Paappaaa, vad fasiken är det här...?

De gånger jag sett denna reklamen har jag inte annat än att kunna dra på smilbanden. Jag lider med pappan som ska reda ut det här. Jag tycker verkligen synd om honom även om jag tycker det är hysteriskt kul. Tills idag, då jag står i köket och lagar mat. Jag hör reklamen komma igång och när den är klar hör jag dottern från varadgsrummet: "Paaappaaaa....?"

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Nya idoler - Sirqus Alfons

Det här är något bland det bästa som gjorts sedan
Man or Astroman, Roskilde -97Vårfest i Växjö. Vilken suprise....

 Då var vi hemma från Vårfesten i Växjö. Det var möe trevligt även om kombinationen en kall en i solen gjorde att man blev mest trött och slö än glad och rolig. Men, efter lite intagen dans, mat och dryck så hände något som var makalös roligt.

 Ett band som heter Sirqus Alfon (Finns massor på Youtube) stod på Speakers Corner och spelade. Dom presenterar sig själva, enligt deras hemsida:

"The 9′th of April we are releaseing the most advanced show ever performed on a stage. Broken English, garish out-of-date club fashion, euro-techno and fake jewellery. A postmodern, decayed, out-of-style cultural phenomenon, disguised as avantgarde art. Sirqus Alfon delivers bombastic drama and megastar- interpretations. With a comedy based on the interaction between four eccentric characters and borrowing imagery from old music videos they create a style of old-school slapstick in a new-rave context."

Personligen hade jag aldrig hört talas om dom men dra mig baklänges... Vilket gäng. Dom spelar bortglömda dancehits från 90-talet på ett sätt jag aldrig varit med om innan. Det går verkligen inte att förklara och inte ens efter att ha sett youtube clipp så känner jag att det går att förmedla vilken upplevelse det var. Kan bara säga se dom om ni får chansen.

 Efter det styrde vi skeppet mot Linda och Dompan. Dom spelade vacker klassisk musik med lite blanding av både det ena och det andra. Inte nog med att dom är sååå fina på scen tillsamans men dom är otroligt begåvade på sina instrument vilket dom iofs alltid varit men ändå. Har inte sett någon av dom på ca 11 år och trots att det bara blev ett handskak på språng efteråt så var det väldigt kul att se dom båda. Vi fick höra ett par låtar från Lindas kommande cd vilket var roligt och det ser jag fram emot att få höra mer av. All lycka till er.


Övriga bilder:


Det här är frikking insaine!!!!!


Contact Juggling - Watch more free videos

Linda och Dompan

Visar sig att två vänner från gymnasiet släpper skiva snart och ska spela på Vårfesten idag.
Har inte sett någon av dom sedan gymnasiet och hur coolt är inte det då????


Willans park kl 15
image623

Återfinns på:
Dominique Music Productions
samt
Linda Sunesdotter

Barnprogram för barnen

Minns ni hur det var förr när man längtade till Lördagen eftersom det var då man kunde se barnprogram. Eller hur man kämpade sig igenom Lilla Sportspegeln för att få se 5 minuter tecknat i slutet av programmet? Valet var enkelt. 1:an eller 2:an. Men idag??? Det är ju barnprogram på vartenda kanal och när man upprepade gånger hör dottern brista ut i glädje och säga: "Åhhh.. det här programmet har jag bara sett 3 gånger innan." Men OMG!!!!  När vi var små och såg ett barnprogram var det mer: "Eouhhh... Ett barnprogram.. På en Torsdag?"

"Jävla sossar" var jag tydligen inte ensom om...

I mitt tidigare inlägg kommenterade jag om den osmakliga LO kapanjen som härjar och vad hittar vi idag på Aftonbladets hemsida?

image622


Nej, allt var inte bättre förr

Många voinar sig om att saker och ting alltid var bättre förr och jag kan med en enkel bild berätta att så var inte fallet. Sitter och går igenom gamla bilder och hittar ett klassfoto från sena 80-talet och herre min skapare så vi såg ut. Så nej, allt var inte bättre förr. Dessutom fanns inte Fejsbukk och då kunde man inte hitta sina missfostersvänner från det sena 80-talet.

image621

Vårstad i Växjö

Hej och hå...

Idag är det vårstad i Växjö vilken ör en samling kulturella händelser mitt i stan. Kanske inte är vrålspännande eller speciellt glamoröst för den delen heller men jag har dottern idag och det är alltid kul att hitta på något. Om någon vill dela en glass i det underbara vädret med oss är det bara att hojta till.

image620

Badrumshelvetesjävulen. Steg för steg...

image615image616image617image618

Sux to paint lixom

image614

Det finns ett värde i allt tydligen

Min blogg är tydligen värd ca 3 647kr. Sen vet jag inte hur man ska tolka "the waver" som säger:

Ansvarsfriskrivning: Det värde som beräknas behöver inte ha något med verkligheten att göra. Då denna beräkning görs med tränade apor är det svårt att uppskatta ett exakt värde.

Men det var lite kul att testa. Värderingen görs enklast på bloggvarde.se

Det här är fan fult... Jäval Sossar!!!!

En polare trillar in i lägenheten häromdagen med ett brev i handen. Ni kan se nedan...

image613

Vad kommer härnäst? Ska Sverigedemokraterna annonsera ut och skriva "Du som bor granne med en jude, du vet väl om att dom försöker ta dina jobb?"

Seriöst... Det spelar väl för fan ingen roll att man bor granne med politikern i fråga? Är det inte lika viktig information för ALLA eller är det bara dom i hennes hus som kommer drabbas? Jag blir irriterad. O andra sidan är det bara fin fint att dom håller på som dom gör så dom visar vilka jävla puckon dom är.... Fy för de röda...

Looser 1

Looooooser..... Loooooooooooser!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
image612

Looser 2

Ohhhh... Vilken vildkatt du är... Rawr....
image611

Men ska inte skratta men ändå....

Har ni sett den här mannen?

image610

Det här måste vara ett skämt????

Det här är som hämtat direkt ur Krippendorf's tribe.

"A university professor is paid to find the last undiscovered tribe of New Guinea. When he fails to find the tribe, he comes home, and rather than admitting that he's failed, he gives a lecture about the Shelmikedmu tribe (named after his children: Shelly, Mike, and Edmund) and then has his family dress like "Shelmikedmus," so that he can film them as proof of his discovery."

image609

Åhhhh så töta små gossisar

image608

Bad hairday

Råkade ut för något jag inte varit med om på säkert 15 år häromdagen. En Bad Hairday....
image607

Spelschema Hultan Torsdag

image606

Spelschema Hultan Fredag

image605

Spelschema Hultan Lördag

image604

Roligaste någonsin

Tro mig.... De roligaste 7:07 minuter du kommer ha idag, och imorgon, och dagen efter det....
The joke that keeps giving.... :)


Vi som vet...

Vi som vet vet ju vart han är på väg....


ROOOOOOCKYYYYYY!!!!!!!

When monkeys come flying out of my butt!!!!

Kommer from nu alldrig säga: "Ja eller hur?? När penisar flyger..."


Sex Toy Helicopter Interrupts Speech - Watch more free videos

Hultanfest I

Hej och hå,

I afton blir det årets första Hultanparty. Vi lyssnar på musik från festivalen och hinkar bira. Kan det bli bättre. Bilder kommer kanske sen.

Weeeee......

Tvättkväll hos *.herman & Co


Facebook i riktiga livet...

Säger bara... Pooooooooke!!!!!
Facebook in Real Life - Watch more free videos

Buzzador....

Hej alla vänner,

Hittade detta på nätet idag. Verkar lite kul och folk man pratat med verkar säga att det funkar. Kontentan av det hela är att man får produkter hemskickade som man ska testa och sen ska man egentligen bara återrapportera vad man tyckte samt "spread the word".

Registrering

Nedan är information man får när man reggat. Kan vara bra att veta innan man avfärdar det hela som dumt... ;)

Välkommen som Buzzador!

Som Buzzador får du prova nya produkter och tjänster. Det vi förväntar oss av dig är att du provar produkterna, visar dem för dina vänner, berättar och diskuterar samt återrapporterar till oss.

Beroende på hur många Buzzadorer som anmält sig och när vi har en kampanj som vi tror passar just dig kan det dröja innan den första kampanjen kommer. För närvarande har vi tyvärr ganska lång väntetid och alla nyanmälda Buzzadorer sätts på väntelista.
Vi skickar ett epostmeddelande med information om de kampanjer du blir uttagen till. Du väljer sedan själv om du vill vara med eller inte.
Paketet med produkterna innehåller en folder med allt du behöver veta för att genomföra och rapportera din kampanj.


RSS 2.0