Sport

Jag som inte är speciellt sportintresserad förstod inte vad man menade med när man sa att man skulle slopa dam-hockey för att det var för ojämnt. Jag trodde ju i min enfald att lagen var mer eller mindra jämna i alla sporter men ACK nej.

Räcker med att se nedan för att förstå vad dom menar och då är detta ändå inte den värsta utklassningen som skett...


Reklam vs. verklighet

Såg ett kul inlägg på aftonbladet idag som okortat fick mig att tänka på en väldigt rolig reklam.

Inlägget:Reklamen:

Spartips


Tänk att...

gå in i en musik affär och säga: "Ursäkta, kan jag få prova den där gitarren?" och sen dra igång som den här killen...Galet kul hur musiken kan skpa stämmning

Ok, det här klippe var itne så spännande men när man lägger temat till Top Gun som bkgrund HELA tiden så blir det roligt...Nu blir jag lite irriterad...

Jag tycker det är helt ok att klaga på SJ i vanliga fall. Det är mycket förseningar, skit som går sönder och tåg som ställs in.

Ok, nu är jag inte en person som åker tåg speciellt ofta så jag antar att min vardag inte påverkas av detta. Jag är inte heller en så pass van tågresenär att jag har ett uppbyggt hat för alla dessa problem. Jag säger som jag sa innan, det är helt ok att klaga på ett företag som säger sig leverea en tjänst som dom inte kan utföra. I VANLIGA FALL!!!!

Nu har vi en vinter med temperaturer och snömängd som vi inte haft på 20 - 30 år och folk blir helt rabiata över att SJ inte reder ut det hela. Man kräver AVGÅNG för SJ's VD. Det är lika jävla korkat som att sparka en förvbundskapten för att laget inte håller måttet. Seriöst??? Jag är bara sjukt förvånad över att SJ inte gått ut och åberopat Force Majuere ännu. (Vilket tom finns inskrivet i dina försökringsvillkor) Jag fattar inte hur svenska folket kan tro att SJ ska kunna garantera resor kors och tvärs under de omständigheter vi har just nu?? Jag blir inplogad varje dag på min parkering men inte fan skriker jag och säger att kommunen inte gör det dom ska. VI befinner oss i en situation som är långt utanför normen för hur en svensk vinter ser ut och jag lider med alla dom som är ”ansvariga” för att vägar, tåg och bussar ska rulla på som vanligt. Jag tyckr uppriktigt sagt synd om dom. Tänk dig själv att du dammsuger din lägenhet och när du är klar så kommer någon in, snor dammsugarpåsen och häller ut allt i lägenheten igen. Samtidigt kommer din granne in och skriker på dig att du är dum i huvudet som inte har det rent och fint i din lägenhet. GAH! GAH GAH GAH säger jag bara.


Ha lite jävla förståelse för att saker och ting inte alltid kan funka som det gör. Vi sitter alla, mer eller mindre, i samma båt så varför inte försöka göra det bästa av situationen och hjälpa varandra igenom den här ”OMG WTF KATASTROFEN HERREGUD VI KOMMER ALLA DÖ FÖR ATT VÄGARNA INTE ÄR PLOGADE DIREKT NÄR JUST JAG SKA UT OCH TÅGEN GÅR INTE SOM DOM SKA” situationen.


Du som åker tåg, du har helt rätt, jag vet inte hur det är att missa ett tåg pga stormen men du som åker tåg vet inte heller hur vi billister, cyklister eller gåister har det så knip!!!


Jag vet jag vet men ändå...

Jag vet... Vi textar översättningar från "miles" och "pounds" men jag kunde inte låta bli att tycka att detta var roligt ändå...


Jag blir aldrig förvånad...

Idag kan vi läsa om en haschrökare som anmälde knarket till polisen då han ansåg att det var bad schite lixom.

Personen i fråga ansåg att det var fel på haschet då han: "...upplevt att hans tv hade börjat prata med honom och att hans flickvän hade förvandlats till en delfin."

Det jag dock tycker är absolut roligast är kommentaren från polisen som lyder: "Möjligen kan det räknas som misshandel, om det visar sig att haschet spetsats med LSD, säger Mats G Odestål på Eslövspolisen till Skånskan."


Underbart.....

 


Dagens felskrivning kommer från Aftonbladet.


Who Dat????

*Asg* Jag dööööör.....


Awesome Who Dat Dog - Watch more Funny Videos

Underbart

Jag brukar ofta förundras öer hur mycket tid vissa människor verkar ha men varje gång jag hittar något som detta så tackar jag gudarna att så är fallet.


EMBED-Gimme Back Ma Son - Watch more free videos

Hejsan hej alla änglar och demoner

Ja då ska vi se... Det var ett tag sedan den senaste uppdateringen, vilken en trogen läsare pekade ut, och jag kan inte annat än att instämma. Kan inte riktigt säga varför utan det har helt enkelt bara blivit så. Någonstans innerst inne har jag hamnat i någon medial antistämning som gör att jag bara blir arg, irriterad och besviken på allt elektroniskt. men, så är det.

Har på senare tid lagt mer energi på att försöka vara kreativ. Börjat spela gitarr igen och skrivit lite låtar. Antar att det är sånt som händer när man inte får tänka på sex. Har införskaffat en elgitarr till. Mycket vacker sådan.
Annars är det nog mest som vanligt förutom att jag legat med ryggskott sedan i lördags. Har ta mig fan aldrig kännt mig så handikappad som jag gjort den här veckan. Kunde, och kan fortfarande, inte koppla in en elsladd i väggen. Har bara sedan i förrgår kunnat ta på mig strumpor själv. Mat ska vi inte tala om eftersom jag inte ens kunnat få ut något ur frysen. Men, jag har snälla vänner som kommit förbi och matat mig så jag har överlevt.

Var på Rammstein häromdagen vilket var oerhört ballt. Trots 6 timmar i bil och tre timmar sittandes i arenan med denna jävla ryggen så var det värt det. Grabbarna grus kan verkligen sin sak.

Nog om allt, nu ska jag softa och bara vara. Troligen gå och smeka Roxanne lite. ;)


Alltså seriöst...

Jag är inte den som är den. Jag har umgåtts merparten av mitt yrkesmässig liv med folk som är el- damm- vatten- ljud- fagel- kiss och bajs- bil- och solallergiker. Det är helt ok. Men när man ikväll ser Outsiders som handlar om el allergiker så blir jag lite fundersam. Maria Tjernström är sjukskriven pga detta och kan inte jobba eller leva ett normalt liv men ÄNDÅ HAR HON EN FACEBOOKPROFIL!!!!!

Jag fattar inte... Seriöst, om man är el allergiker så kanske inte datorn är det första man vänder sig till.

Någon mer som tycker som jag i alla fall...

Läs först


Läs sen


Och slutligen

Det är ju då själva fan...

 Jag är inte politiskt engagerad. Jag vet, det är sådana som jag som svänger röster för partier utan att jag har en grund för vad jag tycker men, oavsett om jag är engagerad eller inte så anser jag att jag har rätt till en åsikt. Sen att det inte finns ett parti som står för mina åsikter är en hel annan sak. Jag vill plocka småsaker från alla parti och skapa ett eget. Jag vill att Sverige ska vara det första landet som inser att vi kan inte ha opositions partier i varje val. Vi måste, som männsikor, komma fram till ett enhetligt parti som kan driva våra åsikter framåt. Jag är dock inte navi, jag inser att vi ALDRIG kommer att komma dit.

Jag vill ha ett parti som låter hårt arbetande männsikor som tjänar mycket pengar få behålla sina pengar. Jag vill ha ett parti som tar han dom de sjuka. Jag vill ha ett parti som vågar ta ställning i invandrar frågor och ställer krav på språk-kunskaper utan att jag kallas för rassist. Jag vill ha ett parti som kämpar för lika lön för lika jobb. Jag är helt enkelt en moderat-socialdemokrat-sverigedemokrat-feminist. Men jag är så trött på att hela tiden ha dessa stämplar. Och det är tack vare partiernas trångsynt syn på saker och ting som vi befinner oss i den här situationen.

Om ett parti gick ut och VERKLIGEN tog HELA Sveriges bästa i åtanke så skulle allt vara bra. Ingen vågar säga att invandrar politiken i Sverige är åt helvete fel. Ingen vågar yrka för hårdare straff för pedofiler, våltäktsmän och mördare. Ingen vågar sticka ut nacken och yrka för svenska människans rättigheter. Eller jo, det finns många som gör det men det finns inget enhetligt parti som behandlar alla frågor som berör svenskarna. Ett parti vill ha mer pengar till de rika medans ett annat parti vill att de rika ska ge upp alla sina pengar. Något radikalt parti vill bara fokusera på invandrare och ett annan vill bara lägga all energi på rättigheter, trots att det rubbar vårt samhälle.

Jag vet, det låter som att jag hatar invandrare men det gör jag verkligen inte. Jag anser bara att om vi ska öppna våra gränser så bör det finnas riktlinjer på vad som krävs för att bli svensk medborgare. Jag anser att folk som jobbar och sliter och tjänar bra med pengar ska inte bestraffas genom att betala lååångt över 50% av sin lön. Fucking hell, Astrid Lindgren betalade mer i skatt ett år än vad hon tjänade under hela året. Det måste finnas rimliga gränser.

Det som var tänkt som ett kort inlägg om att små partier dyker upp och får mandat blev ett jävla lång inlägg om allt möjligt och vi får väl se om detta inlägget kanske slår inlägger om förbudet för rökning men, i vilket fall som helst så ville jag bara få det sagt. Det är inte så konstigt att småpartier med ”annorlunda” åssikter kommer in i riksdagen. Det handlar helt enkelt om att de etablerade partierna MÅSTE ta ställning i vardagliga frågor.


Växjö i media, igen

Det är då själv fan...

Om det inte är för att vi håller påa tt drunkna pga alla översvämmningar så är det att vi har misnt soltimmar i VÄRLDEN år efter år efter år...

Och nu kommer det igen... VARFÖR, seriöst, varför bor folk kvar här???


Söta unge....jävel...

Var inne på Lidl och handlade idag och stod i kassan. Bakom mig springer en liten grabbhalva på en 3-4 år och pillar på alla saker och kontinuerligt frågar pappa: "Vad är det hääääär?" "X-men dvd'n" säger pappan stolt över att hans son verkar ha fått den där "comic book" genen som alla män innerst inne har.

Pojken tränger sig förbi, på ett pojkatkigt sätt, kön och springer fram till packhyllan som av någon anledning funkar skit bra i Tyskland men inte lika bra i Sverige. På ett gulligt och pojkatktigt sätt skuttar han upp, stolt som fanken med blicken låst på pappan för att söka bekräftelse. Han börjar gå balansgång och kommer fram till ett par som faktiskt använder bänken för att packa sina saker. Pojken kommer inte förbi. Han stannar, funderar och säger sen "Hej hej! Ursäkta att jag kommer och stör" sen tränger han sig förbi och trippar vidare. Och under allt detta kommer jag på mig själv med att le och minnas min egna oskuldsfulla barndom när ingenting betydde något.

När jag ska gå sitter han vid dörren i tidningsstället där metro vanligtvis ligger. Jag kommer fram och han säger:

"Hej hej... gubbe."


UNGJÄVEL!!!!!!

RSS 2.0