En kall en i solen...

I går kollade jag på The Daily Show, vilket för övrigt är VÄRDENS roligaste "nyhetsprogram", där man tog upp Obamas något klantiga uttalande ang. arreteringen av den afroamerikanska professorn Henry Louis Gates som misstänktes för inbrott i sitt egna hus.

Obama hade presskonferans ang. hälsovårdsplanen i USA och pratade och svarade på frågor i ca 58 minuter av den avsatta timmen. Precis innan han skulle gå fick han en sista fråga vilket rörde just detta ämnet och hans svar var: "The police handled it rather stupidly"

...

Really?

Gissa vad media rapporterade om dagen efter? Hälsovården? Ohhhh nej. Det var vägg till vägg med reportage om hans kommentar och det ena ledde till det andra och Obama anklagades helt plötsligt för att ha uttalat sig i en res fråga när jag personligen inte alls tror att det var så det var tänkt. Men, här har vi ett tydligt exempel på hur otroligt svårt det måste vara att vara en offentlig person. Att hela tiden vakta sina ord och inte säga vad man tänker. Kan nästan se hur hans rådgivare slog sig för pannan när ordet "stupidly" lämnade hans läppar.

I vilket fall som helst så agerar nu presidenten som en "vanlig" man och bjuder in parterna för en kall öl. Underbart... Dom behöver en president som inte är rädd för att ta till "Svensson" lösning för att lösa konflikter.

Kommentarer
Postat av: Sponny

Ja, att sätta sig med en kall pilsner i solen och prata igenom sina problem känns som en riktigt bra lösning. Om fler av alla världens konflikter hade kunnat lösas på det viset tror jag världen hade kunnat vara ett lite trevligare ställe. Man ska inte underskatta det personliga mötet.

2009-07-31 @ 11:34:57
Postat av: MFC

What if that beer really tasted like chicken....



förlåt, kunde inte låta bli

2009-08-01 @ 22:14:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0