Inte bara Saab som kursar

Jag är inte ekonom eller speciellt allmänbildad men jag måste säga att det rycker i hela irritationsnerven när jag läser om Saab som nu får rekommendationen att begära rekonstruktion. Det betyder, så vitt jag förstår, att Sabb inte behöver betala sin räkningar vilket är bra för Saab men mindra bra för alla underleverantörer. Hörde på radion idag att dom redan nu börjat ställa in sina leveranser.


Kommentarer
Postat av: MFC

Konkurs är lagom mycket värre än en rekonstruktion, i teorin iaf. I praktiken kan det i SAABs fall betyda samma sak, fast jag är glad att det inte är mina blodsmärkta skattekronor som går till att rädda ett företag som sedan länge är utlandsägt. Hur tragiskt det än är för de anställda!

2009-02-20 @ 11:13:46
URL: http://mfc.elmberg.net
Postat av: MFC

Kan tillägga att jag lider med de som jobbar på SAAB. Vet faktiskt inte vilket ord jag ska använda för att beskriva vad jag känner för dom, för jag känner inget för SAAB men det är ju folket som ÄR SAAB på något sätt. Så vad gäller FOLKET så ska det definitivt satsas på omställning o omskolning o annat för att hitta andra jobb för DÅ går skattekronorna till något vettigt men GM och SAAB som företag ska inte ha ett rött öre av skattekronorna!

2009-02-20 @ 11:15:34
URL: http://mfc.elmberg.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0