cops gone bad. Cops that tried to kill him but got the woman he loved instead. Framed for murder, now he prowls the badlands, an outloaw hunting outlaws. A bountyhunter... A renegade..."

Hur kan man misslyckas?????


Tuffa bud...


Fortfarande Torsdag

Hej igen alla vänner. Jag litar nu på att ni alla sett klippet med Johan och att ni med ett leende på läpparna tar er an övriga inlägg på min fantastiska blogg. Satt innan och läste en blogg som tillhör en tjej som la en kommentar på ett av mina inlägg. Får allt ta och rekommendera ett litet besök dit. Trevliga små inlägg skrivet med en härlig sorts humor.

"Mwhihi, jag har gömt två colaflaskor under huvudkudden. Jag vet inte vem som kommer söka efter dom eller vad som skulle hända om NÅGON mot förmodan skulle se dom.. Jag kände mig bara så jävla busig."

In other news, pristagare i England tar till drastiska medel för att protestera fredligt. Men, är man medlem i Plane Stupid så är det kanske inte så konstigt att man gör som man gör.

På min tid hette det Musa men Billy Bob verkar tro att det är spöken som hjälper honom i kariären. Undrar om spöket får kredit för det på skivan och OM han får det så skulle jag gärna vilja se det spöket ta emot hans andel av vinsten för spöken är ju genomskinliga och kan inte ta i saker. HA! Bra deal Billy Bob.

In other news igen så hör vi att Slayer funderar på att splittras efter denna plattan. Dom närmar sig tydligen 50 vilket man helt klart inte kan tro när man ser dom. I vilket fall som helst tror jag dom gör rätt i att splittras nu för om dom någonsin funderar på att göra en reunion turné så kommer dom ju vara närmare 70 om dom inte splittras nu och DET hade ju bara sett helt galet ut. Eventuellt R.I.P Slayer.... Thanks for Roskilde 2008


Idag är det Torsdag.

Eftersom det är Torsdag idag tänkte jag börja dagen med en solklar repris på ett tidigare inlägg men, ju mer jag tänker på det dessto mer logiskt blir det. Så vi får helt enkelt se om det är en ny trend jag drar igång nu eller inte. Jag säger det igen, har ni inte sett denna så SE DEN!!!!!
OMG LOL igen!!!!

Please do NOT throw chairs into the ring!!!!


Wrestlers Need A Chair And Fans Deliver - Watch more free videos

Censur Del II

OMGH!!!!!!!!!!!!!!!
Unnecessary Censorship Sesame Street Edition - Watch more free videos!! Sjukt roligt"!!!!!!!!!!

MEN OH MY GOOOOOOOOOOOOOOD!!!!!!!!!!11


Snake Strikes At Cameraman - Watch more free videos

En dag med Benny

Nu är vi tillbaka från vår fika hos Benny och matte Fia samt "sambo" Ida. Måste bara säga att han är verkligen sååååå söööööt....

Kan även tillägga att Palle Parlino och jag har pratat och kommit överrens om att vi ska vara vänner så nu knäcker vi en tillsamans på balkongen i den otroliga sommarhettan. Välkomen... Äntligen...

Censur...


Klicka för större bild

Reklamerna tar över

Igår när vi var i Kalmar så hittade vi en vän som ville posera med dottern. Jag tyckte det var ok så ett kort blev det.


Sen när vi kom hem visade det sig att även kompisen var i Växjö och han dök helt oväntat upp på balkongen hemma.


Men nu mina vänner, nu går det för långt. Han stannade lite och vi snackade men sen var jag tvungen att skicka hem honom. Gratis SMS och allt sånt där blev lite för mycket. Nu på morgoenen så ser jag dock att vi tydligen inte var överrens. Han har druckit upp mina öl och verkar bara vänta på att någon ska gå ut. Jag är rädd... Help med Obi Wan... You're my only hope.


Roligt i IT branschen...

Jag jobbar på ett företag som lagar bland annat datorer. Här kommer en ganska rolig lite berättelse..."Kund hävdar att betteriet läcker. Teknikern hittar massor med saft i datorn. Jag tar då kontakt med supporten och förklarar detta och får till svar att kunden inte dricker saft. Det gör inte batterier heller menar jag då."

Dagen idag.

Så då var man hemma igen efter en ganska trevlig dag på stan.

Dottern och jag spenderade merparten av förmiddagn i en leksaksaffär där hon köpte en drake. Efter det så drog vi oss till Strandbjörket där det bidde en glass och en kopp kaffe. Herman och Fryday joinade partyt med vilket var trevligt då det var ett tag sedan vi sågs.

Gött med glass...


Herman


Fryday


Vad det gäller glassen kan jag bara ännu en gång konstatera att jag tycker det är perverst att döpa en gflass till Långa Farbrorn... Speciellt när den är formad som den är. Nåväl...

Väl hemma förskte jag fånga Humlans Flykt på bild. Gick sådär. :)


Efter det stack vi och flög med draken. Det blåste en aning för lite så det var bara till att springa så långt man kunde. Har ni noterat att barn idag inte verkar flyga drakar längre? Kan itne dra mig till minnes att jag sett någon på jag vet inte hur länge och det är ju säkert 20 år sedan jag själv lekte med dom. Skumt hur saker och ting bara försvinner. Jag skylle allt på Wii. Eller det kanske jag inte kan göra riktigt ännu men snart så kommer Wii KiteFlyer Extrem pro Evolution. typ...


Auuuuuhmmmmmmm.....

12:43: Lägret är lugnt...

Spännande va? *suck* Har verkligen inget att skriva om egentligen men vill ändå plita ner något. Kollar på Ordjakten eller vad det heter på TV 3 och det är ju tecken nog på hur sjuuuukt tråkigt jag har just nu. :) Snart ska vi dock cyckla ner på stan och titta runt lite. Längtar så sjukt till helgen. Dels är det löning men sen så är det ju helg och eftersom S jobbar så är ju helgen viktig trots att man har semester.

Nästa helg kommer Borlänge ner igen. Helgen efter det är det Kolmården. Efter det är det Cirqus Alfon i jönköping och sen Takida i Motala. Sen vankas det Holland i en vecka. Mycket nu på sensommaren så här.

Ha det eller som Kamil säger: Fridens liljor...

Dagen som dagen är dagen idag

Hej och hå goa vänner.

Ännu en gång börjar fingrarna klia och skrika efter lite avspringning och då jag med en dåres envishet anser att man borde stänga internet pga bristande innehåll (Ja ni får gärna komma med bra länktips på tidsfördriv som inte är youtube, break eller fejjsbuck) så har jag faktiskt jobbat lite idag. En svettig timme på morgonen med lite mailtömmning och sånt. Har dock bra folk som tar hand om saker och ting medans jag är borta så jag är inte orolig. Ända problemet är folk som inte kan läsa och skickar ärenden till en TROTS att man har ett monsterplakat som kommer med vändande epost som säger att jag är ledig. Nästa år tror jag att jag ska anställa någon som läser mailen och sen fysiskt tar sig tll varje avsändare och klipper till dom i huvudet med en död torsk, mest för sakens skull då dvs.

Idag blir det nog en cykeltur ner till stan och lite vindåwshåpping. Får se vart man hamnar. Roskilde i år ansåg sig vara berättigad till en markant del av lönen så det är lite snålt i ramarna nu vilket är tråkigt men, man ska väl ändå kunna ha kul utan pengar, säger dom som vet. Personligen tror jag dom inte man jag gör vad jag kan.

Annars händer det väl kanske inte så där enormt mycket. Det är fin fint väder igen vilket alltid är en fördel. Blir ju sååå mycket trevligare när solen skiner och vi har verkligen inte varit bortskämda med det här nere i söder den sista tiden.

Nästa vecka är det fejjsoff igen med Borlänge. Då kommer Klingen, Daisy och Näsan ner och partar med oss vilket blir roligt. Får se om man kanske dammar av gitarrerna och bränner av lite GH låtar igen. Om jag inte missminner mig så gick det rätt bra för en annan sist vi spelade. *harkel*

Så nu har jag sprungit av mig lite och jag antar att jag borde göra något annat. Typ... Anyone? Hjälp....?!?

Skum delad vårdnad...

Nu är det gråsparvanas tur att ha parken. Men, bort i hörnet sitter tre fiskmåsar... Hur ska det här sluta?

$$ Som hittat $$

"Inför den nya rekordsedeln är landets högsta sedelvalör 50 miljarder zimbabwiska dollar, vilket i huvudstaden Harare räcker till en busstur i staden eller en limpa - om det finns någon att få tag på."2 600 000 000 000 000 000$


Säger som jag bruka... I'll take TWO!Anders. Wooo-oh-oh Aaaanders


Fejjsbuck is da schte


Suicide is painless....

Trots det tragiska i det hela så måste jag ändå säga att det här är ju bara helt enkelt genialiskt. Hur otroligt smart är det inte??? Stora kreds till manusförfattarna.


Ber:nt Shit happens


Ber:nt Good day


Ber:nt Dreamfokker


Ber:nt What the...?


Ber:nt Legalize IT


Delad vårdnad...

Jag gjorde en rätt intressant iaktagelse idag.

Jag tror fåglarna i mitt område har delad vårdnad om parken utanför min balkong. Jag har nog inte vid något tillfälle sett en blandning av fåglar där ute. Visst, det är alltid en hiskans massa liv men aldrig i blandad skara. Häromdagen var det 10-15 duvor som kuttrade runt. Igår var det en klunga måsar och i morse var det gråsparvar.

Skumt

Språk tråk

Visste ni att "kranen" på danska heter "hanen"?

Snacka om förvirrande...

Före och efter. Eller Tiden flyger för somliga

Satt och tittade igenom mina gamla kort häromdagen och hittade ett kort på Simme som faktiskt ligger till grund för den här Före och Efter kompositionen. Nedan är en liten samanställning av de gamla och nya vänner där jag hade tillräckligt med material för att kunna göra före och efterbilder. En del av er har verkligen lyckats... En annan verkar bakåtsträva.. ;)Jag är inte den som talar illa om de döda

Jag måste bara få uppmärksamma en sak. Jag talar inte gärna illa om de döda, speciellt inte kändisar jag gillade. Dessutom har jag inte sett Heathe i nya Batman filmen ännu så jag kan inte utgöra om alla rosor som skickas mot hans agerande är sympati eller riktigt. Vad jag dock tror mig veta är att Batmanfilmerna aldrig innan varit direkt aktuella för alla de priser som det nu talas om för han prestation i filmen. Visst, det är tragiskt att saker och ting slutade som de gjorde men man måste väl ändå särklija på karaktär och person? För att belysa hysterin har jag tagit ett axploxk ur dagens www.aftonbladet.se. Det här är länkar som jag hittade på EN SIDA!!!!


Humoristisk artikel

Artikeln i sig var väl inte så rolig men löpet är dessto roligare. Jag kan inte hjälpa det men jag tycker verkligen det är kul med anslepglingar på pittar och möss... Sue me....Too good to be...

Man siktar på kvalitet. Man vill ha de fina sakerna i livet. Man jobbar hårt för att kunna köpa det bästa. Man sliter och donar för att kunna luta sig tillbaka på kvälle och trycka i sig en ostbit som kostar 1234567 kr/kg eller smutta på ett vin som lagrats i 143 år och hittats i en övergiven gruva i USA och som tillverkats av Shamner. Men ändå, när det väl gäller, så är allt det där som bortblåst.

Sitter nu med en kopp pulverkaffe från Coop. 22kr/0,5 kg och det har aldrig varit godare med kaffe. Kanske för att jag inte hade ngt annat hemma och var tvungen att kämpa för att ta mig till butiken. Så det handlar helt plötsligt inte om pris och kvalisort. Det handlar om hur mycket man saknar det.

Förklarar kanske varför vissa går till tjack-horor... Hmmm...

Helli fishing...Helicopter Fishing - Coolest Sport Ever - Watch more free videos

Another day older...

Så var man hemma igen då. Dagen spenderades på McD och i parken där lillan fick leka av sig lite och jag fick en chans att återkoppla med en gamal kär vän som jag itne sett på alldeles för länge. Hmm... Trodde jag skulle kunna få ihop till ett ordentligt inlägg här men jag kommer fan inte på något att skriva så jag lägger ner. For now... ;)

Tidigare opublicerade bilder från 2007

Hej hej,

Jag vet att en del av dessa varit med tidigare men jag ville vara säker på att omvärlden fick ta del av dom igen. :)
Gratts till mig...Slog mig just att bloggen faktiskt fyllde ett år den 13/6... Och det missades helt... illa illa illa...
Men, grattis efterskott kära blogg och tack alla vänner som fortsätter titta till oss ibland.
Idag idag

Så då var det Onsdag och lillan fyller 8 år. Weeeeee whoppiiiiii

Sång, frukost och paket blev det i morse. Tror minsan din lilla spjuvern var uppe och letade paket för när jag var på dass vid 5 var hon vaken och irrade runt... "ehhhh ska bara på toa" He he he he. Blev en PS2:a till henne som hon kan ha i sitt rum så hon kan spela när hon vill. Lite kläser, smycken och böcker samt en resa till Kolmården under v32. Där kommer hon få en fin fin present till utöver resan och det men det kan jag inte skriva om nu.

McD bjuder på lunchen idag så det blir cyckeltur ner till stan och sen förhoppningsvis ett efterlängtat besök hos Pesto där det sägs bjudas på kaffe. Mumma.

Annars tar vi dagen som den kommer. Just nu bloggar jag lite och hon tittar på TV.

Min dator beter sig inte som jag vill. Inte helt otippat kanske men va fan rent ut sagt. Den vägrar logga in mig på MSN, den är slö och får ör sig att stänga ner t.ex IE till och från. Hur kul är det? Inte speciellt skulle jag vilja säga.

Dagens tips: 14/8 spelar Sirqus Alfon i Jönköping kl 20:00. För er som missat mina lovord om denna otroligt fantastiska konstilation så kan ni klicka er fram här:

Nya Idoler - Sirqus Alfon
Sirqus Alfon IGEN

Hojta om någon ska dit så ses vi där...Lise-Blir inget-berg i år heller


Farfar och 19-åringen

Hej och hå,

Låt gå för att de flesta gubbar i pensionsåldern, efter sportbilsfa(r)sen, söker en yngre kvinna men det här är nog nästan bara snudd på konstigt. Jag är inte den som är den och fördömmer sällan saker och ting, speciellt inte vad det gäller ålderskillnader, men som jag sa, denna är lite väl... O andra sidan, tycker dom verkligen om varandra och Ronnie är beredd på att pynta ut lite cash för att få känna sig som en hingst de sista åren i sitt liv så varför inte.


Babblefish...

Det är alltid lika roligt när mna läser en manual där det är uppenbart att man använt mjukvara för att översätta. "Koppla sladden till mullan (jorden)

Men idag när jag satt på Fejjsbuck såg jag det roligaste...

"En av din kompis har en krossa på du"

När jag skulle kopiera länken och klistra in den här slussas jag vidare till deras hemsida och när jag ska backa tillbaka möts jag av:Internet is the shit.. Eller som man säger på Babblefish... Internet är bajset! :)

Det var bättre förr

Då:


Nu:
”Jag är inte redo att hänga upp stringtrosan”

Spontant...

Jag har aldrig varit lyckligare... Man kan undra vad jag gjort med hela mitt liv fram tills nu.

Te amo mi amore Pupp!

gaahhhhh

Det är tur man är så lycklig som man är. Det är tur att man varje morgon vaknar och känner att den man älskar faktiskt valde just mig. Annars hade jag varit torsk....

Männen kvinnorna helst har sex med....

O andra sidan kan man känna sig lite lycklig över att kvinnor faktiskt verkar tänka som män, även om det är Persbrandt, Ljungberg och Ibrahimovic dom fantiserar om. :)

"Högst rankas strandsex, följt av sex i trädgården och på tredje plats sex i bilen.
19 procent fantiserar om att bli dominerade, och 15 procent om att ha sex med en annan kvinna.

Onani på jobbet

Känns som att jag nog behöver ta ett snack med min personal. Skämt o sido, titta er omkring om ni är på jobbet. MER än 50% av era vänner och kollegor omkring er onanerar på jobbet... Seriöst. Det är ju en helt absurd tanke...!!!!


Ny kommentar till Piercad investering

Wow... Knappt ett par minuter efter inlägget kommer den första kommentaren. Ett skamligt förslag? En nyfiken fundering? Lol vad missunnad jag blev. ;)"Alla drömmer vi om ett drömjobb. Du kanske inte jobbar med det i dag utan planerar att jobba med det. Vad är ditt drömjobb och hur planerar du att nå dit?"
Information:
Alias/namn H.E.R.T.i.G.i.N.N.A.N. af Uppsala
E-postadress:
URL: http://veckomagasinet.se

Men WHY????

Nu verkar det ÄNNU EN GÅNG vara bevisat. Vad är det med kvinnor och Bad Boys?

Jag kan inte för mitt liv förstå varför attraktiva, unga tjejer faller för de skitstövlar de är/var tillsamans med. Vad är det so är så upphettsande med att bli behandlad som skit, utnyttjad och förnedrad? Vad är det som gör att de goa killarna får stå vid EXIT skylten och vänta på att ni ska komma ut, förstörda både emotionellt och fysiskt, och håva in er och visa att alla killar faktiskt inte är likadana? Fan jag vill också ha sex. Mycket sådant men inte på bekostnad av min personlighet eller den jag är tillsmans meds självkännsla. Jag förstår verkligen inte. Citatet: "Den som inte kan sin historia är benägen att upprepa den" har ju aldrig varit mer sann.


Det är ingen annan än ni själva som styr den här myten. Det är ingen annan än ni kvinnor som gör att män beter sig som dom gör.

Uttråkad?

1. Minns du filmsexet? (Min poäng: 9/10)
2. Har du koll på hångellåtarna? (Min poäng: 9/10)
3. Kan du din sexparlör? (Min poäng: 3/8)
4. Är du verkligen straight? (*harkel*)
5. Vad kan du om sexställningar? (Min poäng: 6/9)
6. Vad kan du om oralsex? (Min poäng: 5/7)

Piercad investering

Helt plötsligt känns de där 9 piercingarna jag aldrig trodde jag skulle skaffa som en ganska bra investering. ;)Sooommar sooommar sommaaaaar.....

Och regn... :(

Är såååå trist med dåligt väder. Egentligen är det kanske inte det dåliga vädret i sig jag stör mig på utan mer osäkerheten i vilket väder som komma ska. Vi som bor i Växjö känner igen det här då det utan problem kan regna ena minuten för att sen slå över till tropisk värme där man ligger i solen och... nej där kom regnet igen. *suck*

Har min lilla dotter två veckor nu och jag grubblar på vad man ska kunnas tänka hitta på. Mycket hänger ju på vädret som sagt var. Tycker lite synd om henne med då hon inte har några vänner här eller bara kan springa ut och leka som hon gör annars men vi får försöka göra det bästa av situationen. Hon fyller år imorgon och då kommer det lite roliga saker i present som involverar resa men jag kan inte skriva vad det är för hon läser bloggen ibland sägs det och det vore ju dumt att avsläja vad det är.

Hacker som hon är insåg jag under gårdagen att hon faktiskt börjar bli stor. När vi själva ligger halvdöda i sängen kl 23:30 sitter hon och chattar på MSN...!!!! 8 år gamal? Tur man har koll på vad hon gör så man inte behöver vara allt för orolig. :)

Jaha, så varför sitter jag och skriver om allt detta då? Jag har faktiskt inte en aning. Var bara sugen på att skriva lite. Man är ju van från jobbet att skriva en 2-300 email om dagen så det är inte utan att fingrarna kliar när man inte jobbar. He he he.

1. Läser just nu: Att älska som en porrstjärna.
    - Måste faktiskt säga att den är RIKTIGT bra. Samtidigt som den är EXAKT vad man hade förväntat sig så är den inte i     närheten av vad man hade förväntat sig. Det går inte riktigt att förklara man jag kan starkt rekommendera den.
2. Tittar på just nu: NOT A DAMN THING!!!!
    - Känns som att varenda serie man följer tar uppehåll. Weeds traskar troget på. I brist på saker att se på har jag hittat     en fascination över att det krimserier som går på tv. CSI, SCI Miami, NYCSIPDLABLUEFBI etc etc. Under gåradagen         fick jag dock nog. Ni vet hur man ibland kan börja störa sig något monumentalt på saker som aldrig varit ett problem         innan?

Scenario 1:
Billybob: We found traces of Hydromolopolitic Clyrodifusic acid.
Billiambob: Ahhh... Orange juice...

VARFÖR??? Hur kommer det sig att ALLA kan allt? Finns ju ingen anledning att ha olika personer som gör olika saker. Låt en och samma person springa runt och ta hand om allt...

Scenario 2:
Billybob: We couldn't find any prints on the wire.
Billiambob: Hmmm.. Plastofregentylotic Acicityllic rubber wont bind the print
Billybob: But wait, this would be a perfect scenario to use Hurdromelaguldica Solidofic Acylitit
Billiambob: Ahhh... Gold

(Klipp till scen där guld sprutas på elkabeln och vipps så har vi ett fingeravtryck)

Oh... dear... god... Hur kommer det sig att dom ALLTID ställs inför ett problem som kör käppar i hjulet för dom och hur kommer det sig att dom AAAAALLTID kommer på någon suspekt lösning som tar bort käppen igen? Seriöst, varför inte spruta guld på skiten direkt om man nu VET att "poly vad fan det nu var" gör att fingeravtrycken inte syns... Gaaaah!!! Hade den teknikern jobbat för mig hade han fått sparken.

Så.. Nu tror jag att jag är ganska avskriver för stunden. Have fun. Vi hörs.

Återkommande trend?

Hej och hå,

Även förra året, och året innan det, rapporterades det om den nya trenden som kallas Dogging. Kort och gott handlar det om att ha sex med folk i det fira. Antingen inför åskådare man inte känner eller med folk man inte känner. Kan man inte bara konstatera att svenska folket är precis så underbart kinky som man tror och inte hålla på och säga att det är nya trender från andra länder som kommer hit och "hotar" vår försvenskade livstil? Till skillnad från förra året dock så finns det nu även en svensk hemsida som hanterar det hela. Googla så får ni se...


And the winner....

Gårdagens vinnare av den absolut roligaste kommentaren på Cops går till den unga svarta herren som nyss sågat loss en vattenberedare ur ett kontor.

Polis: "Are you a Ninja?"
Tjuv: "Yes. I have black belt in Kaetwando."


Ingen kommentar....

Hur är det möjligt?????


Wow... Enkelsidig journalistik IGEN!!!

Man klagar på kundtjänster men tar inte hänsyn till VARFÖR man inte kopplar till chefer vid de samtal som man pratar om i artikeln. Orkar inte ens gå in på det men jag kan säga att för egen del så anser jag att "mitt folks" ord är mer eller mindra samma lag som mina ord. Om jag inte kan ha förtroende för att de som representerar kundtjänst på "mitt" företag så borde de inte vara där de är. Det finns ingen som helst anledning att ha folk som ska sitta som kanonmat. Det viktigaste är att OM man kopplar till en chef så ska han eller hon säga samma sak som den som tog emot samtalet först. De kunder som klagar för att de inte kommer till en chef VET att de har fel man vågar inte erkänna det. Dom vill helt enkelt bara tala med någon annan. Ytterligare en sak som gör mig förbannad är just att folk ringer in och hamnar hos kundtjänst och de skriker och svär och beter sig som svin men när de väl blir kopplade, oavsett om det är till en chef eller till grannen som låtsas vara chef så blir de fromma som lamm. FEGT är det... Fyyyyyyyyyyyyyyy.....

Roskilde städning

När man läser på monitorerna på Roskilde att dom lägger 10,000,000 kr varje år på städning så vette fan om jag tycker att detta är ok. Visst, pryttlar går till välgörande ändamål men om man ser till att alla tar med sig sina saker så kanske man kan skicka 10,000,000 kr i bidrag istället??? Samtidigt samlade man ihop 600,000 kr i år till minrensning i Burma, tror jag det var.

Men men snälla.....

Mina vänner, de få som läser bloggen... Läs denna artikel innan ni går vidare i mitt inlägg.

För er som inte orkade kan jag summera det med att folk som är 12,000,000 år gammla blir leggade när de ska köpa cigg eller folköl. Nedan följer ett par citat...

"Pensionären Karl-Erik Borg, 64, fick inte köpa cigaretter."
"Aldrig att jag sätter min fot på Ica igen, säger han."
"Jag blev ursinnig, jag har aldrig känt mig så förolämpad i hela mitt liv"
"Allvarligt talat, om kassapersonalen inte kan se skillnad på en 18-åring och en pensionär som gjort sex FN-bataljoner så funderar man ju på om de ens kan skilja på en femhundring och en 50-lapp, säger Karl-Erik."

Personligen blir jag irriterad. Som vanligt tar man bara upp en sida av historien. INGEN i arikeln fråga personalen varför de tog legg. Personligen anser jag att det handlar om misstanke om utköp. Jag blir så irriterad över hur folk kan lägga så mycet tid och energi på att reta sig på sådana här saker. Samtidigt vill jag ställa frågan till dessa människors och fråga, vill ni att personlen ska fråga om leg när deras barn barn kommer och vill handla??? Fy fan för Svensson mentaliteten. Gör som jag. Blir du leggad, blinka med ett öga och kläck ur dig "Ohhh din charmör...."

"Jag har aldrig känt mig så förolämpad i hela mitt liv..." SERIÖST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tragisk utveckling för er tjejer

Jag är verkligen ledsen. Jag är ledsen för att jag är man och att det är på grund av män som mig som kvinnor idag känner att dom måste banta, slimma sig, operera sig och vara oss till lags. Jag ber verkligen om ursäkt för dett och det blir inte tydligare än Aftonbladets sponsrade reklam. Sorry "One week" men jag gillar före bilden bättre...


Roskilde 2008 Dag 4 Söndag

Slayer


Cat powers


Bob Hund


Jay-Z

Roskilde 2008 Dag 3 LördagJudas Priest


Neil Young


My bloody Valentine

Roskilde 2008 Dag 2 FredagGnarls Barkley


Grinderman


Robyn


Kings of Leon

Roskilde 2008 Dag 1 Torsdag
Bullet for my Valentine


Radiohead


Lady Saw

Inte lätt att göra rätt

Jag försöker, när jag kan, att köpa ekologiskt. Jag tycker det är ett rätt litet pris och en simpel insatts man kan göra för att hjälpa till lite granna i alla fall. Reklamerna svämmar över med vackra sjöar, gröna ängar och helt sjukt störda mjölkbönder som sätter sina ungar på kossor och tycker att livet är bra så jag kan väl inte annat än att tro att jag kanske påverkas ändå. Om inte annat så kanske mina små inköp gör att dom inte behöver göra så mycket reklam, speciellt Arla. Så idag händer det. Nyheterna på TV4 rapporterar att försäljningen av ekoprodukter ökat med 49% i år. Det är tydligen super duper mycket. Men vad är resultatet? Jo att svenska bönder inte hinner producera i den takt som marknaden efterfrågar och vi måste istället importera. Ekogurka transporterad i bensindriven lastbil från Polen känns helt plötsligt inte lika "ekofriendly"?

Lämnar er med nedan... "Skarru klappa kossan? Ska du? Huh? huh? JUST PET THE FUCKING COW !!!!"
Säger bara HJÄLP!!!!!


RSS 2.0