Det finns en gud...

Jag måste dessvärre meddela att min doter har blivit sjuk igen. Hon har drabbats av "Bieber Fever" som dagens ungdom så tjustigt kallar det.  Symptomer är röda kinder vid syn av hårfixning och digert studerande av favoritfärger, föräldrars namn etc etc etc...

Även om jag med varje millimeter av mitt hemliga vetenskapslaboratiorie i källaren försöker komma på ett botemedel så försöker jag ändå se till att hon känner att hon inte behöver skämmas över den här åkomman. Man ska stå för det man har. Trots detta vet hon att jag med varje fiber i min kropp kommer att reta henne för det och hon är ok med det.

Vadan kommentaren, det finns en gud? Jo mina vänner, det ska jag berätta för er.

Idag skulle hon berätta om Justin Bieber och mitt i allt svammel om skostorlekar och favoritfärger kommer kommentaren"... och hennes mamma heter...".

Bra där min älskade dotter... Bra där. Det finns hopp...

Dag 2- Låt du ogillar mest


Ja det är ju trots allt fredag

...och på ett eller annat sätt måste vi få in den här fördummande låten...

Props till Morgan som sa: "It's a dessert with a pig on top"


O_o

Jag... alltså jag... I don't even know...


Dag 1 - Favoritlåt


I-landsproblem

Idag vankas det grillning och jag tog en ledig dag för att dona lite hemma och komma i stämmning. Så på agendan står egentligen bara handling kvar men, jag väntar på ett paket som borde kommit igår så jag litar på att det kommer idag istället. Posten har inte kommit och jag har inte en aning om när den kommer.

I-landsproblem varför?

Vill verkligen ha paketet idag men balkongen VÄGRAR hålla käft. "Faaaageeeeeel.... Kom och ta en kall öl på miiiiiiig..."

Voine voine vilka bekymmer vi lever med...

En dag kvar...

Jag fick, för er som redan inte känner till det,  nyligen en möjlighet att hjälpa till med en musikal som går i stan och det blev min räddning. Det är svårt att sätta det i ord men utan detta vet jag inte vad som hade hänt. På så otroligt kort tid har jag funnit nya vänner som utan fördommar släpt in mig i deras familj och det känns underbart. Men det är med sorg i hjärtat som jag konstaterar att imorgon är sista föreställningen. :(

Vad händer sen?

Jaha, då twittrar man med...
Follow Fraggelberg on Twitter


Min älskade storstad...

Har spenderat dagen i Stockholm och jag måste säga att jag är fullkomligt kär i den staden. Ja, jag vet att mycket av charmen ligger i den sommaren jag hadde förra året med den mest underbara kvinnan, som slutligen krossade mitt hjärta. Hon visade mig stan som ingen annan gjort innan och det finns så mycket underbart och fint där så jag spricker. Men, det var nog egentligen inte förens idag, då jag spenderade dagen i stan med en kollega, och vän, som jag insåg att jag trivs väldigt bra där ändå. Trots att jag inte får göra det med henne.

Lyckades nästan skrämma livet ur en tjej jag såg för att hon såg ut som en tjej vars blogg jag läser. Det var lite roligt.

Men, i vilket fall som helst... Stooooooockholm iiii mitt hjäääääääärta... Eller nått i den stilen.

I'm comming to get ya...!!!!

Nice parking

asshole är uppdaterad.

Lite blandat kul


Kan inte tänka på annat än Achmed, the terrifying terrorist när jag såg detta hos tandlökaren häromveckan. "Infidels...."


Bara jag som tycker att hon är SJUKT lik Roza från BB?


Suspekt jävla snöparkering...?!?!


Vi måste alla tro på något.


En Supergud... Inte illa...


Fett snygg tattuering på stans hetaste servitris... *rawr*

Det bästa...

Jag är en teaterapa.

Gick estetiska med teater som inriktning och brinner för allt som har med teater att göra. Dofterna, problemen som måste lösas, paniken dagarna innan premiären och gemenskapen. Jag pysslade väldigt mycket med teatern innan men av diverse anledningar föll jag bort från hela scenen undern en lång tid. Men, så en dag, blev jag ombedd av en god vän att hjälpa till med en musikal som går i stan nu och ärligt talat så tror jag att det räddade mitt liv.

Det är en av anledningarna till att jag inte skrivit mycket på sista tiden. Jag börjar jobba runt 7-8 och sen är det direkt till teatern som gäller. Kommer hem runt 1-2 tiden på natten så det finns inte mycket tid över till bloggandet då nätterna spenderas med att skriva ljusmanus, spelar in voiceovers och skapa filmer. Allt för konsten men ack vilken kännsla det ger.

I fredags hade vi premiär så nu lugnar det ner sig lite i alla fall.


Hat-kärlek...


Repetition pågår


Stående ovationer på alla föreställningar ännu så länge


Det är faktiskt en ära att få vara med om något sånt här på Sveriges näst äldsta teater.

RSS 2.0