De-motivation

Vi har väl alla sett motivationsplancer i stil med den nedan. Det är dock inte det jag länkar nu utan en sida med 225 de-motivations plancher. Humor på HÖG nivå... Retards? We all know one...Och här kommer resten. :):)

Spelar storleken roll eller inte?

Nja... Eller jo. Det är klart det gör men vi män vill gärna tycka annorlunda. Skit samma. I det här fallet är det inte storleken vi pratar om utan coolhetsfaktorn i att ha en stereo som ser ut som något från en Frankenstein film. Galet!!!

Tack Mats för en trevlig afton igår.

Höjden av Jantelagen

Vi vet alla att vi inte ska tro att vi är något.

Vi vet alla att vi inte ska ha det för bra. Gärna lagom...

Vi vet alla att allt gott mååååste dämpas av något mindre gott.

Så vad gör vi? Jo låt oss alla flytta till Njutånger.

Njut av din tid här men glöm inte att ångra dig sen...

//The man ready to move a schiff... scjiff... chiff... FAN! Kan fortfarande inte stava till shiffonje...

Sötnosen då... Pink is the new Black


Kul saker man kan hitta i kylenJag menar, hur många har sin osynliga, HIV smittade bulldog i sitt kylskå... Hallå...!!!

Det blir inte vackrare än så här...Älskar dig Chi!!

Det var bättre förr...

När jag var liten, inte super liten men yngre i alla fall, dock inte gamal nog för att bli hånad för kommande inlägg, så lyssnade jag på Mötley Crue - Dr. Feelgood och jag minns hur otroligt coooolt det var om man blev kallad Dr Feelgood så jag bestämde mig för att komma på ett eget smeknamn.

Efter mycket om och men bestämmde jag mig i alla fall för RadMan. Kort därefter blev det Pacearrow. Inget av namnen användes någonsin förutom i min väldigt aktiva hjärna och idag har namnen fullkomligt dött ut. Men, jag saknar den tiden måste jag säga. När man var ung och hittade på galenskaper på det sättet...

Peace out!

//Pacearrow, formerly known as RadMan, now just known as Fagel

Jaaaa jag vet...

Ja hon är naken och ja jag är man men, jag har en artistisk rätt att tycka att det här var coolt ändå... Så det så. :) Snyggaste bodypaintjobbet jag sett på länge. Klicka på bilden för fler trix...Ung och "oförstörd"?


En kondom med kännslor...

Makalöst vad mycket roligt man kan hitta på Lidl. Kondomer med kännslor...


Eat shit and die Snowman!!!!

Creepy....


Bortskkänkes mot bortforsling

Måste bort innan Fredag 081128


Evil Dead The Musical

Ni som sett musikalen kan förstå varför jag höll på att pissa på mig när jag såg den här på en Statoilmack häromdagen.


Laaagooooom meeed vaaaax....

Only in Sweden lixom...


Nice parking asshole är uppdaterad.

Längtar fortfarande efter era bilder från vägarna där ute....Achberg och pedofilerna

Åhhhh min gud det här var nog något bland det roligaste jag sett på länge.... 3:an ikväll blir det vid 22:00... Helt klart!


Kylskåpstömning

Varje fredag ska våra kylskåp tömmas. Snacka om paff man blev när man kom ut i fikarummet idag...
(Dagens datum? 081121.... :):))


Norrlänningar har humor...


700 000 meter senare

Då var man i LJusdal, vilket i sig är en oxymoron för det är varken ljust eller placerat i en dal, så vitt jag kan se med tanke på hur mörk det är. :)

70 mil på en dag är ganks krävande, speciellt n'är man har nackspärr. Men, ingen annan än bilarna till höger lider av det förutom jag då som har så in i helvete ont.... :)

Ska nu ut på Dinner with friends så jag återkommer med alla mina underbar betraktleser så som att norrlänningar skövlar skog för att få ett öppet landskap, dom pistmarkerar sina motorvägar och att dom har NOLL OCH INGEN TRAFIK....

Lova ya all men mest av allt älskar jag dig Chi....

Long live Samsung... Eller nått i den stilen. :)


Rasist javisst

Eftersom vi har snusmärket red man, så undrar jag hur lång tid det tar innan vi får rispaketet yellow man och grillkolen black man?Vet inte vad som är värst...

Köpte mig just en delikaaat nötschoklad tjomojäng på Lidl för 4,95kr. På baksidan står det:

"Kan innehålla spår av nötter.... "

?????

?????

Vad fan är det i en nötchoklad nu för tiden????
--Why'd you choose such a backward time in such a strange land?


Allmänt typ och inte mycket mer

Hej och hå,

Hittade av en slump, i mitt mp3 arkiv, Evil Dead - The musical. "Well, after close to 400 performances, Evil Dead The Musical has wrapped up its run in Toronto. If you missed it... it ran close to 400 times, what the hell we're you doing all those nights?" Läggs helt klart till i "Måste se listan"

Staden Batman i Turkiet har nu fått för sig att stämma skaparna av Batman för varumärkesintrång. Ehhhh.... Vet inte vad man säger. Vad man dock kan säga är att the Dark Night, enligt Filmonic, har nu ddragit in 997,535,317$ och beräknar spräcka 1,000,000,000$ inför nylanseringen i samband med Ocarsgalan. Fan med förra årets dollarkurs blir det ju nästan 350 kronor... Galet. :)

Har betat av allt som skulle göras för dagen och kände en galen lust att bara skriva av mig lite. Inte mycket mer än så. Hoppas ni har det fint där ute i etern. Dags för en kaffe.

Väl mött...

Minipiller och preteens...

Kan inte annat än att börja fundera på ordvalet här när man i Slipknot intervjuvn skriver:

"Efter det blev det mindre droger och tjejer och vi gjorde trean"

Vadå? Minipiller och preteens? :):)


Vad hände vid 02:43 inatt?

Vid 02:43 vaknade jag av en blixt i huvudet. Jag blev på sekunden klarvaken och medans jag låg i sängen hörde jag hur det för stunden blev helt vindstilla och att regnet slutade. Bara för en kort stund.

Vad hände vid 02:43 inatt??? Låg vaken till 05:58 och väntade på att telefonen skulle ringa.

Söta djur på tal om inget...
Oh come oooon......
Say hello to my little friend...


Why the fuck am I in water and WHO THE FUCK ARE YOU?????

En trend?

Vi vet alla vad som händer när någon störd individ bestämmer sig för att göra något galet på internet. Vad är det frågar ni kanske? Jo... En trend skapas... Märk mina ord när jag säger att här kommer en till...Egna bidrag kanske? Låt OSS skapa en trend... :)

Nice parking

....asshoooole!!!!!!

Det är väl ungefär vad man skulle kunna tänka sig att säga till den här killen. Alternativt: "Tror du att den stannade pga den halvmeter vatten du står i???" I vilket fall som helst så är Nice Parking Asshole bloggen uppdaterad. Have fun och snälla, SKICKA IN bilder...I've got one line on the Sopranos

...and it makes me more gangster than you.

För ett tag sedan skickade jag in en post med en kille som gjorde en tokigt rolig variant på When I think about you I touch myself (Wow... Heter den verkligen så? Nej... Kunde du inte tagit reda på vad den hette? Nej jag orkar inte för det var itne därför jag gjorde det här inlägget? Fan va lamt! JA DET KANSKE DET ÄR MEN SÅ ÄR DET)

Killen är nu tillbaka med en ny video/låt där han hyllar sig själv eftersom han hade "One line on the Sopranos..." Galet kul.One Line On The Sopranos - Watch more Free Videos

RSS 2.0