GH Rock the 80's

Fagel: Guld
Silver: Sandra
Brons: Kling

image446

Guitar Hero II

efetr en HÅÅÅÅRD morgon har vi en vinnare i GH II. Vinnaren i GH 80's och GH I presenteras allt eftersom tävlingen fortlöper.

GH II:

Guld: Fagel
Silver: Kling
Brons: DC

image445

Borlänge vs Wexioe Dag 1


Citati

"Ditt plipp ploppandande stör mig...."

FOKK DUSTIN säger jag då

Burma

Nu kommer jag att stöta mig med världen men jag kan bli sååååå arg ibland.

Nu har vi en situation i Burma där civilkurage gör att folk går ut på gatorna och demonstrerar för att de tycker saker och ting är orättvisa. Regeringen, som är en militant regering, kontrar med att skjuta ihjäl folk för att dom uttrycker sina åsikter. Jag lider med folket som bor där men i all ärlighetens namn, vad hade dom förväntat sig??? Vi är alla slavar till medians grepp om hur vi ska uppfatta saker och ting. Min svåger sa en gång att man som person inte kan ha en egen åsikt om NÅTT om man inte har upplevt det själv och det är så korrekt, speciellt i detta samanhang. Alla våra åsikter är baserade på journalisters sätt att förmedla vad dom ser. Jag tänker då INTE ställa mig till skaran av folk som tycker saker och ting är si eller så enbart baserat på vad en journalist säger om saker och ting. Det är den första saken som stör mig... Nummer två?

Folk protesterar i Burma. Någon har hamnat i husarrest pga. sina åsikter. Det är för jävligt. Folk delar ut röda tröjor för att visa sitt stöd. Folk bakar till och med kakor för att visa sitt stöd men...

Visste ni om att ca 24 000 människor dör VARJE DAG pga. svält. 3/4, alltså 18 000 personer, av dom är barn under 5 år. Ni som har barn, sätt er ner, ta ert barn i famnen och beklaga att dom kommer att dö för att dom inte har mat för dagen. Beklaga att ni inte kan hjälpa dom för att ni måste betala bensin, dyr mat, försäkringar och tv licens avgifter. Det finns hundratals anledningar att tycka synd om världen och det vi fokuserar vår energi på idag är att en person inte får säga vad dom vill. Jag vet millioner människor som hade gett upp sin rätt att uttrycka sig för en brödbit. Seriöst... Vad sägs om att fokusera på problemen som verkligen finns där ute.


Sååååå söt....

Inte lätt när första orden ur ens mun är.... Ja ni får se. Höj ljudet. Lite svårt att höra...


Newborn Baby Swears While Sleeping - Watch more free videos

Så räknar vi ner

Om ett x antal timmar är det dags. First anual Borlänge vs Wexiö all time mulltinational all star kick ass megatron monstermachine face off i Guitar Hero.

Lite svettigt är det allt. Bilder kommer löpande under helgen.

LET'S GET IT OOOOOON!!!!!!

P.s FOKK DUSTIN

Fokk Dustin

Snälla hjälp mig...

Sitter här och titta på Idol och jag har reagerat så många gånger innan men nu måste det ut.

Programet presenteras av blocket.se, hemglass, hitta.se (och här kommer kickern för jag SVÄR att dom säger...) FOKK Dustin. Lyssna noga och säg om jag ha fel. Det finns ett par olika varianter på den där sponsor grejjen men ha hopp, för den kommer alltid.

Kan dessutom tillägga att jag idag fick ett tack igen av en ganska trevligt 65-årig kassörska när jag bad henne slänga kvittot.

"FOKK DUSTIN BIAAATCH" skrek jag och sprang.

Rondellhundar

Vi stod alla i häpnad inför rondellhundstrenden som svepte över landet. Hela östvärlden blev förgrymmade när vi gjorde en av Mohammed och nu... Ja läs artikeln själv... Vet inte vad jag ska säga.

Han målade en hund vit, satte en törnekrona på dess huvud och försedde den med en jättepenis. Sedan döpte han den till ?Jesus, den kåta rondellhunden?.Så här är det...

Vill börja dagen inlägg med att berätta att vid exakt 03:13 inatt höll på att ramla ur min säng. Låter kanske inte så läskigt men det var onekligen väldig Obhagligt.

Med det sagt, veckan som kommer är SJUK!!!!

Idag är det inspelning av "Second chance". Kommer kanske en lite pre-release på bloggen imorgon, vem vet. = ÖL!!! Imorgon är det GH övning inför helgens turnering = ÖL!!!
Torsdag skulle gärna kunna vara en övningsdag till men det blir nog till att vila ut sig = ÖL!!!
Fredag är det utgång och avspark för W som slutar sitt jobb = ÖL!!!
Tekniskt sett är det Lördag när Borlänge kommer till stan (ca 01:00) = ÖL!!!
Lördag är det GH heeeela dagen och sen utgång på kvällen = ÖL!!!!

Min 196kr/dag budget känns rätt fucked redan nu.

Utöver det har jag inte så mycket att rapportera just nu. Lev väl, Fuckbooka på och hör av er. Alltid lika kul med återkoppling.

Undersökning

Vilken är den gladaste låten någonsin?

Mmmmmbop? Two Princes? Vad säger ni?

Söööndauuuugen

Hej hej,

Söndagen lev ok faktiskt. Spenderade den i hårdträning inför Borlänge - Växjö turneringen i GH som kommer i helgen. GH och bärs och allt i expertmode, även drickandet... Woha! Fingrarna fullkomligt flyger fram. *harkel*

Vi får se efter helgen vad som händer.

Bevisligen...

Dagens MSN godmorgon:

"Tja, Det där med kvittot tycker jag med är skitkonstigt.. tänkte på det nu när jag gick hem från täbycentrum.... varför tackade hon mig för att hon skulle slänga kvittot???"

Någon mer som har en åsikt som inte handlar om att de tackar för att vara ironiska över min lathet och oförmåga att slänga mitt egna kvitto... :)

R.I.P

R.I.P Marcel Marceau

Söööööööndaaaaaag... (Släpp ut tungan)

Hej hej vänner,

Så var det Söndag. Igen. Makalöst hur den där dagen alltid lyckas komma krypandes. Jag har eg. inte så mycket att skriva om just nu men jag ville ändå göra mig hörd så ni inte tror att jag lagt bloggandet på hyllan.

Så om någon läser detta idag, eller en annan söndag, HILFE!!!! Kom på något att göra. Helst av allt vill jag tjuvröka, dricka öl och spela GH. Tror jag... gah....

En vanlig dag....

Kassörskan: "Det blir 279,50kr"
Jag: "På beloppet tack."
Kassörskan: "Ok... Så.. Då var det klart"
Jag: "Tack. Du kan slänga kvittot är du snäll."
Kassörskan: "Tack"

Tack? Nu har det här utspelat sig så många gånger att jag helt enkelt måste ta reda på vad det är som händer. Tackar dom för att dom tycker jag är så snäll som låter dom slönga mitt kvitto eller är dom ironiska? Eller må hända att vi har hamnat i ett samhälle där folk helt enkelt inte vet vad dom ska säga?

Snälla, snälla, snälla... finns det någon där ute som jobbat som, eller jobbar som kassörska som kan förklara det här fenomenet för mig? Ni kan ju själva börja testa om ni inte gör det. Notera att man mer ofta än sällan får ett Tack tillbaka när man ber som slänga kvittot... WHYYYYYYYYYYY?

Fuckbook förstör mina nätter

Fuckbook... Ett nytt fenomen. Folk är som galna i det och arbetsgivarna hatar det. Personligen tyckte jag fram tills i morse att det var rätt kul. Man skickar bilder, hittar gamla vänner och leker varulv. Ja, varulv. Men här kommer kickern...

Inatt har jag dröm om varulvar. Och det var INTE på det coola sättet som det är i Fuckbook att man får bita folk och göra dom till varulvar utan i min dröm var jag offret. Har inte varit så rädd i hela mitt liv tror jag som jag varit inatt. Problemet var dessutom att jag i drömmen drömde vilket innebär att när jag i drömmen vaknade så drömde jag fortfarande och SJÄLVKLART blev det ett klassiskt filmscenario där man tror att man är safe och så helt plötsligt var allt igång igen. Hiskans anamma va jobbigt det var...

Förutom att varulvarna stod utanför min dörr och ville komma in och göra sushi av mig så störde jag mig enormt mycket på att dom som var i lägenheten i min dröm inte kunde se dom så inte nog med att jag skulle dö, sekunderna innan skulle jag utpekas som psykotiskt störd dessutom. Hur juste är det?????

Fy för fuckbook. Länge leve Fuckbook. Vi ses där inne och lite på mig när jag säger att nu blir det nya tag med Varulvsbitandet.


Orsak och verkan...

Orsak....!


As seen on Break.com

Verkan, Hultsfred, 17 år senare
image436

Inte konstigt att man är som man är...


Jag vill också ha en trans continental spinning.. ehhh... spinning three di... ehhh... FAN!


Cool Optical Illusions - Watch more free videos

Klassfesten

Sitter vid datorn med en halvt sovande sjuåring i soffan. Jag sneglar lite slött på tv som just nu visar Klassfesten med Björn Kjellman och kommer till en chockande insikt om mitt egna liv. The raggers, the drottningar, the nerds, the vanliga patrasket dansar till 90-talsmusik, leker roliga timmen och spelar brännboll. Någon blir för full, en annan blir för arg. Någon ska be om ursäkt för allt ont de gjort innan och någon blir kär igen. Jag ler lite inombords och tycker att det hela är ganska patetiskt och töntigt. Samtidigt gnager frågan i bakhuvudet som rör vilken musik vi ska ha, vilka lekar och vilket folk. Fuckbook drar oss alla samman och snart står vi alla där, nervösa att inte känna igen varandra. Kanske rädd för att glömma ett namn och definitivt livrädd för att inte glänsa så inför våra förlorade och gamla vänner som vi alla hade ambitionen att göra. Själv har man hankat sig fram och håller väl ett helt ok jobb nu men vad är det jämfört med Civilekonomen, Sveriges 13 mest lästa bloggare eller musikern som fortfarande spelar och dessutom gör det väl.

Man vill vara snygg, rik och lyckad. Själv har jag gått upp 40 kg sedan gymnasiet vilket stör mig lite för folk jag inte träffat på tio år kommer inte se eller veta att jag gått ner 20 av dom igen. Jag är inte rik och lyckad... Ja jag vet inte, det är väl ändå en definitionsfråga. Jag har en underbar dotter, en rätt fin lägenhet, underbara vänner och ett ok jobb.

Nej mina vänner, det kan nog inte komma något gott ur en förening men visst fanken går vi alla och längtar. Längtar att få komma över tröskeln med nervositet. Biter naglarna i hopp om att någon varit smart nog att ge alla namnlappar. Längtar tills isen är bruten och vi alla kan förenas i ungdomlig extas med Nirvana i bakgrunden, folköl och improvisationsteaterlekar. Ja mina vänner... Jag längtar.


Och som Peter Griffin gjorde på sin återträff så kommer jag att komma dit som en "secret-agent astronaut millionaire" Bara så ni vet....

 


R.I.P

R.I.P Collin
R.I.P Pavarotti

Barn har det förspänt...

Saxat ur dagens Bollibompa: "Balett, balett, ingenting är svårt. Allt du behöver göra är att fråga så blir det lätt"

På min tid fick man stå ut med Magnus Härenstam i långkalsonger och ett inte allt för imponerande stånd. Va?!?! tänker ni säkert men jag såg 5 myror på tv häromdagen och han hade stånd. Han och Eva ska dela på ett godisskåp. Vad det Eva, barnen eller godiset som fick igång honom? Inte en aning men jag hoppas till gudarna att det var Eva....

Hur charmigt som helst....

Träffade en gång en tjej som inte ville köpa engångständare för att det blåste för mycket. Fundera på det. Hur otroligt charmigt är det inte?

Varför poängtera det uppenabara?

Ok.. Seriöst? Vad ska dom säga?

"Först bjöd den hotellanställde flickan på läsk.

Sedan våldtog han henne brutalt i närheten av det populära svenskhotellet i Alanya.

- Vi stöttar flickan och hennes familj säger Annika Heinmetz, marknadsdirektör på Vingresor till aftonbladet.se."

Vad sägs om: " Nja alltså vi stöttar den brutala våldtäcksmanna. Wohoo.. Yeaaaah!!!!!!"

Suck.. Nu när jag har skrivit allt ovan så ser jag själv hur otroligt tråkigt det blev. Förlåt... Lät så mycket roligare när det spelades ut som en film i mitt huvud.


Porrigt eller?

Ritar snyggt


Korrigering

Att äga en politiker betyder tydligen inte att man får honom att säga vad man vill utan att han får en själv att ändra det man skrivit. Fuck... Kanske därför han är Proffs... Termen politikerproffs kommer tydligen från lokaltidningen Barometern i Kalmar och inte från Politikern själv....

Så nu var det sagt...

Politikerperra

Insåg just att jag har en vän som är ploitiker. Eller profspolitiker som han själv säger att det heter. Det är inte så att jag just insåg att han har det yrket han har utan mer att han är politiker.

PO-LI-TIK-ER

Det betyder att jag betalar hans lön. Fuck!

Kanske skulle kunna få detta till att jag "äger" en politiker. Får fundera lite på den...

Två dagar försent men ändå

:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Lättroad

Ligger i min säng häromdagen och tittar på tv. Klockan är väl kanske runt 23:30 tiden. Zappar mig genom skit efter skit och hanmnar till slut på en kanal med SJUKT dålig mottagning. Längst ner på bilden, på alla kanaler, inte bara denna, kommer det fram en liten ruta som vänligt men bestämt berättar för mig att ajg tittar på Sveriges Television. Men döm av min förvåning när dålig mottagning helt plötsligt blir en PR kupp. Se nedan...

Sveriges Tewewiion

Snabbt som fanken zappar jag bort och tillbaka till kanalen

Sveriges Tulevision

Och så fortsätter det. gång, efter gång, efter gång.... Tre timmar senare, 17 skrattattacker och 2 st utslitna batterier hittar jag ett avsnitt av Scrubs jag inte sett och slås av att det inte är lika roligt längre.

Citerar Cartman från igår... "I think I blev a funnyfuse. Nothing is funny anymore."

Liktig loligt

Tänk er att ni just stoppat en skallerorm i munnen för att imp på ett ex och så biter ormen dig. Läs sen nedan felskrivning på Aftonbladet. Inte lätt att "tala" med biten tunga....

Läs det högt och tänk dig att du är han.

image434

image435

Hört vid mitt bord...

"Toaletter är som telefoner, antingen är det upptaget eller så är det ingen där..."

Höjden av idioti

Jag erkänner. Jag är livrädd för ormar. Jag rycker till och hamnar i en gråtande hög på golvet om jag ser en snok på TV. Ja mina vänner, ni läste rätt. Finns inget jag fullkomligt avskyr mer än ormar. Och, så läser man det här och helt plötsligt får jag en helt annan sorts respekt för ormar och hur dom hanterar, ehhh, obekväma situationer?


Kiss me...

Länge sedan

Hej vänner,

Tänkte att det var dags att blogga lite igen. inspirationen kommer och går samtidigt som det känns som att Fuckbook (Facebook) tar mer och mer av min tid. Nu har dock alla vampyrattacker, bitchslapps och Hot or not förfrågningar börjar dala och med det kanske det kan vara läga att ta hand om mitt lilla skötebarn, The Blogg.

Ser på staitistiken att ni fortsätter titta in trots att jag inte uppdaterat vilket känns riktigt kul. Så med det sagt tar vi nya tag och skapar nya roliga stunder ihop. Höll ögonen öppna för Günterfest för er som inte sett det på Facebook ännu.

Noterat just nu, Deppvår på MSN. Eller vad säger vi om nedan kommentarer på Namnlistan.

"How can this shit happen 2 times in a row"
"Give them blood, blood, blooooooooood"
"Lonliness and the feeling of being unwanted is the most terrible"
"Life is what it is. Accept it"
"Ger upp nu..."
"Är bara förbannad"

Kom igen folk. Dwet kan bara bli bättre. Det finns andra som har det värre. Hellre rik och frisk än fattis och sjuk och allt vad man nu säger.... *ler*

Nu tar vi nya tag.

Puss!!!

FN

Precis när man lärt sig Kofi Annan så ska man lära sig Bam Ki-Moon istället. Varför kan dom inte hete Johansson och Svensson....

Segling 31/8 - 1/9

Så här kommer lite bilder från seglingen. Resan var tänkt att hålla 3 dagar men pga illamående, storm och dåligt väder beslutade vi att 2 dagar räckte. Det var tydligen mitt "fel" att resan blir kort och att pappa och W skulle missa de nakna tjejerna och lyxmiddagen i Borgholm men när det visade sig att vädret rent ut sagt var piss på Söndagen så var det tydligen W's idé att sluta tidigare och då var det ett bra beslut... Ja ja...
Dagens bildgåta. Vilket håll blåser det från?

RSS 2.0