För att förhindra...

Snälla, låt inte Hitler vara det första våra alien buddies får höra... Joina S.E.T.I och låt din dator göra något nyttigt när du inte använder den....

Datorn ställs in med en skärmsläckare och när den är igång analyserar den ljudvågor från rymden i hopp om att hitta någon som försöker säga: "Hallå? Är micken på? Haaaalllååååå...? Testing testing...."

Jävligt oroväckande

Imagine... What? If you will... We will....

ET sitte hemma med sin fru. Dom har precis rostat ett par barkanubisar, stekt ett par skivor banokanios och njuter av ett glas alihopadano medans planetens 4 solar går upp. Fru ET rattar in radion och här kommer "SCHWEIIIIN FARFIGNUGHEN ALLES MACHTEN SICH GE TOTEN IM ABER ARBEIT MACH FREAI FAAAARFIGNUUUUGEN WOLLEN ZICH GEDÖÖÖÖÖDEN!!!!!"

Llite skrämmande är det allt....


Hultan kommer igen...

Nu är jag lite lycklig igen... Hultan har släppt 20 band och det är många bra med där, bland annat The Hives... Wiiiii.... Längtar som fan nu...

Roskildes lista lyser dock med sin frånvaro. 4 band släppta.... Vi väntar med spänning på skrällen...

MFC!!!!! "Kometen" kommer

Oh shit.. oh shit... oh shit.....

Inspektionsverket

Om ni gillar folk som springer runt på övergivna tomter, tivolin, gruvor etc så SKA ni kolla in Inspektionsverket. Spread the word... Så najs...

Trevliga killar med ett gediget intresse för fotografi.

Galen uppdatering.

Jag satt just och gick igenom alla kategorier och insåg att när jag gjorde en ändring så hamnade inlägget längst upp. Sorry för förvirrningen....

Torsdagens bilder

                                         Banden:

FLOGGING MOLLY:
     

BILLY TALENT:
     

AIDEN:
              

VELVET REVOLVER:
  

SAHARA HOTNIGHTS:
        

KORN:
        

HATEBREED:
     

TIMBUKTU:
  

Hemfärd i Taxi. jävla helvetesgrader kallt.... Tur det var varmt i sängen...

15 minuter i rampljuset

Killen har legat begravd i en grotta i 4 dagar och nu har man änstligen lyckats rädda honom. Vad blir han Internetkändis för? Den extremt smickrande "första" bilden.... Stackars sate....

image505

Det är så här det börjar...

Bevittnade just min 7-åriga dotter sätta I Love Rock 'n Roll på Expert..... *suck*

Festivalkriget 2008

Where the action is har onekligen roffat åt sig ett gäng bättre band ännu så länge...

"Hittills klara artister för Hultsfred är Babyshambles, Him, Timo Räisänen, Sugarplum Fairy och Those Dancing Days.

Klara artister för Where The Action Is är Foo Fighters, The Hives, Sahara Hotnights, Mando Diao och Hellacopters."


På spelaren just nu...

Carloline af Uggla - Janis på Svenska

Vackert som få.....


Va fan trodde hon?????


Belly Dancer Hilarious Accident - Watch more free videos

Älskade nerdar med för mycket tid på händerna, tack igen

För er som sett En prins i New York samt Star Wars kommer att älska detta....

Säger bara... "Ahaaaaa!!!!"

Star Wars Coming to America - Watch more free videos

Tragikomik på hög nivå

Axat ur dagens aftonbladet.se


"Och förre vice borgmästaren i Binzhou City dömdes till döden sedan det visat sig att han tagit emot mutor av en byggherre, pengar han behövde för att hålla sin älskarinna på gott humör."

"Partiledningen i Kina anser rentav att den snabbt utbredande otroheten riskerar landets stabilitet - älskarinnorna är så dyra i drift att maktens män tvingas korrumpera sig för att ha råd att hålla sig med dem."

Moralens högborg slår till igen...

Jag blir så trött

Sådant här irriterar mig....

Hoppas bara Hultan hakar på och värvar dom till Torsdagen eller Fredagen.

Inga julkort

Glöm att jag fortsätter skicka julkort till Kate... Jag var inte bjuden...

Katedral rockar....


  EleverMedelbetygBehörig elev
Växjö     Teknikum    149    13,7   90%   
Växjö    Kungsmadskolan    303    13,3   87%   
Växjö    Katedralskolan    468    15,2   94%

Elever = Antal elever på skolan som fått slutbetyg

Medelbetyg = Skolans genomsnittliga betygspoäng, summan av kursernas poäng viktade med betyg dividerat med totalpoäng för eleven.
Vikt för betygen är IG=0, G=10, VG=15, MVG=20.

Behöriga elever = Andel elever (i procent) som får grundläggande behörighet till universitet och högskola. För behörighet krävs lägst betyget godkänd på kurser som omfattar minst 90 procent av de gymnasiepoäng som krävs för ett fullständigt program.

Fel fel fel

Axat från Aftonbladet:

Hon ser osynliga människor när hon ska sova

Vår dotter beter sig konstigt. Hon är snart tio år och är som de flesta barn i den här åldern, börjar bli lite kaxig och frågvis. Men det tycker vi att vi kan tackla. Det stora problemet är att så fort det är dags att gå och lägga sig så börjar hon gnälla över att det känns som om någon står och tittar på henne och att hon ser saker. Det känns olustigt. Är det vanligt med livlig fantasi i denna ålder? Vi vet inte vad vi ska göra. Det enda som hjälper är att hon får somna i vår säng men det känns inte heller bra. Vi har provat med att ha lampan tänd, med radio och ljudböcker men inget hjälper. Innan detta började sov hon bra. Allt är bra både i skolan och hemma. Ska man inte göra så stor affär av det här? Eller ska vi tvinga henne tillbaka till sin säng fast det är svårt när hon gråter?

Maria


Nanny Anne-Lie: Om det fungerar bra med att hon somnar i er säng för att sedan gå över till sin egen när ni går och lägger er, så fortsätt så ett tag. Fantasier och oro inför till exempel döden är vanligt i hennes ålder. Fråga om hon vill förändra något i sitt rum. Kanske tycker hon att något hörn är "otäckt", då kan ni bygga bort det. Kanske har hon syskon som hon kan dela rum med, eller ett husdjur. Om hon får ett djur som för lugnande prassel/tuggljud kan det flytta fokus från hennes oro. Om hon är allergisk går exempelvis sköldpaddor bra. Barn kan under dagarna hantera information, men släpper efter för informationen inför läggdags. Det kan skapa en spiral av oro. Det är viktigt att hon känner sig trygg och bekväm i sitt rum.Vad man borde svara är ju om ungjävulen sett 6:e sinnet??????


Ölen då?

När, när, när ska det komma någon som kör hem folköl klockan 01:30 på natten????

Min värsta mardröm

Sånt här får bara inte HÄNDA!!!!!!
(Sorry Expert om jag snodde era "!" men jag kan skicka en påse med nya på Måndag)

Trogna läsare

Hur många är trogna läsare av bloggen?

Lämna en kommentar....


Karma

Jag ser mig själv som en ganska snäll och hjälpsam person. Jag försöker göra det rätta och det borde ju rimligen betyda att Karma ler mot mig. Men, jag kan ändå inte skaka kännslan... Förtjänar jag att vara så här lycklig?

Metro har förstått

Jag brukar ofta klaga på innehåll i media och hur saker och ting framställs. En sak som alltid bekymrat mig är att det aldrig är några goda nyheter som pryder första sidan, förens nu.

Dagens metrolöpsedel lyder: SMILE! Metro ger dig 101 anledningar ett le idag....

Om detta beror på att det inte har hänt NÅGONTING i hela världen som är värdig första sidan så anser jag att jag hellre lever i den världen än att det händer saker hela tiden.

BRA METRO!!!! Tack!

IT skadad

Sitter och addresserar ett kuvert till min far idag och istället för att skriva Storgatan 10 skriver jag Storgatan.se...

Vart finns Ctrl + Z i verkliga livet.. *suck*

Grammisgalan 2008 Del VI

4300 spelningar.... Vilket band kan det vara? Jo.... Lasse Stefans??????? OMG! Kom igen... Men, det kommer säkert en Bästa Dansbanskategori snart... *suck* Riktigt illa låter det.

Jag spyr... Vill inte vara med.... Men ok, äntligen slut....

OCH DÅ KOMMER WESTLIFE????? GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!!!!!!!!! Och dom ska presntera reklam... Humor.. Eller inte...

Ses snart

Klockan är 20:41

It-nördar hjälp!!!!

Jag behöver någon som kan förklara en sak för mig....

Jag var inne på Aftonbladet och gjorde en test på hur snabbt mitt bredband VERKLIGEN är. Sånt är alltid kul och glad i hågen hoppade jag in på Bredbandskontrollen.

Testade och fick ganska uselt resultat och blev rekomenderad att testa en tweak som dom hade på hemsidan. Installerade den, startade om datorn, gjorde testet igen men i IE istället för Firefox och resultatet DUBBLERADES!!!! Shit vilken Tweak tänkte jag men kände ändå en viss fundering över det hela så jag gjorde testet i Firefox igen och fick samma usla resultat.... Why???? (Jag vet att det står att dom rekomederar IE men ändå? Kan det verkligen skilja såååå mycket?

Test 1: IE efter Tweak
image502

Test 2: Firefox efter Tweak
image504

Depp var min hjälte och så en dag...

Nej snälla Depp... Gör det inte... Måste finnas något annat freak du kan spela....

Galaktiskt genialiskt fullkomligt underbart.....

Hittade denna på MFC's blogg som i sin tur hittade den på Andreas Langers blogg. Hur många vidarelänkningar kan vi göra? :)


Top Gear

Jag måste säga att det finns fan ingen skönare trio än Top Gear gänget. Kan ni få tag på deras Best of 2007 (3 ep ännu så länge) så kan jag starkt rekommendera dem... Så sjukt roligt. 3:an är bäst ännu så länge...

Beroende utan substans...

Tänk er att vara beroende av Heroin. En morgon vaknar du och läser i tidningen att ALLT HEROIN ÄR SLUT, på obestämd tid. Så känner jag mig när jag läser detta.

Stickan

Såg just bilden av stickan igen, den som bekräftar att dom är gravid. Är såååå glad.... Han borde läsa detta...

Sa-weeeeeet

Casio ska lansera en ny kamera so kan ta 1200 fps... TOLVHUNDRAFPS!!!!!!!!!!!!! OMg... Bara för att illustrera vad det innebör så kan ni se på klippen nedan. Mer info om kameran finns här. Det går alltså att filma med denna kamera som dessutom kommer att hamna på under 1000$ i 1200 FPS!!!! Det är SJUKT"!!!!!! . (Medison????)

Pamela oh Pamela....

Ja!!!!!!

Nej!!!!!

Lathet i ett nötskal...

"Paaappaaaa....!!!!"

"Nej du får komma hit om du vill något..!"

tystnad

tystnad

Msn blippar till

Possible säger: Kom hit.....

Vart fanken får ungarna allt ifrån...

Så goooooooo

"Pappa..."

"Ja?"

"Får jag sätta mig vid min dator?"

"Javisst. Vad vill du göra?"

"Jag vill chatta med dig på MSN"

Tillökning

Även om jag gärna med min respektive sätter till underbarn till jorden inom en snar framtid så handlar det inte om oss nu...

STORT JÄVLA HELVETE GRATTIS!!!! Sa som jag sa på msn, synd om ungen men jag tror du kommer bli en toppen pappa!!!! Puss!!!! (Typ.. Jag är inte bög bara så du vet det... Så vidare du inte bjuder på drickat.... :P)

Dagens MSN konversation

XXXX säger (10:39):

men de e inget mellan oss

XXXX säger (10:39):

oavsett vad du tror

XXXX säger (10:39):

Fagel säger (10:39):

Allright. Blir nog bra ska du se... *harkel*

XXXX säger (10:43):

men va fan

XXXX säger (10:43):

alla säger så

XXXX säger (10:43):

bara för man bjuder hem en tjej på middag en söndag å hon stannar tills torsdag....


2008 verkar bli ett bra film år....

Jag rekommenderar: (Listan kommer att uppdateras löpande) Vore kul om ni la en kommentar om ni sett någon av filmerna....

The Man From Earth
Sex and Death 101
I am Legend (Läs boken med om ni får chansen. Båda är RIKTIGT bra)
The Ten - Ok, den här var en chansning men ack så bra. Och riktigt tunga skådisar med.

Grammisgalan 2008 Del VI

Jag älskar er alla men dansbandet tog slut på mig... Bloggar inte mer om detta...

Puss!

Grammisgalan 2008 Del V

Ha klarade det på 30 sekunder...

Nu kommer Maya som ska uppträda. Wow, visste inte att 50-tals musik var populärt igen. *ler* Men, hon spelar acka själv och det är coolt. Dessutom har hon en SJUKT cool frissa.... Trallvänligt och fint...

Ny grammispris. Ny design av Eva Attling... eller är det Efva... Kan inte lära mig vem som är vem...

Sam Wadin? Blöt filt...

Debutanter? Snart kommer årets nykomling men först kommer en hälsning från en gitarrhjälte... Little Steven. Ehhh. Vad hände.... Nästa presenterare är Linda Sunblad och Martin Stenmark... (Wohoooo med en viss ironisk ton....) LInda har fula glasögon på sig.

Årest nykomling: Min favorit: Oh Laura (release me) Juryn säger: Salem Al Fakir Folket säger: Salem al Fakir Vinnaren är: Salem Al Fakir... Såg dom på wow... INTE IMPONERAD!!!!!!

Tacktalet från Salem al Fakir: Skivbolag, fans och bandet.... Tråååkigt!!!!

Klockan är 20:36 (Hade Säkert! vunnit hade jag lagt ner bloggandet.


Grammisgalan 2008 Del IV

Då var vi tillbaka....

Kul att en vinnare i hip Hop dans får vara med 4 sekunder när vi är tillbaka från reklamen. He he he. Hon får iofs dela ut pris. Och där satt Bert. Fi fan va ful han är.... För att inte tala om att jag inte förstår vad hon säger??? Så vinnaren i Hip Hop och Dans... Min favorit: Adam Tensta Juryn säger: Adam Folket säger: Adam Och vinnaren är: Adam Tensta. Lysande. Tacktalet från Adam summeras med: Gooo Amnisty.. Annars var det ganska trött, förutom att han tackar sin mamma. Sa-weet

Gramis Historik med Fröken Uggla... coolt. Grammis är kort för gramofonskiva. Tommy Körberg van årets nykomling första gången.

Nu ska Adam visa sig på den styva linan genom att samanfatta musikåret på 30 sek. "Ribbetirabbetirubbetibubbetimubbeti...." Intressant men SNABBT! :)

Klockan är 20:25

Grammisgalan 2008 Del III

Neeeeeeeeeeeeej.... Howling Pelle var i Costa Rica... Fanken.... Dock inte illa att jämnföra sig med Mohammed Ali och Diego Maradona... *ler*

(Fan va gammal gry ser ut)

"Årets låt" utses tydligen ENBART av Svenska folket. Min favorit: Mange Schmidt - Giftig. Svenska folket säger:...? Ja det får vi veta sen. Tror dock att the Ark kommer trilla in på första platsen där.

Nu är det reklam.... Weeee

klockan är 20:13

Grammisgalan 2008 Del II

Kan tillägga att Sahara hade nog onkeligen dom absolut fulaste kläderna någonsin. Möjligt undantag är Those Dancing Days men det är kusin till en kompis som "plays in the band" så jag får inte vara elaka mot Björn Borg kopiorna. *ler*

Nu är jaginte så säker på att min tidigare kommentar om Gry var så korrekt.... Lite mycket smink kring ögonen kanske?

Weeeee Svenska folket får, för en gångs skull, vara med och rösta... Låt gå för att en jury på 103 personer troligen kan rösta rätt bra men ändå... och nu har vi Årets Liveakt med... Coooolt.

Nicke Borg i kostym? Hmmmmm..... Men han får dela ut priset för årets Live Band så vem är jag att klaga. Så coolt. Det är ju trots allt live det handlar om... *ler* "...man inte kan ladda ner. Var du itne där, var du inte där..." Min favorit: The Hives (Såg dom på WOW i Göteborg) Gillar Timbuktu (Hultsfred) men tror Hives var bättre. Vinnaren är: (Juryn och svenska folket säger...) THE HIVES!!!!!

klockan är 20:09

Grammisgalan 2008 del I

Då var vi igång. Ölen är knäckt, chipsen står på bordet... Kommer HÅRDEBEVAKA under kvällen...

Gry är lika vacker som vanligt och det finns något väldigt tillfredställande med att se att en kille som Adam, stor och kraftig faktiskt kan se bra ut. Ger oss "tjockisar" lite hopp. Sahara Hotnights spelar just nu. Som är skräninga och melodiska som vanligt men det känns spontant inte som att det här var den intron till galan som jag hade förväntat mig.

Klockan är 20:03....

Tvivelaktiga Kalle

Sitter idag i väntrummet hos tandläkaren med dottern, som minsan stolt anonserar att hon inte alls är rädd och verkligen längtat efter detta så hon kan vara coool framför sina vänner, när jag snubblar över en rolig ruta...

Alexander Lukas kommer hem till Kalle för att inkassera ett vad som Kalle skrev på, en varm dag i Juni. Vadet gick ut på att Kalle skulle bada i "Ankeborgarsjönistadensjön" eller vad den nu kan heta, vilken dag på året som helst. Nu är det naturligtvis 34 minusgrader och av någon outgrundlig anledning behöver Alexander Lukas ett hem. Kalle försöker slingra sig genom att säga att han druckit för mycket lemonad när han skrev på.... Lemonad???? Hallå!!!

Jag beundrar försöken att klämma in ett uns av vuxenhumor i det hela men samtidigt blir jag bestört när jag tänker att här har vi killen osm går runt utan byxor hela dagarna långa men av moraliska själv får hans brorssöner inte vara hans barn för då skulle våra barn fråga vart barn kommer ifrån? Visst, detta är från 40-talet men ändå...

Tacka vet jag Pyton. Inga floskler där inte... :)

Igen... och igen... och igen...

Sitter och går igenom lite gamla bilder för att se vad som verkligen försvan i den stora "FUCK UPP" ominstallationen av min Dell häromdagen (Ja, USB diskar identifieras av Windows installationen... Jävla klant.....) Komiskt hur bilder av den här sorten alltid dyker upp, på nästan varje fest. Ytterligare en anledning att inte klippa sig antar jag. :)


Aftonbladet plus Diskuterar Sex...

Kunde inte hålla mig för skratt... Det här lät riktigt roligt.

"Att smeka direkt på toppen kan göra ont. Andra föredrar stimulering av omväxlande klitoris, blygdläppar venusberget eller att killen sakta drar i könshåret."

Vad jag har lärt mig av att bli pappa

(Inlägget inspirerat av ett inlägg från Fotbollfruns hemsida)

Efter att jag fick min dotter har jag lärt mig följande:

1. Det är ok att gråta till Disneyfilmer. (Vilket jag tror väldigt mång män helt plötsligt gör efter att man fått barn) Ja det finns något oerhört tragiskt med att se en mammut lämna över ett litet barn till sin pappa efter att pappan letat ihjäl sig efter barnet.

2. Scary på barnspråk stavar "skärij"

3. Eftersom jag inte hade Nintendo när jag var liten så antog min dotter att vi var luffare. "Luffare" frågar jag. "Ja, fattiga" säger hon.

4. Nöjet med att andra skaffar barn är de roliga repliker man aldrig hör i vardagen annars. T.ex "Nej, du får inte måla färg på vovven"

5. Ett barn ser upp på dig med stolta ögon, vad du än gör. Finns ingen som kan få dig att må så bra, samtidigt som man lätter faller ner i gropar och tycker att man inte räcker till.

6. Om du har barn innan men inte din sambo, ta inte för givet att "Det är så dom gör" när din sambo ser på sin förstfödda och säger att hon log, skrattade eller pekade på något. Första gången är första gången. Låt det vara något speciellt.

7. Vissa barn håller andan när dom åker karuseller. Att ta med dom på en tur som varar med än 30 sekunder KAN vara en riktigt dum idé, hur gärna pappa än vill åka Space Mountain på Disneyland.

8. När barn ska viska i ditt öra vill dom gärna hålla för det andra örat så det inte ska höras på andra sidan. Det är fullt normalt. Ditt barn är inte galet.

9. Gör plats på kylskå, nattduksbord, skrivbord, bokhyllor och jobbet för att "fina" teckningar som börjar som streck och slutar som, ehhh... streck med färger.

10 Ja det går att ta hudkräm, parfym, tvål, schampo och balsman och göra en Fin Parfy För Dig Pappa. Tacka och ta emot...

Vad ska man tro?

Jag som konsument blir onekligen förvirrad. Ännu en gång faller jag offer för skvallertidningarnas makalösa tendens till att skapa rubriker "bara för att..."

Står i affären idag och sneglar lite försynt på Hänt Extra, en last jag la mig till under min tid på Broqvist under 90 talet. Rubriken lyder : "Anders (Bonde söker fru red anm.) sägert att det blir inget bröllopp" Naaaw tänker jag lite disträ eftersom dom var såååå söta ihop. Letar vidare efter min andra last från Broqvisttiden, Se & Hör. Rubriken lyder: "Anders friar till sin Isabell" GAAAAAAAAAAAAAAAAAH jag blir så förvirrad....

Betalar mina folköl och får ett "Tack" när jag ber killen i kassan slänga kvittot... "FOKK DUSTIN" tänker jag, packar och går hem....

Vad säger man...

Hade jag varit advokat i USA hade jag sagt: "I rest my case...."

Police Officers Get Attacked with Tons of Fireworks
"Golly boy, I just got bad banged." There's really nothing left to be said after hearing that.
Get humor videos at NothingToxic

Omvänd rasism fast ändå inte

Nu blir jag förbannad... Verkligen förbannad!!!!!!!

Jag vet att jag skrivit inlägg tidigare där jag tydligt poängterar att jag inte är rasist, och det är jag verkligen inte. Vad som gör mig så in i helvete jävla förbannad är den mentalitet som många färgade, SPECIELLT i USA, har som gör att dom ser sig själva, även nu, som offer. Ingen tänker förneka att ni haft det svårt, att ni behandlats orättvist men ta för helvete lite jävla självkontroll i det hela och se till att styra upp saker och tingt!!!!!! Vad utlöser detta?

Martin Luther King var en "frihets"kämpe. Han tampades med verkliga problem och slogs för att folk ska behandlas lika. I HANS NAMN firar man en dag varje år då vi alla ska förstå vikten av hans ord och sorgen i hans förtidiga bortgång. Hur firar vi? Se nedan. Och NOTERA NOGA vilken hudfärg det är på dom som "firar". För i HELVETE!!!! Kom igen nu. Ha lite jävla självrespekt!!!!! För er som tycker jag har helt fel så rekommenderar jag BUMFIGHTS, alla tre filmer.....


Martin Luther King Day Turns into an All Out Riot
They could've accomplished the same thing by just digging Martin Luther King up and facestomping his rotting skull.
Get humor videos at NothingToxic

Konstigt ord...

Jag påstår att....

Borde det inte heta stå på...?

My first nude teacher?

Läser på Aftonbladet idag en artikel om en skola någonstans i världen som gjorde en utvikskalender för att bistå något projekt i Afrika med pengar. Beundransvärt men samtidigt tänker jag tillbaka på min egna skoltid och blir onekligen lite orolig över vad som komma ska. Men, nyfiken som man är så letar man naturligtvis upp kalendern, mest för att bekräfta att saker och ting inte har förändrats allt för mycket. Jag menar bara att när man läser kommentarer från eleverna som lyder "Jag mår illa" och "Det är äckligt" så förstår man ju att det inte kan vara så trevligt...

Men, ack så fel... VILKEN SKOLA ÄR DET HÄR!!!!!!! herre min skapare. Hur kan dom ens tillåta killar att gå till den här skolan? Dom kan ju inte få något gjort. SPECIELLT inte nu....

http://www.eastnews.com.pl/news/temat.php?temat=00148710&przelacz=koszyk

Fransmän är fan galna.

Rubriken lyder: Hundratals bilar brändes Frankrike firade nyårsnatten med 372 brända bilar

Följdkommentaren lyder: Det var färre än på flera år.
MEN OMG!!!!! Va fan är det för fel på fransmännen?!?!?!?!?!?!?

RSS 2.0