Morgan kör en Woody (Allen that is... ;) )

Det sörjer mig att läsa att även Morgan Freeman nu verkar har gjort en Woody Allen och nuppat på sin styvdotterdotter. Om detta enligt lag kan klassas som incest har jag inte en aning om men det är ju lite galet ändå.

Jag läste artikeln en gång till och jag greppar verkligen inte hur familjeförhållandet ser ut. Skit samma, Morgan... FY! Jag tyckte ju om dig.


Kommentarer
Postat av: jon

Självklart kan det inte klassas som incest. Löjligt att aftonbladet ens nämner incest. Han var otrogen helt enkelt. Big deal.

2009-06-18 @ 16:52:39
Postat av: Confucius

Jo...för det måste ju vara sant iom att det publiceras i en tidning! Herregud!

2009-06-18 @ 16:53:03
Postat av: Tjompa

Man kan väl inte kräva att Aftonbladets reportrar vet vad incest betyder. Det är för övrigt rätt många som tror att incest betyder sex med barn.

2009-06-20 @ 19:32:15
Postat av: Banan

"– Hon sa att hon och Morgan hade varit på middag hos en bekant en kväll. Båda hade druckit och när de återvände hem försökte han ligga med henne. De slutade innan samlaget fullbordats, säger källan som uppges ha god insyn i Freemans familjeförhållanden."



... Jag hatar aftonbladet.

Ja, vi hittar på lite skit om Morgan Freeman så vi får lite extra pengar. Tjenen som han skulle ha haft ett förhållande med var 27 nu och berättar om hur hemskt det har varit. Men vafan, 27 år? Hon har haft mängder av chanser att avsluta förhållandet. Han har ju inte direkt tvingat henne. Hur tvingar man sin 27 åriga, vuxna systerdotterdotter till att ha ett förhållande - och det utan att någon märker något? LÖJLIGT!

2009-06-26 @ 01:59:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0