Ny sexfilm med Paris... Igen...

Really?!?!?! Hur svårt akn det vara att låsa in sina filmer. Nej vänta, bättre fråga. Hur svårt kan det vara att starta ett porrbolag och ge ut filmerna själv så kan hon åtminstone tjäna lite pengar på det. Eller har hon helt enkelt hamnat en gnutta för långt utanför rampljuset? Paris... vad är det som händer?!?!?!


Kommentarer
Postat av: MFC

höhö, Paris är som Microsoft..."Windows 7 har läckt ut" och alla vet att det är Microsoft själva som ser till att "plantera" sina "läckage".När Paris gör motsvarande så ser hon först till att spela in sina gök, sedan ser hon till att någon snor dom och sedan väntar hon tills alla tittat på det och då kan hon sälja lite parfym.Jag vet.. det är ju inte så att logiken genomsyrar mina påståenden men vad jag vill komma till är att vissa gör vad som helst för att få nyllet plåtat även om det innebär att visa muttan i rörliga bilder.

2009-01-20 @ 19:33:19
URL: http://mfc.elmberg.net
Postat av: Mats

Tja, själv ställer jag mig tvekande till nyhetsvärdet i att en rätt korkad tjej med stora fötter, små bröst och stor näsa gillar att göka på film.

Å självklart så skall alla titta på det, nåja jag har väl smygkikat lite, och konstaterat att hon verkar vara ett tämligen uselt ligg.Om hon hade haft lite ehh.. stake!! och sagt att: jag gillar att knulla på film så att alla kan titta på!

Visst, stumpan kör på du.Nä, ge mig Pamela hela veckan.

Likheten är att deras namn börjar på P och att de båda gökat på utlagd film.

Men...

Pamela

En kvinna som kan göra reklam för falukorv, silikon och "Fäbojäntan IV" samtidigt som unga grabbar står i kö för att få komma till, hennes ex slåss med varandra och hon gör dålig TV, tar hand om sina barn och ändå lyckas med att ha både någon slags heder i behåll kombinerat med en streetcred, som visserligen är rätt tilltuffsad, men dock finns där.

Hon kliver in naken på ett Hugparty, ser fördjävlig ut utan smink och fortfarande, efter 20 år, fantastisk ut med.

Dessutom verkar hon ha självdistans och det goda omdömet att garva åt sig själv.Nå, det här börjar likna en kärleksförklaring, vilket inte var meningen, och inte alls är.

Inlägget skall nog ses mer som en kommentar till vad jag tycker om Paris, med tanke på att jag egentligen skiter fullkomligt i vad Pamela har för sig.

/ps med reservation för att enda anledningen att överhuvudtaget orka sig igenom ett avsnitt av "Baywatch" på -80 talet var just Pamela./ds

2009-01-21 @ 15:41:38
Postat av: Fagel

Nämen Mats min gullefjunefnutt.... Härligt att se dig här inne. Ring så spelar vi... ;) Du kan ju slå en signal i helgen så kanske vi kan leka på Söndag?

2009-01-21 @ 16:26:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0