Ett skapande "geni"?

Det måste ändå finnas något väldigt genialiskt i att skapa en blogg vars syfte verkar vara att enbart provocera folk så till den milde att man exploderar och tvisten är att möjligheten att kommentera är borta.... FRUSTRERANDE!!!!

Kommentarer
Postat av: - H*

- HAHAHAHAHAHA gud alltså !

2009-02-10 @ 18:11:37
URL: http://merei.blogg.se/
Postat av: m.donross

Omg, Jag tycker det är fustrerande med, för man inte kan kommentera så jävla grymm hon är, hon är originell och säger vad hon tycker och tänker! Så ska en tjej vara !

2009-02-10 @ 19:06:06
URL: http://jevlafiffan.blogg.se/
Postat av: maandaah

ursäkta+ skabb assåww.

2009-02-10 @ 19:25:14
URL: http://mandapandaa.blogg.se/
Postat av: Hiba

Hm, vad kan du va 32 bast? Vad har du som är så viktigt att säga till en 19 åring?! Jag tror verkligen du måste ta till dig tiden o tänka över just varför det är så frustrerande för dig att du inte kan kommentera? Vad är det du vill ha sagt som du inte får säga någon annanstans? Svider det verkligen så pass mycket att du inte kan få slänga ur dig dina onödiga kommentarer som egentligen inte kommer sitta mer än jääävligt fint hos henne för att läsa konstiga kommentarer från människor finner hon skit roligt. Det enda du kommer göra med att kommentera hennes inlägg är att bidra till ännu ett gott skratt för du är bara en i mängden av alla folk som brukar kommentera hennes skrivande. So I ask you....whats really the point?



Merei.blogg.se är en bra blogg, hon står för vad hon säger och pissar helt enkelt..well i detta fall BAJSAR på människor som dig =)

2009-02-10 @ 21:33:30
URL: http://hibaaq.blogg.se/
Postat av: donika

HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA



HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA

HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA

HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA

HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA, mooooooget

2009-02-10 @ 22:36:53
URL: http://dblicious.blogg.se/
Postat av: Fagel

HIBA: Du har VERKLIGEN missuppfattat inlägget. Jag har aldrig hävdat att jag som 32 åring har något att säga till en 19 åring som hon/han kommer att ta till sig för jag minns själv när jag var 19. Lyssnade inte på nått eller någon så tro mig när jag säger att jag går inte under illutionen att jag har något att ge som barnen i dagens samhälle kommer att ta åt sig.



Dessutom har du missuppfattat för hela poängen med inlägget var just att kommentera hur GENIALISKT det är. GENIALISKT som i bra...



Sen finns det en ganska rolig tvist i det hela när du rackar ner på mig för att mina onödiga ord och kommentarer bara får folk jag kommenterar att skratta. Du gör ju samma sak på min blogg så jag tror nog innerst inne att du faktiskt förstår PRECIS varför jag vill kunna kommentera.

2009-02-11 @ 12:20:29
Postat av: MFC

Detta skulle resultera i ett permban om det var en irc-kanal.. alldeles för mycket chan-flood nu asså.



Jag känner en bot... bla bla bla... men så kom den dagen jag inte trodde fans... som satte hela kanalen ur balans... bla bla... ååååååh



nä.. dagens ungdomar vet inte vad IRC är.. (nej, det är inte chatten på Aftonbladet)

2009-02-11 @ 23:55:35
URL: http://mfc.elmberg.net
Postat av: Ilirjana

hahaha vad har du för liv människa?!

2009-02-20 @ 15:15:46
URL: http://luulee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0