Dags att smälla till frugan och be henne hålla käft

Titt som tätt hör man, och upplever, att man som snäll, rekorderlig, icke-misshandlande kille blir fullkomligt förbipasserad av en snustuggande, kattdödande, motorcyckelknullande bad boy vad det gäller kvinnors gunst. Och, allt som oftast läser man om detta i tidningen. Idag är inget undantag. Det händer omkring mig hela tiden och det är solklart att bad boy attityden attraherar. Även när det riskerar att förstöra något vacket man har. Man går vidare till något tryggt och säkert men så ligger något gamalt EX i bakgrunden och gör sig påmind och av någon anledning riskerar men allt för en tillfällig kontakt.

Men, min fråga är varför ingen skriva om Da Bad Bitches... Vi män är inte så annorlunda. Vem är det som säger att det bara är kvinnor som tänder på det farliga...

Kommentarer
Postat av: Mats

Det är bara kvinnor som tänder på det farliga.

Eftersom kvinnor är från någon annan planet.



Vem fan vill ha en kaninkokande, mer eller mindre beväpnad halvgalen Butch hemma som, när hon inte sitter inlåst, inte bara envisas med att ha lyset tänt, hon vill dessutom ha både orkester och publik.



Eller för att sammanfatta det hela: Vem behöver en kvinna som har fulare tatueringar än du själv?



Å nä, hon är inte snäll med varken barn eller dig.



Inte ens när hon öppnar dörren för dig.

Eller bär dig uppför trappan.

2009-08-28 @ 11:31:05
Postat av: Fagel

Och ÄNDÅ, trots allt skit med dessa bad boys, så offrar man allt för dom... Förstår verkligen inte. Men, det är väl kanske stundens behag som lockar. Får väl se hur kul det är om 10 år när man ska försöka bilda familj med en kriminell knarkare som inte betalat en krona i skatt i hela sitt liv. Blir en rolig pension om inte annat.

2009-08-29 @ 13:40:22
Postat av: Angeliqua

Jag har då aldrig någonsin tänt på badboys, snälla & söta ska de ju vara (gärna med en STOR skopa humor åxå!)

2009-08-31 @ 01:23:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0