Hysteriskt kul med Star Wars

För er som inte sett Suprised Kitty så rekommenderar jag att ni gör det först. Sen, kan ni klicka på DArth VAder versionen.


Suprised Kitty
I had friends on that Death Star...


Sjukt bra...

Här kommer en liten snutt för alla er musikälskare där ute. Helt tokigt snyggt gjort.


Roky Erickson

Bokat och klart... 17/12 -10. GONNA ROCK!!!!!


Ett par roliga filmer så här innan läggdags

Bara allmänt wierd men så sjukt snyggt gjord.

Den här svensken promotade jag här och här häromdagen. Idag trillade det in ett klipp till. Inget snack om saken, killen har skillz


Kaos i valet

Hej hej vänner...

Ville bara dela med mig av dessa två smått roliga bilderna från igår. Den första bilden visar bara vilket kaos det är/varit.

Jag förstår inte varför min kommentar inte kom med. :(

Rick roll


I've never...

...been more attractive than when I wasn't to be had...


Men omg....

Om den här killen, som dessutom är... ehhh... Neh det får bli en suprise, inte får knulla så är allt hopp ute. Fuck, JAG hade satt honom....


Numa numa...

Seriöst... Det finns något väldigt vacker med folk som gör något otroligt spontant på internet och blir världskänsidar för det. I det här fallet parata jag om Numa numa killen.

Inte nog med att första klippet blev sp populärt men resten som följde var ju makalöst bra. Nu undrar ni kanske varför jag skriver om en person som blev "känd" för flera år sedan... Well...

He's baaaaaaack.....

Första klippet:Andra klippet:Och slutligen anledningen till att jag gjorde detta inlägget:


ÖPÖ

Finns något väldigt underhållande med det här....


Seriöööööst....

Jag är ledsen men jag tycker det här är rätt fjantigt... Folket har talat, folket vill ha SD. Så enkelt är det. (Nej, jag är inte SD anhängare men va fan...) Det är väl trotts allt det här demokrati går ut på. Väntar bara på att 30,9% av de som röstade ska samlas i Örkeljunga och demonstrera mot Moderaterna...

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7820435.ab

Det var som fan...

Kollade just min statistik och även om jag är 999,980 besäkare ifrån att ha en milljon om dagen så är det faktiskt ett par av er som regelbundet dyker in och kollar.


Jag måste nog bli bättre på att uppdatera...


THE FANS DESERVE IT!!!!!!!!


Man blir förbluffad

Det händer inte ofta, det händer faktiskt rätt sällan, men iböan trillar man över ett blogginlägg hos någon annan som man bara måste sprida vidare.

Mathilda är en Stockholmstjej som bloggar om allt mellan himmel och jord och jag har följt hennes blogg ett tag nu. Hon är en rolig, go, makalöst snygg tjej som reflekterar över sin vardag.

Men, utöver hela det ordinarie bloggandet så hittade jag idag ett inlägg som jag tycker att alla borde läsa. Ja, det handlar om politik men hela inlägget var så sjukt välskrivet, genomtänkt och mänskligt så jag väljer att dela med mig av det här...

"Idag är det valdag men jag förtidsröstade för flera veckor sedan"

Musik

Herregud... Jag kan bli så trött på människor ibland. Jag har ett ex som hade en fobi ang. udda siffror. (Allt i 5 intervaller var dock ok)På radion, tv volymen, etc etc och jag som är så lättpåverkad hakade ju på det där och jag förbannar det än idag. Volym 8 är för lågt medans 10 är för högt.... 18 är för kallt, 20 är för varmt...

På samma manér så har jag på senare tid blivit invigd i den maskiska musikformen som består av texter. Innan lyssnade jag bara på låten. Lät den göra ett intryck i sin helhet och sen fick det vara som det var. Men nej, nu ska man lyssna på texter med och ha en åsikt om det. Jag kan inte lyssna på en låt en gång. Jag måste alltid lyssna två gånger nu. En gång för textens skull och en gång för musiken.

Det stora problemet med att lyssna på texterna är dock innebörden. Jag har, på senare tid, hittat så otroligt många låtar som jag direkt kan säga: "Japp, det var mig dom tänkte på när dom skrev den låten." Spelar ingen roll om det är en Zepplin låt eller Grobin. They're all about ME! Me me me me me me me....

Ett problemet med att börja lyssna på texter är att man helt plötsligt hittar något makalöst bra för att sen ge sig ut i livet och försöka hitta situationer som gör att man kan relatera till låten. JAg har ett band som gjorde en platta med dom mest fantastiskt texterna som handlar om en seperation där killen HATAR kvinnan. FULLKOMLIGT och texterna är såååååå bra så nu går jag runt och är förbannad över att jag inte har något sånt förhållande bakom mig där jag kan lyssna på låtarna och i ett dimmigt inslag i mitt berusade liv kan säga: "Word brother..."

Ett annat problem är att man, helt ur det blå, hör en låt som man hört 10,000 gånger innan och helt plötsligt träffas av en hammare i huvudet. Någon annan sa det bäst, och så kommer det vara. Problemet är bara att den låten blir för all framtid öronmärkt till just den situationen.

Ett av dom största problemen med att separera från någon är alla underbara låtar man aldrig kan lyssna på igen.

Kram vänner... Ta hand om er.

//Fagel

P.s För att förtydliga så är jag inte alls trött på människor, eller mitt siffer-fruktande ex. Tycker om er alla enormt mycket.

Får bli en liten OMG video posting här tror jag....


Saknaden är total

Jag vet... Jag måste gå vidare. Och det hade bara varit så enkelt om jag kunde ta alla dina brister och se dom som problem. Som fel, men det kan jag inte. Allt du gjorde och sa var en del av det jag älskade. Jag såg förbi det introverta, det narcissistiska och självhävdelsebehovet. Det gjorde dig bara mer till min tjej... Men jag drev dig bort med min kärlek och du var inte redo att ta emot. Jag drev dig till vansinne och slutligen in i en annan mans armar. Du skyller allt på mig och inte ens för det kan jag sluta älska dig. Jag önskar bara du kunde se... Att du kunde öppna dina ögon och förstå.

En liten låda står placerad i mitt rum.
En liten låda där minnen av dig samlas.
Någon dag kanske du vaknar och då ska jag visa dig den lådan så du förstår vad du betydde för mig.

Söndag röndag föndag döndag

Ja det var ungefär så fyndig jag orkade vara just nu...

Det är söndag. Vad ska man hitta på en dag som denna? Man känner ju att vädret verkligen är på g att bli höst nu. Soligt men kallt. DON'T LIKE!!!!

RSS 2.0