Se på mig nu...

Jag har just upplevt vad som skulle kunna ses som ett relativt bizzart Jerry Springer avsnitt. Ni som sett Jerry Jeerry vet att det finns inte mycket som kan klassas som bizzart i hans värld. (I wanna be you, BABY!!) Läs nedan och begrunda...

När jag flyttade in här i mitten av April planterade jag och min dotter apelsinkärnor. Tiden gick och jag visste att det skulle ta tid innan något hände. Minuterna blev till timmar, timmarna till dagar, dagarna till månader och INGET hände. Till slut blev jag trött och gav upp och planterad en pumpaplanta jag fick av min chef i samma kruka, utan att ta bort kärnorna. Döm av min förvåning när fröheletesjävlarna började skjuta på så in i vassen bara ett par dagar efter att jag planterat pumpan. Det var precis som om dom ville säga: "Se vad du har gått miste om din jävel när du gick vidare..." Nåväl, glad var jag men nu börjar mina ex (apelsinkärnorna) tränga ut min nuvarande (pumpaplantan) så jag tänkte att det kanske var dags att sära på den här smått ironiska, dock något intressanta grupporgie som pågick i min kruka.

Sagt och gjort, idag kom de nya krukorna fram. In med jorden i dom, förväntning i dotterns blick... Med en sked gick jag fram till sexkrukan och började gräva för att sära på exen och nuet. Dom jävlarna vägrar släppa!!! Dom har rotat sig ner genom hela krukan och krokat ta i varandra i rotsystemet som någon incestuös tysk porrfilm från 1982. Hur jag än gräver och rotar så får jag inte loss dom, precis som om dom säger "Se på oss nu!!!! Vi har bantat, vi har tränat, vi har förenat oss och nu ska vi stå här och jävlas med dig." Jag skakar lite på huvudet, beklagar för dottern att exen beter sig som dom gör och inser att det bästa vore att slita upp dom jävlarna i roten, ta ett stagigt grepp om dom och skrika: "JAG SKITER I ER!" Men, något inom mig stoppar det makabra spel för galleriet som utspelar sig bakom mina trötta ögon (Trötta från morgonens Hitta något bra övningar) och jag inser att jag är bättre än så. Jag påverkas inte av detta. Jag ler, gör en kaffe och tänder en av, vad som snart kommer att vara, mina sista cigaretter.


Kommentarer
Postat av: W

Alltså... vafan!!!
Inget fel på kreaktiviteten om man lyckas få en omplantering att framstå så här spännande. Det här får bli min OC. Jag förväntar mig veckovis rapportering om hur detta fortskrider. Du kanske skulle skriva en låt om plantor?

2007-07-24 @ 20:21:25
Postat av: Fagel

Fyndig du är då... Men jag tackar för kommentaren. Vad det gäller en låt om plantor så tror jag att en låt från Hindges tiden handlade om något liknande. Fast den hette Th Bathroom song och... ehh... Ja du. Vi kan ta det en annan dag. Alterntivt så får jag hosta den hos dig så jag kan lägga ut den här. HE he he NÄR SKA VI SPELA IN IGEN?!?!?!?!?

2007-07-24 @ 20:41:31
Postat av: W

Om ni kommer hit på torsdag kan jag varmt rekommendera att du tar med en gitarr... Själv orkade jag inte springa i trapporna en tredje gång för att få med ackan... Har ångrat det sedan dess...
Du har berättat om badrummet... ja...

2007-07-24 @ 22:00:46
Postat av: M

Nu har jag äntligen beviset!
Växter har känslor!!! Weeeiiii
Tänk på det vegetarianer nästa gång ni rycker upp en morot ur sitt hem, dränker den i vatten och därefter flår den levande...
Jo den skriker faktiskt!

2007-07-24 @ 23:32:36
Postat av: Fagel

W: Jo vi kommer på Torsdag men jag är ju inte ensam så det finns kanske inte så mycket utrymme för att sitta och spela. Vi får se.
M: Har sagt det hela tiden. Hmmm... Fick just en idé till ett inlägg. Tack!

2007-07-25 @ 07:27:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0