Då ska vi se...

För ett jävla långt jätte tag sedan var det någon som såg något ploppa ut ur röven på en höna. Den personen tyckte det kunde vara kul att testa att äta det.

För ett minst lika jävla långt tag sedan var det någon som sprang fram till en ko, började rycka i spenorna och tänkte: "Va fan, jag kan lika gärna dricka det..."

Och nu har någon kommit på att man kan göra säten av valpenishud.

Mitt hatt lyfts till dessa pionärer inom "WHAT THE FUCK WHERE YOU THINKING" kategorin....

(Källa: http://www.aftonbladet.se/bil/article6057220.ab)


Kommentarer
Postat av: Perka

Är mest imponerad av ihärdigheten hos de japanska matkreatörerna och hur man lagar till en blåsfisk... Ok, så första kocken stendör, andra kocken stendör o.s.v. Hur många kockar gick åt innan man kom på att man skulle ta bort en liten inälvsbit i fisken för att man skulle kunna äta den?

2009-11-10 @ 10:38:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0