Chat roulette

Hej och hå vänner,

För ett tag sedan entrade en ny sorts chatsida vår kära internet och det har verkligen tagit fart utan dess like. (Inom kort blir det med andra ord en betalsajt) Chatroulette innebär att man går in på en sida, klickar på en knapp och så paras man slumpmässigt ihop med någon av över 20,000 användare som har en webcam och så kan man antingen chatta på eller klicka "nästa" för att hitta en ny partner.

Kan man bortse från att ca 1/10 är män som onanerar (Var snabb på F9-knappen) så är det här faktiskt riktigt kul. Det har redan börjat dyka upp som ett fenomen på bloggsidor etc och för att få en liten kort bild av hur galet kul det KAN gå till så rekommenderar jag att ni tar er en titt på "18 Funny ChatRoulette Screenshots". När ni gjort det tycker jag ni ska njuta av den här killen som verkligen gjorde något sjukt roligt med det hela.


Funny Chatroulette Piano Improvisation - Watch more Funny Videos

Kommentarer
Postat av: Krystal

Skön blogg, lite originelt i jämförelse med hur dom brukar vara ^^

2010-03-17 @ 19:49:39
URL: http://stardustbaby.blogg.se/
Postat av: Alexander

Haha, en kompis till mig snacka om chatroulette, han sa att det säkert vara någon som onanerade på varannat klick...men att det ska ha varit kul...trodde dock inte att det vart så stort, vilket du nu i princip faktiskt bevisar...

2010-03-19 @ 17:54:06
URL: http://alexanderism.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0