Ärligt talat...

Jag blir så jävla trött på folk... Jag blir så jääävla trött på människor. Finns det verkligen inget bättre att lägga tiden på än att diskutera och kommentera sånt här...

Det är vad det är... Inte fan hamnar liknande situationer i tidningen när "Svensson" låter sin pappa överlämna. Jag tror inte på bröllop. Rättare sagt, jag tror inte på giftemål men oooooom min dotter vill gifta sig, i kyrkan eller på en strand eller på toppen av Eifeltornet, så vill jag vara den som står vid hennes sida tills dess att hennes man ställer sig vid hennes sida.

Jag är så evinnerligt trött på alla jävla rättsmoralister som ska hålla på och ha åsikter om saker och ting hela tiden och jag är så evinnerligt trött på alla männsikor som ska hålla på och gnabba och whina och tjura över småskit!!! Ta er tid, gå igenom olik artiklar på Aftonbladet, Expressen eller vart fan som helst och ni kommer att förstå vad jag menar. Det är alltid några som ska vara så jävla duktiga och svänga med ord och statistik för att få fram sin poäng.

GNÄLL GNÄLL GNÄLL GNÄLL GNÄLL!!!!!!!

Tiotusentals människor dör varje dag av svält, hunger, krig och törst. Lägg er jävla energi på det istället för att sitta och skrika över att det är inte jämnställt att mannen överlämnar kvinnan.

ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH ALLVARLIGT!!!!

Jag orkar inte med er längre....!!!!!!

Kommentarer
Postat av: MFC

Poängterar igen att dessa tidningar bara har en uppgift, att hålla oss "upptagna" med nonsens. Det finns mycket stora intressen bakom dessa för att ge oss meningslösa nyheter.Jag läser sällan mer än rubrik och ingress i artiklar från Aftonbladet eller Expressen.Så här seriös är aftonbladet, deras informationssida för koncernen har sett ut så här i flera år...http://koncernen.aftonbladet.se/

2010-05-22 @ 08:45:43
URL: http://mfc.elmberg.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0