Dag 1 och 2

1200  km senare sitter vi nu i hotellrummet och mummsar på en minst sagt ganska patetisk liten macka. Summering:

Bilresan från Sverige till Tyskland gick bra. Det är onekligen lite coolt att säga att man tagit sig igenom tre läner på 6 timmar. Tänk bara förr, 6 timmar tog det att ta sig till den lokala Ica butiken. He he he.

Autobahn är en bluff. Tror jag. Folk kör som idioter men det finns hastighetsregler överallt. Antal poliser vi såg = 0.
Sverige = 0. Danmark = 0. Holland = 4 på de första 30 minuterna i landet. :) Vad det gäller övernattning så ska ni inte tro alla som säger att det finns FUUUULLT av billiga väghotell. Vi hittade 4 totalt och då var vi nästan i Holland. Billigaste vad ca 800 kr per natt men då var det inte bara porrigt utan dom bjöd även på första ölen med. Weeeee.....

Hotellet i Tyskland såg ut som ngt ur en David Lynch rullee. Allt som saknades var en dvärg som talade och gick baklänges. Vi hittade en men han var så creepy så vi sket i honom. ;) :


Väl i Hollande körde vi över vad som måste anses om en tekniskt underverk. Holländarna är som bekant kända för sina dammar och längs med vägen har vi en damm som dom byggt där dom dämmat av en del av landet och bokstavligen talat sänkt vattennivån mellan hav och insjö med ca 3 meter. Svårt att förklara men om ni kan storyn om pojken som satte fingeret i dammen så vet ni vart vi var. Bifogar en liten bild på hur många människor och hur mycke material som verkligen gick åt. SJUKT mycket är det....


Vy av dammen om man tittar vänster


Vy av dammen om man tittar höger
 Passade även på att stanna till vid min gamla skola. Vilken otrolig kännsla att gå på samma mark man gjorde när man vad 13 -14 men nu med en vuxen mans ögon. Skillnader? Jo en del. På min tid hade vi inte vakter som förbjöd en för att ta kort på byggnaden. Vi hade ingen vakt som stoppade oss i dörren. Men, vilket folk. Tog inte mer än 5 minuter innan vi hade tillfälliga passerkort och en egen vakt som guidade oss runt i skolan. Bäst av allt var nog ändå att en hel del av mina gamla lärare var kvar och det var såååå kul att träffa dom igen.

Nu är det snart dags för utgång så jag slutar nu och återkommer under morgondagen. Kram vänner....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0