Har vi sjunkigt så lågt?

Hur kommer det sig att vi har en internationell kvinnodag?

Jag börjar förstå varför vi inte kommer längre i vår jämnställdhetsdebatt än vi gör.

Kommentarer
Postat av: Anders

Det finns en internationell kvinnodag eftersom alla andra dagar är internationella mansdagar... :P

2009-03-08 @ 16:13:43
URL: http://dopplereffekten.blogg.se/
Postat av: Fagel

Kunde inte sagt det bättre själv. ;)

2009-03-08 @ 16:24:23
Postat av: Mats

Det kan jag.



Finns det någon grupp av människor, någonstans, som det fortafarande är politiskt korrekt att driva med, håna och i allmänhet förlöjliga, om man nu inte anklagar den gruppen för i stort sett vad som helst?



Svaret är uppenbart: Medelålders, vita, heterosexuella män, som inte är anklagade för något brott, inte dömda för ett jävla dugg, utan mest försöker att vara hyggliga karlar som biter ihop och knegar på så gott det går.



Internationella kvinnodagen skall, enligt mitt personliga förmenande, hylla de kvinnor som faktiskt tycker det är helt Ok att älska sådana män.



Kvinnor som har stark egen identitet, starka åsikter, inte kliver undan eller tar skit av någon, och dessutom kan fälla ner ett toalettlock och programmera videon själv.



Alltså borde vara ok att älska skapligt hyggliga karlar, med fel och brister, som enligt alla dessa hizzbollafeminister är potentionella våldtäktsmän, kvinnoförtryckare enligt samma variant som Talibanregimen i Afganistan, allmänt vidriga och osunda varelser, och till råga på allt så outbildade och ointelligenta att vi inte inser det logiska i att vi borde utrotas eller åtminstone avföras till någon plats där vi inte hörs ,syns eller i största allmänhet inte kan störa någon.



Ex. Gotska Sandön. Problemet blir då att det finns en pizzeria med ölrättigheter och storbilds TV. Å då blir det alldeles för roligt för ditsända karlslokar, så det går ju inte.



Och de kvinnor som enligt mitt resonemang borde hyllas, blir då av samma femministfraktionsgalningar anklagade för att vara; könsförrädare, icke tillhörande hjärntrusten, förvirrade eller i största allmänhet förtryckta.



Jag vill att vi har internationella, och nationella kvinnodagar ofta, oftare.



Jag tycker dessutom att dessa männsikor med partifrisyr, partiglasögon, partimannifest och partiåsikter, som det läses i avigt och rätt, dessa människofientliga varelser, kan få ha sin egen dag, när fan de vill för min del.

Men blanda inte ihop det med något så rätt och rikktigt som internationella kvinnodagen.

2009-03-08 @ 22:31:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0