Hotellet

Det var inte lätt att ta sig ut på balkongen på hotellet med tanke på att vi inte hade en dörr... :)



Men, nu är vi hemma igen. Körede hela vägen igår. Man får lite av en kick att susa iväg över 120 mil på en dag. :) Åkte vid 15:00 och var hemma i Sverige i lägenheten vid 01:00.

Haag

Så gårdagen spenderade vimed New York Pizza och ett gäng bira på rummet. Promenaderna kring Amsterdam tog ut sin fulla rätt så vi slappade bara helt enkelt.



DAgen har vi spenderat i Haag. Vi traskade runt på mina gamla gator. Haag har expanderat enormt den senaste tiden och det var onekligen lite tragiskt att se alla gamla hak försvinna men, en del var kvar....



I denna billjardhall, som numera är en matlagningsbutik, tog jag min första öl någonsin... Pool Purple: R.I.P


St Jeromes var pubben som alla coola på AHS gick till. Needless to say, inte mitt hak. Men jag tänkte ta revanch idag. Pubben finns kvar men renoverades dessvärre så det var stängt.... :(


Amsterdam

Så då var vi tillbaka från vår resa i Amsterdam. Dagenvar trevlig men dessvärre var vädret ganska sunkigt. Det regnade inte men det var grått och ganska trist. Men, det var trevligt ändå. Trots vad alla tror så har vi inte besökt coffeshops eler horkvarteren, mest för att det var just det alla förväntade sig. Vi har varit på museum, blivit hedersgäster på Hard Rock och varit väldigt kultiverade. :) Kvällen spenderas på rummet då vi båda är ganska trötta just nu. Blir lite pizza och ett gäng öl.


Stationen i Amsterdam


Rijksmuseum där bla Rembrants Nattvakten finns


Hard Rock Amsterdam:


KORNs gitarr... En bild bara för dig Simme... Och ja, jag rörde vid den... Oh a-a-a-a-a-a-a........


Hard Rock Amsterdam firade ngt jubileum och gav oss livstids medlemskap för deras All Access. Slipp alla köer, poäng på allt man köper och 10$ varje födelsedag som man kan spendera. Dessutom fick vi en "pin" som bara finns i 250 ex. Lite roligt var det allt. ;)


Anne Franks hus:


Resten av tiden:

Dag 1 och 2

1200  km senare sitter vi nu i hotellrummet och mummsar på en minst sagt ganska patetisk liten macka. Summering:

Bilresan från Sverige till Tyskland gick bra. Det är onekligen lite coolt att säga att man tagit sig igenom tre läner på 6 timmar. Tänk bara förr, 6 timmar tog det att ta sig till den lokala Ica butiken. He he he.

Autobahn är en bluff. Tror jag. Folk kör som idioter men det finns hastighetsregler överallt. Antal poliser vi såg = 0.
Sverige = 0. Danmark = 0. Holland = 4 på de första 30 minuterna i landet. :) Vad det gäller övernattning så ska ni inte tro alla som säger att det finns FUUUULLT av billiga väghotell. Vi hittade 4 totalt och då var vi nästan i Holland. Billigaste vad ca 800 kr per natt men då var det inte bara porrigt utan dom bjöd även på första ölen med. Weeeee.....

Hotellet i Tyskland såg ut som ngt ur en David Lynch rullee. Allt som saknades var en dvärg som talade och gick baklänges. Vi hittade en men han var så creepy så vi sket i honom. ;) :


Väl i Hollande körde vi över vad som måste anses om en tekniskt underverk. Holländarna är som bekant kända för sina dammar och längs med vägen har vi en damm som dom byggt där dom dämmat av en del av landet och bokstavligen talat sänkt vattennivån mellan hav och insjö med ca 3 meter. Svårt att förklara men om ni kan storyn om pojken som satte fingeret i dammen så vet ni vart vi var. Bifogar en liten bild på hur många människor och hur mycke material som verkligen gick åt. SJUKT mycket är det....


Vy av dammen om man tittar vänster


Vy av dammen om man tittar höger
 



Passade även på att stanna till vid min gamla skola. Vilken otrolig kännsla att gå på samma mark man gjorde när man vad 13 -14 men nu med en vuxen mans ögon. Skillnader? Jo en del. På min tid hade vi inte vakter som förbjöd en för att ta kort på byggnaden. Vi hade ingen vakt som stoppade oss i dörren. Men, vilket folk. Tog inte mer än 5 minuter innan vi hade tillfälliga passerkort och en egen vakt som guidade oss runt i skolan. Bäst av allt var nog ändå att en hel del av mina gamla lärare var kvar och det var såååå kul att träffa dom igen.

Nu är det snart dags för utgång så jag slutar nu och återkommer under morgondagen. Kram vänner....

Statiskt blir dynamiskt men bara om dynamiken finns

Hej och hå allihopa.

Ovan rubrik har inte något med något att göra men jag kunde verkligen inte komma på något annat att skriva. Sitter just nu på jobbet och jag brukar inte blogga här men det händer verkligen ingenting just nu. Har verkligen försökt att hitta något att göra men ALLT är avklarat. Gjorde något jag aldrig gjort innan idag och de som vet säger att det är just precis sånt man ska göra för att leva ett tillfredställande liv. Kanske ligger något i det för det är ju ändå så att vi lär oss av det nya sakerna i våra liv.

Måndag morgon bär det av till Holland vilket ska bli underbart härligt. Har hittat ett litet hotell i närheten av stranden som huserar massa fiskrestauranger precis vid hamnen. Fisken floppar sig direkt från båten till köket. Färskare kan det helt enkelt inte bli.

Som på beställning börjar vädret se fint ut igen och det är ju helt ok. Ingen klagar på sol och när vi nu vet att vi är på väg mot mörkare tider så gör varje gnutta solsken dagen lite bättre.

För överig har jag nog inte så mycket att säga så jag avslutar nog här och låter er, mina vänner, återgå till vad det var ni gjorde innan ni tog det djärva beslutet att besöka min lilla blogg.

Kram

Och jag gör det igen....

En av dom stora dängorna som rullar nu är MIA - Paper Planes och då jag har en svagt gnagande kännsla av att MIA har gjort en cover på denna låt (Någon som vet hur det verkligen ligger till???) så googlar man lite och hittar nedan. Vilken lysande version av låten. Internettajm... Har sagt det förut och säger det igen. Tack gode gud för folk som har för mycket tid på händerna.


Jävla idioter

Tro mig när jag säger att jag skulle inte pissa på en nazist som brinner men sånt här gör mig bara förbannad. Snacka om att sjunka ner till samma nivå. AFA har alltid haft liiiite respekt hos mig för att någon sätter sig emot de här nazi-idioterna men nu har all respekt försvunnit. Rent ut sagt för jävligt...


Varför gjorde du det inte????

Om Ara kan dumpa medlajen på mattan så kan väl du simma naken? Hejja Sverige!!!!



Jag känner mig superstressad. Jag fick nästan panik och ville ju egentligen slänga av mig dräkten och simma naken. Men...nej, jag hann inte byta till en annan dräkt.

Falsk marknads(av)föring

Här är filmerna som alla såg... Nej, jag har inte sett dom och av rena princip skäl tänker jag inte göra det heller. Med andra ord bär Aftonbladet falkst vittne... FY skam....


Upp ner, upp ner

Är det någon mer villa/lägenhetsägare än jag som är ofantligt trött på alla artiklar i tidningen om bostadspriser? Självklart är jag intresserad för jag vill veta vad som händer på marknaden men när men en dag ser "SÄÄÄÄLJ FÖR FAN" och nästa dag ser "Priserna ökar" så blir man ju för fan skogstokigt förvirrad.... Åhhhhh jag hänger inte med...

Fiaskoerande hjätlinna...

Aftonbladet titulerar Klüfts insatts i OS som fiasko. Det står på löpet men inte väl i artikeln. Jag måste säga att jag blir förbannad. Jag är så otroligt ointresserad av sport som man bara kan bli. För min del handlar sport om idioter som kör bilar upp för en backe tills dom voltar och näst intill slår ihjäl sig själva. Det är underhållning, det är sport. Men stackars Fröken Klüft då...

När hon är duktig ska hon sitta som en jävla troffé på en scen medans Klöverdalens förskola sjunger lovvisor till henne och alla hyllar henne och hon är sååååå bra, men när hon helt plötsligt, precis som ALLA människor, inte lever upp till föhoppningarna så är det "Fiakso", "Kattastrof" "Besvikelse" Usch för pressen... Hurra för Klüft


Os protest av Sverige

Inte illa... handskarna är av... ha ha ah


Saker växer minsan...

Någon mer än jag som inte minns Mel B från Spice Girls på det här sättet? ;)



Rekommenderar

Håll ögonen öppna efter en TV show som heter Fringe. Tror den kan bli galet bra...

Inom dig med...

Var inte orolig vänner, inom er finns det nog också en liten kämpe som ropar "SLÄPP UT MIG DIN SJUKA JÄVEL!!!" ;)

Vem betalar???

Vem fanken finansierar något sånt här???


Lol....

Axat från programmet "Small things to break up over" med Kevin and Bean på Kroq.

-I once went out with a girl who ate like Conan the Barbarian man and we were at a restaurant. It was sooo bad I had to go to the bathroom and then leave her there but I didn't go home but to the bar where my friends where at.
-Ha ha ha ha.... Omg... Did you ever see her again?
- Yeah I work with her

Vissa förtjänar att bli lurade...

Ok, mormor 70 år gamal kanske har anledning att tro på nedan men jag kan för mitt liv inte förstå hur folk kan tro på nedan. Detta är det senaste mailet som bla. aftonbladet skriver om idag. När avsändaren dessutom är [email protected]
så kan man ju inte annat än att skratta. :)


"Swedbank

Pl grund av sakerhetsrisk flr du det har varnings meddelandet frln Swedbank Online. Swedbank har borjat med nya sakerhets serverar Tank pĺ att ditt Swedbank Online konto ar fryst for tillfallet. Om du vill aktivera den igen...flr du trycka pĺ lanken nedan Tack för fortsatt samarbete.

MVH: VD Jan Liden"

Kroq - LA rock staion

Hej vänner,

Om ni vil ha lite schysst rock och roliga program i bakgrunden så rekommenderar jag Kroq 106.7. In på sidan och klicka på "Listen Live" på högersidan.


R.I.P Agneta Börjefors


Men seriöst????

Bernie Mac, Agneta Börjefors och Isaac Hayes... Vad är det som händer???????

Paul Newman? Patric Swayze?

R.I.P Isaac Hayes


Sommarhit

Det blir inte bättre än så här... Ända problemet är att dom fegade ut och istället för "Bag in box och thailändska pojkar" sjunger "Bag in box och törstiga pojkar"


Så idag...

Så idag är man lite duktig. Målar klart lite i vardagsrummet. Sandy har köpt nya gardiner åt oss och... ja jag vet inte men o andra sidan har jag NOLL kännsla för var som är snyggt. Det är ju bara att kolla hur schysst köket blev och där hade jag absolut inget med design att göra. He he he I vilket fall som helst är jag väldigt sugen på att se hur det blev och det var väl det som krävdes för att jag skulle få tummen ut och måla lite till. Var ju bara typ 4 månader sedan vi började. he he he.

Till råga på allt fick jag även tvättid nu på kvällen så det är verkligen fullt upp. Har även som plan att försöka laga min dator som uppvisar det skummaste problemet jag någonsin varit med om. Jag börjar nu känna frustrationen som så många känt innan mig. :)

Ja ja, vi hörs vänner. Imorgon är en ny dag och då är det friska tag som gäller. Merparten av avd. är tillbaka imorgon så det ska bli riktigt kul att få gnugga det i deras små solbrända näsor... *grrrr*

R.I.P Bernie Mack


Kolmården 2008

För många år sedan var jag på Kolmården med mitt gamla jobb. Vi bodde på Vilthotellet eller vad det nu heter.Wallmans var där och underhöll men så helt plötsligt skulle alla dra sig från hotellet till en annan happening. Hade inte en aning om vad som var på gång men när vi väl kom fram visade det sig att det var dags för en delfinshow. Hade aldrig sett något sådant innan och jag blev helt såld så när förslaget om Kolmården dök upp som en födelsedagspresent till dottern så tvekade jag itne en sekund.

Dag 1: Ankomst sent på kvällen.


Dag två: Kolmården


Många gånger kan jag ha åsikter om Zoo, mest för att jag bott i Afrika och sett alla dessa djur trippa runt på savannen helt fria. Samtidigt måste jag säga att det är underbart att se hur väl dessa djur behandlas och vilken otrolig möjlighet det är för folk att få se dessa djur i verkligeheten. Jag hade att par AHA upplevelser nu faktiskt. En av dom var noshörningen. Finns typ 2,45 st i Afrika där jag bodde så av naturliga skäl har jag aldrig sett någon. Så det här var första gången.






Ytterligare en sak jag aldrig sett innan var gorillor. Kolmården har ett gäng gorillor varav Enzo måste vara den mest kända. Notera på en av bilderna hur det faktiskt är så att gorillorna har en egen tv och vide. Kolla vilka rullar dom tittar på. :) Lilla Enzo är med på första bilden.




<INSER YO' MAMMA JOKE HERE>



Tv vänd mot gorillaburen med tillhärande filmer.


Utan TVEKAN det sötaste på Kolmården....!!!!!



Delfiner är däggdjur. Det betyder att dom måste andas luft för att inte dö. Dom är kärleksfulla och gosiga och behöver närhet. Vårdarna kelar med dom, pussar på dom och kramas men min stora fråga är, luktar dom fisk? När jag ser en delfin så vill jag inget hellre än att greppa tag i d3en och ge den en puss på den där lilla snoken men det förutsätter ju att dom itne luktar fisk??!?!. Väll? Då kan jag ju lika gärna dra upp en aborre i Helga sjön och hångla med... :)



´


Dom här pelarna har Tomas byggd. Dutti vovve....



En ny "attraktion" för året var Tiger World. Sjukt imponerande. Stenarna var riva buddahuvuden och tigrarna jäste på altare gjorda av sten. Dessutom var det gallen så man kom SJUKT nära om tigerna så ville.









Sen var det dags för safariparken där man själv kör igenom olika avdelningar med djur. Sjukt coolt. Närmsta en riktigt safari man kommer i Sverige...



Summa summarum av Kolmården? Helt klart värt ett besök. Det var inte sååå jävla dyrt ändå med tanke på hur otorligt mycket man fick för pengarna. Tipps är att ta med sig egen mat in. En picknick eller liknande. Finns TONVIS med bra ställen att äta på där man kan sitta och titta på djuren. Räkna med att det tar längre tid än planerat. Vår rundvandring ink. delfinshow och safaraipark tog ca 7 timmar. Då finns det dessutom ett otroligt akvarium/reptilavd. som jag misstänker man bör se. Vi han dock inte med det. Ta med familjen hit. Väl värt besöker.

Bill Gates

Vet ni att någon gjorde en gång en uträkning där man sa att om Bill Gates tappade 500 kr på gatan så skulle han förlora mer i arbetstid på att plocka upp den än om han bara sket i det och gick vidare...

Seriöst??? Frikk!!!!!

Vänta lite nu....

Hittar en artikel på Expressens sida för sex & kärlek och ser kommentaren:

"Det är bara en otrolig energikick när alla gnyr runt omkring, säger Jessika Ahlström, 30, från Stockholm.""

Detta är insparkaren för artikeln: "Gå på sexkurs - få ett hetare sexliv"

När man väl kommer in möts man dock av följande inledande paragraf:

"Efter pausen kommer vi att spela på en trumma här inne. Då är det dags att slänga av sig paltorna och börja dansa, säger Jennie."


Huh? Va fan hände?


080808

Nu ska det firas i Stockholm. Personligen tycker jag alla Stockholmare har all rätt att fira hela året för om man tänker efter så är ju alla födda i år -08:or.... :)



Spam

En liten funderare...

På min tid, när Internet fortfarande ansågs vara en fluga så innehåll de diverse commerciella massutskickan nått.

Klicka här för att förstora din penis.

Klicka för för att bli smal.

Klicka här för att förstora din penis ännu mer.

Klicka här för att träffa brudar som vill träffa dig.

Och efter att ha klickat sig igenom det mesta och fortfarande vara ytterst måttligt imponerande mellan benen, fortfarande överviktigt och fullkomligt ensam varje Lördagskväll samt i ägandeskap av en dator FULL av virus så började man sakta men säkert inse att det kanske inte är så att saker och ting alltid är som det ser ut? En del av oss lärde oss den hårda vägen så att säga.

Min fråga är dock följande. Jag spenderar hela dagarna med mail och får se en heeeel del spam men nu för tiden är det ngt konstigt som händer. Nedan följer ett par exempel på spam som kommer in och vi ska se om ni tänker som jag.

Ex 1: "czrte kzayt kzzrt"
    - Ingen länk. Ingen information. Ingen som vill göra mig glad eller sälja porr. Vad?? Vad är meningen med detta????

Ex 2: "and his hand rode along her back making her shiver with every breath she took. Car banana pill stamina run bath house."
     - Va?? VA???? Ingen länk, ingen som vill sälja något... VAD??? Jag fattar inte....

Om man har ett företag och skickar ut 10,000,000,000 mail med erbjudande om att köpa lycka så nappar kanske 1000 personer. Det är inte så jävla illa ändå så jag fattar verkligen varför det kommer mail av den här sorten. Även om det är ett jävla gissel med all spm och reklam så tycker jag inte att folk ska klaga? Tre gånger varje dag tar jag en halv regnskog med reapriser på köttfärs, 3 deo för priset av 1, flat full hd micro och andra erbjudanden och dumpar i soptunnan. Problem med spam? HA! Min brevlåda har sett mer spam än era mailboxar någonsin kommer att göra.

"Men döööhhh.... Sätt upp en ingen reklam lapp"

Till det säger jag "Man dööööh.... Skaffa filter för fan. Och fuck ju.. Det kändes lämpligt att få in"


Bra att ha...

Vet ni vad som är riiiiktigt bra att ha när man ska måla?

En frikking pensel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vad har vi lärt oss idag barn?

1. Pensionärer får parkera hur dom vill mest för att dom är pensionärer.
2. Min bilnyckel med tillhörande upplåsnings-trådlös-manick funkar inte på jobbets kodlås. Ej heller på kodlåset till min lägenhet. En bra sak att inte göra då är att försöka med nyckeln istället.
3. Det är inte lätt att öppna dörrar när man är trött
4. Växjö är inte bara Sveriges grönaste stad men även Europas.
5. Någonstans på ett företag någonstans i norr sitter en stackars anställd med ett nytt rövhål. KW is the schite...!!!
6. Någon borde komma på ett namn för "bilnyckel med tillhörande upplåsnings-trådlös-manick" så jag inte behöver skriva bilnyckel med tillhörande upplåsnings-trådlös-manick igen om jag skulle få för mig att blogga om min bilnyckel med tillhörande upplåsnings-trådlös-manick igen.
7. 2 inskrivna felanmälningar är tydligen grund nog för förmildrande omständigheter om man efter inskrivningen skulle mörda någon. Jag är bara idag berättigat till mord på ett litet europeiskt land.
8. Moulin Rouge är och kommer förbli det det vackraste jag vet är att se dig när du sover. Här råder stilla frid, och jag glömmer både rum & tid.Vart fan kom det ifrån????
9. Ju mer saker jag försöker komma på att skriva på denna lsita dessto mer saker kommer jag på.
10. Det är inte bra för kreativiteten att vara för självsäker.

Cover

Jag brukar inte lägga ut musikvideos och sånt men det här var faktiskt riktigt coolt. Vet inte om ni hört Land of Confusion med Genesis? Om inte så är det skit samma men ni som har hört den bör lyssna på denna. Ruskigt bra video med...


Poängtera gärna det uppenbara.

Stod ute idag och försökte komma på bästa sättet att springa slalom mellan de havsliknande regndroppar som dränkt Växjö stad under dagen när en kille kommer springandes runt hörnet. På väg inte till jobbet säger han "Fan vad det regnar idag grabbar" Nehe? Seriöst? Det menar du inte? Jag är precis likadan själv så jag klankar inte på honom men varför envisas vi med att hela tiden poängtera det uppenbara?

Den mest irriterande av dom alla må ändå vara de händelser där någon hänger ut för ett stup eller en trädgren och någon ropar "Håll i dig!!!" Wow... Tack för tipset. Och jag som precis hade tänkt släppa mest för sakens skull.

Borlänge på besök...


Ej genomtänkt ekologiskt alternativ

Hej och hå,

2/7 -08 skrev jag ett inlägg här om ekologiska produkter och hur efterfrågan har ökat så markant att bönderna inte hinner med att producera i den takt som svenska folket efterfrågar produkterna. Nu är det tydligen dags igen och nu handlar det om mjölken. Arla plockar nu bort ekologist standarsmjölk helt för att kunna täcka efterfrågan på övriga produkter.

Hur fanken ska man kunna göra en skillnad när de alternativen som verkligen GÖR skillnad inte räcker till. Samma problem har ju staten med miljöbilsavdragen. Dom pengarna tog ju lsut fortare än fort och det enda man signalerer till folket är ju att Sverige inte är redo för ett miljövänligare alternativ. Eller?

Dessutom fick den galna miljö-Arla kvinnan 15 minuter i rutan igen och DET gör mig mäkta irriterad... Grrrrrr....

Ännu en gång tackar vi internettid

jag tror jag måste mynta ett nytt uttryck här. "Internettajm"

Hade det funnits med på wikipedia så hade det stått ngt i stil med:

Internettajm: Compilation of entertainment produced by those with WAY too much time on their hands and thanks to them, ordinary people who actually have to work for a living can enjoy and evening of fun and find strength to keep working.

Här har vi det senaste bidraget. Om ni inte sett orginalen rekommenderar jag att ni tittar på Human Beatbox och the Angry German Kid först annars försvinner humorn i det hela.


Human Beatbox Vs Angry German Kid - Watch more free videos

Oslagbart kul

Det här tog banne mig priset. Det krävs en semestrande Jamaican i Luleå för att upptäcka att det växer cannabis i kommunens rabatter. Polisen hade tydligen redan sagt att så inte var fallet men efter den dräpande komentaren från Jamaicanen: "Du, jag växte upp med sånt här, jag är hundra procent säker. Det är cannabis, säger Kent King till Kuriren." så valde man tydligen att ta bort det.

Stackars sommarbarn som vårdat dessa plantor ömt för att kunna skörda inom kort. Va? Vad sa du? Visste dom itne om det? YEAH RIGHT!!!!!



En ny idol...

Äntligen någon som offentligt vågar säga det vi alla tänker...


Pride pride pride gay gay gay

Hååååååå jag får panik... Jag har inget emot homosexuella. Absolut inte och visst, det är klart dom ska få en parad men nu blir jag fan trött på alla artiklar om pride, gay och hur det är att vara stolt!!!! Jag är stolt heterosexuell. Jag är stolt vit. Jag är stolt man. Vilken som helst av de tre paraderna hade mötts av protester utan dess like. Kom igen!!! Visa lite acceptans för folk som har andra åsikter än dina och var inte så jävla trångsynt så folk som är som dom är måste vara "stolta" för att dom vågar erkänna det.

Dagens förstasida på aftonbladet.se:

Glesbygden måste bli mer gay
Är du homosexuell i hemlighet. Maila aftonbladet
Linda Rosing - Jag har bara gaykompisar
Pridefesta på nätet

RSS 2.0