Vad hände här då?

Nu säger sig läkare ha hittat anledningen till att folk blir berusade vilket i sin tur gör att man nu kan medicinera på ett helt annat sätt för att folk ska komma till bukt med sin alkoholism. Samtidigt visar det sig att samma skit i kroppen som styr suget efter alkohol även styr suget efter mat vilket.

Vad händer med folk som INTE är alkoholistern men som vill gå ner i vikt? Dom kommer ju inte vilka ha alkohol längre och det kanske inte är e dum sak men känns det inte lite väl mycket att ta bort både mat och dryck?

Eller vad händer med alkoholister som är trådsmala? Ska dom gå ner ännu mer i vikt?

Karma för fransmännen?

Om jag inte minns helt fel fanns det en koppling till Frankrike även i det andra planet dom gick ner nyligen???

Vad är det som händer? Är det någon kosmiks karma som kommer tillbaka och biter dom i röven för alla gånger man försökt tala med dom utan att förstå eller för alla gånger dom ställt sig helt aviga till allt och alla som vill annorlunda än dom?

Friare och friare regler....

Något som Roskilde har, som inte Hultan har, är möjligheten att kunna njuta av en öl MEDANS man tittar på en koncert. Här hemma i Sverige måste man planera in sitt öldrickande mellan showerna medans man i Roskilde står i praktiken och säljer öl framme vid scenen.

Men, nu händer
något. Sonisphere annonserar nu att Hultsfreds Kommun gett tillstånd för frigående öl på deras festival.

Undra om det samma kommer att hända på Hultan. Hade onekligen varit en STOR fördel för festivalen. Följ tråden här... Hoppas på svar inom kort.

Finns bara en sak jag tänker på....

när jag ser detta.


Ödets ironi

Man ska inte skämta om vilsna själar som hänger upp sina liv så till den milda grad att dom själva inte orkar leva när deras stjärna går bort. Men det är inte utan en gnutta ironi i blicken som jag ser Abladets rapportering idag och tänker: "Stackars själar"

Här rapporteras det om ungdomar som begår självmord då de inte orkar leva utan Michael Jackson och samtidigt börjar nu spekulationerna om att han fejkat sin död springa runt.

Jag hoppas bara inneligt att det inte visar sig att han lever. Va gör man då? Yrkar på vållande till annans död? Dödsfall genom oaktasamhet? Death by wompa?

En liten värld är kanske inte så liten ändå

Eller nått i den stilen.

I vilket fall som helst satt jag och Fejjsbukkade lite nu och krev  att det var Pepp inför Roskilde. Fick då meddelande från en tjejkompis från mitt år i USA som berättade att hennes man spelar i ett band som ska spela påRroskilde. Cooool!!!!

Får inte träffa henne men väl hennes man förhoppningsvis. Ska bli kul. Gillar ni reggae så tycker jag ni ska kolla in deras MySpace... Riktigt skön musik.Groundation på MySpace
Dagens MSN konversation på tal om att MJ lever...

**** says:
*ja men faktiskt
*fast elvis lever ju också
*och hitler
**** says:
*Dom har en ö tillsamans
*Alla tre
*Det är därför MJ har blekt sig så han skulle få vara med.
**** says:
*hahahaha

JAG VISSTE DET JAG VISSTE DET JAG VISSTE DET

Och Akilles, du kommer kanske ihåg att jag sa det.

Nu kommer beviset!!!! (Lite läskigt dock eftersom det faktiskt ser ut som att han reser sig....)
Nice med trådlöst

Sitter just nu, i solen, på balkongen med en kopp kaffe och bloggar lite.

Synd att dom här Eee maskinerna ska vara så förbenat små. Finns inga alternat alternativ än att gå tillbaka till pekfingersvalksen, He he he...

Det mobila bredbandet verkar fungera riktigt bra med...

Satan i gatan vad jag glömde

STORT Grattis på 3-årsdagen kära bloggen.


Tänk att det hela började med Hultan...

http://fraggelberg.blogg.se/2007/june/hultan-hultan-hultan.html

Dåligt med uppdateringar

Hej vänner,

Jag vet att det varit lite dåligt med uppdateringar nu på sista tiden men det beror dels på att det är så underbart väder men även att jag hittar helt enkelt inget att skriva om. Media tar ju inte upp annat än MJ just nu och det finns ingen anledning för mig att ge mig in i den debatten. Det sköter alla andra så bra.

Nu är det snart dags för festivalerna och som den bloggare jag är så jag fixat en EeePC med SIM kort så jag kan blogga både från Hultsfred och Roskilde. Sonisphere blir nog inte så mycket för där får man inte ta med sig kameran in (systemkamera). Men dom övriga ska jag försöka bevaka så gott jag kan. 

Så, fram tills Torsdag så ska jag råna en bank, städa hela lägenheten samt peppa så det blir kanske inte så mycket mer bloggande nu fram tills dess. Eeeeller så inser jag att det är så galet tråkigt att städa så jag sätter mig och bloggar istället.

18+ igen

Om ni gillar Hulken, och bröst, så tycker jag ni ska klicka på denna bilden.

Tycker faktiskt den var riktigt rolig....Lagen är lagen men lagen kan dra åt pipsvängen

Två flickor i 15-årsåldern körde runt på en moped och jagade en katt i värmlandska Hagfors under natten till torsdagen. Ett vittne såg sedan hur de med avsikt körde ihjäl katten rapporterar lokala medier.

Och vad kommer dom få för straff för detta?

Ett slag på handen, en barsk uppmaning att inte göra det igen och sen är det hemgång.

Usch... Jag mår dåligt när jag läser sånt här.

Här kommer en fundering...

Jag brukar alltid säga att jag inte tror på Gud och att hatar mig för det. Jag är realist och känner att vetenskapen bevisar mer att Gud inte finns än kristendomen gör att han/hon finns. Det betyder dock inte att jag avsäger mig en Gud. Vems Gud har jag inte en aning om men det finns så mycket där ute som vi inte förstår och det tänker jag leva på ett tag till. Jag vill känna att allt inte är klart ännu. Jag vill känna att det finns mysterier där ute. Jag vill ha möjligheten att diskutera detta med folk utan att det finns 100% bevis för det ena eller andra.

Det roliga är att många människor som tycker att kristna är korkade som tror på Gud kan i samma andetag konstatera att det är inte bara sannolikt utan även troligt att det finns liv på andra planeter. Förstår inte riktigt hur dessa två skilljer sig åt men, det är inte därför jag skriver detta.

Om vi för sakens skull låtsas att det finns en Gud. Du behöver inte tro på Gud men vi säger att det finns en Gud, så bör det rimligen finnas en Djävul. Och Djävulen snappar upp de förlorade själarna som inte har någon annan stans att vända sig.

Jag tror.... (håll i er).... att jag vet hur det hela börjar. Jag har hittat Djävulens plan för att sno åt sig så många själar som möjligt. Det är den ekonomiska krisen som kommer att starta de religiösa krigen runt om i världen och här har Djävulen ett försprång. Klicka här och se själva...


Vad är det som gäller egentligen??

Jag kan bli så trött på folk som spottar och svär över politiker, poliser och andra auktoriteter. Anledningen är nog dock att jag är på tok för naiv för mitt egna bästa. Jag MÅSTE kunna tro att jag kan lita på polisen som enhet. Visst, det finns rötägg men man kan inte dra alla över en kam pga det. Jag måste även kunna lita på att politiker, som majoriteten av Sveriges befolkning valt, har mitt bästa i åtanke när man skapar lagar och liknande.

Men när jag läser artikeln idag om att dommaren i PB-rättegången inte var Jäv så vet jag inte längre.


Om jag gav detta inlägget ett par minuter mer än jag är beredd att göra så KANSKE jag skulle kunna hitta paraleller som skulle få folk att förstå att det inte alls är så farligt att vara med i en organistaion som värnar om upphovsrättsskydd. Om jag, som dommare, är med i en politiskt engagerad organisation som kämpar mot rasism, är jag Jäv om jag dömmer ett mål mot en rasist? Ja kanske, eller nej, inte alls enligt media idag. Usch, jag är så förvirrad i allt detta och jag tycker det är så jobbigt när jag inte längre vet om jag kan lita på dom omkring mig som har fått ansvaret att se till att allt är som det ska.

Seriöst, med tanke på hur OTROLIGT många, och i vilka instanser det varit, så måste vi väl, som Svenskar, ändå kunna lita på att bedömningen om att han inte är jäv är korrekt? Nu vet jag att många kommer att säkert tycka att jag har fel. Jag kan mycket väl gå med på att dommaren är jäv. Att han har intressen, både politiska och kanske ekonomiska, i det här fallet men är det verkligen rimligt att tro att den makten industrin har sträcker sig så högt att ett överklagande nekas pga detta?

Vad säger ni?

Smärtgräns utöver det vanliga

jag hade itne tänkt kommentera detta över huvudtaget enbart för att det är så dumt men jag har själv varit ung och inte förstått att mina uppenbara lägner inte föll allmänheten i smaken så nu har jag helt enkelt inget val.

"Jag kände ingen smärta när han började så jag somnade..."

Hmmmmm..... Jag har aldrig tatuerat mig men väl piercad både det ena och det andra och det är bara ETT nålstick! Tro mig när jag säger att det hade krävts en ganske enorm mängd alkohol för att jag inte skulle märka om någon gjorde det 56 gånger i mitt ansikte.

Nej nej nej lilla vännen, erkänn och få det avklarat. (Någon sa häromdagen att hon redan hade erkännt men jag hittar inget belägg för det så jag skiter i det.)


Det var f*n mig inte en sekund för tidigt Del II

Tencious D är tillbaka.. Eller på god väg i alla fall. Oj oj oj vad lycklig jag blir!!!!!!!För som inte känner till musikduon (JAck Black känner de flesta igen från filmer) så rekommenderar jag nedan:

>

Det var f*n mig inte en sekund för tidigt

Jag hävdar inte att Paolo kanske är den bästa ersättaren men Linda Isacsson var utan tvekan det absolut sämsta alternativet man kunde haft. Det är inte utan att man nääääästan börjar tro att någon har kommit på ett amrt sätt att göra relativt livstrogna robotar. Isch va tråkig och var och så gillar jag inte hennes röst heller men det kan inte hon hjälpa så Linda, om du läser detta, det var bara din inlevelse som gjorde att jag tröttnade. Kram? :):)

Paolo: KICK ASS!!!! Kommer bli fett kul att ha en fighter (Inte bara fighter som boxare utan mer som någon som varit med om mycket och tagit sig igenom mycket skit) som programledare.


Kan inte vara lätt att vara ung...

Det är nu femtielfte gången som Miley Cyrus hamnar i "bildkontrovers" och jag tycker faktiskt synd om henne om jag ska vara helt ärlig. Det finns banne mig inget i de bilder som visats som rättfärdigar den mediastorm som skapats kring henne. Och tyvärr är det ju så att har man "åkt dit" för något en gång så är ju media som hökar på en. Kolla bara Brittans lilla "Jag har inga trosor på mig" bilder när hon kliver ur sin bil. Skulle hon verkligen varit först med att göra så? Det kallas ju till och med för att göra en "Brittney" när andra åker på samma sak.

Galet är det.

Nåväl, oavsett om Miley poserar för Vanityfair, skämtar lite på en fest, är ute och joggar eller står brevid en mycket äldre man som hon jobbar med och råkar titta lite konstigt på honom så tycker jag att det är tråkigt att man ska vara så hungrig på att förstöra en ung tjejs rykte. Visst, hon är en flick (barn) idol och hon är väldigt ung hon med men inga av ovan bilder anser jag vara några misstag. Handlar bara om medias kåthet att förstöra. Så det så.

"Leave Miley alooone bwuäääääähhhhhh"

Inga systemkameror på festivalerna i år

Wow... Snacka om diva fasoner. Nu har vissa artister krävt att man förbjuder systemkameror på festivalerna i år. Jag har bankat mig gul och blå för att få rätsida på varför det är som det är men det enda som kommer fram är att "artisterna" förbjuder det.

Du får ha en vanlig kompaktkamera med dig. Det har dom inga problem med och med tanke på hur bra de senaste kompaktkamerorna är så tänker jag inte acceptera att man skyller på kvalitén.

Jag kan köpa DVD'n eller CD skivan så jag fattar att man inte får spela in men vart finns bilderna på mig på festivalen som jag kan köpa? Nä just det... Jäla fasoner om du frågar mig.

Sonisphere skriver:

Systemkameror, filmkameror och inspelningsutrustning är INTE tillåten på festivalen utan speciella tillstånd.
När otillåten utrustning upptäcks är också tillträdet till festivalen förbrukat och armbandet kommer att klippas. Lämna därför denna utrustning hemma för att undvika tråkiga händelser.
Mobiltelefoner med kamerafunktion och kompaktkameror är däremot tillåtet att ta med sig in på festivalområdet.

Hultsfred skriver:

Systemkameror och inspelningsutrustning är inte tillåtna på festivalen. När otillbörlig utrustning upptäcks är också tillträdet till festivalen förbrukat och armbandet kommer att klippas. Mobilkameror och kompaktkameror är däremot tillåtna.

Dom enda som verkar boka artister som inte bryr sig är Roskilde som skriver:

You are allowed to take pictures with still-picture cameras (no flash in front of the stages). Permission to record sound/motion pictures at the Festival Site is normally not given to audience members.
Please note, this also includes digital cameras, mobile phones or the like enabled to record motion pictures or sound.


Ooops I did it again...

Nu vankas det ny film för Brittan och jag måste säga att även om jag inte ser henne i en så pass allvarlig roll som detta vankas så såg jag ändå lite fram emot att få se hur hon skulle tackla det hela. Dvs tills jag läste hela artikeln och fick reda på vad filmen EGENTLIGEN gick ut på.

"Britney Spears förhandlar just nu om en huvudroll i ett drama som utspelar sig under andra världskriget."

Ovan funkar, men sen kommer det:

”The yellow star of Sophia and Eton” kretsar kring Sophia LaMont som skapar en tidsmaskin, reser tillbaka till andra världskriget och faller för judiske lägerfången Eton. "

Wow! Really? Tidsmaskin?

Glöm inte...

... Åsiktstorget

Och här kommer uppföljningen

Uppdatering på kommentaren:

"Men du verkar ju inte förstå vad jag menar. Jag skrev att det finns andra ställen att få tag på fakta än aftonbladet. Därför visade jag dig en hemsida som länkar till över 100 andra sidor med både bra och dålig information. Därefter uppmanade jag dig till att läsa igenom några utav dem för att få en bättre och bredare syn på incidenten. Sedan kan du själv komma till en slutsats över vad som verkar rimligt eller ej.

Alltså om du hade läst igenom vad jag skrev lite noggrannare, och dessutom läst igenom några utav alla källor som jag länkade till så hade du haft bättre insikt i vad som hänt. För jag kan med största säkerhet säga att du inte kollade igenom min länk mer än några sekunder."

Du har helt rätt. Jag tog nog inte mer än ett par sekunder på den sidan du skickade till mig vilken gör att min källa är helt klart inte lika trovärdig som din. Men, min poäng var att jag drar mina åsikter från en källa och du drar din från en anna. Sen att din har 100 länkar vidrare gör faktisk inte att den är mer trovärdig än min. Men, jag ber om ursäkt för att jag hoppade på dig så hårt. Var verkligen inte meningen. Tycker bara det är intressant att vi uppenbarligen inte KAN bilda oss en uppfattning om vad som händer i världen eftersom vi båda bygger den på den information vi hittar på internet. Jag hittar mitt på Abladet och du hittar ditt någon annanstans.

Igen, varken du eller jag kan säga vilken som är mer tillförlitlig eftersom vi inte var där men, jag uppskattar att du tog dig tid att kommentera mitt inlägg. Synd att du inte länkar till en blogg för jag misstänker att du har mycket vettigt att säga. Inte minst baserat på att du faktiskt svarade på mitt inlägg på ett vettigt, moget och resonabelt sätt....

MVH lixom
//Fagel

Te amo mi amore...

Jag älskar er alla men nu går jag och lägger mig... (Sätter mig vid tv'n för nu är det Cold Case, Bones och en jivvla massa annat på tv)

Och diss igen...

Ytterligare en kommentar dyker upp:

"Jag vet inte om du får allt ditt nyhets-/nöjesintag från Aftonbladet, men du borde ändå förstå att Aftonbladet är skit. Dem har ingen koll, utan vill bara få folk att läsa. Du verkar inte heller förstå det här med sökmotorer och google där man faktiskt kan hitta massor av bra information. Om vi på t.ex. Digg söker på "Perez" så bombarderas vi av nästan 10 sidor om detta. Välj ut några utav dem, jämför och se vad man kan lita på.

Du kan där se att han faktiskt hade ringt till polisen och senare bad sina "fans" att sluta ringa polisen när de väl hade kommit. Så sluta tjafsa mot folk när du inte själv har någon koll.

http://digg.com/search/page6?s=perez&sort=newest"


Ännu en gång blir jag utpekad som någon som inte vet vad han pratar om enbart pga att den som skriver inlägget har en källa. Jag säger som jag gjort hundra gånger innan, det finns inget som säger att din källa är bättre än min. Jag säger inte att du har fel men att kommentera mitt inlägg och kalla mig för "någon som tajffsar", bara för att du har en annan källa, är lika korkat som att försöka krama vatten ur en sten. Det kommer inte hända...!!! Jag tar min information från ett ställe, och jag bygger en åsikt kring detta. Du tar din information från ett annat ställe och bygger din åsikt kring det. Jag har aldrig, och kommer aldrig, att idiotförklara dig eller säga att du har fel. Det är skillnaden mellan dig och mig.

Om du var där och såg vad som hände så kan jag backa på mina uttalanden men om du inte var det så är din åsikt lika viktig som min.

Ny länk...

TrooP's blogg finns i länkarna nu....

Wuhhh va huh vad hände???

tänker inte sno någons glory så klicka här och kolla in denna filmen. OMG WTF SJUKT va små vi är!!!!

Jag blev just dissad...

Fick en otroligt rolig kommentar till inläget jag gjorde om Parez Hilton som blev misshandlad...

"FYI så ringde han polisen först, men de kom inte så i det utsatta chocktillstånd han befann sig i, sökte sig till twitter för att få dela sin upprördhet med någon. något som inte alls borde vara konstigt för en person som lever 22 timmar om dygnet på internet och har det som sin arbetsplats. Efter twittrande ringde tusentals personer till polisen som dök upp till slut. Den enda loosern jag ser här är snubben som hackar på ett brottsoffer i en oerhört utsatt situation"

1. DU SÄGER: FYI så ringde han polisen först:
Ok. Jag var inte där och jag har skrivit många gånger om att man kan inte skapa en åsikt om saker och ting om man inte var där så du som gjorde det inlägget jag kommenterer nu måste varit på plats. För jag kan inte för mitt LIV anta att du fått din information från media. "Vid nio på morgonen svensk tid kom nödropet från Perez Hilton. På Twitter."

2. DU SÄGER: "Efter twittrande ringde tusentals personer till polisen som dök upp till slut." 
Vart fick du den här informationen ifrån?? Definitfit inte från källan jag citerade.

3. DU SÄGER: "Den enda loosern jag ser här är snubben som hackar på ett brottsoffer i en oerhört utsatt situation"
Wow! Really? Det är ju MIG du syftar på!! Vad får dig att tro att hans story är mer trovärdig än Wil.I.Am's som skapade ett Twitter konto ENBART pga detta och skrev: " – Den här killen är galen, Han gör vad som helst för att synas i media, skriver han. "

Om du har information som bevisar mig fel så har jag INGA problem med att be om ursäkt offentligt men, om du, som jag, drar dina slutsattser baserat på vad du läser i media så skulle jag uppskatta om du kunde ge f*n i att anklaga mig för att hacka på ett "brottsoffer". Jag baserar min inlägg på vad jag läasre i media. På gott, och ont....Ponten vs Dreamhack

Jag gjorde just detta inlägget på en blogg och vill dela med mig av det till er.
Men, jag BER er... Titta på klippet innan...Mitt inlägg på bloggen:

"        Jag är ledsen men det här är bara pinsamt. En hel generation av idioter rent ut sagt ställer sig mot en person som kämpar för det som är rätt. Hur alla än vrider och vänder på det så är det INTE ok att ladda hem film, tv eller musik från internet. Jag gör det så jag hycklar inte med att Ohhhh det borde vara ok men kom igen... Pontén blir ju fullkomligt back-stabbad här. Jag har inte till mycket till övers för Pontén men jag tycker hand gjorde HELT RÄTT här....

Fy fan för pissungar som tycker att man kan sno vad som helst utan att man ska vara ansvarig för det. Jag inser trots allt att det jag gör strider mot lagen.

http://fraggelberg.blogg.se/2009/june/david-i-lejonkulan.html

Jag är sorry men det här är fan pinsamt. Jag hoppades på att generationerna under mig skulle kunna driva en vettig debatt om fildelning men allt men kommer fram till här är att folk bara vill tanka hem schite utan att betala.

För en gångs skull så står jag på Pontén sida. Thank you Dreamhack!"

Roligt med kommentarer

Om inte annat hittar man nytt roligt folk.

En av personerna som kommenterade ett inlägg är TrooP som har en blogg som heter TrooP's blogg och jag rekommenderar STARKT att ni gör ett besök dit. Här har vi en kille som helt klart har samma syfte med sin blogg osm jag har. Poängtera det i media som är galet och konstigt.

Klicka er vidare till TrooP's blogg och lämna en kommentar.


(Källa: http://www.troop.se/)

Fanns ens spam på den tiden?

Uttrycket SPAM används för att definiera oönskad reklam via internet men från början så var det plain and simple konserverat, pressat kött. Därför bli dåtidens humor sååååååå otroligt rolig när man ser det med dagens ögon.

Spam, spam, spam, spam, spam...

Tack MFC.


Nej men vad i hela friden...

Top Gear är onekligen VÄRLDENS bst bil program.

Låt mig elaborera...

Jag gillar inte bilar speciellt mycket. Eller jo, det är inget fel på bilar men att se någon köra en Ferrari runt en bana och berätta om hur snabb den är kittlar inte mina sinnen speciellt mycket. Vad Top Gear däremot lyckas enormt mycket med är att kombinera  humor med det hela och då blir jag helt såld.

Det är svårt att förklara och har ni aldrig sett det så förstår ni garanterat inte men om ni tittar på nedan klipp så får ni kanske en liten känsla för hur det brukar vara: (Ursäkta den URUSLA kvalisorten) Höj ljudet!Det är inte utan att man nu bli lite ledsen när "The Stig" avslöjar sig själv....

(Källa: http://www.aftonbladet.se/bil/article5412835.ab)

Och för er som inte vet vem The Stig är, här komer lite Best of Moments!


TÄVLING!!!!

Den som gissar vad mitt nyfunna armband är gjort av får en signerad bild av... ehhh....

Stortå har vi redan gjort... Så vad ska vi hitta på nu? En signerad bild av min högra tumme. Tävlingen avslutas 090630.

Knuten på armbandet kan ev. ge en ledtråd.


WTF???

Måste nog börja kolla vart tjejen  shoppar när jag inte är med.


Lysande system

Var bara tvungen att visa er vad som mötte mig i morse när jag skulle stämpla in. Vet inte om den här kylningsanordningen är ISO14000 godkänd för serverrum eller inte men roligt var det.


Men vänta lite nu...???

Perez blir misshandlad och söker hjälp via Twitter????

"Vid nio på morgonen svensk tid kom nödropet från Perez Hilton. På Twitter.
Enligt meddelandet hade han blivit misshandlad på ett hotell när han bevakade musikfestival ”Muchmusic” i Toronto.
– Jag är i chock. Jag behöver polisen nu med en gång. Snälla kom till Soho metropolitan hotel nu. Snälla."


Vilken värld befinner vi oss i när det är smidigare att Twittra efter hjälp än att ringa 9-1-1? Snacka om att ha en narcisistik syn på hur många som läser hans Twitter. Fan skulle jag nu skriva att jag behövde hjälp för att jag blivit knivhuggen så skulle det ta 4 dagar innan någon knackade på min dörr.

Herregud säger jag bara.... Vilken looser.


Sex säljer

Eller?

Jag vet inte hur jag ska ställa mig till detta. Det går helt enkelt i samma spå som allt jag skrivit om tidigare.

Visst, detta berör mig inte. Jag störs inte av att man säljer jeans med sex men ju mer man tänjer gränsen desto otydligare blir den och snart har vi ett fullbordat samlag som reklam. Det hade inte heller stört mig men jag är inte så säker på att jag hade velat förklara det för min 9-åriga dotter.Tycker ändå att Diesel gjorde den bästa: (Nej jag tror inte denna är äkta men vem vet....)
O andra sidan, när man går till www.diesel.com/xxx som man rekommenderas att göra så verkar det helt plötsligt väldigt äkta...

Säger bara en sak...

STANNA BILEN FÖRST!!!!!
Vääääänta lite nu....

För ett tag sedan skrev media, och jag, om Balkongsommar och hur otroligt synd det var om de stackars svenska barnen som inte fick åka till Bahamas, eller Thailand eller vad det nu var. Men idag så verkar det som att det är helt ok att stanna hemma?

WTF OMG KOM IGEN!!!!! Är det konstigt att folk blir helt jä***la galna av att läsa tidningar idag???

Jag vill gärna tro att jag bidrog...

32% av Sveriges elkunder har INTE GJORT ETT VAL????

Förstår ni vilka OTROLIGA summor med kronor och ören det handlar om???

Va f*n Sverige. Läser ni inte min blogg?!?!?!?!?

Det är dock ändå 140,000 personer som gjort ett val i år och jag hoppas att mitt inlägg bidragit lite till det.

(IRONI IRONI IRONI IRONI)

Fotbojjor öppnar nya möjligheter

Hej och hå,

Idag skriver Abladet om att Justitieminister Beatrice Ask vill införa fotbojjor på unga. När man läser detta så kan man tolka det på två sätt: (Jag kunde inte riktigt urskilja vad syftet var men jag hoppas på alternativ två)

1. Vi är för hårda mot dagens ungdomar. En person som är 17 år och 364 dagar ska inte dömas som en vuxen av den anledningen att dom är inte 18. Mord? Våldtäkt? Rån? Heck, in i sluten ungdomsanstalt i 4 månader och sen får du ha det så bra. Men istället för att låsa in dessa stackars barn som begår dessa ohyggliga brott så sätter vi bojjor på dom så de kan fortsätta sina liv, mer eller mindre, som innan. Dock något mer begränsade.Det är ju inte så att kriminella, och ungdommar under 18, utnyttjar minderåriga till att begå brott bara för att dom inte kan dömmas.

2. Vi måste bli tuffare mot ungdomskriminella. Många utnyttjar unga eftersom dom inte kan dömas vilker innebär att dom kommer ut efter en barnsligt kort tid oavsett vilka brott dom begår. Därför ska dessa mardodörer övervakas under en betydligt längre tid än vad ett vanligt straff hade gett.

Vad som bekymmrar mig lite är vad Beatrice Ask säger när hon säger: " Det är pappa som plockar upp plånboken, och på så sätt slipper ju ungdomarna ifrån straffet, säger hon till SvD." som argument till att ungdomar under 18 ska slippa bötesstraff. Ja, det är helt rätt att föräldrarna inte ska belastas men samtidigt betyder ju det bara att ungdomar som begår brott VET att varken dom eller föräldrarna kommer att behöva betala. Det KAN inte vara bra... Släng på dom boten och tvinga dom att betala från det att dom ärt 18 istället.
P.S Ironiskt nog så var den första träffen på Google, när jag sökte på fotbojja (Jo jag vet nu att det stavas med ett J) denna sidan. Humor på HÖG nivå.

Helt klart det bästa...

Det finns inte jätte många bloggar jag följer regelbundet för många av dom har en tendens att få en att tappa intresse fullkomligt. Ni som läser bloggen vet vilka jag följer men anledningen till detta inlägger är en kille som har en blogg som alltid varit intressant.  När man dessutom hittar det här inlägget så inser jag att det finns inga gränser för hur mycket han bjuder på sig själv för att få läsare. Det är så underbart bra så man kan inte annat än att njuta. En kille HELT i min smak.

Så, mina vänner, ge er av till Pers Perversa Verser och få er ett gott skratt.(Källa: http://www.flyingface.com/blog/)Weeeeeeeeeeeeee

MFC är vaken och kommenterar... WOWHO!!!!!

Snacka om att prioritera

Läser idag hos Expressen om Arnold (Nej jag tänker inte ens försöka stava Scwartz... Schwa... Ja ni fattar) och om hur hans plan var tvunget att nödlanda.

Instrumentpanelen börjar brinna, cockpitten (He h ehe. Cock och pitt i samma ord) rökfyldes och planet nödlandade. Vad gör Guvenören? Jo han Twittrar...


Matlagning som gör dig galen

Det är inte konstigt att folk undviker att laga mat hemma när man i senaste tidningen av Icas Buffé hittar:Vadå PLUS/MINUS skal??? Hur ska ni ha det?!?!?

Det kan inte vara lätt

att vara kvinna idag. Jag har skrivit om detta innan och ville bara skjuta in en liten grej jag hittade hos Expressen idag.Herregud....!!! Har Megan Fox nipples???????

Nu vet ni i alla fall tjejer, BH är inte till för stöd och lyft utan till för att se till att ingen får reda på att ni har nipples.

Sätt åt dom jävlarna

Man ska inte tro att man kan utbilda sig i Sverige för våra skattepengar och sen fly fälet och skita i att betala tillbaka. Nej jag har verkligen inget till övers för skatte och bidragsfuskare.

Det som ärså skrämmande är att det ändå är så många som verkar tycka att det är ok att skita i att betala tillbaka. 1 av 4 missköter sig grovt, dessutom.

Vad gör man inte för pengar

Jag blir så irriterad när jag läser om Burk-Curt som i 40 år gått skitig och samlat burkar i Skellefteå som nu avlidit och lämnat efter sig 12,000,000 kr. Hans önskan var att hans enda vän skulle få allt. Släkten har aldrig brytt sig innan men när det vankas pengar så kommer dom krypande som små slemmiga penga-villha-iga släktingar. Det är inte bara pinsamt men även rätt äckligt.

Inte för att jag har 12,000,000 att vänta i arv men jag hoppas innerligt att jag aldrig hamnar i den situationen med mina släktingar att det bråkas om pengar. Fy!!!


R.I.P Curt...


Ung och dum

Många unga tjejer tjänar snabba pengar på att vika ut sig. Vad jag inte kan förstå är att ovsett hur ung och dum man är (Man måste tråts allt vara 18 föratt vika ut sig) så verkar det vara ett återkommande problem att bilderna helt plötsligt dyker upp igen. Nehe?

Vid 18 får man vika ut sig, kriga, gifta sig, tatuera sig, gå på krogen och köra bil. Wow... Vi anförtror dagens ungdom med dom mest grundläggande "rättigheterna" som krävs för att vara vuxen men ändå är dom inte mogna nog att ta genomtänkt beslut om utvik.

O andra sidan, jag har gjort mycket dumt i mina dagara, både innan och efter jag fyllt 18 så jag ska kanske inte säga så mycket.

Mina vänner, I give you Natascha. (Som förövrig, enligt mig, inte ens är speciellt vacker att titta på)

Det är dessutom inte bara Natsacha som "ligger yrt till" längre. Nu ligger ju även Leighton Meester från Gossip Girl illa tll. Det är makalöst vad folk gör för pengar. Vill inte ens veta vad för skit som skulle komma fram om jag blev kändis en dag. :):)

Nice parking

...är uppdaterad.

Får man skämta om vad som helst?

Jadet är frågan och många innan mig har diskutera ämnet vilt och brett. Men hur är det egentligen? Självklar kommer inte alla ha en likadan syn på det här men vad säger den stora skaran?

En av mina bästa vänner är grek och vi skämtar konstant om detta. Nej han är inte adopterad, han är importerad. Skattad och klar.

Så fort något går fel så är det för att han är grek. Eller om man ser en get så slänger man lite kärlekshintar till honom. För att inte tala om vad som händer när det luktar viktlök. Det komiska i det hela är att det är faktiskt han som står för merparten av skämten. Inte jag. Så frågan är, gråter han sig till sömns varje kväll eller är han ok med det här?

Eller varför inte ta min andra vän som är från Kenya. Han satt häromdagen och konstaterade att han var tvungen att åka på semseter snart eftersom han började bli blek... Kom igen!!!!

Var går gränsen? Och frågan är, skämtas det bara om minoriteter eller har minoriteterna skämt om "oss" med? Skriv gärna några exempel i så fall. Dying to know.

EXX Ohhh EXXX ohhh
-Gossip Girl-

Man vet att en vän är en vän...

...när man hittar sig själv i denna sms konverstaionen.

BEEP BEEP (Min sms signal är iofs Stewie som kräver total lydnad i utbyte mot att man får leva men ni fattar kanske ändå)

"Du är en otrolig vän :) puss o kram!"

Helt ur det blå...
Frågar då naturligtvis vad man gjort för att förtjäna denna äran.

"Du har inte gjort mer än det du gör varje dag (L)"

Tänkter inte hänga ut dig vännen för jag vet inte om du satt din BROMANCE status på Facebook till "I'm ok with it" men du vet vem du är. :):)

Ni som läser detta, tänkt på att ta hand om era vänner. Det skadar inte att spontant skicka ett sms eller mail och bara berätta att personen är uppskattad. Jag vet att MIN dag blev betydligt bättre i alla fall.


Lärorik dag på Visingsö

Medans man strosar runt på kursgården och väntar på att solen ska komma fram igen så kan man avnjuta lite biologi i form av plantlära.

Vi vet t.ex att ordet ANUS troligen inte betydde samma sak på latin som det gör för oss idag. Eller så var det någon botaniker som verkligen, verkligen inte tyckte om detta trädet.


Vi kan även se spår av integration mellan plantlära och datorer. Låt gå för att allt ska bli miljövänligt men att Acer tillverkade träd hade jag inte en aning om.

Besöksrekord

Jag har inte så där jättemånga läsare och jag älskar var och en av er som kommer tillbaka och tittar till mig.

Den 18/6 hade jag dock besöksrekord och det tycker jag är värt att uppmärksamma.
Vad har jag lärt mig av detta då?

Skriv om kontroversiella ämnen...Grönt klär dig inte

Jag blir så bekymrad när jag läser att det nu kommit en bok som smutskastar Will Smith.

Läser man dock artikeln så låter det mer som att det är någons bitterhet som tagit över det hela och jag hoppas innerligt att det är så. Jag tycker Will är så bra och han är en sådan där skådis som verkligen blommat ut på senare tid. Både Depp och Pitt gjorde det innan honom och vi ser ju vilka underverk som skapar. Depp behöver ju bara nämna att han ska vara med i en film nu så är den ju redan en hitt.


Ode to a fu**ed upp situation

Nu går dom under jorden, så vacker och så lätt:

Grattis pedofil, för dig vi ej nu spårar
Grattis kriminel, och alla dom du sårar
Grattis ni som nu kan gömas
För alla era synder glömas

Ni syns snart inte längre, era handlingar går folket obemärkt förbi.

OM du köper en Ipod med 120 gig och så säger vi att en låt är ca 3 meg stor och säljs idag för en tia, då skulle det innebära att du ska betala 400,000 kr för att fylla den.

Är det konstigt att folk fildelar?

Det är tuffa ord i sporten...

"Balotelli rasade mot Wernbloom: ”Rörde honom inte”"

Jag har alltid tyckt att fotboll är en ganska fjantig sport om jag ska vara helt ärlig. Jag har FULL förståelse för folk som gillar det men för mig handlar det bara om.... ni ser, jag vet inte ens hur många som är på planen. Men, för mig handlar det om x antal vuxna människor som springer på en på tok för stor yta och vars syfte är att placera en boll i en bur.

Konceptet är jag inte emot, vuxna människor måste få leka av sig som med och fotboll är inte på något sätt värre än någon annan sport men när jag läser att Cristiano Ronaldo säljs för närmare en miljard kronor. Det finns något väldigt sjukt med världen när man betala sådana summor för folk som sparkar boll.

Men, anledningen till inlägget? Jo, det är inte bara Wernbloom som är en "barnunge".För er som missat det...

Hultan har nu släppt kartan över det nya området.
Dom har även släpp spelschema för Hawaii och Pampas.
Och i fredags kom spelschemat för Roskilde...

Vääärldens sötaste....

Spenderade helgen med VÄRLDENS sötatste vovve.
Eller?Vissa kallade henne för hamster men jag tycker hon ser ut som en Ewok.Ytterigare en lysande genomgång....

Hittar igen en ganska roligt formulerad genomgång.

(NEJ jag har inte tagit reda på hur man stavara recees.... receen.... ress.... WHATEVVAH')

Denna gången är det.... Ja just det? Vilka då?


Sommarplåga!!!!

Ni glömmer väl inte bort att få era vänner att lyssna på denna??

Sommarplåga 2009
. KOM IGEN NU!!!!

Yttrerligare ett tecken

Här har vi fler tecken på att man börja bli gammal. Jag skrev för ett tag sedan ett inlägg om detta som ni bör kolla.

Varför är jag gammal? Jo jag kommer ihåg detta:


Men jag har inte en aning om vad som hände fram tills detta?????


David i lejonkulan

Jag måste säga att jag tycker det är lite fel att hålla påå som man gör här....

Mr Pontén, som jag förövrig inte har något till övers för, ställer upp och talar på det evenemang där han utan tvekan är mest hatat i hela världen. Dreamhack.

Vi är alla så jävla taggade för att racka ner på folk för att dom inte är tollerante, inte tycker som merparten av männiksor eller för att dom inte tycker som vi.

Hatar du homosexuell? Vi hatar dig!!
Hatar du fildelare? Vi hatar dig!!
Hatar du invandrare? Vi hatar dig!!

Men:

Hatar du folk som hatar homosexuell? Vi älskar dig!!
Hatar du folk som hatar fildelare? Vi älskar dig!!
GHatar du folk som hatar invandrare? Vi älskar dig!!

Seriöst... Vad skiljer den ölversta gruppen från den understa? OLIKA ÅSIKTER!!! Jag tycker att alla människor har rätt till sin egna  åsikt. Jag kommer inte stöta bort en gammal go vän som visar sig ha en åsikt jag inte håller med om. Jag tänker inte ens stöta bort någon JAG ALDRIG TRÄFFAT pga sina åsikter så länge man kan förklara vad man menar.

Jag hatar bögar!
Varför??
Jag bara gör det!!

FALLER BORT!!!! Finne ingen grund till varför den här personen känner så och därför har jag ingen respekt för den här personen. Men,om man kan argumentera för varför man känner som man gör så kan jag respektera det. Jag kanske inte håller med men jag kan respektera att DU känner som du gör.

Vad har detta med Ponté att göra? Han ställer upp och talar på en tillställning där han vet att han är hatad. I just detta läget är det deltagarna av Dreamhack som ska skämmas.

Vågar vi skilja på gott och ont?

När man säger HITLER så blir alla rabiata.

Jag håller med. Hitler var ett jävla svin. HITLER.... var ett svin.

Väldigt få av han underhuggare visste dock vad som pågick i lägrena så man kan inte dömma tyskarna i kriget utifrån vad Hitler sa, eller gjorde. Misstolka mig rätt... Det finns inget med Hitler och hans politik jag stöttar men hur man än vrider och vänder på det så måste man inse att han gjorde en hel del bra saker för Europa.

Om vi kan ta ett steg tillbaka och bortse från dom onda sakerna så byggde Hitler motorvägar genom Europa. Det är samma motorvägar vi använder idag. Genom sina grotesta medicinska-experiment har man idag botemedel mot mycket som i vanliga fall hade kunnat döda männsikor. Mycket av den forskning vi använder oss av idag är baserat på den forskning som gjordes under Hitlers regim.

IGEN, jag förespråkar inte Hitlers regim. Jag hatar honom och allt han gjorde. Jag har många vänner som haft släktingar som varit i läger och jag lider med dom, men, igen, faktum kvarstår, att den forskning vi bedriver idag har tagit många årtiondensskutt frammåt pga honom. På gott och ont.

Offra en och rädda hundra? Jag ni, vart drar man gränsen?

Men kan man bli så förvånad när någon "vågar" säga detta?

Innan ni nu börjar dissa mig för vad jag skriver så vill jag att ni tänker igenom följande:

1. Vi testar smink och annat obetydligt skit på djur idag. NEJ JAG JÄMNFÖR INTE JUDAR MED DJUR men jag säger bara att testning krävs för att vi ska komma frammåt. Sen kan jag tycka att smink och schampoo inte är legityima anledningar att någon ska lida men, så ser världen ut idag.
2. Hur många gånger tror ni inte att man kommit fram till något makalöst men blivit stängda för att det krävdes tester på mänskliga "kaniner" NEJ!!!! Jag säger inte att man ska utrota, eller testa på vissa sorters männiksor bara för att... Faktum är att dessa tester ligger till grund för mycket banbrytande forskning som vi gör idag.

Äsch... Jag vet inte... Kommenter gärna. Kalla mig dum och idiotisk men kom ihåg att jag tycker inte att något av det som hänt är ok. Jag tycker inte det är bra och jag tycker att nazister kan ruttna bort och ge oss normala människor en chans att göra den här världen bätter. Jag misstänker att jag bara blir så irriterad över hur media framställer vissa människor.

Vågar helt enkelt inte

Jag är ledsen man jag är inte modig. Jag har mågna åsikter men har sunt förnuft att välja mina strider.

Jag vågar helt enkelt inte kommenter detta.

Varför?

Jo, om man läser detta så förstår man. Och det gör mig ont att vi inte kan ha åsikter om ALLT utan att riskrea en bomb vid dörren.

Finns det någon anlednign att Abladet inte låter folk blogga om detta?

Balkongsommar

Många föräldrar har inte råd att åka utomlands.
Många föräldrar får förlita sig på de gratisalternativen som finns.
Många förlädrar gör så gott dom kan.

Måste man då få det att se ut som att barn som inte får åka på semester har blivit våldtagna och stympade av varenda vuxen i deras omgivning...!!!!

Kom igen.... Föräldrar gör så gott dom kan. Det är inte barnens fel och i all ärlighetens namn så MÅSTE man inte åka utomlands eller spendera 10,000-tals kronor på semseter. Är fullkomligt övertygad om att jag skulle kunna hitta 100-tals artiklar som säger att familjer bör spendera mer tid ihop istället för att åka bort.

Usch! Jag tycker inte om när man nyttjar lågkonjukturen för att få det att framstå som att barnen och föräldrarna lider. Man gör vad man kan med det man har. SÅ ENKELT ÄR DET!!!!


(Källa: http://www.expressen.se/Nyheter/1.1609738/for-allt-fler-barn-vantar-en-balkongsommar)

Nu är det snart Midsommar

Så hur ska ni spendera er midsommar? Själv ska jag förpassa mig till en ö mitt i Vättern och när vädret är som det är så kan ju det tyckas vara ganska korkat men, det är planerat sedan länge så det är bara att bita ihop och vara glad. Ska bli roligt att se 25 personer i en liten stuga... :):)

Inte helt otippat är det Gotland som erbjuder bäst väder. När Gotlänningar säger "Tillbaka till Sverige" så skojjar dom inte. Det är en helt annan värld där ute i havet. Huvudsakligen handlar det om att dom har en gul, varm sak i himelen sopm gör alla glada. Jag har hört att det kallas för... sol.

Det tråkiga med Midsommar är att man säger att det är "mitten av sommaren" vilket för mig känns OERHÖRT tragsikt men, det kan ha en hel del att göra med att Sverige generellt sett har bra sen-sommar. Det innebär att NEJ!!!! Vi har inte kommit halvvägs. Vi har inte ens börjat.

Så med det sagt... Dansa runt den upp-och-ned-vända penisen och befrukta jorden med er dryck, mat och sång. Ha en riktigt bra midsommar mina vänner.

Skicka era bästa Midsommarbilder till fraggelberg@gmail.com


Jag älskar Finska

Kan man annat än att älska språket när man hör att:

Cayenepeppar heter Cayenepippuri...


Kan du skicka peppurin... Hallå! Det är ju toppen!!!!

Åsiktstorget

JAG JOBBAR HALVDAG IDAG OCH BLOGGAR SÅLEDES INTE PÅ ARBETSTID!

Jag tänkte jag skulle slå ett slag för Åsiktstorget igen då ingen förutom Akilles sagt något, trots att han inte sagt något om vad jag skrev om hans åsikt. Men, i vilket fall som helst ville jag skicka in en liten rolig bild och eftersom det känns som att banka huvudet i en vägg så tycker jag att denna bilden är galet bra.Vad jag dock INTE var beredd på var bilden som dök upp som nummer 12 på Google när man söker på "Åsikt"Tro f*n föräldrar är oroliga över vad deras barn ska hitta. F*n, på min tid så fick man hjälpa varandra för att hitta något bra. Nu för tiden räcker det ju med att starta google så har du all porr du behöver. Galet är det. Det var inte alltid bättre förr. :):):)


Morgan kör en Woody (Allen that is... ;) )

Det sörjer mig att läsa att även Morgan Freeman nu verkar har gjort en Woody Allen och nuppat på sin styvdotterdotter. Om detta enligt lag kan klassas som incest har jag inte en aning om men det är ju lite galet ändå.

Jag läste artikeln en gång till och jag greppar verkligen inte hur familjeförhållandet ser ut. Skit samma, Morgan... FY! Jag tyckte ju om dig.


Det spritter i kroppen...

när jag ser denna man. Agent Cooper....

Jag kan inte minnas en serie som engagerade mig så djupt som denna serie gjorde. En sådan underbar kombination av karaktärer, miljöer och story. Varje gång jag ser orden Twin Peaks så hoppas jag bara att Mr Lynch ska ta sitt förnuft till fånga och föra en uppföljare. Inte en remake, för det går inte men gärna en uppföljare. Åhhhhhh the Log lady, Laura Palmer, Cooper, Bob, Mr dvärg-som-går-och-pratar-baklänges....

Kom tillbaka!!!! (Fast inte i MINA drömmar.....)


Vem i Greys dör, och vem överlever?

Ja mina vänner... Det är frågan.

Men jag tror vi kan kallt räkna med att T.R. Knight inte återvänder.

Jag följer inte Greys men såg sista avsnittet och jag måste säga att det var en cliffhanger utan dess like. jag är helt såld på TV serier och jag har alltid åsikter om huruvidare man avlsutade rätt, om det är rätt eller fel att lägga ner, etc etc. Så när jag såg slutet på denna säsong så var jag hetl förstummad. Vilket underbart slut. Vilken cliffhanger och vilken PUBLIK RESPONS!!!

"Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej ni får inte låta oss vänta på vem som lever och vem som dör."

Det är fullkomligt makalöst skrivet. Självklart tar det inte lång tid innan folk skriver protestlistor som om deras egna liv hängde på karakt'ärernas överlevnad men någonstans, innerst inne, kan jag ändå relatera.

En serie som hetter Jericho skulle läggas ner. I ett av avsnitten refererade man till uttrycket "Nuts" som, efter väldigt mycket fortkortat arbete, ungefär betyder "FUCK YOU". Så när serien las ner startade hardcore fans en hemsida där man kunde köpa EN jordnöt och skicka till TV bolaget.

Well, när bolaget hade fått ett gäng miljoner nötter till sin trappa så tog man sitt förnuft till fånga och skrev en säsong till. Personligen tycker jag dom kunde struntat i det men, det visar ju bara vilken makt tv tittare har.

Undra om jag kan få tillbaka John Doe....

Paf.com slår till och får rätt....

JAG JOBBAR HALVDAG IDAG OCH BLOGGAR SÅLEDES INTE PÅ ARBETSTID!

Som en dolk kampanj för bettingbolaget Paf.com så finns det en "reporter" på Abladet som heter Lennart. Lennart åker runt och "trackasserar" kändisar på jakt efter nyheter som inte hänt ännu. Personligen tycker jag inte det är speciellt roligt men det här tog priset.

Jag höll på att sätta skrattet i halsgropen när jag idag fick reda på att hemsidan 1000apor ska lägga ned.

Varför?

Kolla denna:


Konstfack slår till igen...

JAG JOBBAR HALVDAG IDAG OCH BLOGGAR SÅLEDES INTE PÅ ARBETSTID!!!

Det skulle inte förvåna mig om den makabra händelse en lokförare utsattes för till slut kommer att visa sig vara ytterligare ett konstfackpåhitt.

1. En kvinna fejkar sinnessjukdom i syfte att visa... ja vem fan vet vad syftet vad men att kalla det för konst tycker jag är absurt. Kom inte med "Konsten är i betraktarens ögon" för om man kan se detta som konst så lever jag hellre som enögd i en blind värld.

2. En elev klottrar ner en tunnelbanevagn i syfte att visa... ja ni ser vart detta är på väg?

Av den anlednigen skulle det inte förvåna mig om det är konstfack som ligger bakom skiten med dockan på järnvägsspåret med.

Jag har inga problem med att folk uttrycker sig men det som gör mig FÖRBANNAD är:

1. Vi, skattebetalarna, betalar bidrag till konstfack för att dom ska kunna bedriva sin verksamhet. (Kulturbidrag etc)
2. Vi, skattebetalarna, betalar för alla merkosnader i form av utryckning, sanering, psykvård, rättegångskostnader etc.
3. Vi, skattebetalarna, förväntas BETALA för att komma till konstfack och se slutresultatet.

VA FAN!!! Vi har redan betalat två gånger. Konstfack borde ha en skylt som säger "SKATTEBETALARE, och pensionärer, kommer in gratis."

Snacka om bortslösade resurser....

Statestik är roligt att leka med...

JOBBAR HALVDAG IDAG OCH BLOGGAR SÅLEDES INTE PÅ JOBBET!!!

Idag skriver Abladet om hur Fildelning ökar igen och utfrån den rubriken så kan man ju dra lite olika slutsattser.

1. Antingen så är det inga som åker dit och då blir folk lite mer vågade.
2. Det är som det står i artikeln, normalt att det ser ut som det gör.

Det är roligt hur man med medias makt kan få folk att tro vissa saker. Jag har tidigare skrivit inlägg om att man inte kan bilda sig en uppfattning om något man aldrig varit med om i första hand. Allt annat baserar sig på andras syn på händelsen. Media, familj och vänner återberättar något dom varit med om och utifrån det bildar vi oss en uppfattning. Handlar ju ENBART om vart vi tar vår information från.

I vilket fall som helst så är det lite roligt att man nu förklarar den ökade fildelningen med att det brukar se ut så här. Jag förstår att IPRED gjorde att folk för 1,3 minuter tog ett steg tillbaka och slutade fildela men, var IPRED ingen vinst i alla fall?

Vad säger ni?

Sommarplågan kommer tillbaka

In och rösta för bövelen... Och vet ni inte vilken den sista låten är så finns den här.


Dagens mest otippade inlägg

Hej och hå så det kan gå,

När man sitter och surfar runt så träffas man oftast av både ett och annat WTF-moment men denna var jag helt oförberedd på.

Dagens mes otippade inlägg handlar om Fårskallar och kommer från Jens blogg.

Detta svider lite...

Nu verkar det som ännu en serie sett sista ljuset.

Denna gången är det My Name Is Earl som checkar ut... :(

Förlåt, ursäkta och allt sånt...

Mina vänner...

När ska vi sluta kalla denna skandalomsusad-förredetting för stjärna. Hon är bara pinsam...
Ytterligare ett "skämt" är hela den mediastorm som dykt upp kring Dvid Letterman nyligen.

Tydligen gjorde han Sara Palin förbannad genom att skämta om hennes dotter. Bah jag orkar inte ens beskriva hur jävla töntigt det är. Har ni 8 min över så rekommenderar jag att ni tittar på nedan.


Varför varför varför????

Åhhhhh jag vill inte städa.

Vill inte klä på mig och handla.
Vill inte vill inte vill inte vill inte...

Varför finns det ingen vuxen i min närhet som kan se mig ligga på golvet och skrika och säga till mig att hålla käft annars blir det ingen efterätt efter maten.Pay attention, or pay the price

JAG ÄR LEDIG IDAG OCH BLOGGAR SÅLEDES INTE PÅ ARBETSTID

Wow... Den här var lite jobbig... Speciell med tanke på att jag själv lider av blyfot.Pay+attention.....

Vad heter bilen nu då?

JAG ÄR LEDIG IDAG OCH BLOGGAR SÅLEDES INTE PÅ ARBETSTID


Saabningsegg? Köningsaab?

Inte vet jag men det här tycker jag kommer bli väldigt spännande att följa...

Minnen från förr.

JAG ÄR LEDIG IDAG OCH BLOGGAR SÅLEDES INTE PÅ ARBETSTID


När tillfälle ges lyssnar på på LA baserade rockstationen KROQ vilket jag kan varmt rekommendera. Mycket bra musik om man hugger dom vid rätt tillfälle. På kvällarna brukar det vara lite mer snack och sånt men det kan vara lite kul det med.

I vilket fall som helst så spelade dom just Detachable Penis från -92.

Dessvärre var det omöjligt att Youtuba denna så ni får leta själva om ni vill höra den. Maklöst bra...!!!

Rättat inlägg

JAG ÄR LEDIG IDAG OCH BLOGGAR SÅLEDES INTE PÅ ARBETSTID


Hej och hå,

Mitt inlägg om skämtarna hade en ickefungerande länk i sig som nu är åtgärdad.

Meningslöst, meningslöst, meningslöst

JAG ÄR LEDIG IDAG OCH BLOGGAR SÅLEDES INTE PÅ ARBETSTID

Ni som har bloggar känner kanske igen er.

"Ok... Dags att blogga lite. Vad ska jag skriva om? Hmmmmmmmmmmmmmmmm............"

Jag brukar inte ha idétorka då jag hittar mycket av min inspiration i dagstidningar och skvallerblaskor men just nu har jag NADA att komma med. Men ÄNDÅ kan jag inte låta bli att göra ett inlägg om det. Detta inlägg känns ungefär lika meningslöst som artikeln i Barometern igår om bajjamajja katastrofen.


Helt klart olika värderingar

Jag antar att ytterligare ett tecken på att man börjar bli gamal är skillnaden mellan mig och min 20--någonting kollega som utspelade sig på jobbet häromdagen.

Han köpte en riktigt najs Saab häromdagen. En -04 tror jag det var.

Hans kommentar: "Fan. Äntligen en bil man kan lägga pengar på" (Styling, trimning, etc)
Personligen känner jag: "Fan vad skönt med en bil jag inte BEHÖVER lägga pengar på."

Ja, jag börjar nog bli gammal... Tur man har en sådan ung och het flickvän redan så man inte behöver byta modell om ett par år.

En felläsning igen...

För ett gång tag sedan skrev jag om hur man lätt kan läsa fel när saker och ting går för fort.

Idag gick jag förbi en kollega på jobbet och efter en snabb titt på hennes skärm var jag tvungen att fråga vad i HELVETE hon skulle med en flodhäst till i sommar?

"Flodhäst uthyres" är vad jag läste men självklart skulle det vara "Foderhäst uthyres"

Fan va kul jag har det....

Det blir inte sötare än så här...

Detta inlägg har ingen poäng mer än att detta var det sötaste jag sett på länge.(Källa: http://www.expressen.se/husdjur/1.549047/lasarnas-husdjursbilder?entryId=513123&image.arcive.page=1)

Var det inte tråkigt innan så blir det definitift det nu....

För ett tag sedan skrev jag ett inlägg om överförmynderi och jag kan inte annat än att tänka på det inlägget när jag läser detta.

Nu är det tydligen så att det stönas för mycket när folk spelar tennis...

Really? COME ON!!!!!!

Kraftansträningar kräver kraftuttryck. Ska man inte tillåta att tyngdlyftare stänar heller? Blir lite Silent Olypics över det hela. Visst, du spran 100 meter på 4 sekunder men, du stönade och av den anledningen får du en 10 minuters strafftidspålägg.

O andra sidan, med den bysten kanske man inte kan annat än att stöna. Känns som att det är en kraftansträngning att bara ta sig ur sängen på morgonen....


Undra vart Hitchcock fann sin inspiration

Undra var Mr Liftakuk (Hitch... Cock... Get it?) fick sin inspiration från till filmen The Birds.

När jag läser sånt här bli jag faktiskt lite rädd. Vad är det som händer med världen???

Var fanns skämtarna när jag var ung?

Promoe släpper skämtlåt och säljer guld?

Ok, Svennebanan må vara catchig och lite rolig så där men superbra är den inte. O andra sidan finns det många sommarplågor som inte riktigt håller måttet för vad en bra låt är. Ok, det är en objektiv fråga och således inget jag kan säga bu eller bä om men ibland känner man bara att sommarplågor blir plågor bara pga uppmärksamheten. ABSOLUT inget fel med det men det gör ju inget om låten är bra med.

Förra året plågades vi av Bag in da box vilket i mina öron var en helt makalöst dålig låt men som var så dålig att den blev bra. För er som mot all förmodan missade detta så:
Min fråga är, vart fanns alla skämtarna när jag var ung? Visst, det kan bero på falsksången, den makalöst osamanhängade gruppdynamiken och den otroligt banala låten men kom igen... Bad in da box?

Låt oss se om "Everybody likes to run" kan bli en ny sommarplåga.

P.s Notera att det finns 5 låtar till på denna MAKALÖSA demo vi spelade in för ca 15 år sedan. Be nice så kanske det kommer fler smakprov. MWuahahahahahaha.... Typ. :)


Glöm inte...

Glöm inte bort Åsiktstorget....

Hur seriöst är detta då?

Jag köper att man försöker att man vill sälja choklad som något exotiskt men jag tror inte detta funkar. Kul kul??  Sorry Lidl...


En uppdatering till

Nice parking är uppdaterad....

Vad är miraklet??

Personligen tycker jag att miraklet består i att det fanns en bil precis där planet landade...

Seriöst? Kolla bilden???

(Duiduiduuuuuuuu (Det där var det där visselljudet man alltid hör i filmer när allt är extremt öde...))


Vad är det som händer på bolaget?

Jag har en favorit. Åbros 5,2:a... Den är mumma tycker jag.

Men, är det någon mer än jag som märkt att bolaget möblerer om hela tiden?
Har ni NÅGONSIN hittat er favoritöl på samma ställe två gånger?

Det är ju för fan som att åka hem till en blind och möblera om.

Inte snällt....

Ovanligt korkat...

Har ni någonsin sett någon hänga från en klippa i en film och hört dom få kommentaren:

"HANG ON!!!!"

Nehe? Är det DET du vill att jag ska göra. Fan vilken tur att du sa det, jag tänkte precis släppa och hoppas på det bästa.Eller varför inte denna...

"Kör försiktigt"

Nej jag tänker MEDVETET riskera mitt liv och se till att andra fruktar mig i trafiken.


Eller oh, oh oh... Min favorit.... 3 killar på en gymnasieskola anmäls för misstänkt våldtäckt och dom anlednignen till att dom inte stängs av är:

"Enligt skolans kurator var det aldrig aktuellt att stänga av de tre pojkarna. – I så fall hade vi pekat ut dem inför resten av skolan, och det ville vi inte, säger kuratorn."

Sorry... Men det här var ovanligt jävla korkat.

På tal om att förbjuda....

Nationaldemokraterna verkar tjäna lite pengar på att sälja Astrid Lindgrens böcker med motiveringen:

"...ännu fler ska få ta del av den nationella litteraturen och stoltheten över vårt folk och fädernesland"

Jag tror inte ens jag behöver börja med att berätta hur fullkomligt dumt detta är men det som gjorde mig lite förbannad var att det är ju till barnen dessa bäcker säljs och dom kan ju faktiskt inte rå för att deras föräldrar är idioter.

Tack och lov så verkar någon ha samma åsikt som mig och sa i artikeln:

"Samtidigt tycker vi att det är viktigt att böckerna når alla barn, oavsett vad de har för föräldrar."


BRA tänkt!!!


Dubbla användningsmoråden

Jag fullkomligt ÄLSKAR när folk använder en cykel som stöd istället för att cykla på den...Behöver jag säga mer än:

"För viii har tagit *hick* studeeeenteeeennnn....."


En Jesus på väggen, en Kalle i chipsen

Allright, Johan Wirlöf, 19 may have sett Jesus lixom in the skugga men vi har i alla fall haft Kalle Anka i chipsen.


Ett kedjebrav som funkar...


Vad är tecken på att man är gamal?

Jag har alltid sagt att när det är dags att byta grupp i rullistan på hur gamal man är (10-15, 16-20, 21-25 etc) då vet man att man klivit över en gräns. När man dessutom inte längre tycker att den snygga bruden i kassan är såååååå cool utan frågar sig själv hur länge hon sommarjobbat så vet man också att man hoppat upp ett steg på åldersskalan.

Men det finns en sak till och det är när ens barndomsvänner från TV blivit vuxna.

Minns ni Anna Chlumsky i My Girl?Minns ni Keshia Knight Pulliam i Cosby?Minns ni Madeline Zima i The Nanny?Ni som sett Californication undrar säkert varför jag inte visade denna bilden men det har varit tillräckligt med 18+ material på bloggen för ett tag.

Ett ogillande av ord

Om det finns ett ord jag verkligen inte gillar så är det "Överförmynderi". Krasst sett kan man säg att det handlar om att det finns personer som ska hjälpa till och ta hand om folk som inte kan ta hand om sig själva. Det är inget fel med det men när fullt friska, socialt anpassade människor behandlas som grönsakskollin som inte kan ta vara på sig själva eller fatta logiska beslut så blir jag lite smått irriterad.

Debatten om rökning som härjat de senaste åren är en sådan punkt.
Rätten att röka gräs är en annan.
För att inte tala om att vi svenskar bara får köpa alkohol på vissa ställen, och under vissa tider.

Nu kommer en vända till i debatten.

Åldersgräns på sötsaker.


Jag vet faktiskt inte ens vart jag ska börja... Eller jo, det vet jag...

Jag är inte emot att man skapar regler och riktlinjer för att hjälpa till och gynna dagens problem men, det jag har problem med är att när man väl börjar pilla på folks rättigheter (OJ OJ OJ vad jag kommer att få skit nu för allt jag skrivit om Piratpartiet innan :) ) så vet man till slut inte vart gränsen går.

Vi förbjuder nazist symboler.
BRA! Dom jävlarna har inte här att göra. Det finns intelligenta sätt att driva invandrar politik på och att raka av sig håret och gå ut och slåss är inte ett sätt att göra det på. Inte heller att hylla en massmördare.

Vi kanske ska ta och förbjuda anarkistsymboler med?
Dom är ju trots allt ett "hot" mot demokratin så varför ska vi låta ungdomar, som tyvärr inte bättre vet, att uttrycka sina förvirrade kännslor?

I krigstider kan vi inte ha folk som bär fredssymboler.
Usa, som har en yrkesarmé, och som ständigt krigar måste ju se fredssymbolen som ett hot mot allt dom står för?

Är ni med på vad jag menar? Ska vi sätta åldersgräns på sötsaker så tar det inte lång tid innan man ransonerar McD vilket kommer att sluta med att folk köper piratkopierade Big Macs på gatan gjorda på hundkött, gamal sallad, government chees och en inte fullt så delikat dressing.

Vi måste tänka ett steg längre....

"Porren" sprider sig från fastlandet.

Jag blir så hiskeligt glad när jag läser att den öländska byn Skogsby ska få en stripklub.

Titta bara på bilden... Det är ju inte ens en klub, det är ju ett café, och släng ett öga på ägaren som donar och pysslar innan öppningen? Kom igen... Hur bra är det inte???Jag tycker ämnet erotik (porr för vissa, sensuellt för andra) är väldigt intressant att diskutera. Eller egentligen är det inget kul att diskutera för folk är så djupt rotade i sina rutiner att man verkar tycka det är tabu. Vi stressas näst intill ihjäl att tro att sex är något som sker bakom stängda dörrar och som man inte pratar om. "What happens in the privata sovrummet stays in the privata sovrummet." Men varför ska det vara så?

Vad är det som är så tabu med sex? Varför ska det vara så pinsamt att berätta vilken otrolig orgasm din partner gav dig, eller hur skänt det kändes när h*n gjorde si eller så? Borde vi inte kunna lära oss mer av varandra istället för att tiga ämnet till döds? Tänk bara hur många människor som är sexuellt otrillfredställda som går och nöjjer sig med vad dom får när en öppen konversation kanske skulle kunna ändra på ALLT det. Jag vet inte, jag tycker bara det är hyckleri. Alla gör det, förutom Guinness, så det är ju bara naivt att tro att dina kollegor, vänner och bekanta inte funderar på vad just NI hittar på när dörren till sovrumet stängs.

Dessutom tycker jag att det är ironiskt att det krävs någon som heter Dragan Bratic för att uttrycka sig på detta sättet:

"Det finns så mycket annat som jag tycker är värre i det här landet. Sverige är en demokrati, alla som vill se en stripshow har rätt att göra det, säger han."

Dragan, du kan öppna stripcafé i min stad när helst du vill. För mig är du en Svensk hjälte.

Final destination

Men halllå!!!

Har ni sett filmen Final Destination?

Den handlar om en klass som ska resa bort och precis innan dom ska skutta iväg i luften så är det en kille som får spatt och får för sig att planet ska krascha på vägen. Skrajj som han blir så lyckas han stirra upp ett par av hans vänner och tjoff, så åker dom av planer innan dom lyfter. Mycket riktigt så sprängs skiten men det finns någon som inte alls är road av att dom gick av planet. Let me introduce you to Mr Death...

Döden tycker att det här var ganska ruttet gjort så han försöker in i det sista att ta kål på dom eftersom dom FAKTISKT skulle dött på planet men, ingen bryr sig om en simpel hantverkares planer att döda massa folk så nu ska allt ställas tillrätta.

I VILKET FALL SOM HELST, så kan jag inte annat än att tänka på den filmen när jag läser detta.

Åsiktstorget Nr 1: Folkvett i trafiken, primärt i rondeller

Akilles skjutsade in första kategorin i Åsiktstorget vilket var att skriva om idioter i trafiken som bara susar rakt in i rondeller.

Personligen vet jag inte riktigt vad jag ska skriva förutom att jag hatar personer som bara rusar rakt in i rondeller så egentligen är det spikat och klart. Men, hur kul vore detta forum om allt avslutades så snopet. Det är ju trots allt inte sex vi talar om. (Och för er som inte hängde med syftar jag naturligtvis på Ugglas "4 sekunder")

Rondeller verkar skapa ett fenomen som jag skulle vilja kalla Geckofenomenet. Hur jag kom fram till den slutsattsen har jag inte en aning om men kontentan av det hela är det verkar finnas lika många sätt att köra i rondell på som det finns bilister, cycklister, mopedister och den enstaka fyllebulten på en lördagkväll som traskar glatt genom snurreplattan till fots. Växjö sägs ha flest antal rondeller i Sverige baserat på antal invånare så det är kanske inte konstigt att vi här nere reagerar som vi gör.

Vad har vi för problem nu då?

1. "Jag ska in i rondellen och om jag skiter i att titta på dig som kommer från vänster så kan jag susa in framför dig och livet går vidare som om inget hade hänt." Även känd som JSIIROOJSIATPDSKFVSKJSIFDOLGVSOIHH föraren.

- Man kommer och sputtrar i sina lagliga 125 (50 på vardera sida plus moms) i rondellen och visst fanken är det alltid någon som ska tränga sig in. Det är inte så mycket att dom tränger sig utan mer sättet dom gör det på. Blicken, kall och död, stirrandes rakt framför dom. I pereferin finns en antydan om att något är på väg mot en men hotet ses inte tillräckligt allvarligt så med blyklumpen till fot skuttar dom in rakt framför en och många gånger måste man. som den i rondellen, bromas eller förlora 7 hjärtslag utan att gå till fängelset och inte passera gå och inte inkassera 200 monopilisardollar (som förövrig sägs vara värda lika mycket som vissa afrikanska valutor idag. Dvs pappret dom är tryckta på). Det finns oftast två sorter som pysslar med sånt här. Merceders och långtradare. Sluta med det!!! Någon gång kommer vi köra in er bara för att jävlas.

2. "Jag ska minsan inte alls nyttja min rätt att köra 125 utan kryper fram på tomgången och har inga avsikter som helst att blinka när jag ska svänga." Även kända som JSMI.... ja ni fattar...

- Titeln innehavs oftast av äldre, inte helt ovanligt att Merca är representerade här med. (Tänk på om ni möter en bil utan halvljusen på att det 9/10 gånger är en Merca. Tror det är ett krav att man inte ska kunna köra bil för att få köpa en.) Här kommer dom runt i rondellen och duktig som man är, eftersom man inte är en JSIIROOJSIATPDSKFVSKJSIFDOLG- VSOIHH så står man vacker och väntar tills dess att man ser att det är fritt fram att köra. Man SER att man skulle hinna före med tanke på hur sakta det går men man vill inte göra sig ovän med en tysk pansarvagn. Såååå man väntar och väntar och någon gång efter 08:00 nyheterna men innan 10:00 vädret så börjar det bli dags, för snart så har ju bilen kört förbi så man kan slinka in, då SVÄNGER DEN JÄVELN!!!! 2 timmar av mitt liv, 120 minuter, 6000.... 6435... 621... en JÄVLA masssa sekuner, fullkomligt bortblåsta. Med en enkel liten blinkning så hade jag kunnat köra för hur länge som helst sedan. GAH!!!!!

3. "Jag är cyklist och jag är mjuk så jag får hävda min rätt eftersom alla måste se upp för mig."

- Det SPELAR INGEN ROLL hur rätt du har, det kommer fortfarande göra lika jävla ont när du blir överkörd bara för att du hävdad din rätt i en rondell. Tvi vale för alla cycklister i rondeller. Snacka om att trafiken stannar upp. Handsignaler verkar inte existera i mer än 1/10 fall och placering ska vi inte ens tala om.

Ja ja... Akilles, jag hoppas du fick din 5-cents worth. Ni andra, kom med förslag på Åsiktstorget.

Enbart för dig Metalnallen

Så här ser det ut....Ett varningens ord... (Och nu kommer det nakenhet) 18+ eller nått i den stilen

För er, som jag, som älskar de gamla klassiska skräck filmerna så som Terror på Elm STreet, Fredag den 13:e och Halloween så måste jag skicka ett varningens ord.

För er som missat det så har man gjort en remake på Fredag den 13:e.

Ska ni se den? Sluta läsa.

ÄLSKAR ni Jason, så läs vidare....

1. Jason springer inte efter sina offer. HAN GÅR och hinner ifatt ändå!!!
2. Jason behöver inte tända lampor för att hitta folk. Han hittar dom ändå!!!
3. Jason tar inga fångar. Han dödar dom ÄNDÅ!!!!!!
4. Jason har inte en tygpåse övere huvudet. Han har... (håll i er) en HOCKEY MASK!!!! Hur många filmer ska det ta innan han fattar det?!?!?!?!?

Seriöst.... Vad fan tänkte dom med!!!

Inte ens tutt-scenerna var något att ha.. När jag ser denna så skäms jag över att vara att barn som vuxit upp emd dessa skräckfilmer.

Seriöst motherfucking NEJ nummer 1:


Seriöst motherfucking NEJ nummer 2:Seriöst motherfucking absolut nummer 1:Seriöst motherfucker I'M GONNA KILL YOU om jag var med i vilken annan film än denna? ABSOLUT!!!!:

Nice parking

är uppdaterad.

Kom ihåg att skicka era bilder till fraggelberg@gmail.com

Vad betyder denna??

"Brant så in i helvete"

"Cyckling på bakhjul endast"


Kom gärna med förslag för jag är helt lost.


Vad f*n betyder detta då?

JOBBAR HALVDAG IDAG OCH BLOGGAR SÅLEDES INTE PÅ ARBETSTID!!!!


Jag blir nyfiken på varför viss reklam dyker upp och jag hinner inte mer än skriva inlägget om det så ändras det.

Nu har jag suttit i 7 minuter och stirrat på den nya reklamen som kommit och jag kan för mitt liv inte förstå vad tanken är.


Åsiktstorget **NY KATEGORI**

JOBBAR HALVDAG IDAG OCH BLOGGAR SÅLEDES INTE PÅ ARBETSTID!!!!


Hej och hå,

Jag gillar ju att skriva av mig och ni som läser min blogg vet att jag har åsikter om mycket och gärna delar med mig av dessa. Ibland kan det dock vara lite svårt att hitta något att skriva om och därför har jag, för att anpassa min blogg till alla 5 trogna läsare, bestämt mig för att starta ett åsiktstorg.

Hur funkar det? Jo men hej och hå vad kul att ni frågar....

1. Posta ett ämne ni vill ha en åsikt om i kommentarerna.
2. Gå tillbaka till detta inlägg och posta kommentarer igen och igen.
3. Jag skriver, ni läser.
5. Svårare än så är det inte.
6. Ja, jag vet att jag missade 4:an men jag ville bara kolla om ni var med.
7. Hade jag rätt eller? 4:an var inte där. :):)

Åsiktstorget får en egen kategori så om ni bara vill läsa om mina rantings and ravings så klickar ni där.

Elbolagen lurar slappa användare

JOBBAR HALVDAG IDAG OCH BLOGGAR SÅLEDES INTE PÅ ARBETSTID!!!!


Läser idag en artikel på Aftonbladet som behandlar elbolagens lurendrejjeri mot privatanvändare. Just detta fallet har inget med rubriken på inlägget att göra, den biten kommer senare.

Här hittar vi Familjen Green i Hedemora som nyligen fick sin elmätare utbytt mot en ny modell som:

"De är godkända, certifierade – och felkonstruerade."

Trots påpåekande till elbolaget så var det ingen som lyssnade. Men, som vanligt, i framtiden, så vaknar alla när det skrivs om det i pressen. De drabbade kunderna kommer att kompenseras. Det som dock gör mig lite smått förbannad är:

"Dessutom är det i flera fall kunderna – och inte elbolagen – som först uppmärksammat de skyhöga räkningarna."

Nu vet inte jag om det betyder att elbolagen faktiskt proaktivt, i vissa fall, kontaktat kunder och informerat om att det är ett fel eller vad dom menar men jag kan ge mig f*n på att i de fall bolagen kontaktat kunderna är för att de misstänker att man odlar knarkotika och därför har onaturligt hög användning av el. Visst, det är individens ansvar att se till att allt är rätt och ingen kommer, uppenbarligen att ta hand om dig om du inte tar hand om dig själv men i vissa lägen blir man bara trött.

I mitt exempel, därav titeln, så handlar det om att jag flyttade för ca 2 år sedan. Som brukligt tecknar man elavtal, internet etc och allt flöt på dunderbra, tills för några månader sedan. Jag stod och pratade med mina vänner om våra elräkningar och det visade sig att min elräkning var såååå mycket högre än alla andras. Själv hade jag inte direkt reagerat på det eftersom man har lite belysning, datorer och spel som står igång. Men trots ganska gediget arbete med att alltid släcka när man lämnar ett rum samt försöka stänga av "bovarna" så var priset mer eller mindre konstant. Ca 1900 kr/kvartalet för en rätt liten tre där värmen och vatten ingår i hyran. Dum som man är så reagerar man ju inte förens någon poängterar det. Så här löd mitt samtal med supporten:

Jag: "Hej, Fan-fuck-i helvete... Varför är min el så dyr?"
Hon: "Jo men det är för att du inte gjort ett aktivt val."
(SJÄLVKLART!?!?!?!?)
Jag: "Fan -fuck-i helvete! Vad menar du kvinna??"
Hon: "Vad trevlig du låter. Ska vi träffas?" (Nej det sa hon naturligtvis inte!!!!!)
Hon på riktigt: "Eftersom du inte valt vilket avtal med oss du vill ha så betalar du liiiiiiiiter mer."

När hon slirade på ordet "liiiiiiiite" så insåg jag att jag var fucked!!!!

Jag: "Jaha. Vad innebär det då?"
Hon: "Jo du betalar 160 öre/kilowatt timme"
Jag: "Jaha... Och om jag tecknar avtal då?"
Hon: "Då betalara du... hmmmm... då ska vi se.... Jo här har vi det. 89 öre/kilowatt timme"
Jag:......
Jag igen: ......
Jag en sista gång: "Fan fuck i helvete!!! Vad säger du???? Varför har ingen sagt något om detta?"
Hon: "Du fick en lapp när du flyttade in"
Jag: "Så du menar att mellan en hastigt påkommen flytt, 1,843 flyttkartonger och allt annat som kommer med en flytt så ska jag inte bara säga till er att jag vill ha er el-helvetes-djävul men jag måste även säga vilken sorts avtal jag vill ha?"
Hon: "Ja precis."
Jag:.....
Jag igen: ........


Vänner...

Jag vet att det är MITT fel att det blev som det blev men när jag inser att pga min miss så har detta elbolag, på 2 år, fått ca 6000 kr dom inte skulle haft så blir jag förbannad. Kunde dom inte skickat ut en liten lapp med fakturorna som påminnelse om att jag betalar gestapo-priser för min el? En gång per år hade varit nog för att dom inte skulle hamna på min lista över "Bolag som skiter fullkomligt i alla sina kunder under förutsättning att dom bara får pengar för det."

Om jag åker till statoil och börjar tanka så vill jag inte betala 22 kr /litern bara för att jag missade att trycka på en knapp som sa "Ja jag vill tanka med er och kommer troligen göra det igen"

Usch!!!! Anlednignen till att jag inte namnger bolaget är för att jag är ÖVERTYGAD om att andra bolag beter sig minst lika svinigt.

Så, med det sagt, GÖR ERA VAL!!!!!

Åsikterna flödar om Piratpartiet

JOBBAR HALVDAG IDAG OCH BLOGGAR SÅLEDES INTE PÅ ARBETSTID!!!!

Efter mitt inlägg så är det en del som hört av sig ang mina åsikter. Vissa idiotförklarar mig, andra vill bevisa att jag har fel. Tycker betydligt mer om dom som vill bevisa att jag har fel.

En av dessa personer är vår blogg vän Anders som driver Dopplereffekten. Läs gärna den här artikeln, mycket intressant information och väldigt välformulerade åsikter.

Dessutom måste man ändå säga att det blev lite av en vinst nu när Frankrike sa nej till deras inskränkningar på fildelare.

För min egna del så vill jag bara klargöra ett par saker så mitt tidigare inlägg skrevs lite i stundens hetta.

1. Jag tycker det är bra att det finns något parti som driver frågan som PP gör. Inget snack om saken. Men, allt eftersom internetanvändare registreras så kommer folk att hitta sätt att komma undan allt detta. Problemet är inte att fildelare registreras och sen kommer undan men allt eftersom kloaking (Du kan inte se mig) teknologin utvecklas, dessto svårare blir det att sätta dit dom riktiga problembarnen på internet. Om jag får läsa ett recept som innehåller saffran igen så kommer jag att skjuta migsjälv. ;) Skämt o sido, när fildelare blir anonyma blir även terrorister, pedofiler och andra kriminella väsen det också. DÄR har vi ett problem som är värt att diskutera. Allright, brott som brott men jag tror att man måste ta och skilja lite på allvarsgraden i det hela. Ungefär som knark, men det är en HEEEEELT annan diskussion. ;)

2. Integritet på internet? Det är som att stå naken på stortorget, sjunga "Bä bä vita lamm" och sen blir förbannad för att någon tittar. Sorry, men det är bara att inse. Integritet på internet FINNS inte. Om det inte är staten som tittar så är det någon annan. Anledningen till att folk är så förbannade är för att det är just staten som tittar nu.

I vilket fall som helst så är det intressant, det är historiskt och det är jävligt spännande att följa. Jag hoppas bara att det är dom blåa som till slut väljer att samarbeta med PP så inte Sossarna kommer till makten igen. Mona Sahlin?

Säger som det sas i Watchmen:

"The world will look up and shout "Save us" And I'll whisper, no...."

Wow! WTF is wrong with Aftonbladet!!!!

JOBBAR HALVDAG IDAG OCH BLOGGAR SÅLEDES INTE PÅ ARBETSTID!!!!
SER JAG UT SOM ATT JAG VAR INNE PÅ VIKTKLUBBEN??????

Statistikbaserad reklam?

Med tanke på hur avancerad teknologin är idag så inser ju jag att reklam som poppar upp överallt är baserad på mina surfvanor så jag vet inte riktigt hur jag ska tolka denna illgröna reklam som läggs in på min blogg om, och om, och om igen.

Är det jag som har analklåda eller surfas det för mycket analporr på datorn? Eller är det så att min demografi består av blivande mammor? Jag har inte en blekaste aning men jag vet att jag i skrivande stund har fler vänner som antingen precis fått barn eller snart ska än antalet analporrsidor som surfats på denna datorn. Tuttporr är myvket bättre.


Hur gick det här till...

Var idag och shoppade för en After Shave och snubblade över denna. Den luktar helt ok och var rimlig till priset. Dessutom gav det mig ett inlägg till bloggen och då måste det ju bara vara rätt.Min följdfråga är om det finns någon som heter " G8 -t " (Gay) Och om det finns det, vad skulle man skriva under?

"The not quite so manly state but we dress well?"

Och så var det det här med återanvändning.

Idag stod vi och snackade och då berättade en vän att det skulle komma en "remake" på Monkey Island. Och minsan, med ett knapptryck så skulle man kunna växla mellan det gamla och det nya. Snacka om att detta gav mig vatten på kvarnen. Det är inte bara tv och filmindustrin som återanvänder men nu tydligen även spelbranchen.

I det ovanlänkade inlägget fick jag även veta att det planeras att göra en remake på Saturday Night Fever. Voine voine... Jag har inget emot att man tar banala, simpla tv-serier utan substans och gör om men Saturday Night Fever? Kom igen!!! Är det inte lika bra att måla om Mona Lisa eller skriva om Bethovens 5:e???

Redo för denna med?
(Källa: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/film/article5357910.ab)

Vill ha deras jobb.

Jag gillar Anastacia. Kanske inte så jag går och lyssnar på det hemma men jag är inte den som är den om det spelas på radion. Med det sagt tycker jag att jag har all rätt att skriva att den recension jag läste idag på hennes koncert var något bland det kvickaste och roligaste jag läst i recencionsväg. (HUR FAN STAVAR MAN RECEN...RESSEN... FAN!!)


Något geni på Aftonbladet beskrev en gång i sin recc... resent.... samanfattning av sista Matrixfilmen att slutscenen var som om det var korsslutning i ett proppskåp. Det tyckte jag var hysteriskt kul. Greken tyckte jag och alla andra som tyckte det var rolig var dumma för att vi inte fattade filmen.

Undra om det var samma recen... ressens... samanfattare i båda fallen.

Namnterroristen slår tillbaka, igen.

För hundar år sedan (ca 2,5 månader) skrev jag ett inlägg som handlade om vilket namn man vill ha om man ska bli känd i media. Robinson-Robban, Idol-Johan och allt vad dom nu heter är ju ett resultat av sin medverkan i tv. Just mitt inlägg handlade om chipsmannen som sågs som misstänkt i bränderna som härjade i livsmedelsbutikerna.

Nu tror jag dock att jag har hittat den absolut värsta titeln någonsin...Och för er som inte vet varfgör hon kallas för detta så kan ni kolla klippet nedan.
Inte så kul för henne kanske, inte minst med tanke på namnet som kom med prestationen, men man måste ändå säga att hon räddar situationen galant. BRA GJORT, Kräk-Eva....

Arnold dödar oss, inte som robot men väl som guvenör.

För ett par dagar sedan såg jag en artikel om den "nya" Ipoden som skulle komma. Ett stycke i texten jag läste fångade verkligen mitt öga och det löd:

"Om man tappar bort sin Iphone kan man hitta den med hjälp av webbtjänsten Mobileme. Man loggar in och söker efter telefonen som svarar med en ljudsignal och man ser på kartan var den är."

Det här, tyckte jag, är ju fullkomligt lysande. Jag vet inte hur många gånger jag svurit över att man t.ex inte kunnat ringa sin mobil när den är på ljudlöst, knappa in en kod och så aktiveras ringsignalen igen. Men, så läser jag vidare och ser:

"Om den stulits kan man sända ett kommando via Mobileme som raderar alla data på telefonen."


Wow!!! Vilka grejjer. Värsta Bond-style-hightech-schite lixom. Självklart tog vi upp detta på fikat på jobbet och då var det någon som kläckte kommentaren:

"Fatta vilken grej för hackare att komma över. Alla Iphons i världen raderas med ett knapptryck."

... tänkte inte på det.

Men, när jag väl började fundera på det så hittade jag fler saker som hackare säkerligen skulle dregla lite över. Vad sägs till exempel om det microchip som man vill operera in i alla besökare för att kunna spåra dom om ågot händer, se till att dom lämnar landet i tid (visum-schite och sånt) samt kunna avlossa en liten kapsel på chippet fyllt av cyanid för att döda folk. Och ja minna vänner, ni läste rätt.

"Model B would have an extra function — a dose of cyanide to remotely kill the wearer without muss or fuss if authorities deemed he'd become a public threat."

Som tur är så är detta bara en tanke ännu och jag har väldigt svårt att tro att patenter etc går igenom men, vad säger att ett land måste ha patent för att genomföra det hela. Räcker ju med att man är nojjig nog och råkar besöka fel land. Så, alla mellanöstare, se upp nästa gång ni åker till USA. Dom vill "bara" kolla en sak och sen skyllet "sticket" på en "geting". (Föreställ er att jag sitter och gör cituationstecken i luften. Blir kanske lite roligare då. ) Sen sitter man där och smuttar på en latte på stranden och *poff*.

Kontentan av det hela var egentligen att om det vore "coolt" att radera alla Iphones i hela världen, vad hade det inte varit att ha kontroll över dessa chippen?

Sista biten i mitt inlägg om hur elektronik, IT och fiffiga uppfinningar kommer att döda oss sakta medans vi sover, eller snabbt som i cyanid fallet ovan, är Arnold Schwartzenegegegrgergegrerges senaste uttalande om att böcker är passé. Hans tanke är att böcker ska bort och allt ska lagras elektroniskt. Tro mig, jag är helt för det men jag har tre bevingade ord att avsluta detta inlägget med:

Escape from L.A

Har ni inte sett den och inte vill veta vad som händer så sluta läsa nu...

I filmen har man en E.M.P manick som vid aktivering förstör ALLT i hela världen som går på electricitet. Tänk er vad som händer.

*poff* (Nej det var inte Achmed på stranden med latten som dog igen) Alla elverk slås ut. Ok... Vi behöver bygga nya. Men, för att bygga nya behöver vi kompuluvalntkonverterare och fabriken som bygger dom har inte heller några fungerande maskiner. Etcetera, etcetera, etcetera.... We're all gonna die!!!!!!

(O andra sidan så började vi ju för milljoner år sedan med en sten och slutar med en manick som förstör allt så det är klart vi klarar oss men hur kul vore det att hamna på stenåldern igen?) Seriously....!!!!

Det gäller att passa sig...

Jag har alltid sagt att folk som leket hobbypoliser kommer att råak ill ut och här har vi ju ett praktexempel på vad som kan hända.

Vad har vi lärt oss av detta mina vänner? Jo, tala vänligt till folk så ler vägen mot solen... Eller var det världen mot havet? Sten i trähus eller glas i trapphus? Nej jag kommer inte ihåg men jag anser ändå att Gud sa det bäst när han sa nått som har med sopor och hämnd att göra, vilket jag inte kommer ihåg vad det var.(Källa: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5354346.ab)

Hur gör djur (inte med människor längre) och hur tänker barn?

Fick detta av en god vän på jobbet idag och var bara tvungen att dela med mig:


I Sverige har vi nästan inga slavar längre. De få som finns är lärare. Anton, 6 år

Jag är bästis med en invandrare, men jag tror inte att han vet att han är invandrare. Jag har i alla fall inte sagt något. Samuel, 7 år

På Sveriges nationaldag släpper de ut kungen från Skansen. Han vinkar till människorna och tycker det är roligt att få se sig omkring. Lissi, 6 år

Mamma säger att jag är svartsjuk på Simon, men det är inte sant. Det är bara helt vanligt hat. Ingrid, 8 år

Skillnaden på könsorganen blir mindre och mindre på grund av jämställdhetslagen. Merete, 9 år

Jag tycker att sagor är fina, för då sitter mamma still en liten stund. Line Marie, 8 år

Min mamma säger att jag går henne på nerverna fast jag står alldeles stilla. Sigurd, 6 år

Min pappa vill att vi ska gå med i EU. Det vill inte min mamma. Men det blir alltid som min pappa vill. Christina, 7 år

Min mamma bara jobbar och jobbar för att tjäna pengar till mat, ändå är jag nästan aldrig hungrig. Matilda, 6 år

Jag kanske ska bli bög, för jag tycker inte så mycket om flickor. Henrik, 8 år

Det är väldigt många som vill avliva hela kungahuset. Marie, 8 år

På många sätt liknar politiker vanliga människor. Det är för att man inte ska genomskåda dem. Hilde, 10 år

Förr i tiden visste inte mannen var barnen var eller var de kom från. På fars dag firar man att han har förstått det. Nina, 7 år

I USA måste du betala för att bli sjuk. Markus, 8 år

 Det är utslitna, magra människor som röstar på socialdemokraterna. Peder, 7 år

Och den mest tänkvärda :

Det är inte så farligt om man har olika färg på huden. Det viktiga är att man har samma färg på hjärtat. Isabell, 7 år

Mer info om Piratpartiet

En av de personer som kommenterade mitt inlägg om bl.a Piratpartiet var Kålan. Han var även vänlig nog att lämna länken till sin blogg så om ni vill ha mer information om Piratpartiet, bra sådan, så är hans sida helt klart värt ett besök.

Skönt att hitta folk som inte stöttar saker "bara för att." Finns en hel del  substans i det som skrivs där.

RÄTTELSE!

Jag skrev innan att "När ni dessutom har representanter som är skyldiga staten18,000,000 i skattepengar så måste det kännas ännu bättre." i inlägget om piratpartiet och det är HELT fel. Jag blandade ihop termerna och ber om ursäkt för det. CArl Lundström har, så vitt jag vet, inget med pirat partiet att göra.

Många uppdateringar på Nice parking...

Nice parking Asshole är FETT uppdaterad...

Fortsätt skicka era bilder....

Metro är en Sosse tidning...

Ser ni skillnaden mellan Moderaternas 0,4% och Sossarnass 0,1%??


Vem har gjort vad???Fruktsocker producerta var????

Piratpartiet

Jag vet inte ens vart jag ska börja...

Först och fränst tycker jag det är rätt pinsamt att skicka mandat till Bryssel där man ska presentera sig så som: "Hällå. Maj näjm is Kjell änd aj köm fråm the Pajrate Party" (Ja! Dom talar dålig engelska....) Jag är inte politiskt intresserad för fem öre så det som komma ska i detta inlägg grundar sig enbart på mina högts personliga åsikter och inte i någon annans.


1. Sverige Demokraterna får 3,3% vilket är en ökning med 2,2%. Trenden är solklar. Tittar vi genom hela Europa som kommer högerextremistiska parti som en jävla löpeld in i regeringen. Främligsfientligheten i Italien får 2 mandat, 4 mandat från Holland, Finland 1 mandat, Österike 2 mandat, Danmark 2 mandat, Frankrike 3 mandat, Ungern 3 mandat, Bulgarien 1 mandat, Slovakien 1 mandat, Rumänien 2 mandat och England 2 mandat. Nu vet jag inte hur många mandat det finns i EU men dessa idioter tar tillsamanns 23 av de platser som egentligen borde tilldelats folk med lite vett bakom pannbenet.

Varför blir det så här?
- Små partier med få anhängar har mycket lättare att engagera sina följare. Rasseidioterna röstar. Så enkelt är det och alla ni som sket i att rösta (Alla 59%) gör att det är möjligt för dessa parti att resa sig. Tysnad är inte lika med missnöjje. Tysnad är en del av problemet.
- Det finns inget parti idag som driver en bra invandrar politik. Vi ska inte ta in in fler än vi klarar av. Ta hand om dom invandrare som finns hos oss idag. Vi ska inte utvisa Agda 95 år när det sitter tungt kriminella på våra anstalter. Vi ska hjälp dom att lära sig språket och för att bli svensk medborgare så SKA man kunna språket. Det ska vara jobbsökningskrav och det ska finnas resurser till att hjälpa till. Vi ska inte skjuta ut alla invandrar i ghetto-områden och låtsas som att vi ger dom ett bra liv. Vi ska behandla dom som medmänniskor och se till att dom kan vara en del av vår vardag. Kort och gott, anledningen till att SD finns är för att ingen vågar säga vad dom gör. (Nu menar jag inte att SD har en vettig eller bra politik men grundtanken finns där)

2. Piratpartiet får 7,1% Precis som i ovan argument så finns det inget parti som driver frågan. Det gör mig ledsen för det slutar på det här sättet. Piratpartiet är ett källarparti som uttryckte missnöjje och nu har helt plötsligt en hel ungdomsgeneration något att rösta på. Sen att partiet i sig bara engagerar sig i 2% av dom frågor som behandlas är en helt annan sak. När ni dessutom har representanter som är skyldiga staten 18,000,000 i skattepengar så måste det kännas ännu bättre. Nu ska vi inte bara arbeta för att ladda hem material gratis, vi ska blåsa staten på skattepengar. med. "Yaaaaarrrrrr Pirates we beeeeeee".  (Uppdatering: Detta var felaktigt skrivet av mig. Jag blandade ihop informationen i skrivande stund) När man dessutom läser att dom tänker kapa regeringen genom att tvinga M eller S att samarbeta för att i sin tur backa alla deras frågor så blir man fan mörkrädd. Detta kan i slutet resultera i att vi får S regering igen bara för att dom viker sig för PP's krav om samarbete i utbyte mot stöd. Fegt och jävligt omoget.

Jag hoppas innerligt att alla parti går in och vägrar samarbete på samma sätt som dom gjort mot SDJag förstården demokratiska vikten i att ett no-name parti kommer så långt som dom gjort men för guds skull... GÖR NÅT MED DET!!!!!

Ekonomin slårt hårt

Även så på film och tv industrin.

Dom verkar vara så fattiga att dom inte har råd att införskaffa nytt material.

Total Recall ska spelas in igen

Wall Street ska man göra en uppföljare till

Piranha gör man en remake på

Bevvan och Melrose Place har man, och ska man, göra uppföljare till.

Knight Rider har man gjort uppföljare till.

Och nu mina vänner kommer även "V". Se trailer nedan.. (MWuahahahahahahahah)


Inte lätt att vara kvinna

På 1800-talet skulle kvinnor vara bleka och ha putrövar utan dess like....Allt eftersom tiden går så har kvinnor i vår historia anpassat sig efter hur de förväntas se ut. Nej, jag är inte en av de 2,2% som röstade på F.I men jag vill ändå säga det jag vill ha sagt. Jag tycker kvinnor har det för jävla svårt som det är. Det är en sak att anpassa sig till ett mode som finns men när man tingar ner ideal i halsen på dom och förväntar sig att dom inte ska spy så blir jag förbannad.

I dagens samhälle är det "hett" att vara en storlek 0. Alvarligt talat... Jag frågar alla (Alla två? ;) ) er som läser... Är detta verkligen hett?


Hur kan man som modeskapare eftersträva att det är kvinnor av den här sorten som ska bära ens kläder? Jag hade skämts om jag skapade kläder som skulle bäras av dessa benrangel. Ok, folk kan må dåligt och ha anorexia och dom lider jag med men många stärvar ju efter att se ut så här... Kom igen?!?!?!

Jag har bloggat lite innan om folk som förändrat sig markant. Elisabeth Shue, TinTin och Sherlock Holmes och nu kommer en till. Det som oroar mig är om detta är den nya "Size 0". Håller kvinnor på att förvändlas till män???


(Källa: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article5282554.ab)


Med framgång kommer bakslag (Och bakfylla)

Lori Petty är en av mina absolut favoriter. För er som inte sett Tank Girl så kan jag varmt rekommendera det. Speciellt för er som gillar filmer gjorda från tecknade serietidningar (X-Men, Wolverine etc)

Lori Petty började, om jag inte har helt fel som VJ på MTV för en hiskans massa år sedan men efter att ha slagit stort inom nerd.kretsarna (Tank Girl) så känns det som att det inte hände så mycket på kändisfronten.


Men, så händer det... Ny chans... Nya möjligheter och naturligtvis, nya skandaler.

Lori Petty var med i det sista avsnittet av Prison Break (Det som kom efter sista avsnittet och visade vad som hände mellan slutet och 4 år senare). Ni trodde väl ändå inte att det tog slut efter "sista" avsnittet? ;)

 Artikeln som är grunden till detta inägg hittar ni här

Hade det inte varit för detta enstaka avsnitt i PB så hade hon ta mig f*n aldrig uppmärksammats.Lori... Kom tillbaka. Allt är förlåtet......

Det är inte konstigt att Internet gör folk förvirrade

Jag förstår folk som nojjar över att deras barn sitter på intenet och surfar fritt. Visst, just detta inlägget kanske inte skulle få våra barn att trilla av stolen alternativt komma med frågan: "Pappa, vad gör han med flickan?" men visst kan man bli lite förundrad över hur länkningar funkar ibland.

Sökning på filmen Piranha ger bl.a träfff på "Cannibal Women in the Avocado Jungle of Death"

(Ja jag vet, a.k.a Piranha Women men ha lite fantasi så blir livet myckte roligare.... ;) )

Källa: http://www.imdb.com/find?s=all&q=piranah

Farligt helgnöje

Jag blir lika förundrad över artiklar som denna. (http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article5333767.ab)

Tänk vad mycket enklare livet måste ha varit förr i tiden. :)


(Jag vet, bilden är missvisande eftersom det inte finns något ben i penisen men ha lite fantasi för bövelen...)

Number 53

Kan man bli annat än lyrisk och glad när man hamnar bakom denna vid pumpen i Mantorp.


Metal!!!!!

Behöver ni en daglig dos av "Vad är hett just nu" så rekommenderar jag att ni trillar in på Metalnallen's "systersida". (http://metalnallen.blogg.se/dagens)

Och frågan är....?

Borat.... Jag HATAR Sacha som skapt Borat och jag HATAR allt han har att göra med...

Stämmer siffrorna? NEJ DET GÖR DOM INTE!!!!!

100% borde svarat pinsamt!!! Vilken jävla looser....


Frågan löd: Hur rolig är Sacha Baron Cohens ”Brüno”?


Seriöst???? Vad fan är det för fel på er??????

Och så händer det igen...

Före:

Och efter:


COME OOOOOON!!!!!!!!!


(Källa: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article5288402.ab)


Only for you Akilles....

När jag gick igenom dagens "skörd" hittade jag:


Really??? COME OOOON!!!!!

And the winner is....

Vinnaren av tävlingen som löpte var Akilles.

Stay tuned för mer signerad bilder av min kroppsdelar.Ytterligare en barndomshjälte som kommer ge mig mardrömmar

Ok... Ni såg inlägget om Tintin (http://fraggelberg.blogg.se/2009/may/men-vad-hande-med-tintin.html) häromdagen och här kommer en till.

Någon mer än jag som minns Sherlock Holmes så här?

Och nu??

Prylnördsporr

Jaaa jag vet... Det är så nördigt och det äääääär så onödigt men när jag läser: "På tal om Spielberg: precis som i hans film "Minority report" visades en demonstration där man kan välja bland Xbox 360-menyerna på tv:n genom att helt enkelt flytta armarna i sidled i luften." så kan jag inte annat än att känna en viss njutning i kroppen

Prylnörden inom mig vaknar och jag längtar tills den dagen jag kan säga till mina vänner: "Jasså? Kan inte du, genom att vifta i tomma intet, byt låt på din Mediaspelare? *phffft*"


(Källa: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/recensioner/spel/article5282928.ab)

Den här killen borde sponsras...

Någon som känner igen WV reklamen som avslutas med DAS Auto?


(Källa: http://fraggelberg.blogg.se/niceparkingasshole/ )

Skev syn på män och kvinnor...

Först och främst vill jag bara säga: "VA???"

Mastrubate-a-thon?

Sen vill jag passa på att kommentera lite åsikter jag har om det som skrivs i artikeln. Jag tänkte först inte skriva något för jag tycker att artikeln säger det mesta men ju mer jag började tänka på det dessto mer insåg jag att jag själv spelar in i mina, och andras, fördommar.

Exempel 1:
Rekord: Långtidsonani
Man: 7 timmar och 45 minuter
Kvinna: 5 timmar och 4 minuter

Man = HJÄLTE!!!
Kvinna = Svår att tillfredställa....

Exempel 2:
Rekord: Precisionssprut
Man:  6 cm från bullseye
Kvinna: Över hela bullseye

Man = Naaaaaajs......
Kvinna = SHOWOFF!!!!

Exempel 3:
Rekord: Antal orgasmer
Man: 8
Kvinna: 222

Vad hände med jämnställdehten för bövelen?!?!?!?!?!?!?

(Källa: http://www.expressen.se/sex/1.1590174/varldsrekord-i-onani-222-orgasmer )

Wow... Äntligen vet vi...

Idag skriver man om en studie där man lagt ner åtskilliga timmar/dagara/måndaer/år på att försöka komma fram till vad den gemensamma nämnaren för alla, och jag menar ALLA, kvinnors kåthet är.

Svaret är enkelt: ALLA kvinnor tänder på att tända på sex... En kvinna får en antydan om att det är sex på gång. Hon är villig att ha sex och leken är igång. Kvinnan, ney... I say ALL women, blir kåt... Genialiskt. Jag hade aldrig kunnat luska ut det själv.

Fan. Jag som trodde det var Bert Karlsson...(Källa: http://www.expressen.se/sex/1.1578521/detta-tander-alla-kvinnor-pa)

Går utan att säga

Jag tänker inte ens kommentera detta. Läs mina rantings and ravings om annat viktigt istället. :):)

Ett hot från Öst!

Nu har Nordkoreanerna bestämt sig för att dom där fjuttenyårsraketerna dom testat innan inte räcker för att provocera fram ett krig så dom kan matryrifiera sig själv och för att provocera fram ett krig så måste vi ju naturligtvis egga på någon som faktiskt tar sig an utmaningen. SydKorea har dom redan gjort förbannade och iom det har dom även gjort resten av världen förbannade men eftersom SydKorea inte har någon olja eller värdesaker (Dom pantsatte mormors alla gamla pärlhalsband) så är det egentligen ingen som bryr sig. Ett varningens finger kommer flygande, men inte mycket mer än så.

Ryssland.... Tja right.

Usa? Ja varför inte? Och här kommer "the kicker" mina vänner.

Denna raket når ända till.... Alaska. För er som inser hur absurdt detta är så kan ni sluta läsa. För er andra... Hang on!Mot USA som land är detta inte ett hot. Ingen del av regeringen finns i Alaska. Guld, frukt, kött, mat, vatten, energi finns inte i Alaska. Alaska har 29 vulkaner, 50% av världens glaciärer, Nord-Amerikas högsta berg och det köptes från Ryssland 1867 för under 2 amerikansa cent/hektar.

Nord-Korea... Om det här är det bästa ni kan åstakomma så lider jag med er. En knäpp på näsan och ett tillrättavisande finger är nog allt ni får.

(OBS! JA jag vet att krig är krig och det spelar ingen roll vart missilerna hamnar och etc etc etc etc.... Men, det är mycket roligare att se på världen som jag gör....)

(Källa: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5274813.ab)

Jimi Jimi Jimi Jimi.....

I början av min fabulösa gitarrkarriär så började jag lyssna mycket på Hendrix och för en utstött, finnig 12-åring var detta något helt makalöst. Förutom att ge mig fan på att ta mig igenom i alla fal en låt av honom (Hey Joe eftersom den är BUS-enkel) så läste jag på en del om hans liv. Förutom att han var fallskärmsjägare i armén så fanns det mängder med intressand fakta som trollband mig. Något jag alltid hade problem med var hans för tidiga dör.

Enligt de vittnesmål som finns så sägs det att Jimi var åtminstonne vid medvetande när han placerades, sittandes, i ambulansen. På vägen dit försökte han spy men något geni lutade tillbaka hans huvud så han inte skulle rammla vilket resulterade i att han kvävdes i sina egna spyor. Hur sant detta är har jag inte en blekaste aning om men den historien stod jag fast vid och som rebellisk hippewannabe i 17-års ålderns var jag väldigt irriterad och smått förbannad på den ambulanstjommen som orsakade min guds (Förlåt alla andra gudar för att jag hava gudar framför dig/er) för tidiga död.

Nu har jag dock hittat ett nytt hatobjekt så om du, ambulanstjommen som gjorde detta, någonsin hört mig svära över ditt agerande, eller om du läser bloggen så vill jag bara säga förlåt....


(Källa: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article5274520.ab)


RSS 2.0