Snabbresumé av de 3 populäraste bloggarna idag.

Kenza har tydligen designat en egen skinjacka vilket iofs är rätt coolt. Vi får även lära oss att hennes fotosession blev framskjutet så hon fick got tom tid på sig att tvätta och föna håret. Hon har haft sin badrock sedan hon var 11 vilket bara det säkerligen drog 10,000 nya besökare. En ruskig försovning resulterade i att hon kladda marmelad på tangentbordet. Hon ber även om ursäkt för att hon inte hinner svara på alla mail, även om hon läser alla.

Stina-Lee har nyligen köpt en ny midjeväska från Chique.se. Den är sååå himla fräsch till ljusa slitna jeans. Dessutom kan man självklart justera remmen. Efter att ha varit på ICA och hämtat sina nya bikinis så bjuds vi läsare fakstiskt på två roliga Youtube klipp. Vi får veta att hon är en XS och har ett par supercoola rippade jeans till salu eftersom de är lite väl rippade för hennes smak. Högstbjudande vänner. Kom igen nu...

Engla har sovit dåligt och någon i hennes närvaro har målat om hennes barndomsleksaker. Vi får se 8 makalöst lika bilder på en vit pälsmössa som desutom är second hand. Hon säger att det känns som att hon har en maräng på huvudet. Hon vill ha långt hår men är emot extensions. Kommer faktiskt en rekommendation på en låt/video by Leona Lewis. Från i Lördags visar vi upp en outfit med stenar och pärlor.

Top 3 bloggarna på Blogg.se.... Really?

Kommentarer
Postat av: MFC

LOLzor!

2009-01-18 @ 20:00:30
URL: http://mfc.elmberg.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0