Med ett glas vin...

... så går det över.

Var i hultan i helgen och hittade en makalöst underbar, söt, fantastisk och fullkomligt galen människa på sven vid namn Sanna Carlstedt. Henne kommer vi att se mycket av framöver. Det kan jag garantera. Ni som har Spotify kan lyssna på en riktigt ba låt genom att klicka här.

Övrigt? Äter fortfarande inte kött och är fortfarande väldigt dålig på att laga maten. Idag har jag ätit 2 mandariner och som saker och ting ser ut just nu kommer det inte bli något mer ikväll. Skulle slagit ihop denna månaden med existensminimum.

Varför ska allt vara så svårt... och omständligt... och tilltalande.... och... alldeles... *suck*

Hela dagen har i stort sett gått ut på att diskutera vår lilla bilresa nästa år. Kom fram till att det är ca 400 mil vi ska köra. Dessutom har vi sänkt värdet på bilen till 5000. Kommer troligen komma en egen blogg som kommer att berätta om tiden fram tills täclingen och sen även om tävlingen i sig. Kommer bli ett gemensamt projekt där alla som är med, och som har mobilt internet, kommer kunna blogga och lägga upp bilder. Sen kommer även filmen att presenteras. Det har verkligen sprudlat ideér under dagen och jag hoppas alla inblandade behåller energin och verkligen ser till att det blir något av det här.

Utöver det... Aint' it a shame that you can't say fuck. FUCK! Fuck's just a word and it's all fucked up.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0