42 sekunder

av mitt liv som jag never, ever, aldrig, ever kommer att få tillbaka.....


All-Girl Juggalo Mosh Pit - Watch more Funny Videos

Uppdatering igen...

Fick ett väldigt bra förslag på FB idag...

1. Januari - 1 månad som vegetarian
2. Februari - 1 månad utan onani eller sex ( Ja jag valde den kortaste månaden till detta)
3. Mars - 1 månad utan tv. (Gäller även serier/filmer på datorn) 
4. April - 1 månad som nykterist
5. Maj - 1 månad som bilfri. (Under milen, lämna bilen)
6. Juni - 1 månad i kulturens tecken. Museum, gallerior, boksigneringar etc etc etc....
7. Juli - "Yes" månaden. Inom rimliga gränser ska jag säga ja till allting. (Se filmen "Yes man" om ni inte gjort det)

***NYTT***

8. Augusti - Träningsfreak. 1 månad som träningsberoende....
***END NYTT***

9. September - Spela in en skiva på 30 dagar. 10 egenskrivna låtar (Carl... hjälper du mig???)
10. Oktober - 1 månad på existensminimum. Dvs 3680 kr efter att räkningar är betalda.

Ny uppdatering...

Fick ett väldigt bra förslag på FB idag...

1. Januari - 1 månad som vegetarian
2. Februari - 1 månad utan onani eller sex ( Ja jag valde den kortaste månaden till detta)
3. Mars - 1 månad utan tv. (Gäller även serier/filmer på datorn) 
4. April - 1 månad som nykterist
5. Maj - 1 månad som bilfri. (Under milen, lämna bilen)
6. Juni - 1 månad i kulturens tecken. Museum, gallerior, boksigneringar etc etc etc....
7. Juli - "Yes" månaden. Inom rimliga gränser ska jag säga ja till allting. (Se filmen "Yes man" om ni inte gjort det)
***NYTT***
09. September - Spela in en skiva på 30 dagar. 10 egenskrivna låtar (Carl... hjälper du mig???)
***END NYTT***

10. Oktober - 1 månad på existensminimum. Dvs 3680 kr efter att räkningar är betalda.

Nice parking

är uppdaterad....

Lite smått och gott om dagen i media.

Det finns konspirationsteoretiker där ute som säger att konspirationer och domedagsprofeter finns för att vi människor ska ha något att frukta och börjar man beta i det så ligger det säker något i det. De gamla kristna köra alltid sina predikningar på latin förr i tiden så ingen skulle förstå vad prästerna sa och när man i korta drag fick förklarat för sig att om man inte var där skulle man hamna i helvetet. Tro fanken folk var rädda. År 2000 skrek man om att flygplanen skulle störa i havet, vilket dom inte gjorde. 2012 sägs ju vara nästa prefetia som med all säkerhet inte kommer att slå in. Man drar hela tiden paraleller till DaVinci, Nostradamus, Inka indianera etc etc men med tanke på hur otroligt många profetior som har mellan sig som inte har blivit sanna så det känns mest som en gissningslek. Men, ju mer överdriven och påstridig man är om sina lögner, dessto trovärdigare blir dom. Nu är det dock, inom IT världen 2038 vi väntar på.

Samtidigt läser vi om Kina som nyligen avrättade en britt och VÄRLDEN ÄR I UPPROR över detta inhumana beteende. Men, som journalisten Wolfgang Hansson så väl uttryckte det, vem bryr sig om de tusentals ansiktslösa kineser som varje år får ett skott i bakhuvudet efter summariska rättegångar...?? Jag tycker personligen att jordens befolkning är hycklare allihopa. Jag säger inte att jag är bättre själv men jag försöker har den kontakten med mänskligheten som gör att ett mord är lika tragiskt oavsett om det är en balinesiskt får herdare eller en 34 årigt svensk kvinna på semseter i Uganubangu. Tyvärr är det så att för att vi i väst världen ska engagera oss så måste det drabba oss. När Diana dog fick hon spaltmeter efter spaltmeter med bilder, berättesler och vittnesmål om vilken underbar människa hon var. I samma tidning fanns en notis på tre rader som berättade om en militia som stormat en afrikans skola och huggat av händerna på 300 barn för att dom inte skulle kunna bli soldater åt opositionen. Really? 3 rader... Fy skäms världen. Det är pinsamt hur lite ni bryr er...!!!

Reklamationsrätt på barn, anställda, vänner och flickvänner tror jag är något många, med mig, känt hade varit något bra och den här familjen har verkligen tagit det till sin spetts. Rätt eller fel? Visst, det är som dom säger att en förälder är en förälder men då kanske man skulle fått adoptera med en sanning i botten. Jag har mååånga gånger tampats med diskutionen om abort på barn med utvecklingsproblem så som CP skador, lung och hjärt problem etc. Sånt man kan få svar på med ett fostervattenprov och personligen anser jag att det är inte rättvist mot någon att gå vidare med en sådan födsel om man vet att (oj oj oj... nu kommer folk bli arga) barnet har en skada som kommer att resultera i att man som förälder kommer att ha en 10-åring att ta hand om tills den dag man dör. Som förälder gör man allt man kan för att överleve tillräckligt länge nog för att sina barn ska kunna ta hand om sig själva. Man sparar och gnetar för att hjälpa dom den dagen man somnar för gott men med ett utvecklingsskadat barn så spelar det ingen roll för man vet att den dagen amn försvinner så måste någon annan ta över. Det här är dock en sådan diskution jag hellre tar muntligt då jag har väldigt många argument för vad jag säger men lite svårt att sätta det i srkiftligt ord så om någon vill motargumentera så vet ni vart jag finns.

Den här killen ville jag bara visa upp då han nyligen blivit ett internetfenomen. På hans FB profil har vi idioter, wannabees och riktigta idioter som hyllar honom, erbjuder boende och tips. Seriöst... Hade killen rymt från Alcatraz hade jag kanske förstått det men han traskar ut från en öppen anstalt med orden: "Jag överlistade deras system och jag älskar det" Så, Craig, om du läser detta YOU'RE A FUCKING WANKER!!!!!

Femenister avgudar jag. Jag tycker dom är så roliga och söta när dom med buskar udner armarna och plakat som säger att män är svin kämpar för jämnlikhet när vi ALLA VET att män och kvinnor inte är lika. Visst, jag är helt för lika lön för lika jobb men det finns en anledning till att merparten av alla kockar är män. Det finns en anledning till att merparten av alla rally/formelett/etc etc etc är män. Det finns en anledning till att världens starkaste man är starkare än världens starkaste kvinna. Snälla, söta, rara... Ge upp... Vi kommer aldrig vara lika. Fokusera istället på att bli ännu bättre på det ni är bra på idag. Ni kan ju börja med att öva fickparkeing. (Den här kommer jag nog också få skit för...)

För ett tag sedan skrev jag om namn folk får i media när dom begår brott. Tänk er följande...

Du vaknar. En ny bomb har skapats som sägs kunna ta sig igenom alla säkerhetskontroller. Du har drillats för det här i år, ja tom kanske hela ditt liv. Dagen är kommen. Du tar på dig dina kläder och fäster bomben mot din kropp som inom kort kommer att mötas av 27 jungfruar då du, i Allahs namn, offrar dig själv, och samtidigt tar med dig ett helt plan med otrogna. Du äter din sista frukost, du kör dina sista mil... Väl inne på flygplatsen kommer du igenom kontrollen och du ser hur du närmar dig ditt mål. Du går ombord flygplanet med förakt för alla icke trogna som sitter med sina barn, fruar och datorer. Du hånler inombords när du tänker på att dom snart kommer att vara döda och du, den hjälten som du är, kommer att mötas av körer av lovsong. Planet lyfter och när rätt tillfälle ges reser du dig och med en myndig röst skriker du "Allah achba" samtidigt som du tänder bomben som ska få denna västerländska uppfinning kallat ett flygplan att störts. Men, du blir nerbrottad ev en holländare, du får bränskador på hela kroppen och kommer from nu att alltid vara känd som KALSONGBOMBAREN!!!

Really? Kanske inte riktigt så du hade tänkt dig att du skulle kommas ihåg...
Kort samanfattning av 2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Nej. Verkligen inte... SKIT tråkig har jag varit men det kommer att bli ändring under HELA 2010. Stay tuned...
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Oj... Personligen anser jag att nyårslöften är till för att brytas så utan att ens komma ihåg vad jag lovat så kan jag nog svara att jag är ETT HUNDRA PROCENT säker på att jag tror att jag eventuellt kanske har brytit dom.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Jajjemensan.
4. Dog någon som stod dig nära?
Nope Får räcka med dödsfall i familjen för ett tag nu. Äldsta generationen är redan bort på både mamma och pappas sida.
5. Vilka länder besökte du?
Usa, England, Danmark, Tyskland och Holland.
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010?
Ja. En tydligare definition av vem jag är. Eller kanske inte så mycket vem jag är utan mer av vem jag skulle kunna vara.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
It's all a blur...
8. Vad var din största framgång 2009?
Att reda ut 3 festivaler (Roskilde, Hultsfred och Sonisphere) back to back känns ganska imponerade då det verkligen inte fanns utrymme för avslappning.
9. Största misstaget?
Inget nämnt, inget glömt...
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Fick fucking gikt vilket var den ultimata mardrömmen. Speciellt med tanke på att det vanligen drabbar grovt överviktiga män över 45. Den sved kan jag säga...
11. Bästa köpet?
Iphone, Iphone, Iphone, Iphone
12. Vad spenderade du mest pengar på?
Skulle vilja säga bistånd och välgörenhet men får väl nog krypa till korset och säga alkohol och bensin.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Absolut... 
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Alla låtar med Lenka, Madness
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
2009 var merparten ett bra år. Slutade mindre lyckligt men men, det är vad det är.
16. Vad önskar du att du gjort mer?
Förstått min omgivning, lyssnat mer och varit mer öppen för nya saker.
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Isolerat mig i mig själv.
18. Hur tillbringade du julen?
Hos föräldrarna.
19. Blev du kär i år?
Var kär redan när året började.
20. Favoritprogram på TV?
Finns så många.
21. Bästa boken du läste i år?
Stig Larsson trilogin, Wilbur Smiths trilogi om familjen Courtney. Mötley Crues biografi.
22. Största musikaliska upptäckten?
Lenka
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Fick en GPS vilket var väldigt välkommet och önskat.
25. Något du önskade dig men inte fick?
Äsch... Presenter är överreklamerade.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Not... a... damn... thing...
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Det finns alltid saker som kan göra ens dag bättre men tänker man så blir man aldrig lyckligt. Pengar är trevligt och det kan man ju alltid önska mer av. Visst, pengar gör en inte lycklig men jag gråter hellre i en Ferarri än en Volvo.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Oj... Ordinär, grå, trevande...
29. Vad fick dig att må bra?
Mina vänner...
30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Kristen Bell, Ali Larter... Alla med råttnäsa som jag fick det förklarat för mig...
31. Vem saknade du?
Finns många jag saknar. Erik, Lisa, Marko, Per etc etc etc
32. De bästa nya människorna du träffade?
Var inte så många nya bekantskaper under 2009 måste jag säga men en person som verkligen kom in i familjen med buller och bång och en sju helvetes härlig livsaura var Stina.

2 dagar kvar....

Jaha mina vänner... Då är det bara två dagar kvar till 2010 och även så starten på mitt mest spännande år yet to date. Om två dagar ska jag försaka detta härliga fenomen vi kallar kött. Rött, blodigt, hederligt kött. Jag fick en kommentar innan på bloggen, och även när jag talar med folk i det riktiga livet, att det inte kommer bli några problem med att vara vego i en månad. Men då måste jag förklara en sak för er innan ni säger så.

Om ordet "Militant Köttätare" hade funnits i ett lexikon och ni hade tagit er tid att slå upp det så hade ni sett en bild på mig. Jag är den där killen som drar på mig en rånarluva, springer in på Coop Nära runt hörnet och slänger ut alla tomater i frihet. Morötter, blomkål, (dock ej brysselkål för dom jävlarna förtjänar att dö i fångenskap) gurkor och sallader flyger i en salig blandning rakt ut genom dörren där dom får ta sina sista andetag i frihet.

Jag gillar kött. Det finns egentligen bara en sak jag gillar mer än kött och det är MER KÖTT...!!!! Usch... Kunde jag inte börjat med något enkelt så som inget sex...

Så frågan är hur man ska skapa ett värdigt avsked inför den 1:a Januari. Ska jag köpe en ko och grilla i köket? Kanske köra en gris i en mixer och göra milkshake? Vad säger ni?

Under tiden kan ni njuta av vääärlden mest syniska, roliga komiker där han just diskuterar KÖTT!!! Om det finns ETT youtubeklipp ni ska se idag så är det detta även om det är ca 10 min.

(Om du är rökare och/eller köttätare så kommer ni tacka mig.
Om ni inte röker och/eller är vego.... Well... njut...)


"What are you?
I'm a cow.
Get in the fucking truck.
But I'm an animal?!?
You're a fucking baseball glove..."30 dagar - Update

Snart är det januari och mitt första projekt går av stapeln. Har nog inte riktigt insett vad det är jag ger mig in på men, den som lever lär och väntar på något gott när man kastar spjut i trähus. Så det så.

En liten uppdatering på listan:

1. Januari - 1 månad som vegetarian
2. Februari - 1 månad utan onani eller sex ( Ja jag valde den kortaste månaden till detta)
3. Mars - 1 månad utan tv. (Gäller även serier/filmer på datorn) 
4. April - 1 månad som nykterist
5. Maj - 1 månad som bilfri. (Under milen, lämna bilen)
***NYTT***
6. Juni - 1 månad i kulturens tecken. Museum, gallerior, boksigneringar etc etc etc....
7. Juli - "Yes" månaden. Inom rimliga gränser ska jag säga ja till allting. (Se filmen "Yes man" om ni inte gjort det)

10. Oktober - 1 månad på existensminimum. Dvs 3680 kr efter att räkningar är betalda.


Julen är över.... Länge leve Julen...

Nu... NU är julen över. Alla "måsten" är omhändertagna och den obligatoriskta present/familjerstunden/julskinkan/Kalle Anka tiden är över för i år. Jag måste dock säga att jag har haft det förbannat trevligti helgen. Bättre än förväntat. Inget snack om saken. :)

Kan tillägga att vi även fått tillökning i familjen med. Nej, inte mamma/pappa/syskon familjen utan den familj man med blod, svett och tårar skapar i sina vänner. Vår älskade Perka har nu svepts av från marknaden av en underbar, söt, rolig tjej som kommer ge honom många lyckliga år. Jag har dessutom fått äran att vara best man på deras bröllop vilken är trågripande ballt.

Det finns bara ett problem... VEM I SINA SINNES FULLA BRUK gifters sig på Visby mitt i Hultsfredsfestivalen??????? Åhhhh vilken ångest jag har. Men, jag har räknat ut att jag kan på torsdag morgon köra från Hultan till Oskarshamn, ta båten över, fnutta och dutta med allt jag ska och när brudparet sen pallrar sig iväg till sänghalmen, ja, för första gången EVER, så susar jag tillbaka till Hultan för att avnjuta fredagen med.

Jag missar en dag förvisso men kom igen, hur många gånger gifters sig en bästa vän?

Så Stina, Perka.... När ni läser detta så vet ni planen. :):):)

Nu ska jag bara får Hultan att boka alla skitband till torsdagen... *suck*


Jag förstår inte...

Hur kommer det sig att folk utrycker sig i termer som "Men givetvis känner man en viss sorg." och " Just nu känns det bara tomt. Men det är bara att ta nya tag. Men blir man ju såklart jävligt förbannad."?? Visst, jag köper att det är tråkigt att den brinner men... i... all... ärlighetens... namn.... Är det inte det som är traditionen med den där bocken? Dom måste ju inse att om den brunnit 25 av 44 gånger så är det en tradition. Inget annat. Jag menar när tom en full amerikanare försöker bränna ner det för att han tror att det är just tradition så är det nog bara att inse att antingen gör man som 1971 och skiter i det eller så nyttjar man resuserna man har för att försöka få den att stå kvar. Det har ju blivit lite av en kamp mellan skaparna öch förgörarna och årets brand är ju bara ytterligare ett bevis på det. Nu har man tom stängt övervakningskamerorna utifrån för att ingen ska åka dit. Det jag tycker är tråkigt är när folk vandaliserar den enbart genom att slå sönder. Jag vet, det är hyckleri men som jag sagt om och om igen i detta inlägget så ska bocken brinna. Den ska inte slås sönder. Eller köras sönder av en raggarbil som den gjorde 1976. Vad jag dock för mitt liv inte kan förstå är att man under 1973, 1975 och 1977 inte har några uppgifter på om något hände? Really?En skola till som fattat hur man lockar elever

Skrev för ett tag sedan om hur ballt det är när en hel skola går ihop och visar andan i syfte att rekrytera nya elever. Nu har det kommit en till som var ganska ball.

Check it out...Cool Stop-Motion Student Project - Watch more Funny Videos

Konstfack slår tillbaka igen...?

Och då på tal om skattepengar så skulle det inte förvåna mig det minsta om konstfack har ett finger med i det här upptåget...

"Seeee, blodet rinna. Se staten jobba. Spring staten spring, för kontrollanten kommer. Blodet gjuter frihet i sinnet. Blodet skjuter sinnet i sank. Spring staten spring...."

Jag lider med familjen

När jag läser den här artikeln i Aftonbladet blir jag inte bara uppgiven men även ledsen och besviken på hur samhället fungerar ibland. På min mammas sida a släkten har vi gått igenom samma sak där min 6 månaders gravida syssling blev ihjälsalgen av hennes man i garaget. Han tog sen hunden på prommenad och när han kom tillbaka ringde han polisen och hänvdade inbrott. Det tog inte lång tid innan han erkände och deras gemensamma barn hamnade i socialens grepp. Bakom min syssling finns två systrar som erbjöd sig att ta hand om barnet. Morföräldrarna erbjöd sig att ta hand om barnet men enligt svensk lag så har pappan, trots det han gjort, ensam vårdna om barnet.

Så medans han är i fängelse får barnet bo hos hans föräldrar istället.

Svara mig hur det överhuvudtaget kan förekomma? Lagar är till för att följas men lagar kan inte existera utan en gnutta medmänsklighet. På samma sätt som man utvisar Agnes 89 år istället för packet som sitter och smuttar på mina skattepengar i fängelset så följer man lagen slaviskt här och låter den andra parten få ensam vårdnad trots detta oerhörda brott.

Även om jag inte alltid håller med USA om deras regelsystem och straffskala så tycker jag att dom har en sak rätt. Begår man grova våldsbrott så förlorar man sina rättigheter så som rösträtten t.ex. Jag tycker inte att någon som kallblodigt slog ihjäl en 6 månader gravid kvinna är lämplig som förälder. Så enkelt är det...

Jävla Iphone...

Undra om jag kan stämma någon för de 4 minuter av mitt liv som jag trodde att min Iphone var död...

Snackade med en polare, låste telefonen och då dog den. Reagerade inte alls på start knappen eller VAKNA FÖR I HELVETE knappen heller. Men, som veteran i branschen så insåg jag att om jag skickar in den kommer den tillbaka med en faktura på 800 spänn pga "Inget fel funnet" så jag googlade lite och det visar sig att en HW reset löste problemet. (Tryck lilla knappen längst upp till höger och den stora runda längst ner samtidigt i ca 10 sekunder)

Så här har ni lösningen om någon annan där ute skulle drabbas av samma sak.

Tack... gode.. gud för internet.

Källa: http://www.99.se/upplasning-jailbreak/226221-hjaeaeaelp-min-iphone-dog.html

All along the bönetornet

All along the watchtower är en av de få låtar som i ALLA lägen är bättre än orginalet. Dylan i all ära men det finns nog inte en grupp där ute som inte gör den bättre. Säger en hel del om Dylan som låtskrivare.

I vilket fall som helst hittade jag 81 (!!) olika versioner av låten på Spotify idag och och då tippset att kolla en ganska ball version, som dessvärre inte fanns på Spotify.En av mina AAAABSOLUTA favorit versioner är dock nedan med Dave Mathews Band....


Ok. Det fanns tydligen fler....

Trodde att tidigare inlägg var en engångsföreteelse men ack nej....

Breakdown:

00:03 - Puss från maken. DOM HAR SKILJT SIG!!!!!
00:11 - GOD Jul... Inte Geud Jul. GOD... G-O-D!!!! Hhur jävla svårt ska det vara!!!!
00:20 - Nej... Kalle rockar och du suger. Bara för att ni delar samma efternamn betyder INTe att vi kommer att titta på dig istället för Kalle....
00:36 - Tomten finns inte. Tomten kan inte komma till avskedade Saab anställa och ge dom jobb
00:56 - "Saab. Tillverka Merceders." Really? ALLVARLIGT!!! Vad fan är det för fel på henne??????
01:06 - SIEG HEIL din jävla korkade idiot...!!!!


Men vad är det för FEEEEEEL!!!!!

Jag tänkte att jag in i det sista aldrig skulle blogga om Kajsa... Förlåt.. Anna Anka men det här klippet gjorde att jag var tvungen...

Breakdown:

00:03 - Hon får en puss av maken. DOM HAR JU SKILJT SIG?!?!?!?!?!
00:09 - Hon gosar med en hund som står på spänd lina där någon annan håller i hunden
00:24 - Hon rycker i halsbandet för att hunden ska komma tillbaka
00:31 - Hojn använder ordet självisk men rycker tag i hunden, som uppenbarligen inte vill vara där
00:33 - Hon puttar bort flickan som håller i hunden för att Fru Anka tydligen vill vara den enda i bilden
00:56 - HUND!!! Det heter HUND och inte HYND! H-U-N-D!!!! Hur jävla svårt ska det vara...!!!!


Fy fan!!!!!! Vilken otroligt avskyvärd människa...!!!!


Det här behövde jag inte....

Nu blev jag uppriktigt ledsen....
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6322529.ab

Någon annan som vill vara med?

Satt och funderade lite på mitt 30 dagars projekt och började spåna på om någon annan kanske ville vara med? Vore roligt om någon mer med en blogg ville köra detta så man kan få lite olika människors perspektiv på det hela.
Hojta till i så fall så sätter vi upp en kedja av något slag.

Mupparna ÄGER!!!!

30 Dagar...

Nu finns det en kategori som heter 30 dagar där jag kommer att samla allt som har med det här projektet att göra...

har redan fått förslag på saker och ting så here we go...

1. Januari - 1 månad som vegetarian
2. Februari - 1 månad utan onani eller sex ( Ja jag valde den kosrtaste månaden till detta)
3. Mars - 1 månad utan tv. (Gäller även serier/filmer på datorn) 
4. April - 1 månad som nykterist
5. Maj - 1 månad som bil fri. (Under milen, lämna bilen)


2010 blir förändringens år...

Det finns två saker jag bestämt mig för att genomföra under 2010.

1. Jag och en vän har tagit fram tre saker vi vill göra som vi aldrig gjort förut. Dessa 6 saker (tilsammans) ska utföras.
2. Jag vill köra en Morgan Spurlock och testa conceptet 30 Days. Det innebär att man lever som någon annan i 30 dagar. Förslagsvis 30 dagar som vegetarian, 30 dagar som nykterist, 30 dagar som bil lös, 30 dagar på existensminimum etc etc.

Vore väldigt kul att få förslag på vad man kan leva som så hitta på något. Kommer bli grunden för mycket av inläggen i bloggen. Januari kommer jag att börja med att köra 30 dagar som vego.

Gammal tydligen men ack så rolig...


Inte undra på att klimatmötet går åt pipan
Nu vet vi varför!!!Helt sjukt

Jag tycker det är helt sjukt hur det kan gå så sjukt långt att en 13-åring (Ja jag vet att pappan stod för abonnemanget) kan ladda hem schite till mobilen för 160,000 kr på en månad. Va fan, det är ju inte så att han käkat tryffel varje dag??? Hur i hela friden berättigar man ens en sådan kostnad? Jag förstår inte hur teknologin kan ta ett så enormt steg bakåt. När jag var 18 - 19 år så hatade jag min syster som bor i Californien för att dom hade Flat Rate på internet, vilket i kort innebar att dom kunde surfa hur mycket som helst och bara betala x antal dollar i månaden. Samtidigt satt man här hemma och pyntade typ 6 kr minuten för att spendera 7 minuter med att vänta på att hotchick.jpg skulle ladda klart så man kunde spara bilden och koppla ner. På en effektiv porrsrufningsdag fick man kanske ihop 3 - 4 bilder till en kostnad på 90 spänn. Hade varit billigare att gå till kiosken och köpa en porrtidning och sen skanna in bilderna.

Men... vänta... tappade tråden...


Just det... Hur kan det då komma sig att det finns tjänster som är så makalöst dyra nu... Det är lixom 2009 och 4g står för dörren vilket kommer, inom ett par år, att bli landlinans död vad det gäller internet.

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

Blogg.se har ÄNTLIGEN fått en Tidigare - Senare länk för att kunna bläddra bland sidorna istället för att behöva ta fram en månad i taget.

TACK!!!!! TACK TACK TACK!!!!

Nu drar vi igång igen...

Nu mina vänner börjar det hända saker och ting runt omkring festivalvärlden. Huset är bokat i Hultsfred och det är snart årsskifte. Då är det, som bekant, dags att börja fundera på vad som komma ska.

De flesta festivalerna har redan börjat släppa band och det är alltid lika spännande så här i början. Sonisphere har onekligen tagit ledningen i år med Maiden, Cooper, Mötley och Iggy. Det tråkiga är dock att dom omlakaliserat sig från Hultan till Stockholm. Jag inser att många där uta tycker det är undebart men för egen del tycker jag det är tråkigt. Dels är det längre ifrån men det är även betydligt svårare med boende etc. Sen finns det någon underbart med att stå nere vid sjön i Hultsfred och smutta på en liten bira och se på banden som spelar. Men, det är väl det vi har Hultsfreds festivalen till.

Hultan har börjat droppa lite namn med och ännu så länge är det bara svenskt. Kent, Familjen, Maskinen och Shout out louds.

Det hetaste Roskilde har släppt ännu är Muse och NOFX. Sen är den massa småband som huvudsakligen kommer från Danmark.

Personligen har jag nog valt att inte åka till Roskilde i år utan sattsar nog ev. på Way Out West istället. Så vitt jag vet har dom ännu inte släppt några band men dom har tidigare år varit väldigt bra och jag var trots allt där första året dom körde och var väldigt nöjd. Hemsidan har dock varit väldigt icke interaktiv ett tag nu så jag vet inte om det är något som strular.

I mina länkar lägger jag, som vanligt, länkar till de klara banden för respektive festival.

Någon som ska åka till nått under 2010?

Är det bara jag som ser liknelsen eler???


Original Video - More videos at TinyPic

Jag blir så glad

när jag hittar folk som har så mycket tid på sina händer att saker som detta skapas. Underbart är det....Techno Jeep - Watch more Funny Videos

Lite allt möjligt om dagen som har gått...

Två morgonar i rad har jag vaknat av väckarklockan. "Skitbra" tänker säkert ni men ni som känner mig vet att jag inte fungerar på det sättet. Jag har under en låååång tid nu hamnat i en cykel där jag alltid vaknar innan klockan ringer och det känns så otroligt skönt eftersom det är kroppen som säger att jag ska vakna och inte harpmusiken på telefonen. Vet inte varför jag börjar med detta men det var väl något jag bara ville få ur mig.

Idag hittade jag ett sjukt ballt café i Japan som heter Kashiwa Mystery Café. Läs gärna den här resenärens betraktelser men i kort handlar det om att man betsäller som vanligt men man får det som personen innan beställde istället. Det betyder att det person ett beställer får person två, och det person två beställer får person tre osv osv.Frikkin hell, tror jag ska lobba något café här nere i söder att ha en sådan kväll i veckan. Hade ju varit hur otroligt ballt som helst.

Vi läser även idag att fler svenskar nu vill ha euron. Nehe? Really?? I ekonomiskt svåra tider så är det väl inte så konstigt att vi blickar mot en av de starkaste valutorna och ångrar oss att vi tidigare inte gick med. För egen del har jag noll förståelse för hur vi i hela friden missade chansen första gången. Vi går med i EU men tänker ställa oss på tvären som en tjurig liten 4-åring och vägra deras pengar. Smart... Verkligen. jag och en vän var inne på, när folket sa nej, att skaffa stämplar där det stod "Fel Valuta! Borde vara Euro!" och sen ta ut alla pengar varje månad och stämpla varje sedel. Tanken var att starta en folkrörelse men, en släkting till mig som jobbar som väktare informerade om att sedlar tas ur bruk aaaaaallldeles för fort för att det ska hinna bli en spridning så ni som skriver på era sedla, DON'T!

Här vet jag inte ens vad jag ska säga. Peter André går idag ut och säger att han inte är en bröst människa utan gillar ben... Ben? Visst, det är inget fel på ben men bröst är ju guds gåva till mänskligheten. Finns inget finare, mysigare eller bättre. Det var dock inte det som var poängen utan mer att han varit tillsamans med Jordan i 100 milljoner år. Jordan??? Den Jordan som är känd som bystdrottning. Jag fattar absolut ingenting. Visst, hon kanske har fina ben med men ändå. By the way... Vid en bildsökning på Jordan får man uppmaningen: "Relaterade sökningar: Michael Jordan". Hur FAN är det relaterat???? Visst han har snugga ben men ändå....


vad har vi lärt oss av detta då...

1. Datorn startas genom att trycka på en knapp på tangentbordet.
2. Musen kopplas inte alls in i datoru untan i.. jag ni gissade rätt, tangentbordet. (Undra om det är tangentbordet som är modermodemet på denna datorn?
3. Vänner, för länge, länge sedan fanns den möss med en liten kula under. Glöm inte det, för det hade ta mig fan jag gjort. Så nej, gamla möss lyser inte när man vänder på dom och, dom funkar inte överallt....

Vad pratar jag om? Min Morbrors MAC från 19 (JA.... NITTONHUNDRA) 94.

Wow... Det var en upplevelse.
 
Frågan är bara vad en liten ikon på en disk och ett frågetecken betyder under uppstart...

UPPDATERING!!!!

En disk med ett frågetecken på betyder:

1. Låt stå tills skärmen börjar flimmra hysteriskt.
2. Spendera 3 minuter med att trycka på alla knappar du hittar på datorn tills du kommer ihåg att det är knappen på tangentbordet som startar/stänger av datorn.
3. Låt datorn starta upp igen.
4. Fortsätt ha panik medans skärmen flimrrar okontrolerbart.
5. Luta dig tillbaka när datorn bootar och allt ser bra ut.

What will they think of next...


Intense Flute Beatboxing Skills - Watch more Funny Videos

På gott och ont...

Vissa säger att teknologin inte är bra, andra säger att den är det. Och kom inte och säg att ett evigt knappande på datorn framför MSN, Facebook etc förstår våra sociala förmågor. Och även om det hade gjort det så finns det ändå roliga berättelser om det. Eller nått. Fan va dåligt inlägg. Borde kanske inte skriva mer nu...

http://www.oddee.com/item_96910.aspx

Dagens citat

XXX säger:
*Fuck... glömt att äta
*brb


Jag kommer ta livet av migsjälv...

Häromdagen somnade jag med ljuset på och brände nästan ner lägenheten...

Nu tog jag ut en plåt ur ugnen. Gick tillbaka till datorn och medans jag satt och skrev undrade jag vad i helv***e det var som knastrade. Jo, plastlocket som låg på spisen som slogs på av misstag när jag tog ut plåten... *suck*

COME ON!!!!!!

Anledning att fira...

Så då ryktas det om att John Frusciante tänker lämna Red Hot och det är naturligtvis tragiskt för oss som aldrig sett dom live, speciellt nu när Anthony Keidis har lärt sig att sjunga. Men, misströsta inte... Det är som bäddat för... REUUUNIOOON!!!!! Så lutar er tillbaka, vänta ett par år tills solokarriären inte funkar så ska ni nog få se att det kommer en turné igen.

Han har ju trots allt redan lämnat banden en gång tidigare och kommit tillbaka, vilket jag tycker är synd eftersom Dave Navarro inte bara är AS cool men han bonkar Carmen Electra med. Niiiiiiice.....


Har aldrig, och kommer nog inte göra det...

Den här killen har alltid, och gör det fortfarande, tagit sig själv på alldeles för stort allvar. Jan Guillo är snorkig, besserwisser och gillar dessutom inte bloggar. Hur kan man tycka om en sådna person? ;)

Visst, det hela är lite med glimten i ögat men när kommentaren kommer "Någon msåte säga ifrån" så vet jag inte riktigt vart jag ska ställla mig. Snacka om att vara bakåtsträvare. Teknologin finns och jag är ledsen Janne men det är bara att acceptera.

Se klippet här!


Då var det väl kört igen då...

Opinionssiffror hit och dit visar ju alltid en bild av hur dagsläget känns och ser ut och det är ju inte kosntigt att Oppositionen ligger så högt direkt efter medias uppror mot urförsäkringen av de sjukskrivna som "de blå" drivit igenom. Oooooch som dom rastlösa, bittra och aldrig tillfredställda människor vi är så blir det val sång och upp till kamp för nu ska vi ta mig fan byta igen. Rött, blått, rött. blått... Det är fan inte konstigt att ignenting blir gjort när man bara får 4 år på sig. O andra sidan lyckades ju sossarna inte så bra med sina 18 milljoner perioder i rad så jag vet inte längre. Inför en aktiv monarki istället. Låt kunden bestämma så har vi alla bara en person att hata. Mona Sahlin som stadsminister? då flyttar jag...

Nice parking asshole

... är uppdaterad.

Shinedown

För er som ännu inte hittat detta fullkomligt underbara band så rekommenderar jag starkt att ni tar er en titt. Dom har gjort akustiska convers på massor av sina egna låtar så egentligen är det två band i ett. Rekommenderas STARKT!!! (Börjar ca 2:11 in i låten) Bättre version hittas via Spotify.


Ball fakta...

Orkar inte skriva. Gå in på http://www.whitakersalmanack.com/ och kolla själva...

Out of sight, out of mind...

Jag brukar inte debattera klimatfrågor för det är som att krama vatten ur en sten. JAG gör vad en del för att hjälpa till men långt ifrån vad jag borde göra. Samtidigt kan man börja fundera på om det verkligen är så att vi KAN göra något? Dom säger att koldioxidutsläppen i världen gör att allt går åt helvete men samtidigt läste jag någonstans att människan bara står för 3 - 5% av utsläppen. Det känns inte som att även om vi slutar 100% idag att dom 5% kommer att vända trenden.

Vad jag däremot blir lite förbannad på, och dessutom är något vi kan göra något åt är artikeln från Abladets TV nedan. För er som inte "kan" er jänkar geografi så kan jag säga att Texas har en ungefärlig landyta på 678,358 kvm medans Sverige ligger på ca 450,295 kvm. Det innebär att den lilla ö av skit som flyter runt i havet är 1,5 gånger större än Sverige!!!!Allvarligt!!!! Vad håller vi på med???


Nu vette fan om jag är så sugen längre...

För inte allt för länge sedan öppnade det upp en tatueringsstudio tvärs över gatan från mig och jag såg det lite som ett tecken på att det kanske var dags att skaffa en. Jag är oskuld på den fronten men i dagens samhälle är det nästan så unikt att det vore en skam att tatuera sig. I vilket fall som helst så är jag rätt sugen.
Men så inatt hade jag en galen dröm som gjorde att jag blev tveksam igen.
Jag skulle göra tatueringen och det jag skulle ha var texten "Told you I' do it" eftersom ingen tror att jag någonsin kommer att göra den. Nåväl, tatueraren tyckte att det var en bra ide att skriva det på spanska men det var ingen som kunde spanska förutom en kille som kunde litegrann. Så han skrev ner texten men efter ett par ord stod det bara "etc. etc." och jag kunde inte för mitt liv hänga med på hur det var tänkt att dom skulle lösa det hela. Nåväl, dom satte igång och det var en otroligt skön smärta. Men när jag tittar ner så ser jag att dom tatuerat mitt finger istället för min arm och mycket riktigt står det "etc etc"...
FRIKK!!!!

Dagens roligaste internet citat...


<niceboy19> i'm german
<Evilbert-> don't worry i won't mention the war
<niceboy19> what do you mean with that
<niceboy19> you just mentioned it
<Evilbert-> you started it
<niceboy19> i didn't
<Evilbert-> Yes you did! 
You invaded Poland!

Snacka om snöboll

På jobbet blev jag idag påminnd om ett hysteriskt kul klipp från Saturady Night live. (Se nedan) Men medans jag googlade fram det så visar det sig att inspirationen till den här sketchen tydligen kommer från O.C. Så, spolier varning... Om ni inte sett OC och har för avsikt att göra det så rekommenderar jag att ni skippar nedan klipp och hoppar rakt till SNL.The O.C


Dear Sister (Saturday Night Live)


Men, i samtal ang. detta hysteriskt roliga klipp så kom jag att tänka på en annan rolig sak jag såg, dock från MadTV (som jag personligen, stundtals, tycker är mycket roligare än SNL)

R.Kelly (MadTV)


Bara vi Svenska... (Och några andra norr om ekvatorn)

kan förstå hur det känns att vakna, åka till jobbet och mötas av detta kl 07:15 på morgonen...


Vissa saker

...blir bara så mycket roligare om man medvetet misstolkar dom. Men jag kan för mitt liv inte förstå hur någon kan misstolka denna... Dock lika kul VARJE gång jag ser den...


Sonisphere 2010's första, och bästa nyhet...

Herre min skapare.... Vet inte hur många gånger jag sjungit Ruuuun toooo the hiiiiiiiiills.... Eller, Seventh son of a seventh son... UAHHH!!!! Seventh son of a seventh sooooon UAHAHAHAH!!!!!

Och nu kommer gudarna till Sonisphere.... I'm so there!!!!

Dark Roasted Blend - Eller hur man håller sig sysslosatt

Hittade en rolig blogg häromdagen med TONNVIS av roliga bilder som heter Dark Roasted Blend. Om ni som jag får mycket skämtmail så känner man till slut att man ta mig f*n har sett allt snart men på denna bloggen var det MÄNGDER med bilder jag aldrig sett innan.

Kan starkt rekommendera en titt, speciellt på deras Outrageously Creative Ads. Helt sjukt vad mycket ball reklam det finns där ute. Eller vad sägs om nedan bild för ficklampor?Writer Evan Ratliff Tried to Vanish: Here’s What Happened

Hittade en väldigt underhållande artikel idag om en journalist i USA som skulle testa att försvinna i 30 dagar. Visar en hel del om vilka digitala spår vi lämnar efter oss i vardagen. Lång läsning men väldigt värt tiden.


"August 13, 6:40 PM: I’m driving East out of San Francisco on I-80, fleeing my life under the cover of dusk. Having come to the interstate by a circuitous route, full of quick turns and double backs, I’m reasonably sure that no one is following me. I keep checking the rearview mirror anyway. From this point on, there’s no such thing as sure. Being too sure will get me caught."


Inte så kul men väl något jag vill minnas...

XXX säger:
*snacka pop
*får akut lust att tugga tuggummi å snurrar håret mellan fingrarna


Fagel
säger:
*Noooooo... Singer songwriter... Mycket bättre... Men näst sång tror jag du kommer att älska... Så sjuuuuukt deppigt bra...


XXX
säger:
*asså i like it
*I like tralligt

Fagel säger:
*Ja hon är MAKALÖS... Såg henne på hultan. Fy fan. Jag grät när jag gick därifrån. Du kommer fatta när du hör nästa låt


XXX
 säger:
*den åkte in i min "gott å blandat"


Fagel säger:
*Sweeeet


XXX säger:
*fan min gott å blandat är en djungel
*måste rensa den


Fagel säger:
*Nästa låt är dock grått, trist, deppigt jag har liten kuk och inga pengar mappen som gäller


XXX säger:
*jevla XXX la in massa crap där oxå


Fagel säger:
*HAAAANG HEEEER


XXX
 säger:
*räknas telefonsex på fyllan?
*;)


Fagel
säger:
**asg* Nej fan... If you liked it then you should have put a ring on it...
*Allt annat är fritt... ha ha ha


XXX säger:
*HAHAHA
*I didnt like it that much
*fuck marrige


Fagel säger:
*Preciiiiiis. Alltså... Your home free dude...


XXX säger:
*ok låt 2 nu


Fagel säger:
*Åhhhh
*Börja inte lipa
*Och tänk inte på alla gamla vänner du aldrig tärffar längre... Tänk inte på förlorad kärlek och tänk inte på söta små hundvalpar som blir rövknullade av Somaliska soldater


Wait va wtf????

Har haft min dator i snart 6 månder... Och IDAG kommer denna? WTF lixom????


Snacka om arvssynder

Är det inte komiskt att myglarna ställer till det så mycket för folk som det gör. Nu är det dags att utförsäkra sjuklingarna som går där hemma och inte mår bra och till stor del anser JAG att det beror på allt jävla mygel.

Vi lever i ett samhälle där man tar hand om de sjuka. Vi lever i ett samhälle som är solidarisk och empatiskt. Vi lever i ett samhälle där vem som helst, genom att åberopa ett par fasta "symptomer" kan gå hemma och näst intill tjäna mer på att vara sjukskriven än att jobba. Tag tycker rent ut sagt att det är för djävligt.

Sjuka människor ska ha vård. Dom ska inte jobba men samtidigt MÅSTE vi komma åt alla fuskare som drar ner dom faktiskt sjuka i skiten. Jag har länge sagt att människan är på väg att försvagas och visst, när man är jobbtrött och vet att man kan få en betald semester genom att vara lite extra trött så inser även jag att många hakar på det.

Jag klankar inte på dom som verkligen är sjuka. Jag klankar inte på dom som kämpar trots sin sjukdom. Jag klankar på dom som nyttjar systemet. Och tro mig när jag säger att det kommer bara att bli värre. För 100 år sedan var det banne mig ingen som kunde skulla på att dom var trötta när det var dags att skörda. Vi jobbar oss sakta men säkert mot ett samhälle som bygger på mentala förmågor hellre än fysiska och kroppen hänger inte med.

Så enkelt är det.

P.s FUCKNG hatar Sossarna. Whine whine whine whine... Domv et likväl som de blå att detta är något som MÅSTE styras upp. Jävla fjollor.

En raderad hårddisk är en raderad hårddisk

Titt som tätt blir man av med allt. Alla bilder, alla filmer och all musik och det är i de lägena som man lutar sig tillbaka och tänker: "Ok... 40,000 låtar. Vilka var det nu?"

Man kommer ju ofta tillbaka till samma volymer men det är helt annan musik så det är när jag hittar sådana här små guldkorn som jag FULLKOMLIGT glömt bort att jag ens lyssnade på som jag blir otroligt nostalgisk och glad.

Mr Schyffert... Take it away...


Vad händer med pengarna?

Vi pratade idag på jobbet om folk som tjänar otroligt mycket pengar. I just detta fallet handlade det om Jerry Seinfeldt som tydligen hade 2,000,000,000 dollar på sitt konto när han slutade. Det blir nästan 14 milljarder kronor... Min fråga är, vad finns det för värde i det man köper när man har så mycket pengar?

En annan får ju spara en längre tid om man vill köpa något fint och då blir ju det man köper djupt efterlängtat och det har ett anskaffningsvärde eftersom man fått kämpa för det. Men vad händer om en shoppingtur på 100,000 kr motsvarar mig när jag kastar en 50-öring? Visst, du kommer hem med pryttlar för 100,000 kr men vad är det egentligen värt?

Börjar man inte titta på saker och tycka att allt är billigt skit? OM jag köper en tv för 100,000 kr, den bästa som finns, vad betyder det egentligen när jag har tillräckligt med pengar att köpa hur många sådana som helst. Motsvarar det en liten 10" svartvit tv från 70-talet som man har i köket? Frågan är helt enkelt, kan man ha fina saker när man är rik?

Arvikafestivalen slår på stort

Många har nog inte missat att Arvikafestivalen i år marknadsför sin festival på ett minst sagt annorlunda sätt. Jag tycker inte reklamen är bra i sig men det är ju så otroligt lysande att göra på det här sättet för att marknadsföra sig. Dom säger att ingen tv kanal sänder det (Sparar vi hur mycket deg på????) och därför kör dom den bara på internet (Hur mycket folk når vi här??) Dessutom har dom redan börjat slöppa band vilket är sjukt imponerande. Säger bara Teddybears... OMG OMG OMG OMG!!!

Verkar även som att dom är anala på att den inte får komma på Youtube vilket gör att det är till deras hemsida folk får ta sig för att se den. Smart smart smart...

Vill ni se reklamfilmen, gå in på http://www.arvikafestivalen.se/


Ännu en gång så... vad var det jag skulle säga?

En ny makalös uppfinning som länkar ihop din Iphone med bilens GPS och på så sätt får du intruktioner på vart du parkerade. Inget nytt kanske, inte så ballt men, frågan är hur glömsk webmastern var när Aftonbladet tidigare under morgonen presenterade artikeln på nedan sätt? Eller var det bara jag som söp på jobbet igen och såg dubbel??Här kommer dagens första "Jag ska bara..."

Ja, jag ska städa... Jag vet. Jag SKA städa... Ska bara...

Läste idag en rätt intressant artikel i Abladet om sexleksaker för hundar... Vet inte riktigt, om jag ska vara helt ärlig, vart jag ska ens börja. Men visst, hundar har ju, som alla andra djur, begär så det är väl inte orimligt att tycka att det är ok med en sexleksak till lilla Fido men i all ärlighetens namn, hundar juckar ju på allt som rör sig. Varför pynta 4000 för en "Gummihynda" när allt man behöver göra är att sträcka ut benen och stå still?

Bra eller dumt? Otroligt korkat om du frågar mig...

Will it blend?

Ja det vill jag allt påstå att det gör. En riktig favorit och en helt ok grupp... Funkar ju bara så där udnerbart bra. :):)

Vet inte om videon är den officiella, även om det står så, för en Youtube-sökning gav väldigt mån olika alternativ.

Så med det sagt, ladies and gents... Ben Folds Five feat. Regina Spektor


Ben Folds - You Don't Know Me (featuring Regina Spektor) (Offici - Celebrity bloopers here

Vad händer nu då?

Hello darkness my old friend...
I've come to talk to you again...

Hej bloggen,

Vill du fortfarande ha mig?

Vad ska jag göra med min fucking tomtedräkt??!?!?!?!?!? Del II

Verkar inte som att länkningen från Aftonbladet funkade i nedan inlägg så jag gör om, gör rätt. Kort och gott handlade det om klippet Skogsturken som fick en frisbee på sig och blev balistisk minst sagt. Parodierna haglde, inte helt otippat in, och nhetsinslaget tog upp ett par olika. Tomteturken var den jag fastnade för mest så här kommer den...RSS 2.0