Kom ihåg vart ni läste det först...

UPPDATERAD 20110119!!!

Jag är övertygad om att vetenskapsmän i framtiden kommer att säga att det var vid årsskiftet -10/-11 som allt började.
NU är jag inte helt på det klara med VAD det är som började men något är det. Minns tillbaka till alla katastrof-filmer där jorden går under bit för bit. Visst fanken börjar det alltid med något litet smått som till synes verkar lite skumt men inte är tillräckligt skumt för att det ska väcka misstankar?

Vad f*n pratar du om Fraggelberg????

Nyårsnatten i Arkansas trillade tusentals fåglar rakt ner ur himmelen. Döda... Samtidigt, lite längre bort spolades 100,000 fiskar upp på en strand. Samma natt, samma stat...

Ok, skumt som fan men inte helt osannolikt. Förgiftat vatten kanske? Vad vet jag. Skumt är det men jag kan ändå acceptera att det är en s.k "freak accident"

Igår natt dör flera hundra fåglar i Falköping SWEDEN lixom... Samma scenario, även om vi här har en stackars lastbilschaffis som säger att han körde ihjäl dom allihopa. Co-inky-dinky? Inte troligt men ändå möjligt att det bara är en slump.

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN....

Samma natt som händelsen i Sverige dör hundratals fåglar i Louisiana... Wha-wha-wha-whaaaaat????

Lite senare spolas det upp 2,000,000 fiskar i Maryland samtidigt som hundratals fiskar i Nya Zeland, där merparten saknar ögon, spolas upp.

Och nu, 8000 duvor föll från skyn i Italien...

300 starar döda i Alabama

200 kor i Wisconsin och 9000 bufflar i Vietnam

Seriöst? Va fan är det som händer???

Ok, om vi ska vara lite konkreta och gå igenom dom "troliga" förklarningarna som alla experter är så snabba att komma med.

1. Fåglarna stressas till döds av alla fyrverkerier. - Händer detta varje nyår? Varför händer det fortfarande flera dagar efter? Och den operativa frågan, är alla fåglar i en flock så genetiskt hårt dna kodade att om en dör dör alla samtidigt? En, eller två hade jag förstått. 400 över en ytan lika stor som Stockholm hade jag förstått men inte så många på så liten yta. Och, det förklarar inte vad som hände med fiskarna.

2. Fåglarna har blivit förgiftade. - Jag har sett folk ha mer problem med att få tre personer att dansa i takt så hur i hela friden har man lyckats förgifta tre olika flockar i tre olika stater/länder? Och, det förklarar inte vad som hände med fiskarna.

Jag säger aliens, the man eller jordens undergång. Eitherway, so long and thanks for all the fish...

Kommentarer
Postat av: Pott!

...host -host det visade sej "bara" vara ett 50-tal fåglar i F-köping...



still a sign

2011-01-05 @ 23:07:23
Postat av: MFC

Glöm inte krabborna utanför englands kust:

http://www.huffingtonpost.com/2011/01/06/dead-crabs-wash-ashore-by_n_805211.html



Vad som än händer så spelar det ingen roll för kan vi inte påverka det så ska vi inte oroa oss för det.

2011-01-09 @ 11:14:59
URL: http://mfc.elmberg.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0