Vad ska jag göra med min fucking tomtedräkt??!?!?!?!?!?


Nuuuu fattar dom...

Varför var det ingen som lockade elver på det här sättet på min tid?


Grease Lip Sync - Watch more Funny Videos

Vad är det bibeln försöker säga???

Jag tror minsann att det är dags att börja studera bibeln lite närmare. Snacka om små guldkorn man kan hitta bara genom att läsa EN LITEN SNUTT av bibeln. En ny idé till en blogg kanske?


"Things about the bible that make mes go WTF???"


"Det finns sådana som är utan kön från födseln och sådana som av människor har berövats sitt kön och sådana som själva har gjort sig könlösa för himmelrikets skull. Den som kan må tillägna sig detta."

"Men Jesus sade till sina lärjungar: "Sannerligen, det är svårt för en rik att komma in i himmelriket. Ja, jag säger er: det är lättare för en kamel att komma igenom ett nålsöga än för en rik att komma in i Guds rike."

Några fariseer kom fram till honom för att sätta honom på prov och frågade: "Är det tillåtet för en man att skilja sig från sin hustru av vilken anledning som helst?" Han svarade: "Har ni inte läst att Skaparen från början gjorde dem till man och kvinna?" Och han fortsatte: "Därför skall en man lämna sin far och sin mor för att leva med sin hustru, och de två skall bli ett. De är inte längre två utan ett. Vad Gud har fogat samman får människan alltså inte skilja åt." De frågade: "Varför har i så fall Mose bestämt att mannen skall skriva ett skilsmässobrev för att skilja sig?" Han svarade: "Därför att ni är så förstockade tillät Mose er att skiljas från era hustrur, men från början var det inte så. Jag säger er att den som skiljer sig från sin hustru av annat skäl än otukt och gifter om sig, han är en äktenskapsbrytare."


Då ska vi se...

För ett jävla långt jätte tag sedan var det någon som såg något ploppa ut ur röven på en höna. Den personen tyckte det kunde vara kul att testa att äta det.

För ett minst lika jävla långt tag sedan var det någon som sprang fram till en ko, började rycka i spenorna och tänkte: "Va fan, jag kan lika gärna dricka det..."

Och nu har någon kommit på att man kan göra säten av valpenishud.

Mitt hatt lyfts till dessa pionärer inom "WHAT THE FUCK WHERE YOU THINKING" kategorin....

(Källa: http://www.aftonbladet.se/bil/article6057220.ab)


Intressant rubrik

Här har vi någon som tagit en gammal häck och trimmat sönder den för att den ska vara en "sleeper" (gammal bil, ser inte mycket ut till världen men går som ett skållat ollon) och så får man, i rubriken, ordet "brummar"!!!

Seriöst? Kunde dom inte sagt att den var söt med.

(Källa: http://mittklipp.aftonbladet.se/app/viewSpecial.action?id=67)


Vad säger Gud nu?

Någonstans i mitt minne finns det ett skämt som går i stil med:

Mamman sa till sin dotter:

"Gå aldrig till sängs med en man du inte är gift med och gift dig aldrig med en man som snarkar!"

Kontentan av det hela är ju att man inte vet om gubbajävulen snarkar om man inte går till sängs med honom och någonstans känns det som att det här paret borde ställt sig frågan tidigare.


Julie är svårt allergisk - mot sin man:


(Källa: http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article6078544.ab)

ComHem regerar...

Ok.. Det har varit mycket skriverier om ComHem dom senaste dagarna och dom må vara värdelösa men en bättre reklam än den nedan får man allt leta efter. Var fan på tiden att dom två "tanterna" fick gör något vettigt istället för att bara sitta och whina...


Stor eloge till ComHem för denna...


RSS 2.0