Dagens genomgång av bloggare som kommenterat under gårdagen

Såååå... Då var det morgon igen och efter att ha gått igenom gårdagens kommentarer på bloggen så tänkte jag börja göra en liten genomgång av de som varit inne och kommenterat, under förutsättning att jag hittar något på deras bloggar värt kommentera.

Först ut är HDR-fotografen (http://fotografhelsingborg.blogg.se/). Jag är alltid lite svag för fotobloggar men blir många gånger riktigt förbannad eftersom jag inte är lika duktig som dom är. O andra sidan är jag säkert duktig på något annat, har jag hört. Det återstår att se men i vilket fall som helst så gillade jag den här bloggen. Inte bara för att det försat inlägget jag läser handlar om hur man absolut inte ska testa att bränna tejp när man har det på fingret. Så där lagom galet. Går man vidare i bloggen så hittar man dock en hel del bilder som är av otroligt skön kvalisort. Härliga kompositioner, juste behandling och härliga motiv. Väl värt ett besök.

Näste blogg till rakning är annelie (http://goolan.blogg.se/). Förstu ut ser jag att hon dessvärre drabbats av en tragedi av någon sort så det känns inte rätt att bedöma bloggen utifrån det men jag minns ett inlägg jag läste för ett tag sedan som verkligen fick  mig att jubla:

Min favvo macka med Parma skinka va slut.

Och precis när jag ska betala kommer en sur kund och gnäller över en gammal sallad han köpte igår. Det tar evigheter och jag glöms bort.

Minuter passerar..

- Min son bor granne med din chefs kusins dotter, och jag ska säga dig, att jag minsann känner honom!

- Vem?

- Din chef! Vet du var Rågsveds vägen ligger? Vi bor där.

- Vem?

- Vi, vi är grannar!!

- Jag bor inte där.

Nåt i den stilen. Mitt kaffe blev ljummet innan jag ens fått betala..

Skön humor...

CrimsonAnna (http://metalanna.blogspot.com/) driver en metalblogg med lite gott och blandat. Spontant verkar det handla om metalmusik och det vardagliga livet. Dessutom gillade hon vår gitarrvägg så jag vi gillar henne. :)


Kommentarer
Postat av: annelie

..Konstigt att läsa om sig själv i nån annans blogg! Fast det va kul..

Nästan alla min tidigare inlägg,innan Martin tragedin för 4 veckor sedan var skrivna med humor. Jag ska försöka hitta tillbaka dit..

2009-02-19 @ 08:23:49
URL: http://goolan.blogg.se/
Postat av: CrimsonAnna

Tack:)

2009-02-19 @ 22:36:29
URL: http://metalanna.blogspot.com
Postat av: HDR-fotografen

Jag brukar kontinuerligt söka på HDR-fotografen för att se om det kommit upp något nytt om mig, och här får jag upp ett positivt inlägg om mig! Något jag inte är van vid.

Jag gillar ditt sätt att gå igenom dina kommentarer mer grundligt att jag nästan ska göra ett likadant inlägg. Att jag inte tänkt på det innan!



/Peter

2009-02-24 @ 00:47:40
URL: http://fotografhelsingborg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0