Sonisphere splittrar lägrena

Herre min skapare vilka rabalder den här Del II festivalen har skapat.

Kort och gott...

"Vi ska genomföra två festivaler i Hultsfred i sommar. Det handlar om Hultsfred 09 och den helt nya festivalen Sonisphere. Och dom ligger helgerna efter varandra.

Just nu är Metallica det enda bekräftade bandet till Sonisphere. Men fler akter kommer släppas inom kort.

Om man vill maxa sin festivalsommar ska man så klart gå på både Hultsfred 09 och Sonisphere. Och då kan man bo på campingen under hela veckan där emellan om man vill.

Sonisphere
arrangeras av AEG Live, men vi hjälper till med allt det praktiska.

Det här kommer bli så jävla mäktigt att ordet mäktigt inte riktigt räcker till."


Utan att ha någon som helst insikt i hur det ekonomiska ser ut så anser vissa av oss att detta kan drabba Hultsfredsfestivalen då folk helt plötsligt måste ta ställning till om man ska se Hultan, Sonisphere eller båda. Många har kanske inte råd att se båda och då Metallica faktiskt var det 2:a mest önskade banded till Hultan i år så tror jag att många kan hamna i kläm. Dessutom sägs ju Linkin Park (Till Hultsfred? Yeah right) och Slipknot är med i Sonisphere festivalen så många rockare kommer nog hellre välja det än Hultsfred.

Personligen är jag ju förälskade i Hultan så skulle något hända med den här festivalen pga Sonisphere så kommer jag bli määääkta förbannad. Men, vi håller tummarna att det inte blir problem och att Rockparty får BRA med betalt för att hjälpa till med detta.

Vi håller tummarna....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0