Ett hot från Öst!

Nu har Nordkoreanerna bestämt sig för att dom där fjuttenyårsraketerna dom testat innan inte räcker för att provocera fram ett krig så dom kan matryrifiera sig själv och för att provocera fram ett krig så måste vi ju naturligtvis egga på någon som faktiskt tar sig an utmaningen. SydKorea har dom redan gjort förbannade och iom det har dom även gjort resten av världen förbannade men eftersom SydKorea inte har någon olja eller värdesaker (Dom pantsatte mormors alla gamla pärlhalsband) så är det egentligen ingen som bryr sig. Ett varningens finger kommer flygande, men inte mycket mer än så.

Ryssland.... Tja right.

Usa? Ja varför inte? Och här kommer "the kicker" mina vänner.

Denna raket når ända till.... Alaska. För er som inser hur absurdt detta är så kan ni sluta läsa. För er andra... Hang on!



Mot USA som land är detta inte ett hot. Ingen del av regeringen finns i Alaska. Guld, frukt, kött, mat, vatten, energi finns inte i Alaska. Alaska har 29 vulkaner, 50% av världens glaciärer, Nord-Amerikas högsta berg och det köptes från Ryssland 1867 för under 2 amerikansa cent/hektar.

Nord-Korea... Om det här är det bästa ni kan åstakomma så lider jag med er. En knäpp på näsan och ett tillrättavisande finger är nog allt ni får.

(OBS! JA jag vet att krig är krig och det spelar ingen roll vart missilerna hamnar och etc etc etc etc.... Men, det är mycket roligare att se på världen som jag gör....)

(Källa: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5274813.ab)

Kommentarer
Postat av: MFC

höhö

2009-06-01 @ 18:04:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0